- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
CosmoBacsika
tag
válasz
hommeros #28533 üzenetére
Latom erről a témáról nem lehet leakadni
Első pont:
Milyen kütyü??????
max egy plusz kontroller kell, ha ketten akartok jatszani 10e Huf
a Tévét nem számolnám bele, mert egyreszt nem kotelezo a hdtv, masreszt amugyis lassan mindenki átálljátékok ára. Kedves barátom ha te 18ezer forintért veszel játékot, akkor bizony meg is érdemled...
van mar jopar jatekom de meg egyikért sem adtam 7 ezer forintnal tobbet.
logout, gamer, jatekaim.hu, game.co.uk, play-asia.com, csere, eladas, es a bolti ar toredekeert veheted a jatekokat.
jolenne errol a baromsagrol leszallni, ha tisztan a jatekfelhasznalast nezzuk, a ket platform nincs is egy kategoriaban... -
CosmoBacsika
tag
ha valaki tolna szivesen NBA 2K9et liveon az vegyen fel es hajra
gamertag: CosmoBorsom -
CosmoBacsika
tag
gamerol rendeltem mar ossesen 4 jatekot
egyikkel sem volt gond -
CosmoBacsika
tag
válasz
Mr.Grincs #27516 üzenetére
Sajat tapasztalat ill okfejtés.
96ban lett meg az elso pc-m. Ami jatetk igazan komolyan lekotott az a Counter-strike volt, azt egy ideig versenyszeruen is toltam. Most 25 vagyok, es mar egyszeruen meguntam azt, hogy ha egy bizonyos minosegben akarok jatszani jatekokkal, akkor egy-ket evente horribilis összegeket rá kell költenem a masinára.
Arrol nem is beszelve, hogy a legtöbb jatek mar egyszeruen nem tud lekotni.
Tavaly vettem egy boxot, ahhoz van keves jatekom, de annyi idohoz, mint amennyi nekem van, boven eleg.(konkretan honapok ota csak NBA2K9 és Guitar Hero megy)Gépem egyszeru irodai feladatoknak megfelelo gép (DualC Intel procko, 2 giga ram, onboard VGA) gyonyoruen szalad rajta a Vista, szovegszerkesztes, net, letolteshez, mindenhez tökéletes, és ami a röhej, hogy més nagyon sok évig az is lesz. Nemtudom mennyire ismerkedtetek az új Windows7-el, de gyorsabb lesz mint az XP ergo aki alapdolgokra akarja használni a szgepet, annak még nagyon sokaig nem kell majd beruhaznia semmibe.
Meg mielott valaki bedobna a 720 és 1080p-s filmek nézését, akkor mondom is h kozeljovoben beszerzek egy WD TV-t (FullHD LCD megvan), és ezzel is minden gondom meg lesz oldva.Sztem ez igy sokkal jobb befektetes, raadasul mindenre celszerszamot hasznalsz...
-
CosmoBacsika
tag
válasz
tiv83us #27249 üzenetére
azert ez onmagaban veve elegge erdekes
en kompozittal kezdtem.
LG 5000 full hdtv-m vankompozittal szep volt, aztan atvaltottam VGA kabelre, eg es fold volt a kulonbseg. szvsz a VGA val kaptam a legsimabb képet, viszont a szinei nem voltak az igaziak. Most attoltam HDMI-re és bár a képrészletesség sztem elmarad a VGAhoz képest, a színek sokkal mélyebbek
-
CosmoBacsika
tag
Látom megy a GH-téma. Vennék gitárt (okat), akinek van jo állapotú eladó, az kérem jelezze. Csere is játszik.
-
CosmoBacsika
tag
Kiválló állapotú Bad Companyt cserélnék.
Érdekel:
Gow2, Mass Effect, GTA4, stbstb -
CosmoBacsika
tag
válasz
Mr.Grincs #25446 üzenetére
sajat tapasztalat h guitar heroval sokkal könnyeben jatszik az aki valamilyen szinten tud gitarozni, de ez is foleg a hard vagy az expert szinten jon ki
altalaban jobban erzi nyomogatas ritmusat, nem feltetlenul kell latnia h mas szinu gomb jon a dallamban, sokkal autmatikusabban mukodik a keze
en legalabbis igy vagyok vele
-
CosmoBacsika
tag
válasz
CosmoBacsika #24916 üzenetére
Hoppa en is
Gamertag: CosmoBorsom -
CosmoBacsika
tag
Beszállok már én is.
Név : Jani
Foglalkozás : Multinál kereskedelmi marketinges
Kor : 25
Lakhely : Budapest
Konzol : Xbox 360
Gamerscore : ezervalamennyi
Játékok : NBA 2k7/2k9, NBA Street Homecourt, Virtua Tennis 3, Devil May Cry, Guitar Hero, Simpsons, Army Of Two, Bad Company, Fuzion Frenzy2, Forza2, VIva Pinata,Ja meg ez a honalapon[BBall.hu - Online Kosárlabda Magazin]
-
CosmoBacsika
tag
Urak újabb kérdés.
Az egy dolog, hogy HDMI-ről akarom hajtani a boxot. viszont a hangot nem a tv-n szeretnem halgatni.
van ra megoldasi h csak a kep menjen hdmin, a hang meg a masik kabelen? -
CosmoBacsika
tag
Nekem a géphajtómű hangot az új dash megoldotta a HDD-re való telepítéssel. Amivel tolom azt feltelepitem, igy abszolut halk a kicsike.
Amugy termeszetesen nem moddolt boxxal tolom, sztem marhara nem eri meg bukni a garit meg a liveot
-
CosmoBacsika
tag
Na urak, még 1 kérdés.
Feltettem PC-re Vista Ultimate-et, boxxal szépen összehoztam a Media Centert, gyonyoruen latja a mappat a gépen, amelyikből a videőkat akarom lejátszani
de
Ha a boxon a média centeren keresztöl akarok lejátszani fileokat, egyiket semengedni, mondvan h nem jo formatum kiterjesztes codec blabla. Nem ajanlja fel h letolti a codecet vagy barmi mas.Ha viszont a My Xbox/video library-n keresztül nézem meg a megosztott könyvtárat, abból lejátssza a fileokat.
A másik gondom, hogy nem látja az MP4 fileokat, míg ha egy ugyanilyet kiírom monnyuk dvd-re arról meg lejátssza.
5letek?
-
CosmoBacsika
tag
Urak.
Media centerrel kapcsolatos infó érdekelne.
Van itthon egy kis belso hálóm , egy SP3as XP-s PC-vel, routerrel, meg ugye a boxxal. Össze akarom lőni a media centert, hogy a box kilőjje tvre, a pc-s médiákat, de a leirasok nekem egy kicsit zavarosak.
Ezt lépésről lépésre le tudná írni vki, hogyhogyan kell XP-s gépen megcsinálni(emiatt nemhiszem h feltennék vistát)Köszi
-
CosmoBacsika
tag
-
CosmoBacsika
tag
Na urak tegnap ota SD utan 1080ban elvezem a box kepessegeit.
Kerdes: Amikor be akarom allitani az 1080P-t felbontasra, akkor megkerdezni h le akarja tesztelni h 50Hz-en is birja-e a kepernyo. Nyilvan igen, es utana le kell okezni. A kerdesem lenyege az h ilyenkor 50Hz-el, vagy 60Hzel hajtja a displayt? Komonens kabellel van összekötve.Köszi
-
CosmoBacsika
tag
válasz
(Kolombusz) #23637 üzenetére
Nagyon köszi!
Ez a honap csunya lett jatekvasarlas szempontjabol
learazasoknak koszonhetoen vette,
Devil May Cry 4
NBA 2K9
The SImpsons
Army of Two
Fuzion Frenzymind újonnan összesen 21 ropiert.... asszem most par honapig nem veszek semmit
-
CosmoBacsika
tag
Uraim Technikai jellegű kérdésem lenne
Épp tv vásárlás előtt állok
Mivel eleddig sdtv-n toltam így a boxomhoz sima scart kábelem volt (természetesen a hozzá kapott komponens is megvan)Nahmost, mivel a televizorom FULLHD lesz az lenne a kérdésem, hogy megtud e jeleníteni a box komponens kabelen keresztül 1080P-s jelet. Esetleg még van egy VGA kabelem, azzal is rakothetem tv-re, azzal menne-e?
Vagy mindneképpen HDMI-be kell beruháznom?
előre is köszi
-
CosmoBacsika
tag
válasz
(Kolombusz) #12725 üzenetére
lehet h hulyeseg, de GUITAR HERO
nekem a blazing angels 2 is tetszett a demo alapjan
-
CosmoBacsika
tag
Ne göcsöljetek mar ezen a warez teman, rengeteg blog, forumvan ahol engedelyezett, es minden infohoz hozza lehet jutni, ha mindenkeppen itt akarjatok, akkor csinaljatok PM-ben. és kész
-
CosmoBacsika
tag
tegnap volt április elseje
-
CosmoBacsika
tag
Fiatalok valaki szánjon már meg egy Virtua Tennis 3-al.
Köszke -
CosmoBacsika
tag
Ez a konzolteljesitmeny vs pcteljesitmeny vita alapvetoen teljesen felesleges.
Eleg egyszeru belegondolni.
Te egy szoftverfejleszto vagy. Tegyuk fel h te irod a Doom 4-et.
Fejlesztes PC-re: Mivel kb annyi gép ahány ember, ezért az adott jateknak futnia kell minden alaplapon, processzoron videókártyán, kevés elég és sok memóriával, különböző hangkártyákkat. Ezeknek a dolgoknak mind mind kulonbozó specialitásai vannak, amelyekre optimalizálni kell jatekot, ami ha teljesen tökéletest akarnának alkotni, akkor kb 5 év is kevés lenne, arrol nem is beszelve, h ez ido alatt sorra jonnek ki az uj procik, vgak stbstbFejlesztes konzolra: 1, azaz 1 db hardver van, 1 tulajdonság, 1 specialitás. Tökéletesen kiismerhető periféria. Adott játékot csak egyetlen hardverre kell megirni, igy amikor azt programozzak tokeletesen figyelembe tudják venni az adott hardver minden egyes tulajdonságát. Tökéletes optimalizáció.
Az h egy ido utan szebb a pc, az egyszeruen csak az erő miatt van, ami soksoksok pééézzzz
-
CosmoBacsika
tag
Na Uraim, tegnaptól én is Boxer vagyok
Egy aranyos kis prémium fekszik itt a tv alatt, egyelore csak Forza2,Viva,Fifa08,Madden07,Nhl08,NBALive06 és Shadowrunon tudom tesztelni
De a live reg ment elsore
-
CosmoBacsika
tag
válasz
30z.Samu #8416 üzenetére
en még nagyon vacilalok es egyelore még kivarasra jaccom
14ediken volt vilagszerte az arcsokkentes. erre az összes helyen valamivel 3-5 ezerrel leszaladt főleg az arcade ára de a premiumé is valamelyest csökkent.
nahmost ebben csak azt nem ertem h milyen rendszerben történt ez
2 esetre gondoltam:
1: A microsoft a viszonteladóknak már jó ideje a csökkentett áron adta a boxokat, így azok 14edikéig magasabb áron adták, és 14edikén álltak be a csökkentett árra.
2: 14 edike előttig az összes viszonteladó a régi áron kapta a boxokat és bár 14ediken nyomasra csökkentettek, de az az elott vasarolt darabokat ki kell futtatni, hogy ne legyen belole veszteseg, és ha azok kimentek és ujakat kell beszerezni akkor fog beallni a ténylegesen alacsony ár.
sztem a második áll, ezen logika alapján 2-3 hét alatt megintkell még legalabb egy 5öst zuhannia az összes boxnak
de valszeg tévedek
-
CosmoBacsika
tag
ööö csak felhivnam a figyelmet, hogy ma van az xbox arcsokkentes vilagszinten
erre kis hazai forgalmazoink
lasd uberkonzol és konzolstudio maris csokkentett árakat, (igaz még nem annyit amennyivel kellett volna de ilyen hamar ez is nagyon meglepő) -
CosmoBacsika
tag
Na elhilveg a konzoliumban
[link]van 65nm-es premium
-
CosmoBacsika
tag
Nah és az ominózus interju
igen erdekes olvasmany
[link] -
CosmoBacsika
tag
válasz
Mr.Grincs #5954 üzenetére
nem akartam ilyen nagy befolyassal lenni a dontesedre
a doboz oldalán vagy egy matrica minden szar adattal, azon van
keresek hozza egy képetedit:
es taltam isfelulrol a negyedik sor jobb oldala
ilyen matrica minden boxon van, az ujabbakon a 203 helyett 175 van,
majd nezz meg egy elitet is, azok mar elvileg mind 175osokja igen és ezt az egész mizériát még megkavarja a HDMI kimenet kérdése.
De az ujabbakban mar van az is -
CosmoBacsika
tag
válasz
Mr.Grincs #5951 üzenetére
nem, tökéletesen ugyanaz. a garancia is ugyanaz
csak mivel a regebbi 90nm gyartastechnologiaval keszul nagyobb az energiafelvetele (a hőleadása is > ami előhozza a ROD-ot) ezért 203w-os tápot szerelnek beleaz ujabbak 65nmes gyartastechnolgiaval keszulnek, erre az MS (legalabbis ahogy olvastam)azert hajtott mar regota mert egyreszt olcsobb, masreszt kevesebb az energiafelvetele így a hőleadása is,
az egyre ujabb eresztesekben egyre csokken a a ROD meghibasodasok aranya, az okosok elmondasa szerint az ujabbakban mar 10% korul van az eredeti 30%-a körülihez kepest
nahmost ezeknek az alaplapoknak mas nevei vannak, attol fuggoen h mikoriak
na ezekkel nem vagyok tisztabana konzolstudioval leveleztem
naluk most a premium 75, elvileg azt mondtam nekem h jovohet korul kapnak mar ujakat a 175w-os s szeriabol -
CosmoBacsika
tag
válasz
Mr.Grincs #5949 üzenetére
hat a szük ket hetes netes forumolvasgatasaim egyik konkluzioja az volt, hogy a 203w-osak még a régebbi eresztésből valóak amelyeknek a meghibasodasi arany 30%-os. (ezek még a 90nm-es gyártásúak), az újabbak 175w-osak mert mar csak 65nm-esek, ezeknel a meghibasodasi arany 10% (ahoy legalabbis olvastam a kulfoldi interjut az egyik fejleszto fickoval)
javitson ki valaki ha tévedek plz
-
CosmoBacsika
tag
hát én multhet elejen voltam a camponas electro wolrdben
akkor forzas+pinatas premium volt 70(69) 203w-as változat... -
CosmoBacsika
tag
Nah üdvözlök mindenkit.
Komolyan fontolgatom egy box beszerzését, és mostegy lamzor kérdéssel fordulnek hozzatok.
Mi a kulonbseg az Arcade és a Premium box között? Eleddig ugy tudtam h az arcadben nincs vinyo de (http://depo.hu/konzolok_es_jatekok/xbox_360/alapgep) ez alapjan mar halvany lila gozom sincs.
Köszi a válaszokat.
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest