- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
feka007 #15757 üzenetére
figyelj! miért játszol pc-n ha nem az extra jó, nagy felbontású graf miatt? magadat hazudtolod meg. ha nem tudsz ezeken a magas felbontásokon játszani akkor meg minek a pc? ugyanolyan felbontásnál a box-on nagyságrendekkel szebb a kép...
egy 200k-s pc-n már talán, ismétlem TALÁN, már szebb a graf mint egy 50k-s boxon. hidd el tudom miről beszélek, már több mint 10 éve fejlesztem a pc-met (mostmár hálistennek megáltam vele a box miatt). minden évben le kellett cserélnem a komplett gépet, amit mindig kb. 150k+ ból vettem, mert már a legújabb gamék nem mentek azon a grafon amit a fejlesztők megálmodtak neki. ...és egy vérbeli pc-s csak így játszik
-
Peat;)
veterán
válasz
feka007 #15750 üzenetére
Azóta jött a wii és kénytelenek lemásolni a dolgot a következő generációban, már most is folyamatosan megy a pletyka hogy melyik mikor jelenti be a saját megoldását. Wiimote után számomra meg szánalmas az egér, bill kombó fps-re, természetesen az xbox irányítója is. Pedig én még a pluszérzékenységet mellőző moteról beszélek. 3d-ben jobb célozni mint 2d-s padon csúsztatni a "pisztolyt"...Stratégiában is teljesen jó a mote. Viszon autósban meg rosszabb, oda nem kell mozgásérzékelés szerintem. Vagy a sony vagy a microsoft biztos olyat dob össze amivel minden játékfajta magas szinten játszható lesz. A múltat tekintve én a microsoftra szavazok (kormányai, egerei, xbox360-as kontrollere is elég minőségi)
-
bwoay
nagyúr
válasz
feka007 #15749 üzenetére
nem értem, mitől lehet PC-n komolyabban játszani csupán azért,
mert neked jobban bejött
Az FPS az egyetlen egy stílus, aminek jobban fekszik az egér meg a klaviatúra,
de hogy egy platformer, egy RPG, vagy egy autós játék
mitől lesz komolytalanabb konzolon.
Mondjuk nekem az a kedvencem, amikor valaki klaviatúrával,
meg esetleg egérrel nyomja a jégkorongot, kosárlabdát,
meg a verekedős/autós játékokat. Az aztán kurva komoly...CRT:
egy évig nyomtam rajta, igaz, egy jobb TV volt, de mégiscsak képcsöves.
Most egy barátomnál van rákötve a box, ő sem panaszkodik.
Voltak játékok (FN3, AC) amiknél kimondottan hiányoltuk az átütő minőségjavulást,
miután megvettem az LCD-t. -
-
desolator
senior tag
válasz
feka007 #15745 üzenetére
Látom te nem sokat jártál az "Xbox Live" nevű online kiterjedés felé ugyanis ehhez hasonló biztos nincs pc-n. Ez a körülményes multizás pontosan nálad mit is takar? Azt, hogy mondjuk elindítasz egy játékot és rákkatintasz a Multiplayer-re? Mert akkor igen, valóban nagyon körülményes ugyanis ennyiből áll konzolon a multizás, ahol a pl egy COD4-et állandóan több tízezren nyomják..
A Hardcore fps-ezők meg persze maradnak pc-n de nekem egyáltalán nem hiányoznak, elég az a pár millió játékos aki most van live-on.. -
Peat;)
veterán
válasz
feka007 #15745 üzenetére
A multi engem nem érint, így érthető az elfogultságom. Aki a játékot sportszerűen űzi annak mindenképp pc. De hozzáteszem, hogy a következő konzolgenerációnál az irányításon biztos, hogy változtatnak, onnantól kezdve pedig érdekes lesz a pc vs konzol, pláne hogy az új konzolok technológiájának a kifejlesztője a pc-s ipar, így nagyon nem alázhatja be.
-
Peat;)
veterán
válasz
feka007 #15739 üzenetére
Ma van meg 90-ből egy gamer pc, xbox meg mióta piacon van már. De bármilyen bikapc-t vesz valaki cseszheti, a játékok többsége konzolra készül el, max magasabb felbontást stb raknak pc-be, de nem kategóriákkal jobb megjelenítést (ps2-nél is ugyanez volt, a pc-k már a többszörösét bírták grafikailag de sokszor csak ps2-es szint volt akkor is). Szerintem aki más fajta játékokat szeret mint amik a konzolon a jellemzőek azoknak éri meg a pc (mmorpg, blizzard játékok).
E mellett a pc-n a sok hardware miatt szívnak a fejlesztők és technikailag korlátoltak hogy tökéletesen optimalizált játékot írjanak. Ha jól tudom pl az nvidia és ati kártyák másban erősebbek, így alapból egy kompromiusszumot kell kötni fejlesztés során, vagy megszivatni az egyik tábort. Tény hogy konzolon is paraszkodnak már, de akadozást gta4-nél én nem láttam, lassulást igen. Engem is zavar a 25 fps már, és sokszor csak annyival megy. De az akadozás az ilyen 1x fps, amikor kimaradnak a képkockák.
Az meg tapasztalat, hogy ahogy gyengül a vas és vissza kell butítani a látványt, akkor a látványbeli csökkenés ütemét messze nem követi a sebességbeli növekedés. Simán el tudom képzelni hogy egy mai csúcs pc-n ami már papíron sokkal erősebb mint egy x360, úgy három év múlva amikor már ott keményen kell butítani, a játékok csúnyábban is kinézhetnek majd mint akkor egy konzolon. Mert halad a kor és megszűnik annak a cuccnak a támogatása, az újakon hasít a régin butíts elv lép életbe, ami a legritkább esetben működik hmm fair módon. Mivel ott a szoftfejlesztés hardware vásárlásra kell hogy öszöntözzön. Konzolnál csak a software van. Ez pedig egy kurva nagy különbség, hogy egy szolgáltatás árát várják el tőled, vagy szolgáltatás+több iparág eltartását.
-
Geri888
csendes tag
válasz
feka007 #15739 üzenetére
Nem szívesen szólok bele a vitába, de szerinted ez a "gamer gép" amit leírtál , 1 max 1,5 év múlva mennyit fog érni? Szerintem nem sokat. Olyan gyorsan fejlődik a számítástechnika, hogy szinte lehetetlen követni a ma elvárt követelményt.
Ezért fogok konzolra váltani én is.
Persze bárki kijavíthat ha tévedek. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
feka007 #13361 üzenetére
Pont forditva gondolom.
Az SA-ban sokkal szabadabbnak éreztem magam. Ott még tizórákat eltöltöttem kocsikázással, vonatozással, stb.A GTA4 sztoriját ahogy kipörgettem, többet eszembe nem jutott elővenni.
Ma végigtoltam a cod3-at.
4500ft-ot bőven megért, pörgős, hangulatos a single player, nagyon élveztem. -
bwoay
nagyúr
válasz
feka007 #13206 üzenetére
én tegnap szedtem le PS3-ra, de még nem próbáltam ki,
ma láttam marketplace-en, hogy Silverrel még nem elérhető
(a Ninja Gaident meg csak simán nem engedi,
nade azt már rántom le torrentről, mármint a demot,
elvileg mennie kell gyári állapotú gépen is lemezről)
Hát Gold nélkül csinálhatsz 3x1 hónap ingyen live-ot,
vagy nyomhatod "tört" serveren. -
bwoay
nagyúr
válasz
feka007 #13100 üzenetére
baszki, tényleg nem érted?
mi a fasznak fizetnél, hát könyörgöm, csak annyit kell tenned,
hogy vársz két hetet! Hű, hát az kurvára lehetetlen, nem lehet kibírni, igaz?
Most komolyan, ki az a kretén, aki csupán azért térne át Goldra,
hogy korábban megkapja a demokat?
Szerintem a M$ sem erre blazírozik. Ha mégis van ilyen, az megérdemli.
Az egész arról szól, hogy türelmetlenek vagytok.
Ti tényleg a demokból éltek, vagy mi van?
Nem tudtok addig játszani semmivel, amíg meg nem jelenik egy újabb?
Ez olyan, mint a warez: nincs pénzem, de az új játékokat azonnal akarom,
sőt, inkább megjelenés előtt!
Ezt sosem fogom megérteni. Tényleg olyasmi már ez is,
amin szerintetek joggal neki lehet állni háborogni?
Akinek nincs jobb dolga, mint a demok megjelenését lesni,
és létszükséglet a számára, hogy azonnal le is tudja rántani,
annak nincs egy értelmes játéka sem, amivel leköthetné magát.
Játékokra mennyit kell várni? A gépre mennyit kellett várni?
Azért én arra nagyon kíváncsi lennék, hogy a számodra fontos játékokat
a megjelenés után mennyi idővel veszed meg. (Már amennyiben megveszed,
ha nem, akkor inkább ne is válaszolj.) Nálam sokszor egy év is eltelik.
Egy demonál meg két hét, is kitör a hiszti, remek...és az Isten szerelmére, gondold már át, amit írtam korábban:
a Silveresekkel szemben szerinted genyóság. OK.
és a Goldosokkal szemben???
Mert nem egy nagy érvágás két hetet várni,
nekem eddig mindig sikerült gond nélkül,
mindezt talán azért, mert én erre nem úgy tekintek, mint valami merényletre,
ami a Silver előfizetők ellen irányul,
hanem sokkal inkább egy gesztus a Gold előfizetők felé.
És megint elmondom: megoldhatták volna úgyis,
mint a Sony, hogy majd lesznek "platinum" demok,
amikért fizetni kell. Akkor boldogabb lennél, ha te silverrel bizonyos címeket
le sem tudnál szedni? Mert nekem könnyebben beveszi a gyomrom azt,
hogy fizetős a multi (engem nem érint), elvégre ez egy valós plusz szolgáltatás.
viszont demoért fizetni, aztán megint fizetni a teljes játékért olyan,
mintha ingyenes termékmintáért kérnének pénzt. -
K3NZO
senior tag
válasz
feka007 #13012 üzenetére
Kétlem, hogy van egy napos lehetőség. Az új gépekhez épp ezért adnak 1 hónap ingyen LIVE!-ot. De ezen az oldalon érdeklődhetsz mivel szerintem ők a a legolcsóbbak.
-
sakeee82
aktív tag
-
Skynet258
veterán
válasz
feka007 #7344 üzenetére
Nekem is azért kell, mert lejárt a goldom, és valami demót akarok leszedni (nem is tudom már mi volt az
), és silverrel meg várhatok, mire feloldják azt az idióta korlátot. Na meg ha hirtelen valaki ki akarja próbálni az online játékot, ahhoz is jó (bár nem mindhez, asszem Halo 3-at nem lehet ezzel tolni online).
proper: pff, az se rossz...
-
spammer
veterán
válasz
feka007 #7334 üzenetére
Akkor 2 megoldás marad:
VGA switch, KVM switch vagy hasonlók, gondolok ezek működnének ugyanúgy mintha TFT monitorra lennének kötve (csati ugyanaz)
Vagy VGA hosszabbító kábel a TV-ből, és cserélgeted h melyiket dugod rá épp (box kábel, PC kábel) (én jelengleg így csinálom monitorral). Igaz, így sajnos nincs rákötve mindkettő egy időben, ahhoz switch kellene, de olcsó megoldás és működő, mégha nem is kényelmes annyira
szerk: ja igen, előttem már leírták, komponens is megoldás
-
spammer
veterán
válasz
feka007 #7330 üzenetére
RGB bemenet (D-sub 15-tűs) -- ez a VGA, tehát ide mehet a PC, akár DVI-D-sub átalakítóval is ha nem D-subon csatlakoztatod. Kép
HDMI -n pedig a boxot, ha van hozzá HDMI kábeled.
Így gondolom 2 külön csatin egyszerre 2 mehet rá. Ha nem jól gondolom, majd valaki kijavít.
szerk:
MixY: igen, rá tudod.
-
bwoay
nagyúr
válasz
feka007 #6991 üzenetére
itt a lavina, úgyhogy neked címeztem,
de előre szólok, hogy akinek nem inge, ne vegye magára:megtehetem - nem tehetem meg... én meg ezt unom már marhára.
milyen minden játékot? honnan tudod, hogy hány játékkal játszik?
lehet, hogy havonta egyet tud megvenni.
decemberben volt egy éve, hogy megvettem a premium packet,
most, februárban összesen 10db x360 játékot tudok megszámolni a polcon.
Aki warezol, az ennyit kb 1-2 hónap alatt összeszed.
És ezek az emberek fogják megmagyarázni nekem,
hogy engem biztosan felvet a pénz,
mert megengedhetem magamnak az eredetit?
Persze, mert mindenki úgy kalkulál, hogy az összes játékot,
amit lerántott eddig magának, eredetiben megvenni horror összeg lenne.
Ez valszeg így is van, csak érdekes módon az mindig kimarad a számításból,
hogy nem kötelező ám havonta 5 új játékkal gazdagítani a gyűjteményt.Aki warezol, annak annyi a dolga, hogy a torrentoldalakat figyelje.
Bőven a magyarországi megjelenés előtt le tudja tölteni a legújabb játékokat,
szóval mire kijön róla nálunk egy teszt, addigra könnyen lehet,
hogy már rég végig is játszotta az adott játékot.
Eközben többségük folyamatosan sír fórumokon,
hogy sanyarú anyagi helyzete nem engedi meg,
hogy eredeti játékokat vásároljon. Ez főleg akkor hiteles,
amikor történetesen a legdrágább boxon játszik, és mondjuk egy 94-es
(ne adj Isten full HD) LCD TV előtt ülve mutogat rám,
hogy bezzeg nekem milyen jól megy, hogy nem kell warezolnom.Egyébként biztosan van olyan ember, aki azért játszik másolt játékokkal,
mert csak erre van pénze. Ezzel én úgy vagyok,
hogy nem veszek magamnak autót, ha tudom,
hogy utána nem futja majd benzinre, de ez legyen az én bajom.
Viszont azok zöme, aki a warezt nyomja, sokkal inkább sajnálja a pénzt
az eredeti játékokra. Ezt is meg tudom érteni: ahelyett, hogy 1-2 havonta kiadna
tizenX rugót egy gyári játékra, inkább irat a pénzből 10-15 játékot.
de miért kell ehhez belemenni a leghiteltelenebb magyarázkodásba?
Nem egyszerűbb azt mondani, hogy azért töltöm le,
mert sajnálok rá kiadni ennyit? -
-
Def26
félisten
válasz
feka007 #6928 üzenetére
Itt van ne, Internet browser on xbox 360 -youtube
Ott van a link a leírásban, hogy kell beállítani.
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
feka007 #6774 üzenetére
ne dobálózzunk már monitor esetében a fullHD meg a HDready kifejezésekkel mert ez a monitorokra nagy általánosságban nem érvényes(többek között kivétel az a samsung is amit én írtam)
ezek a kifejezések egy szabványt takarnak és a felbontáson kívül számos más kritériumnak meg kell feleniük, hogy megkapják a készülékek és ezek inkább a tv-kre vonatkoznak!
FullHD:
-16:9 képarány
-1920*1080-as fizikai felbontás(minimum 720 soros függőleges fizikai felbontás)
-legalább 1db HDCP kompatibilis HDMI bemenet
-legalább egy analóg komponens bemenet
-1080i támogatás
-50 és 60hz támogatásezeknek a monitor nagytöbbségben nem felel meg tehát nem is fullhd megjelenítő
ez egy sima 1920*1080-as felbontású monitor nincs ebben szvsz semmi átbaszás max azért ilyen olcsó mert kevésbé minőségi panel van benne és semmi extra dolgot nem pakoltak bele sőt még DVI sincs rajta ettől függetlenül simán viheti ezt a felbontástcsak azt nem értem hogy akkor ez a moncsi 16:9-es nem 16:10-es?
-
Djuree
félisten
válasz
feka007 #6769 üzenetére
nem tudom pontosan. nem csak az 1920*1200 a lényeg. a hd technológia nem csak a felbontást jelenti. jóval több van mögötte mint két szám szorzata... de sztem ha rákeresel gugliba a hd technológia szóra akkor biztos kapsz valami bővebb leírást. ne nekem kelljen már ezt is...
-
Djuree
félisten
válasz
feka007 #6741 üzenetére
igenám, csak ezeknek közük sincs az igazi HD-hez. mikor székesfehérváron csináltuk a philips üzem épületautomatikáját meséltek érdekes dolgokat az ottaniak
ez ugyanaz mint azok a "sikképernyős" monitorok amik ugyanúgy domborúak csak a képernyő elé van téve egy sík üveglap. sajnos a hozzánemértőket átverik vele
el van ez a világ baszva...
-
eddie17
addikt
válasz
feka007 #6743 üzenetére
Ja jó, csak mert az volt odaírva, hogy PVA
Megtévesztenek. Szerintem a TN is jó nekem, sohasem volt lcd monitorom
Meg amugy is a box-hoz lenne használva csak. Másfél méterről vajon még élvezhető? Mondjuk az 55cm tv-met is kb 2m-ről nézem, és nincs bajom vele
Ez meg még nagyobb is.
Aktív témák
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest