- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
misirulez
senior tag
Nem szívesen hangoztatom de szeretném ha "biztonsági másolatokat" is vinne a gép de az újak ugye nem arról híresek, hogy megoldható náluk ez a "kis módosítás"...
warez-argo-alvilági-szleng nyelv szótár:
-"Fekete keresztet hívja vasparipát" /gyer mán Sanyi/
-"Az eső esik" /megjelent a gow2 tőccsük mán le/
-"A kismadár elbújt a kalickából" /melyik torrent oldalon van fennt?/
-"Alacsonyan szállnak a varjak a búzamezőn" /kevesen szídelik wazze'/
-"A mókus lemászik a fáról" /úgy néz ki sikerült letölteni a biztonsági másolatot mingyá kicsomagolom azt ki irom..meglássuk jó-e a rilíz/
-"Sötét holló megérkezett" /öcsém bameg ez háromledes lett!!/
Mi lesz itt még?
Nincs warez hát kódnyelven beszélünk? -
Prof01
veterán
Itt a válasz, hogy miért olcsóbb:
"Ezzel együtt megerősítette a cég azt is, hogy a 20GB-os rendszert ezzel együtt ki is vonták a forgalomból; ami még maradt belőle raktáron, azt 50 dollárral olcsóbban (tehát $299 ellenében) kiárusítják, és amint így kifogytak a készletek, azokat már nyilván fel sem töltik újra. Az Xbox 360 Arcade és a 120GB-os Xbox 360 Elite továbbra is $279 és $449 ellenében lesz kapható."Forrás: ipon.hu
-
spammer
veterán
Ha Liveozni akarsz és ez a pár játék érdekel, akkor no flash, szerintem. Ha flasheled és liveozol, és banolnak, akkor buktad a gép gariját is! Gondold meg, mi a fontosabb, pár játék Liveon, vagy több játék, live nélkül/kockázatos live-val..
Árcsökkenés remélem itt is lesz, de ez a flash nélküli gépekre vonatkozik max, most a flashelhető gépek felértékelődnek, pont azért, mert futnak kifele
-
VD
őstag
Hello!
munky!
3 hete zúzom arcade-on a GTA IV, még csak nem is lassult be egyszer se (napi 2-3 óra play mellet, sajna a meló meg a család a konzol rovására megy
holnap fel is mondok
), a "rémes" pop-up-nak meg nyoma sincs. No para, tökéletesen fog futni, nem kell premium hogy normálisan játszhass vele.
Nomeg a 3 szám kilóbájt (nem reklám!!!!) is árul arcade+GTA IV combót.Utoljára snes-em volt konzol, azóta PC volt a játékok mekkája. 3 hete viszont ismét HC gamerré váltam és nem bántam meg a box-ot! Egyenlőre GTA IV köti le az időmet és teszi tönkre az idegeimet, de hamarosan (holnap leugrok a helyi gameshopba egy kis térképezésre) rámegyek a komoly "ész nem kell csak ölj meg mindenkit és ütközz durvábbat a verdával" gamekre. Kikapcsolódásra vettem a cuccot, arra meg hibátlan.
-
-
spammer
veterán
Most döntsük el helyetted h dobj e ki több mint 50e Ft-ot?
Ha tetszik, vedd meg. Rosszul nem jársz vele, bővebb infot meg az Samsung TFT-s topicban százával olvashatsz szerintem.
Ha engem kérdezel, megéri, bár nekem a 2232BW jobban tetszik, de drágább is.
Egyébként simán jó 17"-os TFT-n is, bár nyilván szebb egy nagyobb wide monitoron, de nem szükségszerű. (Játékok többségének nem kell wide monitor).
-
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GÉMER! Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 3070 szint! 32GB RAM 1000GB SSD FHD 120Hz Gar. 2026
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest