- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Pixel 10 minden színben és oldalról
Hirdetés
Aktív témák
-
-
libus
őstag
válasz
Atomgeszi #40101 üzenetére
Köszi neked is, és a többieknek is tájékoztatást.
Végülis van egy S-PVA panelos Samsung 971P 19'-os monitorom, s kedden jön meg a HDMI-DVI kábelel hozzá, s azzal biztos szép lesz a kép, de egy 24' -os 16:9-esen biztos jobb élmény lenne játszani, meg filmet nézni?! Ezért gondolkodtam a cserén.. De most hétvégén megnézem a haver LCD-jén milyen az Xbox. -
StLui
veterán
válasz
Atomgeszi #39219 üzenetére
"Sajnos nem tudjuk szállítani megbízások súlya több mint 1kg (például a legtöbb hardver) tengerentúli - kérem válasszon Egyesült Királyság vagy a szállítást, vagy törölje el a hardvert a kosárba, hogy tengerentúli szállítás. "
igazad van nekem is ezt írja guglival fordítva -
Mr.Grincs
veterán
válasz
Atomgeszi #38271 üzenetére
Szerintem csak mesterségesen keltik a balhét. Karácsonyra nemhiszem hogy fölmenne az ára hisz akkor dobják be a nagy akciókat, elvileg akkor kéne még talán pár ezressel olcsóbbank lennie. Elvileg. Rájöttek hogy megy a bolt még akkor is ha emelnek így hát emelnek majd karácsonyra ismét leengedik az árat...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
Atomgeszi #37971 üzenetére
Ne görcsölj az angliai szarozással, max akkor ha kimész és ott veszed meg és te magad repülőn hazahozod. Kb annyra jösz ki mintha itthon vennéd meg a postaköltség miatt.
Nekem a keresztanyám Angliában, Londonban él voltam kint a nyáron és gondolkoztam hogy hazahozzak e gépet, de inkább nem vettem meg, mert csak pár ezret spóroltam volna így is hogy ingyenes volt a házhoszszállítás az UK ban. A repülőn meg többletsúly lett volna és azért meg horror összeget kellett volna fizetni a szemét Wizz Airnek.Használtat olyat vegyél ami fél éves MAXIMUM és HDD-s. Annál idősebbet csak saját felelősségre. Talán még ami egy éven belül van de azt nem merném.
-
-
nofi
addikt
válasz
Atomgeszi #21620 üzenetére
Én szerintem a pro a nyerő, mert már rögtön a gta4nél sem árt ha fel tudod másolni, mert ha vmi, akkor az a játék főleg pörgeti a dvdt! Egy használt vinyó is már több mint az arcade-pro közti árrés. Ki van ez találva!
Ha a közeljövőben nem akarsz vinyót használni, akkor a 40 szerintem reális. -
nofi
addikt
válasz
Atomgeszi #21319 üzenetére
Én a GoW2-est venném, amennyiben tényleg jasperes. Live-os co-op van benne igen és pont ez a furcsa, hogy kivették volna a split-screent?
Szvsz egy gótikus hatalmas csarnokban szerintem sokkal hangulatosabb szörnyhadakat belezni mint egy újabb vh-s fps-ben hősködni. Mindkét játék agyonscriptelt, de a gears hosszabb, szebb és álleejtősebb.
Battagames-nél egyik pakkot sem látom konkrétan webshopban, de ők legalább odaírják a gépek mellé a fogyasztási adatot tájékoztatásul! -
spammer
veterán
válasz
Atomgeszi #19849 üzenetére
- Nem mert frissítés utána nyomtuk az NHL-t és nem volt semmi baja, csak miután visszaváltottam kisebbre, aztán a nagyobbra.
- És nagy valószínűséggel a monitorom szarozott valamit, mert windowsban is előfordult ilyen zöldes/sárgás cucc, de ott ha kikacsoltam a monitort megszűnt, itt pedig nem. Viszont tegnap addig variáltam, amíg asszem megszűnt, majd megnézem ma, hogy minden oké e.
-
zsocy
őstag
válasz
Atomgeszi #19412 üzenetére
Igaz, de a goldot meg kell venni nekik is, az még 10K.
Várható volt már a banhullám, jön az új update, mega karácsony.
Sok bannolt megy és vesz egy új gépet ilyenkor, mivel a lopott játékok többe kerülnének mint az évenkénti gépcsere.Nem akarok sírni, meg tudom hogy örök téma, de amíg 12K (jó esetben) egy játék, addig ez igy is marad.
-
-
HagaNRG
őstag
válasz
Atomgeszi #16176 üzenetére
Sziasztok!
Én mondjuk 0%-ban használom filmnézésre a boxot. Így is eleget parázok amiatt, hogy besül egyszer, nem fogo mmég filmekkel is pörgetni a dvd-t, arra ott a jó öreg Panasonic DVD-m.
Viszont pár avit próbáltam rajta, azokat az úgynevezett HD rip avikat, amivel a Pana DVD-m nem boldogult, ez elvitte akadás nélkül, és lehet, hogy csak placebo, de úgy tűnt, a 82-es CRT tv-men szebb volt az a HD rip, mint némely DVD, de leglaábbis szinten voltak. (mondjuk a demo filmem pont a Planet Earth volt David Attenborough-tól. De próbáltam egy Jesse Jane MKV-t is, hogy vajon milyenek a testek HD-ripben, de azzal már nem boldogult. Egyébként télnyeg kell egy firssítés az AVI lejátszáshoz, de csak első ízben, utána már okés a dolog).Szóval így állunk, ha minden igaz, amit mondok.
(de nagyrészbeni filmnézésre senkinek nem ajánlom a boxot, ha még játszani akar sem, filmr emindenképp egy halk HDMi-s DVD játékos, meg ha kell a játék akkor mellé is egy BOX, de igazi házimozi snem koptatja a boxot filmekkel, nem egy ismerősöm van, aki azért adta el a gépet, mert nem bírta elviselni a hangját. érdekes, hogy játék közben nekem annyira nem tűnik föl, de még nyár elején jópár éjszakára otthagytam a gépet bekapcsolva, hogy szedje a demot lefelé és bizony az egész lakásban hallatszott a süvítés, annyira, hogy még az ajtót is be kellett a gépre zárni, hogy ne zavarjon alvásban. Szóval ilyen a hang.
Az egy dolog, hogy Forza versenybe merülve nem hall az ember semmit, de egy film jó esetben nem csak effektekből áll, hanem halk párbeszédekből is sokszor. Én meg nem dicsekvésből mondom, de nem egy tejfelesdoboz mozirendszerre van kötve a gép, de esetemben is szinte 90%-ban éjszaka van csak idő játszani, akkor a hang eleve kilőve, szinte minimális hangerőn nyomatom.
Ha igazi házimozis vagy, nem filmezel boxról, utoljára is csak ezt tudom tanácsolni!
Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű! Garanciális ! SteamDeck 512GB OLED /Dobozos!/Tartozékokkal/
- Playstation 4 FAT 500+2TB GoldHEN 9.0 VR csomag
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Ps5 Slim digital dobozos megkímélt 2026.11. Gyártói jótállás
- Update 08.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GeForce RTX 3060Ti (OEM HP)
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest