- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
Gebriel #13332 üzenetére
Akkor félreírkáltam a dolgot, nem tudtam hogy ps3-ban több fokozat vagy mi a fene van. Így viszont be kell valljam, hogy nem értem miért teljesít viszonylag jól a ps3 x360 ellenében.
Bwoay: nekem benq-s arcadom van és az én ingerküszöbömön baromira átlép a drága hang tekintetében. Mind a gép (annak idegesítő a hangja, túl magas, legalább mély lenne) mind a dvd (süvít mint állat).
-
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
Gebriel #12180 üzenetére
Veszel egy vga kábelt(1, 2 - az a 2rca az a hang) a boxhoz aztán összekötöd a monitoroddal. Van amikor szükség van vmien g.changer-re ami a csatlakozot forditja meg azért hogy rá tudd dugni a moncsira.
Aztán van aki vesz vmien swtich szerüséget(a képen egy régebbi darab láthato valszeg) ami arra jo hogy nem kell dugdosni a kábeleket és állandoan cserélgetni. Csak ebbe a kis "dobozba" bedugod a vga-dbol és a boxbol jövö vga kábelt meg a monitort és igy csak egy gombnyomással válthatsz a moncsi meik cucc képét mutassa.Apropo anno nézegettem de elfelejtettem annak a switchnek a rendes nevét ha vki tudja majd megirhatná nekem.
Akár püben.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Gebriel #10514 üzenetére
Felhívod azt a bizonyos számot(lehet ügyfélyszolgálat száma nem tudom). Kérnek valami egyéni azonosítószámot ahol megnézi a csaj, hogy bannolva vagy-e a liveról, ha igen akkor már el is utasít, hogy szevassz. Ha nem, akkor kérik a címed meg minden, jön a futár, elviszi a boxot majd hozza ha kész!
Kb. ez a menete! -
nesh20
aktív tag
válasz
Gebriel #7406 üzenetére
Nincs leszabályozva hová írsz! De misem megyünk át a ps3 topicba okoskodni!!
Tartasd be ott a szabályokat és ha ott sikerül akkor gyere ide is!
Téma részemről lezárva! Nem vagy moderátor, akkor ne viselkedj úgy!!
Majd jön egy modi és rendet rak, nem a Te feladatod! Bocs az OFF-ért!Egy video az assassin's creed-ről - [Video]. Nagyon megtetszett. A látvány, a világvégét idéző zenei hangok!
Gondolkodtamm hogy megveszem a Assassin's Creed Limited Edition változatát, de nagyon sokan írták hogy unalmas, félek hogy csalódok benne!By - Nesh
MOD
Gebriel - Olvass Vissza!
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Gebriel #7208 üzenetére
Persze, hogy értem, azért nem is írtam rá semmit, mert igaza van Bwoay-nek és mindenki másnak is! Én nem szertenék a pénzkereseti-téma mögé bújni, sajnálom rá a pénzt, ez van!
Én úgy vagyok vele, hogy nem erre fogom elkölteni a megkeresett pénzt, hanem másra! A másik pedig, hogy én szeretnék kipróbálni mindenféle játékot és nem 2 évvel később, hanem most azonnal! És ahhoz pedig rettenet mennyiségű magyar királyi forint kellene, hogy mindent megvegyek eredetiben, mert azért nekem van az is!!!
De én nem is szeretnék erről a témáról beszélni többet, mert eddig én egy szóval sem említettem a warezolást ezen a fórumon és nem is fogom! -
bwoay
nagyúr
-
bwoay
nagyúr
válasz
Gebriel #6931 üzenetére
Az Isten szerelmére, hát te akadtál fenn az árakra vonatkozó összehasonlításon,
meg te hoztad fel a témát, hogy melyik box melyik PS-nek felel meg.
"És közben próbálsz meggyőzni a hülyeségedről.
Miszerint az Elite árát igen is a 40GB PS kell össze hasonlítani."
Ugye most csak viccelsz? Hát könyörgöm,
olvasd már el legalább egyszer figyelmesen, amit írok.
Hát nem írtam le szó szerint, hogy semmi értelme az ilyen összehasonlításoknak?
Hol láttad te azt, hogy szerintem az Elite-et a 40-essel kell összevetni?
Tényleg ennyire nehezen megy neked a szövegértelmezés?
Vagy ez sima diszlexia?Más: jót röhögtem, ahogy elképzeltem, amint ki van írva a PS3 topic kapuja felé,
hogy bwoay szűklátókörű, kár leállni vele vitázni
akkor miért nem fogadtad meg mások jótanácsát?
Bár arra azért rendkívül kíváncsi lennék, hogy te magad ezt a szűklátókörűséget
hol éred tetten nálam... -
bwoay
nagyúr
válasz
Gebriel #6911 üzenetére
aha.
gondolom a pontosan alattad levő HSZ-em nem olvastad el,
vagy nem értettél belőle semmit, máskülönben nem írnál ilyen ökörségeket.
és remélem vágod, hogy korábban egyszerre két HSZ-edre reagáltam,
gondolván, hogy a szöveg alapján ez számodra is értelemszerű...hogy mihez próbálsz gratulálni nekem a látványos felsülésed után,
az nem teljesen tiszta.
ugyanis senki nem írta, hogy ez a 20 perc telepítés a világ végét jelentené.
sőt, ennek pontosan az ellenkezőjéről beszéltem
(más kérdés, hogy megéri-e, vagy sem).
Játékonként átlag 20 percről meg aztán végképp nem beszéltem,
ezt nem is értem, honnan a rákból szedted.
Szerintem a gratuláció inkább annak jár ki,
aki a tájékozatlansága miatt röhögi körbe a másikat,
aztán meg ahelyett, hogy a tudatlanságát elismerné,
inkább megpróbál esetlenül másnak odamondogatni.nekem egyébként marhára tetszik, hogy korábban,
amikor a konzol kiválasztásán görcsöltél,
akkor még segítséget, tanácsot kérni jártál ide,
most meg... szvsz már csak önigazolás céljából,
meg hogy másokkal is tudasd, milyen jól választottál végül.
Bár kíváncsi lennék, hogy akkor is így gondoltad-e,
amikor az első géped beszarthogy mi értelme a két gépet ilyen módon versenyeztetni,
azt nem tudom. Az egész pusztán az árak összehasonlításából indult,
azon kezdtél el kötözködni, most meg már ott tartunk,
hogy a PS3-al csak a legdrágább box ér fel? Nincs egy neked való fanboy topic?
Mert szerintem erre itt senkinek nincs szüksége. -
sakeee82
aktív tag
válasz
Gebriel #6911 üzenetére
Az Xbox nem ér fel a PS3-mal és nem is fog, hisz webböngészés nuku, blu-ray nuku, vinyó fix, nem cserélhető pc-re és csak nagypénzért kapható hozzá a gyári 120-as! És ugye a megbízhatóság sem a box fegyvere!
De egy konzol sikerességét a legkevésbé dönti el az, higy mekkora vinyó van hozzá, illetve hogy van e bluray vagy se. A játékkínálat egyenlőre nem a PS3 mellett áll, és nem is fog még egy jó ideig.Ui.: megkérdezem még1x hátha vki olvassa: a Pro Street csak nállam rángat mint az istenátka külső nézetben némely mappon???Belső kamerából tükörsima a játék!!!
-
woodbear
addikt
válasz
Gebriel #6885 üzenetére
na mivan okoskák? csak nem szoppancs!! egyből le kell ugatni mi? tipikus nyomi hozzáállásod van, hogy védd a saját igazad! amit bwoay kolléga be linkelt az elég meggyőző szerintem
legközelebb kérdezd meg az eladó bácsit a kirakat túlsó oldalán, hogy mutassa meg a ps-t, mert úgytűnik te össze keverted egy szendvics sütővel!
-
bwoay
nagyúr
válasz
Gebriel #6884 üzenetére
Miért, melyikkel kellett volna?
A már nem létező 80 GB-os PS3-mal, vagy a még nem létező 120 GB-ossal?amúgy meg jó látni, hogy néhány hét PS3 tulajdonlás által
ekkora szakértővé avanzsáltál.
nézd csak!
és nézd!
és ezt figyeld!
ennyire nevetséges ez, vajon most ki az, aki csak a kirakat túlsó oldaláról látott PS3-at? -
medvegy
aktív tag
válasz
Gebriel #3696 üzenetére
nocsak-nocsak.... úgylátom megérkezett a törvényvéreskezűőre.
Nem azért mondom, mert én meg a flessesikszboksztulajokszaxervezetének a tiszteletbeli elnöke volnék, sőt nem is flesselek, csak egy kicsit mókásnak találom hogy kb amint valaki kedvenc témádat illeti, te már is lerohanod... rákövetkező hsz-ben meg occsó dévédé lelőhelyet linkelsz néki...
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Gebriel #3701 üzenetére
Gebriel, nyugodj már meg egy kicsit.
Nem kell mindenkit lehordani, biztosan te is kérdeztél annak idején olyat, amit nem kellett volna.Kultúráltan is lehet beszélni az emberekkel, nem szabad engedni az álarc, a névtelenség kísértésének, nem itt kell kiélni az elfojtott agressziódat.
Menj el sportolni, gyúrni.
-
Djuree
félisten
válasz
Gebriel #1542 üzenetére
az nem ms gyártmány, intercooler a neve.
az egy szar, semmit nem ér, ráadásul leéghet tőle a box tápja, ne vegyél olyat, ha új a boxod ne nyúlj bele, ha leég elviszi az ms, meg ezek az újak már nem nagyon égnek le, én 3 hete vettem, nyúzom minden nap rendesen, de még nem égett meg. -
GyuZa
tag
Ott a pont Eugene Roe-nál... A ''ring of death'' (3 piros led) egyaránt veszélyezteti a ''koca''játékosokat és a hardcore gamereket. Ezt nagyon javítani nem tudják, csak újraforrasztják a vga-t, de az még a gyári forrasztásnál is rosszabb ezért viszonylag hamar, újból bekövetkezik a 3 piros ledecske... Egyébként nem vagyok szervizes és nem üzemeltetetek semilyen ''egyéni vállakozást''.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Nintendo Switch Oled - 256 GB SDcard - BigBen tok -Okosított
- Eladó Ps5 (fat) digital, 2 kontrollerrel.
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / QHD 2K / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / HDMI 2.1
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest