- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Hirdetés
Aktív témák
-
Prof01
veterán
Menüben nem lehet. De ennyi elég is. A tiéd biztosan Zephyr és ezzel nincs is semmi baj.
Az RROD (Red Ring Of Death), vagy 3led néven is ismert hiba az, amikor a Gpu annyira felmelegszik, hogy a lábai felszakadnak az alaplapról, ilyenkor villog a 3db leg a gép elején.
Parázni nem kell, mert ha előjön, a microsoft megjavítja (3év gari van rá). -
Prof01
veterán
Sztem te valamit nagyon keversz.
Most a hűtésmódosításról volt szó ami abból áll, hogy megemelik a ventilátorok fordulatát feszültségemeléssel. (Házilag módosítják, a gari elvesztésével jár!)
Gyári gép nem (annyira) hangos. 16.5V nem lehet, mert 12V-ot és 5V-ot kapnak az alkatrészek. Te szerintem a Amperre gondolsz, amit ha megszorzol a feszültséggel (12v) akkor megkapod a géped teljesítményét (watt). A tiéd ezekszerint majdnem 200W-ot eszik, azaz Zephyr alaplapos géped van, ami a régebbi szériából való. 90nm Cpu és Gpu is.
Remélem nem kevert meg a többlet infó. -
Peat;)
veterán
Akkor úgy néz ki mi megszívtuk ezt a dolgot és egy sorozat érintett a porszívó hanggal. Lehet érdemes lenne mégis telefonálni akkor microsoft ügyfélszolgálatra
Az alaplap tök ugyanaz az áprilisi és októberi gépben is, ez 100%. A dvd-rom az eltérő, miénkben benq van, az októberiben lite-on ami halkabb ezek szerint. (és én ezért is várom hogy 3 ledes legyen a gép, mert a szervizben hibától függetlenül állítólag minden gépbe az új lite on meghajtót rakják, mert arra nincs warez)
A tápot nem néztem, hogy nekem mekkora, majd meglesem, de nem hiszem hogy a nagyobb táp és a hang között lenne összefüggés.A dvd-romtól függetlenül nekem magának a gépnek is van egy hangja, így hdd-t ha megveszem attól még marad egy olyan hang, amitől csendben hang nélkül nem tudok zavartalanul játszani.
-
Peat;)
veterán
Nekem is elviselhetetlen a hangja, én fejhallgatóval oldottam meg ezt a problémát.
Egyébként milyen a géped? Nekem arcade, 2008 májusi asszem. Én egyszer majdnem felhívtam microsoft ügyfélszolgálatot, hogy túl hangos a gép...de azóta láttam, hogy más is szenved vele, érdekelne, hogy csak arcade-ok ilyen szutykok, vagy csak egy sorozat? Mert nem mind ilyen hangos.
-
zsocy
őstag
Nem csak szét kell szedni hanem forrasztani is kell belül, szóval ha nem tudod mit csinálsz inkább ne csinálj semmit. Ahogy mások mondták, Gólem megcsinálja, de a gari tuti ugrik ha eddig nem is.
Gondolom a két box nem egyidős, biztos az egyik drive használtabb mint a másik. Mivel a lemez írott, ezért előfordulhat hogy valamelyik drive nem olvassa.
-
(Kolombusz)
veterán
Kompletten feltéve a 256-os memkari felét megeszi kb...
Avatar Editor: az NXE új felületéhez tartoznak az avatárok, ilyen advanced gamer picture megoldás ez, most már kép mellett kis táncikáló figurát is csinálhatsz magadról, ezt látják a barátaid is. Értelme semmi, de jópofa dolgokat ki lehet hozni. -
dunc
nagyúr
A monitorod nem alkalmas két eszköz képének megjelenitésére, tehát vagy ez vagy az amennyiben mindkettő rá van kötve nem fog müködni,valamilyen elosztó kell hozzá de akkor a pc-t is analogra kell kötni eloszton keresztűl és úgy tudod váltani a megjelenitőt A hangot x 360 vga kábel esetében simán rá tudod kötni valamilyen hangfalra, vagy erösitőre.(megfelelő csatival)
-
alien_
őstag
Keress rá itt a fórumon, az egyik legtöbbször kivesézett téma.
A lényeg tömören annyi, hogy nem tudsz ellene semmit tenni, vagy elromlik, vagy nem, max próbálhatod megelőzni azzal, hogy kíméled a gépet: állítva használod, bekapcsoláskor/kikapcsoláskor járatod pár percet a menüben, hogy legyen ideje a gpu-nak lehülni/felmelegedni, ne csessze szét a lábakat a hírtelen hőingadozás.
Van egy X-clamp fix nevű dolog, amivel elég hatékonyan meg lehet előzni a dolgot, feljebb linkeltem. Tök olcsó is, szerintem nagyon jó 5let. -
alien_
őstag
Nem azon fog múlni, hogy lesz -e 3leded.
Vegyél olyan fejhallgatót, ami kényelmes: pl a nyitott Sennheiser HD555-ömet szinte észre se veszem, amikor a fejelmen van, még órák után se, de van, akinek inkább a zárt fejhallgatók jönnek be, ízlés, és fejforma függő, melyik fog bejönni... Van erre külön topic, ott nézz körbe, ráadásul egy fejhallgató sokkal magasabb árfekvésű hangfal minőségét fogja hozni. Persze, azért ez nem így nem összehasonlítható.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3032, 100% Akkumulátor
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest