- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Zyelor
aktív tag
válasz
kovasz #33689 üzenetére
Már bocsi öreg, hogy közbeszólok, de olvastam itt a kommenteidet és ba**ott szűk látókörű vagy. Felmentél volna valahová a neten (nem egy hely van ilyen, ahol lehet játékot venni), körbenéztél volna és 7-8 ropit élből spóroltál volna. Ebből már fél év live kijön, vagy egy másik játék.
-
30z.Samu
félisten
válasz
kovasz #33628 üzenetére
"egy valamire való játék 16k++" Lehet, hogy Velem van a baj, de én 6k-nál többet nem költöttem eddig játékra, kicsit kell várni és elfogadható ára lesz.
"jobban jársz egy bika pc-vel." Jah, ami kb 1 évig lesz bika, utána vehetsz bele megint alkatrészeket, amik kb annyiba kerülnek, mint egy komplett Xbox. Másodsorban igen, jó a monitor előtt görnyedni, mint a fotelból a controller-t nyomogatni... -
Djuree
félisten
válasz
kovasz #33640 üzenetére
most mondjam azt hogy te vagy hülye hogy megveszed 16k-ért? gondolom a legdrágább helyen vetted? miért nem nézel szét? 13k-ért meg lehet venni a legújabb játékokat. de pár héttel megjelenés után 10k körül vannak
az meg hogy nem ingyenes a live? tudod mennyibe kerül fenntartani azt a sok ezer szervert, meg a járulékos költségek? én sem adnám ingyen, nem vagyok hülye hogy a saját pénzemből álljam mások szórakozását. gondolom te ingyen dolgozol...és nem csak legális játékkal megy
most mondjak jó single játékokat neked? ne kelljen már teleírnom 3 oldalt... -
tiv83us
veterán
válasz
kovasz #33628 üzenetére
1. 16k++ ??
Melyik bolygon elsz te?
2. Az X360 topik kozossege neveben is kulon megkoszonom. Meg ugy altalaban csuklobol jol legyengeelmejuztel olyan 17 millio masik embert.
3. Kemeny ~800Ft egy honapra.
4. Fable II pl pont nem annyi, mert addig jatszol vele vegigjatszas utan ameddig jol esik, kozben DLC-k jonnek ki, es lassan a Fable III is megjelenik. De igazad van, a Gears of War I-II is egy gagyimatyi nulla, olyan fosokrol mint a CoD sorozat, Rock Band, BioShock...stb mar nem is beszelek. -
Mr.Grincs
veterán
válasz
kovasz #31324 üzenetére
Vannak a jatekban a nok, meg kulon vannak prostik, akik tenyleg jol neznek ki. Azok a tengerparti resznel vannak valami kocsmaban, vagy van ilyen haz ami piroslampas haziko
Es ott lehet felszedni a lotyokat.kisJack: Koszi szepen az ajanlatot de most nincsen penzem majd talan szeptember fele lesz csak erre a mutatvanyra penzem.
Holnap indulok haza. Pakolok nagyba be a borondbe es a porblema az hogy nem merem a borondbe rakni a COD 4et mert felek kiesik a korong a helyerol es akkor egesz uton karcolodik
Mert ezek a vadallatok a repteren dobaljak a borondot. Pedig nem teveszar hogy csak dobalni lehet. 2006 ban ki is tort a kereke a borondomnek
Igy jott ki a futoszalagrol.
orultem neki nagyon. -
-
sakeee82
aktív tag
-
tobias40
veterán
Hát szerintem már eleve az rca-val is lennie kellene hangnak..
A kábel vadiúj nem hinném hogy az a baj.
Az optikainál hol kell ezt átállítani,a box menüjében vagy a tv-ben?
Ha tudod pontosan hol megköszönném mert én nem találtam olyat...
Csak sztereo és 5.1-e meg vmi wmv-t vagy mit.. -
tobias40
veterán
Van rajta piros-fehér rca dugó is de hiába dugom bármelyuk rca-s aljzatba akkor sincs hang!
Van optikai kábelem is ami az xbox360 dobozban volt és ezen a vga kábelen van ilyen hely is ahova az optikai kábelt lehet csatlakoztatni!Meg is tettem és a tm-ben is bedugtam az optikai bemenetre és mégsem szólal meg!Vki segítsen!!
igy néz ki a kábel: http://www.konzolozz.hu/page.php?58
-
sakeee82
aktív tag
X-en kihívás fps-el játszani, pc-n nem!!!
A Lost Planet tegnap nagyon elrugta a pötyöst(persze ez nem fps), az egyik ellenfél 10! percig menekült előllem, egyszerűen nem tudtam eltalálni, nekem ez kihívás volt, PC-n ugyanazt az ellenfelet 1 sec alatt levadásztam - pro és kontra Xbox Joy Powa!
Nekem tetszik ez a szenvedés, lehet mazohista vagyok...Halo 3-mal sztem egész jól ellehet játszani így is!
-
spammer
veterán
Anno én is kérdeztem itt az xfps snipert, bár most az új, a zöld 3.0, 25 rugó. Drága és mindenki azt mondja nem pontos. Youtubeon vannak videók, hát.. Persze sosem lesz olyan pontos mint PC-n, de ahogy videón láttam szabályozható az érzékenység, meg az egértől is függ, úh szerintem az is csak megszokás kérdése. Én biztos bepróbálnám, ha nem lenne ilyen tetű drága.
Az aimbot hogy is van? Alapból aimbot van a játékban?
COD3-ban csak, vagy minden fps-ben van ilyen aimes rásegítés? Remélem nem, mert elég szar lenne, PC-n is az egyik legnagyobb cheat az aimbot.
-
mergal
aktív tag
Hát nem tudom én a COD3 al kezdtem kb 3-4 hete sok sok év pc után. Előszor megijedtem hogy hűha ez nehéz lesz. Azóta végignyomtam úgy hogy mellette 2 játékkal játszottam. Simán meg lehet tanulni joy-al is. Legalábbis én úgy voltam vele hogy min.18k-t max 25k-t nem adok ki egy átalakítóért! Szóval próbálni kell!
-
-
bwoay
nagyúr
Erre azért nem fogadnék. "Új" biztos jön, mert folyamatosan hozzák ki
a hw revíziókat, de ezek nem új gépek, az elsővel megegyező teljesítménnyel bírnak,
csak egyre olcsóbb hw-es háttérrel.
Gondolj bele, a PS2 a mai napig jelen van, rengeteget eladnak belőle
(PS3 eladásokkal vetekszik), miközben idén lesz asszem 8 éves. -
(Kolombusz)
veterán
Mintha Xboxra nem létezne warez.
Láma vagy kolléga, mást nem tudok mondani.Engem ezek a játékok szórakoztatnak, ellenben a PC előtt már unom magam.
Három gond van. Nem csak engem, hanem rajtad kívül mindenkit, aki ebbe a topikba jár. Egyikünknek sem 100 alatti az IQ-ja (remélem) és nem amerikai hülyegyerek. -
Djuree
félisten
de szeretem az ilyen embereket. látszik hogy sosem volt közöd konzolhoz. akkor rájöhettél volna hogy sokkal kényelmesebb és jobb rajta játszani.
látom a pc-khez sem értesz. ha 120k-ból, vagy akár 150-ből kihozol egy olyan gépet amin minden fut fullon akkor építek neked egy templomot.
csak a vga 60-70k lenne...és még ezen sem fut közelsem fullon minden... -
bwoay
nagyúr
Egy "időtálló" PC (ami ugye fából vaskarika) nemigen jön össze 120-ból,
ha csak a VGA kártya 70-80 rugó (feltéve, hogy az ember olyat akar,
amit nem lesz kénytelen 1-2 év múlva lecserélni.de tök mindegy, ha ugyanannyiba kerülne a kettő,
akkor is konzolpárti maradnék, mert nekem ez vált be játékra.
amúgy is jobban szeretem a céleszközöket,
nem akarok driverekkel szarakodni,
meg rövid időn belül szembesülni az enyémet meghaladó hw-igénnyel. -
sakeee82
aktív tag
Egy példa!
Lost Planet X-en a nagyon sűrű helyzetekben belassul. Pc-n egy 8800GTS-el is sokkal jobban belassul és még szaggat is! A másik pedig az, hogy PC egy darab értelmes verseny játék sincs!!! Nekem a Race 07 és a hasonló gamek nem jönnek be...Persze ez egyéni probléma!
Egy Gamer-Pc manapság egy C2D E6750+3 Giga tuning DDR2+8800GTX=ez inkább 200 ezer és 3 havonta kell fejleszteni, mert egyszerűen a mcoskos programozók kitalálnak mindig vmit
Amúgy semmi bajom a PC-vel, sőt sztem az x és a PC megfér egymás mellett, hisz az X internetezésre nem jó, plusz filmek, zenék nem lennének nélküle.Tehát megmarad ez is, csak a PC háttérbe szorul!!!Prof01: Az előző gépem egy Athlon 64 3000+ volt 7600GSel, hát az már eléggé köhögött
A mostani se egy erőmű, de így, hogy meg van az X, már sajnálom, hogy pénzt adtam ki... -
mergal
aktív tag
Ezzel sztem sokan nem értenek egyet!
1, 120-150 k ból nem lehet normális gépet összerakni.
2, Sztem tök nem szaggat semmi boxon és szebb mint pc-n
3, A kiadók leszarják a pc-seket lassan és inkább a konzolokat nyomatják.
Én is sokáig ezt ellítottam amit te de tele lett a tököm hogy egy GTX-et is megfektet egy játék. És amióta megvan a BOX semmi ilyen gondom nincs. -
(Kolombusz)
veterán
-
bwoay
nagyúr
aki egy picit is járatos a konzolvilágban,
az tudja, hogy maga a gép a gyártónak nemigen termel hasznot,
ezt sw-eken meg tartozékokon hajtják be, és mint ilyen, az xbox sem kivétel.Halo3-ból tényleg rengeteget adtak el, COD4-ből is
(értelemszerűen konzol viszonylatban,
elvégre a háztartásokban nyilván több PC van, mint konzol)én sosem játszom amúgy on-line, PS3-on sem,
pedig ott aztán semmiből sem tart, ezért sem értem,
miért erőlteted annyira ezt a multi vonalat.de ha nem látod a konzol előnyeit a PC-hez képest,
akkor ez igazából csak hitvita, kár belemenni.nekem eszem ágában sincs a PC ellen érvelni, magam is használom,
csak nem játékra. Mint játékplatform, engem nem vonz, ennyi. -
Ebit
addikt
2. akkor is bukik, ha nem megy fel a live-ra, mert az xbox a hdd-re rogziti mit csinalsz
A memokártyás gépeknél mi a helyzet/lásd Arcade, Cora/?
Tudomásom szerint javitáskor, csak az alapgépet viszik el.Irtam már korábban, lehet a kérdésről vitatkozni, de nagy valószinúséggel mindenki találgat, és azt hiszi neki van igaza,ő tudja a frankót.
-
bwoay
nagyúr
megtennéd, hogy felsorolsz
1. legalább 2 konzolt, aminél az on-line játék előfizetéshez kötött?
2. legalább 2 konzol játékot, amihez szükséges az egér és a billentyűzet?
persze PC-hez szokott kollegák mindig elmondják,
hogy FPS-hez elengedhetetlen,
de azért kíváncsi lennék, hogy ők mivel magyarázzák
mondjuk a Halo 3 irtózatosan magas eladásait.
Mindenki vett hozzá xfps-t?
3. legalább 2 játékot, ami szinte csak neten játszható?a játékok árát meg szinte mindig azok hozzák fel,
akiknek nem áll szándékukban megvenni azokat,
mert eleve warezban utaziknak.
persze aztán nyers lemezre jellemzően 2-3x annyit költenek egy hónapban,
mint amennyit én eredeti játékra... -
F.B.I.
veterán
Az a baj, hogy itt mindenki olvas és okos akar lenni, közben meg xart sem tud az egészről. Olyanok írásait olvassuk, akik azt hiszik tudnak valamit a témáról. Egy valaki tud valamit a bannolásról és az nem más, mint: Bill bácsi. Játszatok ne okoskodjatok! Ha valakit komolyan érdekel az X360-on való játék az vegye a fáradtságot és olvasson vissza legyen szíves, mert egy idő tán baromi idegesítő ugyanazokat a kérdéseket-válaszokat olvasni!
Uff! Én beszéltem!
-
nexus6
aktív tag
Szerintem meg nem rossz dolog. Mivel én is már vagy 7-8 éve gyarapítom a pc-sek táborát. Eddig két középszinten vásárolt gépem volt, amit folyamatosan fejlesztgettem. Új videókártya, plussz memória, jobb vinyó, dvd-író, usb-s cuccok. Aztán eljutottam megint oda, hogy egy új gépet kellene összeraknom, ami fél év múlva már kevés egy-egy gammához (meg persze 150 ezer és már jön mindenből az új generáció-mag-alaplap-memó-videó megint). Ahhoz hogy netezzek, filmet nézzek, e-mail bőven elég a mostani. És a régi játékok közül is hány van ami nem indult el, pedig direkt megvettem eredetiben amikor lement az ára. Pl. Fable (állandóan kilép-runtime error). És a mostani játékok meg el sem indulnak, mert régi a proci vagy kevés a videókártyám. Egy konzol meg 1-2 évig biztos jó, hardveresen nem kell fejleszteni. Ha kijön az új még mindig párhuzamban mennek a fejlesztések kicsit. Szóval én is ezért térek inkább át. A régi (de nagyon jó!!!) gammák meg mennek a régi gépemen. Szóval ennyi. Egyszer kiadok nagyobb összeget, a játékokat meg lehet cserélgetni, várni amíg lemegy az ára.
-
qpakcovboy
őstag
A fehér pöttyök (csíkban az oldalán) memória hiba lesz, nekem a pc-ba hasonló dolgot művelt amikor a VGA kezdett behalni, minden esetre nem normális. Minden játéknál csinálja?
A mások, hogy szerintem simán eladják a javított gépet (sajnos)
Olyanról még nem hallottál, hogy több tonna illegális húst akartak lenyomni az emberek torkán? Minden szart eladnak amit tudnak, sőt hitelt is adnak rá csak vidd.
-
-
F.B.I.
veterán
Minden csak találgatás. Várj december 4-ig, akkor lesz újabb dashboard update. Ez után kb. 1-2 nappal megkezdődik a bannolás ( vagy az nap ). Ha fent maradnak az emberek akkor egy találgatás beigazolódik: jó az i-xtreme a LIVE-ra. Addig is nyugi és nem kell erőltetni, a hogy történik ez a dolog? problémát, mert az MS sem olyan okos, mint gondolja.
-
qpakcovboy
őstag
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo switch Oled megkímélt Opcionálisan megvásárolható kiegészítőkkel
- Xbox Series/ One kontrollerek eladóak
- Nintendo Switch OLED Zelda Tears of The Kingdom Megapack! Új, Bontatlan!! Ingyen Foxpost!
- Eredeti PS4 játékok
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, CW90
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plusz
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest