- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
e.vid
senior tag
válasz
tobias40 #4407 üzenetére
Érdekesen gondolkozol, de végül is nem vagyunk egyformák (még szerencse)…
Volt két boxom, mindkettő flashelt volt. Mindkettő volt 3 ledes (nem is egyszer), szidtam én is a Microsoftot rendesen, hogy ilyen szart hoztak össze, de valahogy soha nem jutott az eszembe, hogy mekkora szemétség, hogy a flashelt boxot nem javítják meg… de biztos bennem van a hiba… És tényleg sokan vannak ebben a cipőben, de ezt így még mástól nem hallottam… -
e.vid
senior tag
-
e.vid
senior tag
-
e.vid
senior tag
válasz
Skeleton01 #1915 üzenetére
Mi történt vele? Miért javíthatatlan?
-
e.vid
senior tag
válasz
Armando_19 #1568 üzenetére
Amíg garis és nincs flash, addig ne csinálj vele semmit. Ha 3 led-es lesz, majd megjavítják.
-
e.vid
senior tag
Nem fogják 1 hónapig javítani. Ha besz@rik, felhívod az MS Supportot, és futár visz neked (pár nap) egy megjavított gépet. Hiába teszel rá bármilyen léghűtést nem fog segíteni. Nekem eddig 2x volt wadarr-nál az egyik javításon, pedig a venti-mod meg van csinálva… Hiába, hogy nem ismersz lehetetlent, el kell fogadni, hogy az egész úgy rossz, ahogy van. Amíg nincs flesh és garis, addig nem érdemes megbontani.
-
e.vid
senior tag
válasz
Skeleton01 #1220 üzenetére
A kép jobb lesz egy LCD monitoron, mint egy 35cm-es tv-n ez nem vitás. Szerintem egy 72-es SDTV-n élvezhetőbb a játék, mint egy 17-19”-es LCD monitoron, de ez csak az én véleményem. Érdemes lenne valahol megnézni mindkettővel, hogy mekkora lehet a különbség.
-
e.vid
senior tag
Hűtés mod: a gyári ventik 12V helyett csak 3-5V-ot kapnak, ezt emelik meg 8-10V-ra ekkor még úgy-ahogy elviselhető a hangjuk. Ha nem flesh-elt a box, akkor ezt nem érdemes megcsináltatnod a garivesztés miatt. Ha elromlik, akkor meg úgyis megjavítják.
Van, aki monitorral használja, de szerintem akkor már inkább egy 72cm-es tv… -
e.vid
senior tag
válasz
->Raizen<- #1022 üzenetére
Nem két gép, csak egy.
Az első 3 led után kapta meg a volt mod-ot, aztán kb. 1.5 hónap múlva csak 3 ledes lett megint. De nincs is kímélve, fiam nyomja egész nap. -
e.vid
senior tag
válasz
Eugene Roe #847 üzenetére
Sajnos ez eddig nem megoldott.
-
e.vid
senior tag
-
e.vid
senior tag
válasz
jimessor666 #729 üzenetére
Nem kell multihoz eredeti és nem bannol ki senki…
-
e.vid
senior tag
Hi!
Igen, két csomag van a Core ill. Premium.
A kettő közti különbség a csomag tartalma: [link]
Szvsz. a Premiumot érdemes választani, mert ár/érték aránya a tartozékok miatt jobb. A Core pack mellé külön venned kellene min. egy memória kártyát ami ~9k körül van, így árban máris ott vagy majdnem mintha a Premiumot vetted volna meg. A vezeték nélküli joy és a HD-AV kábel sem rossz ha van. -
e.vid
senior tag
válasz
jimessor666 #649 üzenetére
Ez itt nagyon off, de a PS2-nél volt/van lehetőség vincsiről futtatni a játékot.
-
e.vid
senior tag
„de nekem baromira nem úgy tűnik, hogy ventik egy helyre lennének kötve... mindkét ventibe megy 2-2 kábel, gondolom a + és a másik a -,”
LOL, most esett le, hogy mit is írtál.
Még jó, hogy mindkettőbe megy 2-2 vezeték, másképp nem működnének… azt nézd, hogy a csatiban, hogy vannak bekötve… -
e.vid
senior tag
Amit írtam a ventiről, azt az alapján írtam, hogy én is tettem whispert a boxba és azon egy helyre van kötve a két venti. Hogy neked nem olyan, hát ez van… de azzal is megoldható... viszont ha magadtól nem jöttél még rá, hogy hogyan akkor jobb, ha megkéred a tanárt, hogy segítsen.
-
e.vid
senior tag
A whisper is 5V-ról működik, a gyári csatiról kapja a feszt.
A gyári csati ill., ahová csatlakozik 4 tűs, mert a gyári két venti nem egy helyről kapja a feszt.
Ezzel szemben a whisper két ventije egyhelyre van kötve, míg a másik 5V-ról a ledek mennek.
Így megoldható, hogy csak a ventiknek adsz 12V-ot. -
-
e.vid
senior tag
Ha premium pack-ot veszel, akkor nem kell a memória kártya, mert a vinyóra ment. A core pack mellé meg kell venni, hogy menteni tudj.
Miért jobb a premium? A két verzió közt ~20k a különbség, egy vinyó ~27k, egy 64-es memó ~10k, ha kevés lenne már ott vagy, mintha premiumot vettél volna, de nem rossz pl. a vezeték nélküli joy sem. Összességében jobban megéri a premiumot választani, főleg ha esetleg mégis felmennél a netre.
[Szerkesztve] -
e.vid
senior tag
Lényegében kb., ezeket tudja.
Folyamatosan javítják a lemezfelismerést. Két különböző sebességgel olvassák az írott és az eredeti lemezt. Újabb meghajtók támogatása. És ha minden igaz a 4.0-tól benne van a FirmGuard, ami megakadályozza a LIVE-on keresztüli Firmware flashelést.
Az 5.0-tól támogatja az xbox1-es lemezeket, és az egyrétegű lemezeket is felismeri. -
e.vid
senior tag
válasz
Eugene Roe #210 üzenetére
Most még lehet a flashelt géppel is játszani a neten (remélhetőleg ez így is marad). A live-on küldött frissítés tényleg hazavágott pár gépet, de azok még az első flash-ek közül voltak. A 4.2-től már nincs ilyen gond, pláne nem az 5.0-nál ill. a legújabb 5.1-el.
Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest