- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
FishAir
senior tag
válasz
proper #13479 üzenetére
Az erősítők közül is csak a komolyabbakon van optikai bemenet és analóg 5.1 kimenet egyszerre. A PC közbeiktatós meg azért nem megy, mert ha jól olvasom az alaplapi integrált hangkártyád nem tud DolbyDigital hangot dekódolni analógra. Így egyébként is romlana a hangminőség.
-
Def26
félisten
válasz
proper #12480 üzenetére
Jah, igen emlékszem valahol feljebb/lejjebb írtad. AMD lapot neki...
Sokat gondolkodtam én is egy ilyenen de kézügyességem nincs ehhez. El sem tudom képzelni, hogy sikerül pl. egy gépházat olyan szépen kivágni... én egy nyereményfecnit sem tudok kivágni a kekszes zacskóbol.
Amugy ezt mivel csinálhatják, mármint a moddingosok a házak "lyukasztását".
-
proper
őstag
válasz
proper #12230 üzenetére
hogy rohadjon meg
idecibáltam a boxot a monitorhoz (crt) belöttem 1360x768
visszadug tv-be és jóhogy szakadna rá az ég hogy nemtud alapra állni ilyenkor, amugy 1280x1024 volt belöve
ha már itt volt a gép melett a box kiprobáltam az optikai kimenetet is
hát nem nagyon volt sikeres
boxbol optikán a hang pc-be majd pc-böl az 5.1 geniusra
nem nagyon akart szólnikomponens 1080i vs vga kábel 1360x768
egy hajszállal jobb a vga kábeles kép de nekem kissé fakonak tünik mert szint nem enged állitani a tv de majd megszokjuk -
Def26
félisten
válasz
proper #11498 üzenetére
Komponensen 720p, 1080i -nek nem sok értelme. Mondjuk én itt HD ready TV -re gondolok, nem Full HD-ra (nem tudom milyen a tv-d).
Viszont ha veszel egy HDMI kábelt a géphez azzal jobb lesz a kép, nem sokkal de én észrevettem a különbséget. Szvsz a HDMI kábellel a TV natív felbontásához igazítja a box jelét, ami jobb a mint 720p, 1366x768 (HD ready) vs. 1280×720 (720p).
-
sakeee82
aktív tag
válasz
proper #11016 üzenetére
Öcsém most akar venni egy 127-es Samu projektoros tv-t, de lebeszélem róla. Nem elég hogy megeszi a paksi atomerőmű energiáját, szemből látható csak normálisan, meg ugye akkora mint egy étkezőasztal... Az a mániája hogy 200e-ért eltudja adni, merthogy akitól venné, azt mondta 500 eft a bolti ára! Hiába magyarázok neki...Am 60 eftért csípné meg! De mivel látom te is eladtad nem egy nagy szám a cucc!!!
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
proper #11014 üzenetére
Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de sehol sem találtam SPDIF- es hangkártyát. Egy Trust cuccot találtam csak. Még egy hülye kérdés: Az S/PDIF ki/bemenet az egyenlő az optikai ki/bemenettel?
Mellesleg keresgéltem, és az alaplapomon volna egy COM S/PDIF_IO felirat. Gondolom ez egy hátlapi kivezetéssel meg lehetne oldani, de olyan kábelt és panelt nem találokNetán tudsz linkelni egy S/PDIF- es hangkarit? Előre is kösze
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz
proper #11010 üzenetére
Hmm.. Ezt kifejtenéd bővebben? Először is az AV kábel végébe dugaszolom az optikai kábelt, és a másik végét a PC S/PDIF kimenetébe (ergo olyan alaplappal kell rendelkeznem, amin van S/PDIF)? És a PC hangkártyából az erősítő 5.1 input 2- ébe dugom a Genius jack átalakítókábelével, ugye?
Ez hogy fog működni gyakorlatban (PC- nek bekapcsolva kell-e lennie, stb.) ?
Üdv.
Mákos7észta -
Vekiboy
tag
válasz
proper #10019 üzenetére
Okés, megvan, sikerült a móka. Köszönöm a segítséget, és bocsánat az értetlenkedés miatt. Nem tudtam, hogy mindig az adott megjelenítőhöz tartozó beállításokat hozza, tehát tv-nél pal50, pal60, monitornál meg a felbontások.
Mégegyszer köszi!
hocika: megvan, csak át kellett nyomni tv-re és ott beállítani (egyébként ezt nem kicsit hülyeségnek tartom, de ez van)
-
(Kolombusz)
veterán
-
Vekiboy
tag
A vicc az, hogy a monitorom 60 Hz-et ír, ki ha lenyitom a menüjét..... Nem értem. De egyedül a feeding frenzy csinálja. Na nem mintha meghalnék e játék nélkül csak épp idegel, hogy mi van ha más is csinálni fogja..
borix:
Szerintem nagyon szép a képe, de ugye a monitor egy tök alapkategória. A bevilágítás csak full fekete képernyőnél észrevehető, ilyen meg ugye ritkán fordul elő... A színek jók, a képfrissítés sebessége jó, egyszóval nekem kielégítő a minősége. Persze egy hdtv-n biztos még sokkal jobb lenne 9x, 1xx centin pl. -
Vekiboy
tag
Egy 22-es Samsung 223Bw monitoron nyomom. Beállításoknál meg van a felbontás, a képformátum (wide vagy sima 4:3), meg még egy beállítási lehetőség. Két napja van meg, még nem olvastam a leírását, lehet most előveszem.
Skynet258:
Sikerült elolvasnom. Nem gond, te is meg én is rosszul vettük le a dolgokat. Ezennel bocsánatot kérek, de most sem én voltam az aki az iq-dat kritizálta. Üdv -
mad1
veterán
szerintem probald ki elotte.olyan elei vannak hogy fat lehetne vagni vele.a haveromnak 90cm es van es wide.laposra huzza szet es meg a fekete csik is benne volt.akkor megjobban kitette saroktol sarokig,es meg durvabbak az elek.szvsz nem eppen hasznalja ki a felbontasat...hd s konzol....
-
30z.Samu
félisten
Az biztos! Én annó egy éve nagy PC fan voltam, nem is jött szóba semmilyen konzol. A haverok is az én elvemet követték hiszen én vezettem be őket az informatika világába és kicsit meglepődtek amikor mondtam hogy "Skacok, ez a folyamatos gépfejlesztés nekem már nem buli, inkább veszek egy konzolt."
Először azt hitték csak hülyéskedek.
-
bwoay
nagyúr
a véletlen belefutás esélyeit azért mindenképpen növeli
a 30%-os hibarátanekem állítva beszart az ugyanilyen gépem,
most már inkább fektetve használom, biztos, ami biztos.
amúgy az valóban érezhető, hogy alul rengeteg levegőt szív be.
illetve csak szívna, ha rá van állítva ezekre a szellőzőkre,
mert úgy csak 2 mm hely marad az alján. -
medvegy
aktív tag
Nem itt, hanem a gamer365.hu x-360 kiegészítők fórumán... [link] Ha az 5. hsz-t megnézed, most is van egy eladó 17500-ért, az pedig jó ár érte. De ha még ennyit se akarsz rááldozni, akkor kb 5k-val kevesbbért vehetsz egy logitechet, nem olyan érzékeny mint az MS, de ár/érték arányban jobb.
-
medvegy
aktív tag
én nemrég vettem egy használt wireless MS kormányt (18k). Főleg forza-hoz használom, de csak offline - nagyon fílinges az tény, de jóval nehezebb vele menni jó időket mint a joyal. Nekem ezelőtt sosem volt még kormányom (ha az igazi autómat nem számítjuk
), így nekem nagyon szokatlan még, nem mindig van rá energiám h előpakoljam a kormányt a pedált meg mindent, így azért offline is gyakrabban használom a joy-t, de amikor felszerelem végre a cuccott igen faxa élményt ad... Szal összességében érdemes sztem befektetni egybe annak aki szereti az autósjátékokat...
-
Skynet258
veterán
Én meg nem haladva a korral (hisz elég "régi" játék már) most szereztem be a Saints Row nevű cuccot, hát k*rvára bejön, elleszek vele a GTA 4-ig az tuti.
De lassan le kéne állnom a játékvásárlásokkal, csak veszem őket, de idáig a PGR 3 lett kipörgetve egyedül. Lost Odyssey, Forza meg egy halom játék ott áll üresben... -
Skynet258
veterán
[I] kiváncsi lennék hogy a sok warez "ellenes"-nek mennyi pc-s játék van kiirva
amugy meg teljesen mindegy kinek milyen játéka van mert ez az xbox360 topik nem pedig a vedd meg az eredeti xbox játékot topik[/I]
Első tézisre válaszolva: aki elkezd álszentkedni, az egy gyökér. Legtöbbünknek van illegális forrásból származó bithalmaza, még ha csak arra gondolok, hogy meg akarom nézni a Heroes legújabb epizódját, már akkor is torrentre kell tévednem. Ez van, én nem tagadom.
Viszont van egy kis bökkenő: én nem reklámozom, nem kérek idióta tanácsokat, mert úgy vagyok ezzel: ha már warezolok, elfogadom, hogy az több problémával járhat, mint berakni a lemezt, és nézni az adott cuccot. Ez kell, az kell, erre írom, ezzel az íróval. Ha valaki ehhez is hülye, az ne akarjon warezolni. Ez van.A másik: igen, a topik címe nem az, hogy "vedd meg az eredeti xbox játékot". De ha jól látom, az sem, hogy " hogyan nyavalyogjunk a lemezírás problémáin, mert nem megy a warezről leszedett szarom".
Mondom ismét: nem a warezzel van bajom, kissé nagy probléma ez ahhoz, hogy én világmegváltó módon ezt megoldjam, a követőit pedig bármilyen szinten elítéljem. De ne kelljen már állandóan ebbe botlani. NEKEM mindössze ennyi a bajom mostanság, persze az én problémámat le lehet szarni, hisz csak nekem számít, de ezzel semmi gond.
És a végére egy kis megjegyzés, hogy ne legyen ilyen véresre sikeredett ez a hsz. :
de kiváncsi lennék hogy a sok warez "ellenes"-nek mennyi pc-s játék van kiirvaSemennyi, erre találták ki a Daemon Tools-t ugyebár
Ja és proper, nem veled volt a bajom, csak neked válaszoltam, remélem nem gond
Aktív témák
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest