- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Viktor26 #13365 üzenetére
Forzas vagyok, demotól hánytam (na jó nem, de nem jött be igazán
), de adtam egy esélyt a fullnak. Végülis megtetszett. Arcade, de a törés, kipörgés, megcsúszás elég jó lett. Ami szar, az a fék és a féktáv, de szercsére azárt full gázzal nem lehet kanyarodni, annyira nem arcade.
Csak belső nézetből ajánlom játszani, sokkal nagyobb feeling, igazi versenyhangulat, amikor a tömegben kell előzni, fékezni, bebújni kis helyekre. Márcsak azért is jobb, mert külső nézetből elég gagyin néz ki az autó viselkedése, de belsőből már sokkal jobb.
Ami tetszik az a WTCC, GT/LMS, F3000, ez utóbbiban durván kipörög még kipörgésgátlóval is a kocsi, ha kanyarból kijövet full gázt adunk
Ami halál gagyi, az az F1000.. Ott még belsőből is szar a fizika..
Kb. 80% körül járok karrierben, lefoglal most a Ninja Gaiden 2
Végül ami nekem hiányzik: a versenypályák.
Van benne Le Mans, Spa meg még pár pálya, de alig van benne rendes, zárt versenypálya, ehelyett kapunk egy csomó kitalált utcai pályát az USA/Japán régióban.
Összességében azt mondom, jó kis játék Arcade autósok között, de lehetett volna sokkal jobb is.
szerk.: ja igen, az elején amíg nincs jó autónk meg pénzünk, addig a Basic is kihívás néhol.
-
Savage5
senior tag
válasz
Viktor26 #13240 üzenetére
Ezt a linket kerestem neked, de látom, elkéstem.
Elgondolkoztam, hogy mennyi lehet egy ilyen, megkérdeztem országos spanomat, a guglit, mire ő ezt válaszolta:A gép alapára 35.000 dollár, de ehhez még hozzá kell csapni az európai transzformátor árát (560$), és a kuplungpedált szoftverrel együtt (cca. 200$). USÁ-ból a szállítási költség a darabszám és a választott útvonal függvényében 1380$ és 3700$ között mozog (301-es modell, 2005-ös cikk).
Erre én homlokon csaptam a szmájlit és bezártam az ablakot.
-
Viktor26
tag
válasz
Viktor26 #13105 üzenetére
Köszi a válaszokat mindenkitől!
Nem hivatalos magyarosításra gondoltam, hanem olyanra, amit házilag megcsinál valaki. Nem emlékszem, de volt/van valaki, aki pár játékot már magyarított. Nem kellene szinkron, mert a dumák tetszenek, csak csajom lenyúlta a játékot, és ő németes, unom már állandóan fordítgatni neki!
Szóval csak a szövegcserére gondoltam, hogy erről tud-e már valaki valamit.
MOD
Amúgy próbáltátok már a gyári X360 veznélküli kormányt? Szemezgetek vele, de sehol nem tudom kipróbálni. Igazából rohadtul zavar, hogy PS3-ra már van a Logitech-nek 900 fokban forduló kormánya, X360-hoz még nem találtam hasonlót sem.
Igaz, kb két napja vagyok rákattanva, és még nem néztem körül rendesen, de érdekelne, milyen lehetőségeink vannak X360-hoz kormány téren?! Megér egyáltalán 30k-t egy ilyen gyári kormány, vagy vannak jobbak ennyiért, esetleg olcsóbban? Vagy mik vannak? -
Djuree
félisten
válasz
Viktor26 #6298 üzenetére
gondolom akkor a blue dragont sem próbáltad.
ha eddig nem próbáltad és most kipróbálod sztem nem fog tetszeni. ezek a játékok inkább csak a régi jó öreg fanatikus rpg-seknek jönnek be. pl. nekem
próbáld ki a blue dragon demóját. ha az tetszeni fog akkor az LO is, mert ugyanaz a cég fejleszti mint a BD-t. -
feka007
veterán
válasz
Viktor26 #6163 üzenetére
De azért sokan vesznek, mert még az is azt hiszi, hogy a Blu-Ray miatt jobban megéri, aki az életben nem fog rajta HD filmet nézni... A játékok meg azért még soká lesznek mire akkora helyet fognak elfoglalni, még az Assassin's Creed is csak 7 giga, legfeljebb azok jönnek majd blu-rayre, amiket nem tudnak optimalizálni... De ha már annyira szükséges lesz, akkor úgyis megveszem külső meghajtóként hozzá...
-
-
tobias40
veterán
-
tobias40
veterán
válasz
Viktor26 #5449 üzenetére
Mit is írtál?
Már sok mindent megpróbáltam de nem megy
Te is lcd tv-n nyomod vagy monitoron vga kábellel?
Megpróbálom az optikait rákötni a házimozira,megnézem van-e rajta ilyen csati.
Eddig azért nem foglalkoztam a házimozival,mert ha van a tv-n ilyen csatlakozó akkor miért ne oda kössem be?Üdv!
-
bwoay
nagyúr
válasz
Viktor26 #5453 üzenetére
amikor az Elite-et vettem a Foocarban, én is arra számítottam,
hogy majd a vevőszolgálaton, a garijegy pecsételésekor
végleg meggyőződhetek arról, hogy amit vettem, az egy Falcon gép.
aztán csodálkoztam, mert adtak egy papírt, amihez hozzátűzték a blokkot,
és végeztünk is. a dobozt én bontottam ki itthon.Prof:
én próbáltam, de szerintem marha gagyi.
maga a játékmenet nem rossz, de az animáció bődületes,
ahogy átcsúszik az asztalokon, meg ahogy a korláton fut...
kimondottan komikusan néz ki. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Viktor26 #5466 üzenetére
Nem tudom olvastad e a tesco titok 1. 2. könyvet de ott is vannak meredek sztorik.
Idézek, noha nem szó szerint, de a lényeg számít. A tesoban ugye van egy ismert hiány meg van egy ismeretlen hiány, mindd a kettőből van egy X korlát aminél több nemigazán lehet, vagyis lehetne. Ugye a tesco óriási forgalmat bonyolít le, és ugye az ismeretlen hiányt nem a vásárlók okozzák, hanem a dolgozók, mivel belülről lopják szét az áruházat. A történet ugy szól hogy van a raktáros aki kezeli az árut, bejön csekkolja, vagy bejön és nem csekkolja de mégis bent van, máris ismeretlen hiány. Ismert hiány ugye megromlik a banán stb. Akik a raktárban dolgoznak összebeszélnek. Bejött a csóka hogy vesz egy hűtőládát azt a nagyot a kétemeletes koporsót. Megvette a forma hazavitte kibontotta, hozta vissza a tescoba, verzi az asztalt, hogy ő követeli az áruházigazgatót vagy valami személyt aki tud neki segíteni kérdik a mi a probléma semmi válasz, ő biztonsági ellenőrt vagyaz áruházigazgatót, akarja. Jó jön egy biztonsági operátor és kérdi mibaj. Nem mondja el a csóka csak annyit mondd neki, hogy jöjjön ki velem a parkolóba. Kimennek és mutatja neki a fagyasztót, szép fehér meg minden. Felnyitják....hatásszünet...Teli volt több millió forintnyi cuccal. kamerák, laptopok amik kicsik és elférnek. Akik a raktárban dolgoztak ők feltöltötték cuccal, mondván jön egy haver és megveszi a fagyasztót és majd ezt viszik ki neki. Nem jött be ugyanis jött egy új gyerek és összekeverte a fagyasztót, mivel nem volt beavatva a dologba. Az egész bagázs lebukott, és a beutalták őket a börtönben kalandtúrázni
STB STB és még ilyen történetek vannak a könyvben. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Viktor26 #5462 üzenetére
Nem lehetetlen onnan okoskodni dolgokat, csak sokat kell agyalni. Mikor kimész az eladótérből fémdetektorral vizsgálnak át. Öltőzőből kihzom a táskát azt is átvizsgálják, volt egy zsák abban volt 3 db labda az egyik a piros volt ha azt húztad akkor táskakiborítás volt és aprólékos ellenőrzés. Volt egy forma akit több napja figyeltek mert lopni akart, nem dolgozó volt nyugi. Kombináltfogóval besétált, hogy kibontogassa a széfereket amiben vannak a ps3 játékok és a psp játékok, egyszerűen odament a sorba ahol voltak a gémek, legugolt mintha elejtett volna valamit azzal a mozdulattal letörte a széfernek a tetejét és csak ki kellett szednie a gémet kabátalá vágni és húzás ez bejött neki de legközelebbinél, lebukott mert újsággal akarta kicsempészni, úgy hogy két játékot az újság közé fogott, a tokon belül már nincsen biztonsági matrica azért lett volna sikeres, de a biztonságiak tudták hogy ki ő csak még nem sikerült tettenérni, de most sikerült és a formát a zsaruk vitték el.
-
nexus6
aktív tag
válasz
Viktor26 #5408 üzenetére
Hai
én egy lg monitor-tévén nyomom vga kábellel. nekem sajnos a hang bementem a monitoron külön av csatornán van, ezért a saját 2.1 hangfalon kell a zenét nyomnia. A monitornál az 1280x1024-nál néha voltak szín ugrálások, viszont az 1280x720-nál rendben...
én is keresek vinyót...
én is egy arcade-t vettem vga kábellelegyenlőre nincs fless, pgr3 és crackdown van. közben nézem a használt piacot is...
már a klubban -
feka007
veterán
válasz
Viktor26 #5331 üzenetére
"Nem is beszélve a videocsipről, amely nem támogatja a dx10-et hw-ből"
A DX10 még jó hosszú ideig kihazsnálatlan marad, márha egyáltalán szebb is vmivel a 9-eshez képest... Crytek bebizonyította, hogy van még erő a DX9-ben.
Egyetértek, a melegedést megoldom két óra alatt egy kis barkácsolással, de a warezt annyira ne hangoztassuk, nem vmi szimpi dolog. -
Gebriel
veterán
válasz
Viktor26 #5314 üzenetére
Na egy pillanat...
Én nem azért linkeltem be mert a PS3 jobb mint a 360,hanem csak egy info miatt
Volt Boxom,és nem teszek különbséget a kettő közt,szerintem mind a két gép profi a maga nevében
Sőt...
Köztudatban az van hogy a 360 melegszik,leég.
Nos még ami nekem volt mindig hibátlanul működik lassan egy éves.
Meg vettem a PS és túl melegedés miatt vissza kellet vinnem.(nem ment a venti). -
Mezcal
addikt
válasz
Viktor26 #5314 üzenetére
Már ne haragudj, de ez butaság. A Microsoft hosszú távra tervezte a 360-at, amit nem szándékozik megölni, mint azt az elődjével tette. Új X belátható időn belül nem lesz. Fejlesztése, persze, hogy folyik, hiszen a Sony is tervezi a köv PS-t. Ezek ugyanis hosszú évek fejlesztései. A PS1 alig jelent meg, már a tervasztalon volt a PS2.
A PS3-ra már nagyon jó játékok vannak, csak körül kéne nézni. Uncharted, Lair, Heavenly Sword, Gran Turismo 5 Prologue, Warhawk Ratchet stb. Minden van, ami kell, és még idén jön a Tekken 6, Gran Turismo 5, MGS, Killzone 2.
Az irányítók közötti különbségek meg egyenéfüggők, Nekem például sokal jobban bejön a PS kontrollere. Nem véletlen az, hogy csak kisebb módosításokat végeztek rajta, és gyakorlatilag ugyanaz a forma, ami 13 évvel ezelőtt a PS1-en debütált..
-
-
Sefter
veterán
válasz
Viktor26 #5314 üzenetére
nekem is az x joya a kényelmesebb, de ettől még kurva jó dolog a ps3 is...
talán annyi előnyünk lesz, hogy a formátum háború után a győztes adathordozót kapjuk, ezzel megint mi járunk jobban hiszen kiforr addigra a warez is hozzá.
szvsz most még a ps3 sem használja ki a BD előnyeit (legalább is a mostani játékok minőségéhez szerintem elég a dldvd..), később meg nekünk is lesz nagyobb kapacitású adathordozónk... -
feka007
veterán
válasz
Viktor26 #5296 üzenetére
Azt pletykálják, hogy lesz. Bár az enyhe kicseszés lenne a PC-seknek, ha látnák, hogy egy 60-70 ezres dobozon hogy fut azzal a grafikával, amin a 150 ezres gépen szaggat. Mondjuk nem tudom, hogy valóban így van-e, de a Crytekes arcok szerint a box sem bírná azt a minőséget, bár szerintem jobban vinné, mint a mostani pc-k, mivel azért a hw-e még mindig nagyon ott van, és optimalizálni is könnyű rá.
-
Djuree
félisten
válasz
Viktor26 #5293 üzenetére
sztem még a most wanted is nagyon jó volt.
de a legeslegjobb az nfs2 volt. mennyit toltuk azon osztott képernyőn anno. hány igazolatlan órát kaptam én azértsportjátékok vannak jók. nekem ugye nba kötelező mert kosarazok. fifa is elég jó lett, meg az nhl is...tavaly nem így volt, nagyon nem...
ps3 játékok amik nagyon kénének x-re is:
gran turismo, tekken, final fantasy, metal gear solid...asszem ennyi, kifújt, vége...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest