- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
medvegy #6036 üzenetére
Nekem routerem van.
Multkor a box az istenért sem akart felmenni a Live -ra, ekkor kihúztam a router 1 -es csatlakozó helyéből a kábelt és átdugtam a 3-asba, ezután tökéletesen működött. Érdekes dolgok ezek, mert előtte nem volt semmi gond.
Szvsz ezek a kis apró idegesítő hibák azért is lehetnek, mert nincs abszolute Live támogatás Magyarországon, gondolom ahol van Live ott Live szerver is ami megkönnyíti a játékosok életét...
Ha viszont így van az szívás, mert minnél többen leszünk Live -on magyarországon annál "szarabb" lesz a Live minősége, addig amíg nincs egy Live szerver..?
Namost ezt jól megasszontam -
Djuree
félisten
válasz
medvegy #5227 üzenetére
igen, eddig 22-es tft-n toltam.
tegnap vettem az LG 32LC41-et. ez volt a legolcsóbb normális 32-es.
én 3 méterről nézem, nincs is nagyon több helyem a szobába. így már nem recés. színei sztem azért kicsit rosszabbak mint a tft moncsin, vagy csak furcsa így hirtelen.. habár ez is csak megszokás kérdése, meg még a szinbeállításokat sem buzeráltam.
persze azért mindenképpen jobb így -
-
proper
őstag
válasz
medvegy #4982 üzenetére
igen flash érdekelne
nekem MM-es gépem van a 70k-s akcióbol de ha ugy nézzük nekem még olcsobban is jött ki
eladtam a vga-mat 30-ért, xboxomat 30-ért amit 20-ért vettem meg a procimat is downgradeeltem amiböl kijött még 10k igy meg is volt a 70k ami nekem 60k-ba kerültmajd flashelésnél ki fog derülni bele volt e nyulva a gépbe, amugy az utolsó előtti darabot hoztam el. és csak korlátozott számban rakták ki a polcra a többi bent volt a raktárban ami már 79-ért kapható igy azokrol is feltételezhető hogy belenyult gépek mert ez csak egy 3 napos akció volt itt szegeden
-
bwoay
nagyúr
válasz
medvegy #4969 üzenetére
látod, én meg Energizert nem vennék.
illetve kerülöm azon gyártók akkuit, akik alkáli elemekkel szereztek hírnevet
Állítólag a Duracellek is GP-k, vagy mit hallottam legutóbb.
Alkáliban biztos, hogy Duracellt vagy Energizert veszek, ha muszáj,
viszont akkuban Uniross, Ansmann, GP.. ezekben bízom.
Meg a Sanyo Eneloop, de az maga a csoda,
olyan alacsony az önkisülése, hogy röhögve cseréltem le
minden távirányítómban ilyen akkukra az alkálikat,
és azóta (már több, mint fél éve asszem) a gyári töltéssel mennek...ami a hipermarketes űberakciókat illeti:
mivel ott vagyok a Foocar közelében, nemigen maradok le ezekről,
mármint ha éppen van értelmes akció, akkor átsétálhatok.
Így lett már féláron 2.1-es speakerem a PC-hez,
meg ugye 90-ért xbox Elite... -
woodbear
addikt
válasz
medvegy #4007 üzenetére
Abban igazad van, hogy megkárosítjuk a fejlesztőket/kiadókat, de nem kis hazánk miatt fog csődbe menni pl az EA....ha a warez tönkre tenné az egészet akkor már rég kihalt volna a játékfejlesztés...szal ha csak minden 2. játék másolt akkor is megéri nekeik....mert a "jobban álló"országokban úgyis megveszik az eredeti game-ket, mivel kb 6szorosát keresik mint mi, és a játék ugyan annyi mint nálunk, szal ennyi.....és egyre több játék jön ki magyarul is,....megéri így is hidd el!!
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
medvegy #4007 üzenetére
Ok.
Leírtam Djuree-nak privátban, leírom neked is.
Nem károsítom meg anyagilag sem a kiadót, sem a fejlesztőket, mert nincs pénzem eredeti játékra, tehát nem veszem meg eredetiben. Sem így, sem úgy nem látják a pénzemet.Diák vagyok. Havi 5 ezer HUF-ot tudok ráfordítani játékra, ebből 3 ezer forint a World of Warcraft havidíja, a maradék 2 ezerből tudok venni néhány üres dvd-t.
Hidd el, ha lenne pénzem, ha elvégzem az orvosit, akkor meg fogom vásárolni eredetiben a játékokat, mert én is szeretem a játékokat, a minőségi kiadásokat, a szép dobozokat, stb.
Addig maradok warezbéla, ha elfogadod jó, ha nem, nem.
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
medvegy #3987 üzenetére
Tudom, hogy suttyóság, csak míg azzal, hogy egy játékot lemásolok, nem károsítok meg senkit anyagilag, addig egy "lopott" winchesterrel, vagy joystickkal igen.
Azt meg, hogy kevesebben vesznek eredeti játékot, talán nem a warezosoknak kellene felróni, hanem a fantasztikusan "emelkedő" életszínvonalnak.
-
-
proper
őstag
válasz
medvegy #3327 üzenetére
még csak a mediacenter van összehangolva, nagyon nem néztem mit hogy érek el
elvileg látniuk kéne egymást hálozatban is, de még nem merültem nagyon bele mert örültem hogy sikerült netet csiholnom a routerböl
elvileg ahogy néztem ha fut a media center csak a megosztott mappákat látom
ez vissza is igaz a pc-re igy a média fájlokat tudom innen oda játszanijelenleg igy néz ki: netkábel--->router wan portba
ip-k 1-2-3 végzödésre 1:router, 2:pc, 3:xboxmediacnetert össze kelett hangolni vagy mia fene, elinditottam hogy szeretném, kaptam egy 8jegyü kodot a boxtol majd felugrott a buborék a vistán, indult a beállitás és ott pedig kérte a kodot be kelett még állitani minden hülyeséget aztán elindult szépen a media center. itt kb rá is hagytam mert sok időm elment a hálozat álitgatással mert bonyolitani akartam a dolgot de ugy nem müködött
ha valakinek van egyéb épitő jellegü ötlete/felvetése akkor ossza meg a nagyközönséggel hogy ne haljunk meg hülyén
-
proper
őstag
válasz
medvegy #2866 üzenetére
én ma nem jutottam el odáig hogy bemenjek meglesni
holnap ha törik ha szakad bemegyek és ha van még elhozok egyettvagy a másik verzió egy 60k-s arcade + vinyo vásárlása de akkor meg vadászhatok eredeti forza2-t
de 3k-ért tudok premiumra való hütőt amit külsöleg kell rácuppantani, az csak kiküszöböli a hibát, de heti pár óra játékkal csak nem vágom már haza
-
bwoay
nagyúr
válasz
medvegy #2827 üzenetére
tök igazad van, de én azért vettem, hogy használjan, nem hímestojásként,
hanem normálisan, mint ahogy bármelyik műszaki cikkel tenném.
az meg nekem körülményes, hogy vissza kell hűteni a "turbót",
meg nem rakhatom úgy, ahogy szeretném,
illetve ahogy szerintem az adott helyen a legpraktikusabb,
vagy a legesztétikusabban mutat.
Ha 3 évet kibír, az nekem már kóser amúgy!
Amennyiben meg pont gari után romlik el, az jó nagy szívás,
de ez mindennél így van, nem csak a doboznál.
A feles energiáimat inkább játékba ölöm az esélyek latolgatása helyett ;)
Természetesen maximálisan megértem azt,
aki nem ennyire az elvek embere, és nem ért egyet velem.ja, ha lerohad a gép, az egy Microsoft öngóllal is felér,
mert ez esetben a javítás ideje alatt
"kénytelen leszek" kizárólag PS2-vel meg PS3-mal játszani -
Ticsike
tag
válasz
medvegy #2423 üzenetére
Átállítottam 1080i-re de úgy semmi változást sem láttam, szerintem nem nagyon lehetne észrevenni. Viszont ma reggel regeltem a live-ra, töltögettem le demokat, és most este azt vettem észre, hogy töltöttem le demot, de közben elindítottam egy másik demot, mármint játszani akartam vele, de lefagyott a konzol, ez normális??? Egyáltalán nem lehet letöltés közben játszani? Vagy csak azért mert demoval akartam, és bekavart valamit? Másik kérdésem az, hogy miért van, hogy néha játékok nem szaggatnak, hanem úgy látszik, hogy belassulnak. Ez mitől van? Nincs jól optimalizálva, vagy túl magas a 720p felbontás? Más kérdésem nincs, persze nem csak medvegy válaszára várok
Assassian Creed demo mikor lesz fent a live-on?
Köszönöm
-
JamesHolden
aktív tag
válasz
medvegy #2409 üzenetére
az XFPS már a 3.0-ás verziónál tart, és az már - többek szerint is - elég jól használható!
a v.1-2 kalapszar volt röviden tömören...
pontatlan volt, késett, bugzott stb.itt amúgy egy demonstráló videó Halo 3 közben [link]
bár sokat nem lehet belőle így leszűrni, élőbe kéne kipróbálni... -
JamesHolden
aktív tag
válasz
medvegy #2391 üzenetére
jah csak nem ennyiért...
ebay-en 12+1 hónapos kártyák vannak 44$-ért, ami átszámítva ~7700Ft
és amint kifizetted, e-mailben elküldik a kódot, nem kell várnod h elpostázzák!
aki árulja 99,7%-os feedback-kel rendelkezik (közel 700 eladott termék után), az értéleléseit olvasva is igen megbízható tag
hátrány: accot nem lehet vele meghosszabítani, újat kell érte reggelni (méghozza USA cím alatt)szerk: közben találtam ugyanilyen megoldással UK-s kártyát is igaz "csak" 59$-ért (~10K)
bár jobban utánanézve, biztos lehetne találni azt is ennél olcsóbban... -
Ticsike
tag
válasz
medvegy #2051 üzenetére
Üdv!
Igen úgy működött mivel a saturn kinyitásától számított 3 percben már elfogyott az a rengetegkb 15 darab elit gép, de komolyan
szóval utánna egy információs pultnál feliratkozhattál rá, kikellett fizetned a kasszánál, kaptál egy számlát is, és majd telefonálnak ha meghozták a boxot. Hogy ilyen akció van e még, azt nem tudom, hívd föl esetleg a duna plázás saturnt, kérdezd meg őket, de szerintem ez csak pár napig élt.De legjobb ha elszaladsz oda és személyesen megkérdezed, csak többet tudnak már mondani
És ha már ott lennél, akkor megkérdezhetnéd őket, hogy a mi megrendelt gépeinket, mikorra várjuk. Te is 1368as felbontásba játszol?
-
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3010
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest