- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Djuree
félisten
válasz
ez_meg_emaz #15799 üzenetére
nemtom. sztem nem mind használja.
-
Peat;)
veterán
válasz
ez_meg_emaz #15799 üzenetére
Szerinted? Nincsenek grafikai előírások. Gta4-ben pl van asszem xboxon. Én áldanám ha kiszednék és sosem menne 30fps alá. Inkább a sebesség mint egy kezdetleges élsimítás. Illetve 4x az már szép, de az már kinyírja boxot az újabb játékok alatt, gondolom.
-
Djuree
félisten
válasz
ez_meg_emaz #15792 üzenetére
boxon max 4x AA van....ennyit bír...
-
30z.Samu
félisten
válasz
ez_meg_emaz #15776 üzenetére
Nyugi, nem ment olyan messzire a gép, csak a szomszéd szobába! Így valamennyivel könnyebb volt a válás!
-
bwoay
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #15774 üzenetére
"Az meg hogy vki 24+"-os tft-t vesz vagy LCD-re köti és 1920-ba szürökkel már erös gép kell az magánügy."
hát pedig éppen ez az a pont, ahol jól összemérhető a kettő.
nyugodtan számolj olyan géppel, ami ezt kihajtja neked,
mert ez az a teljesítmény, amit egy asztali konzol nyújt.
AA pedig van konzolon, kurvára, főleg boxon. -
spammer
veterán
válasz
ez_meg_emaz #15696 üzenetére
Most csak találgatok/próbálok segíteni, mivel nekem nem wide a TFT-m sajnos. Gondolom a monitor natív felbontása 1680x1050. Ezt nem támogatja még a box natívban, de fogja a következő update után. Tehát teljes egészében még semmiképp sem tölti be a képernyőt. Nézd meg a dashboardban a beállításoknál, hogy nincs e olyan h optimal resolution. Ha nincs, akkor próbálj ki más felbontásokat, és nézd meg, hogy azoknál elnyújtja e. Illetve ha leírod milyen típusú, lehet h valaki többet tud mondani róla. Esetleg a Wide TFT topicban kérdezz rá, lehet hogy az 1:1 pixel mappinget nem támogatja?
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #15696 üzenetére
plíííííííz
-
Kobe
veterán
válasz
ez_meg_emaz #14508 üzenetére
nem lesz 40 K ez fix. A jasper érkezésével a falconos gépek ára az egekbe fog szökni okosítás miatt, így ettől nem kell félni. Sztem az a helyzet lesz, hogy megéri majd originálba venni a gamekat használtan vagy playasian 1-2 gamet cserélgetve, mert mindenki a flashelhető holmikat fogja keresni. Ha megnézed, már msot drágábban mennek az utolsó darabok a non-liton driveos gépekből
-
FishAir
senior tag
válasz
Áááá nem lesz az 40k szerintem se. Egy kicsit lehet, hogy lentebb megy az ára, de csak azért mert jön a 60Gb-os pack. Az Arcade mint név szerintem a Core sorsára jut, tehát temető. A Premium és az Elite közé jön valamilyen néven és áron a 60Gb-os. De ez csak találgatás.
mod: ja ez csak a Jasper-re vonatkozik. A Falcon lehet egy tizessel is olcsóbb lesz, egy idő után. De ezt most már féllábon is kibírni, és megéri.
-
1010
őstag
válasz
márpedig ebay en annyi lesz majd mikor az angol meg francia és amcsi boltok selejteznek
például 15 darab hdmi peremium 200$ per darab(csak egybe a 15)
ha 50$ haszon van rajta neked adózva az akkor 15*50 vagy is 100ezer ft haszon ha így adod el,
de lehet lesz bolt ahol rendes áron adják majd -
tiv83us
veterán
válasz
En mindenkepp megvarnam az E3-at, ha most lennek box vasarlas elott.
-
bwoay
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #14487 üzenetére
egy szóval sem utaltam 5 db-ra,
már nem egyszer kitárgyaltuk a nagyszabású terved,
teljes mértékben tisztában vagy vele, hogy mennyire elítélem,
és szerintem több, mint eleget tettem annak érdekében,
hogy erről lebeszéljelek. Miért kell akkor előadni, hogy elferdítem a dolgot?
Nem teszem, egyszerűen csak végtelenül hiteltelen dolognak tartom,
amikor azt írod, hogy "egyetértek, más ne vegyen erről példát!"
Ha én úgy gondolom, hogy valaminek nincs helye a topicban,
akkor le sem írom, nem utólag helyeslem, hogy egy moderátor eltávolította.Azzal is kellően tisztában vagy,
hányan, hányszor írták már le a super trükköt,
és hogy ez mindig indulatokat vált ki másokból (pláne belőlem).Szerintem az, hogy a M$ ilyen példátlan bizalmat tanúsít velünk,
játékosokkal szemben, inkább becsülendő,
minthogy pont ennek kapcsán köpje őket pofán az ember.
Nade ne moralizáljunk, ha kontroller kell,
akkor 5'500-ért viheted play&charge kittel együtt,
egyebet nem tudok felajánlani. -
bwoay
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #14476 üzenetére
ezzel az utolsó két mondattal indulhatnál az Oscarért álszent kategóriában.
"Én még megjátszom, de más már ne vegyen példát, úgyhogy egyetértek"
muhháháháhá -
1010
őstag
válasz
ez_meg_emaz #13520 üzenetére
és ugyan mire kéne neked 60gigás vinyó?
10gigát kapsból lefoglal magának,demokat letölteni meg bőven elég 20giga is, mentéseknek meg aztán végkép.
ha nem online veszel játékot,amit biztosra veszek akkor bőven elég a 20gigaelitet is csak az vesz aki online tölti le játékokat,vagy akinek pénze van rá egyszerűen,de ez a ritkább.
-
FishAir
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #13508 üzenetére
Azt kéne tudni mi volt a falconnal, mennyi idő alatt ért ide annó. Ha abból indulunk ki, hogy a mostani új meghajtós boxokról május 2x-e környékén jöttek a hírek Ausztráliából meg Angliából, és valahogy június első-második hetében megérkeztek hozzánk is, nincs olyan nagy eltérés. Ha augusztusig vársz akkor már kibírsz még 1-2 hetet szerintem. Én most már biztos, hogy megvárom. Tudom itt egyesek szerint semmivel nem lesz jobb, meg mé' nem játszok most vele, meg úgyis arra cserélik.
Egy biztos 60 gigás vinyót nem fognak belerakni szervizeléskor.
-
Peat;)
veterán
válasz
ez_meg_emaz #13417 üzenetére
Az arcade gép több helyen(konzolboltok) is felment 55 ezerre, én meg ew-ben vettem 50-ért, nem lepne meg ha még mindig annyi lenne(ráadásul márciusi a gép, szóval nem raktáron maradt). A drágulást nem vágom miért van, nem hinném hogy ilyen helyzetben (ps3 jobban fogy mint x360) megmerné csinálni hogy a jelenlegi hdmi-s széria gyártását már csökkenti a jasperre gyúrva. Avagy már gyártásban van a jasper (mostani széria helyett) és nincs elég "hdmi-s" gép.
-
Def26
félisten
válasz
Lehet, de nagyobb akciók alkalmával ott is kapni rendes garival igen olcsón.
-
bwoay
nagyúr
válasz
az biztos könnyen fog menni, ha minden munkanapodon átmegyek,
és elmesélem, hogy mivel játékkal nyomtam előző este alvásig -
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #13394 üzenetére
De ahogy nézem eléggé fogyoban vannak. Szinte csak rendelésre lehet már kapni a gépeket.
Nagy üzeletek tele vannak gépsárkányokkal. (MM, EEW,)
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #13387 üzenetére
Hőhe, nehogymá' ne legyen dolga a modinak (tiv83us!), tegye csak a dolgát...
-
FishAir
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #12893 üzenetére
Hühh tényleg. Bementek 60 alá, 10 forinttal.
Náluk a legolcsóbb most, ahogy nézem.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
ez_meg_emaz #12236 üzenetére
Igaz hogy van minőség különbség a natív és nem natív között. De ha vki crt-s képhez szokott, neki egy 22-os tft-n 720pben elég nagy minőségi ugrást fog észlelni. Mivel a box nem hajlandó 1680*1050ben menni, marad a 720p!
-
Ebit
addikt
válasz
ez_meg_emaz #12236 üzenetére
Azért irtam, hogy gyűjtsél személyes tapasztalatot X-box, LCD terén, és utána eldöntöd számodra melyik a megfelelő.
Megjegyzem, a CRT monitornál, az hogy betudsz állitani különbözö felbontásokat, nem jelenti azt, hogy nincs változás, torzulás a képminőségben, és ott is van ajánlott felbontás.
-
Ebit
addikt
válasz
ez_meg_emaz #12232 üzenetére
Vita helyett, azért irtam mert az LCD nativ vagy nem nativ felbontású képminőségéről volt szó, és nem arról, hogy egy CRT-hez hasonlitsd.
Az általad idézet hsz, azért is pontatlan, mert az" ajánlott frissitési frekin " kivúl, másikkal is tőkéletesen műkődik.
-
Ebit
addikt
válasz
ez_meg_emaz #12218 üzenetére
Annyit akartam hozzátenni hogy anno azt is hallottam nem 1 embertöl hogy nem nativban használva elég szar a tft. Most akkor ezt is mindenki megcáfolja vagy ez már tényleg igaz?
Elmész egy áruházba, és tapasztalni fogod, hogy ez nem egészen igy van, és egy mai átlagos monitor is meggyőz , a fenti állitás helytelenségéről.
-
rolko
őstag
válasz
ez_meg_emaz #12221 üzenetére
A nativja 1680*1050-es de sajnos nincs ilyen beállítás, 1900-ba meg széthúzza a képet...
Nekem csak 1 panaszom van rá, nemtudom mivel letörölni a portól mert az állítólagos nem karcolós rongy össze vissza karcolja a kávát
-
1010
őstag
válasz
ez_meg_emaz #12218 üzenetére
nativ felbontás és nativ hz
ha egyik nincs meg már szar a kép a tft-nha nincs lcd tv-d addig jó a sima is nem kell ott a monitorral bűvészkedni
az a vga kábel meg a régi plazma tv-khez jó csak igazán azt annyi. -
dunc
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #12198 üzenetére
Te áruld már el milyen márkájó ,és típusú a "bnöm tftjét" mert már kezd érdekeni...
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #12190 üzenetére
Én meg azon filózok, hogy egy 223BW vagy kétszer annyiért(plusz mégegy kicsiért) egy samsung lcd tv 32 vagy 37 colost.. :S Mert crt monitorra még így is szívesebben rákotom mint a SD tv-re... minőség azért nagyban befolyásoló :S
-
spammer
veterán
válasz
Na egy utolsó off
Azért 70k-s Samsung már elég szép minden tekintetben. Játékra meg pláne. (Nem grafikusi munkához nyilván)
Nekem kb. 4 éves, régi típusú Samsung TFT-m van, abszolút semmi baja, pedig megy elég sokat
(És már akkor mikor vettem, akkor sem a legújabb típus volt)
Szóval egy TFT is megy vígan sok sok évig, ha az ember nem veri szét direkt
-
bwoay
nagyúr
válasz
tényleg a legszarabbat kapod? Samsung 223BW
mert az ok, hogy TN+film paneles, de ha nem tervezni kell,
akkor teljesen jó, elég elolvasni az értékeléseknél,
hányan használják teljes megelégedéssel.
Az meg kiváltképp érdekelne, hogy mitől veszíti el a fényerejét egy TFT 1-2 év alatt! -
spammer
veterán
válasz
ez_meg_emaz #12179 üzenetére
Nekem sincs LCD TV-m, se 22-es Wide monitorom, 300k-m havonta meg pláne nincs.. Jó is lenne
Én is 17"-os TFT-n nyomom még, de inkább kisebb TFT, minthogy rádugjam a CRT TV-re
22 Wide TFT 50-70k , és az a célnak tökéletesen megfelel (nyilván van jobb/drágább is)
82cm TFT 120-140k, bőven zsír cucc (dettó van persze jobb, drágább)Persze nyilván nem olcsó így sem, de én azt mondom, inkább kiadok kicsit több pénzt ha lesz rá, minthogy olcsóbban vegyek, de nem olyan jót. Mert a cucc drága, de a szarabb cuccért kidobott pénz még drágább
Ár/Érték arányban kezdenek elég jó helyen állni, év végére remélem még tovább zuhannak az árak (Foci EB - HDTV őrület talán lejjebb viszi majd).
Megéri spórolni egy LCD TV-re vagy egy jó monitorra, ha van már box. Na de nem offolok tovább.
És hogy ontopic is legyen: Végeztem a Forza 2 karriermódjával.. 100%, 64 óra versennyel töltött idő (ebben nincs benn a festés, állítgatás stb.), több mint 9 ezer km, közel 140 autó, és csináltam kb 8 egyedi festést. (Ami sok plusz óra)
-
GyuZa
tag
válasz
ez_meg_emaz #12182 üzenetére
kvm switch a neve
-
Gebriel
veterán
válasz
ez_meg_emaz #12182 üzenetére
Nem a monitoral szeretném
Azt szeretném,hogy a boxon lássam és le tudjam játszani a media elemeket amely a notebookon van.Nincs ruter,nincs net.És monitor sincs -
dunc
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #12175 üzenetére
TFT és TFT között hatalmas a kölömbség, egyáltalán nem sötét a kép ,én láttam sok lcd tévét ami jelenthet a monitoromnak. A TFT-k hatlmasatt fejlödtek egy év alatt régebben a világ minden kincséért se cseréltem volna le a crt moncsim,de a mai tft jók és rendkívül barátságos az áruk valamint nem foglalnak helyet. A TV felejtős mert olvashatatlan a képe,ha valaki tervez tv vásárlást is az lcd-be gondolkozzon mindenképpen,mert 130K ba elég jó kis lcd tv-t lehet venni ami 720P-t bírja.
-
törölt tag
válasz
ez_meg_emaz #12160 üzenetére
Távolabb mész akkor nem zavar a 60hz a tv-t sem fél méterről nézik. Amúgy a lcd tv sem mind 100hz úgy tudom.Nekem 20" crt moncsim van azon nyomom szép képe van nem is veszek egyenlőre tft moncsit.
-
1010
őstag
válasz
ez_meg_emaz #12160 üzenetére
nincs megoldás
monitorra kötni xboxot szar,ez tény
lcd tv hez viszont jó lesz az a kábel
vagy régebbi plazmákhoz is -
1010
őstag
válasz
ez_meg_emaz #12156 üzenetére
igen 60hz lesz akármi van
javaslom a régi crt monitorokat
azok még elviselik 60hz et
de lehet az is vibárlni fog vagy nem fogod tudni nézni 5percnél tovább -
GyuZa
tag
válasz
ez_meg_emaz #12156 üzenetére
Tudomásom szerint a frissítést a konzolon, számítógépen, stb... állítod be és nem a monitoron. Tehát ha a box 60Hz-es jelet küld (már pedig annyit küld), akkor 60Hz-en fog üzemelni a monitorod és ezt elvileg nem is tudod változtatni.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
ez_meg_emaz #12142 üzenetére
1010-nek tenném fel ujra:
"de a vga kábel meg 60hz es jlet küld amit az én monitrom nem szeret"Lehet ez is láma kérdés, de ez azt jelenti hogyha 85hz-re van állítva a monitorom akkoris 60hz-en fog menni?
-
spammer
veterán
válasz
ez_meg_emaz #12142 üzenetére
Nem lehetséges.
FAQ frissült, ha hiba van, vagy rosszul írtam valamit, lehet jelezni.
szerk:
#12143 malcolm007: Én nem próbáltam, mert nekem nincs sajnos, de anno többen is megerősítették itt a fórumon, hogy működik
-
spammer
veterán
válasz
ez_meg_emaz #12111 üzenetére
Úgy értsd, ahogy itt az tilos
Csak azért írtam oda, illetve linkeltem az oldalt, mert ha már létezik egy olyan oldal, akkor inkább azt olvassák át, és ne itt kérdezzen mindenki a warezzal kapcsolatban. Így legalább külső oldalon marad a téma. ELVILEG.
A kiegészítések mindjárt fent vannak.
-
bwoay
nagyúr
válasz
ez_meg_emaz #12097 üzenetére
a faszom warezra. merthogy a flash is az,
bár azt lehet átalakításnak is hívni, az írott lemezeket meg biztonsági másolatnak,
és akkor milyen faszán meg is oldottuk a problémát, igaz?
nem kellene egy külön topic? ha már a fenyegetés totál csődöt mondott... -
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #12066 üzenetére
Gondolod 10k -ból megúszod a cserét? Próbálj meg most eladni egy még nem Falconos gépet. Kutyának sem kell. A régi Prémium gépemet 32k -ért tudtam eladni, mert csak a flacon laposat kereste mindenki.
-
Def26
félisten
válasz
ez_meg_emaz #12034 üzenetére
Megvan a géped, és nincs flashelve (mert ugye igy legális az MS gari), tök mindegy, hogy mikor regisztrálod be (telefonon) a lényeg, hogy ha baj van akkor a vásárlás napjától számított 3 év él a 3 ledes hibára. Egyéb hibákra 1 év.
Regisztrálás ugy történik, hogy felhívod ezt a számot és elmondod az üfsz. -nak, hogy nincs probléma csak regisztrálni szeretnéd a gépet. Ekkor ő kére a széria számot esetleg címedet, nevedet elmondja, hogy blokk legyen a gépről és ennyi. Neten nem szükséges külön regisztrálni, mert a telefonban a csaj ugyanazt megcsinálja.
Interneten akkor szükséges a reg. (de ez is csak kényelemi okokból) ha egy esetleges hiba miatt elviszik a gépet és nyomon szeretnéd követni, hogy épp merre jár a masina (mint a postai csomagkövetés).
Ha a telefonos regelés, megvan akkor nyugodtan hátradőletsz. De ezt akkor is nyugodtan megteheted, ha nincs regelve a gép, mert az is jó ha akkor hívod őket ha már gond van. Nem hajtanak el csak annyi történik, hogy akkor regisztrálod be a masinát és visszamnelőleg él a gari a vásárlás napjáig. Tehát 1 éve van meg a géped, majd beszarik (3 led) telefon üfsz. -re és onnantól még 2 év gari van a box -ra.
-
K3NZO
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #12034 üzenetére
Veszel akárhol akármilyen box-ot. 2 év teljes körű és 1 év 3 ledre vállat garancia él MS jóvoltából. A számot majd a xbox360 dobozában találod. Igen csak felhívod bediktálod az adataidat és kész. De ha meghibásodik kiküldenek egy futárt és csak akkor viszi el ha kap a blokkról egy fénymásolatot.
Amit a boltokban írnak, hogy 1 év gari nagy valószínűséggel azért írják mert a gép flashelve van és akkor bukó az MS gari.
Remélem minden kérdésedet sikerült megválaszolnom.
-
K3NZO
senior tag
válasz
ez_meg_emaz #11960 üzenetére
Valószínű, hogy a gép módosítva lett ezért nem írták ki a 3 év MS garit.
Aktív témák
- Sorozatok
- Épkézlábnak tűnő, vezetékmentes, de olcsó billentyűzet jött a Redragontól
- Elektromos autók - motorok
- Eredeti játékok OFF topik
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- Formula-1
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest