- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
desolator
senior tag
válasz
Eugene Roe #1931 üzenetére
Amikor én is ezt javasoltam, hogy azokat amiket live-on akar nyomni az ember azt vegye meg eredetibe, akkor meg Djuree azt mondta, hogy nem a lemezt nézi a rendszer hanem a drive-ot hogy flashelve van-e. Akkor most hogy is van ez?
-
Kristof86
tag
válasz
Eugene Roe #1931 üzenetére
És honnan tudom, hogy melyike játékon van stealh patch és melyiken nincs?
-
PPeter
addikt
válasz
Eugene Roe #1202 üzenetére
Ebben igazad van.
-
Partizan182
senior tag
válasz
Eugene Roe #1148 üzenetére
Meg lehet oldani, de marcerás. Keress rá tutorialt.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Eugene Roe #1108 üzenetére
Mivel M.o.-ra még nem tudsz reggelni ezért nézzél ki a netről egy valós angol címet irányítószámmal, telefonnal mindennel, ezt tedd el valahova, hogy meglegyen és azzal reggelj be.Ez megfogandó jótanács.
-
RockHaRD
addikt
válasz
Eugene Roe #1094 üzenetére
Nekem már egy ideje megvan, és most pl egyik box-hoz sincs nálam a kézikönyv. Ha lenne a dashboardon vmi beállítás annak roppantul örülnék, de nincsen semmi. Flashelt gép mind2, de nem hiszem, h ez lenne a gond.
16:10-es monitoron osztott képernyőzni elég gáz. Meg ha itt van 2 xbox, akkor már nem jobb system linkbe? -
->Raizen<-
veterán
válasz
Eugene Roe #1088 üzenetére
??
-
Partizan182
senior tag
válasz
Eugene Roe #1019 üzenetére
Ez így kicsit elég vad, a halál cserélgetné a DVD-drive-ot (pláne hogy nem tehetsz bele csak box-osat, amit csak Box belsejében árulnak, úgyh egy új gépet kelenne venned csak egy meghajtóért).
Állítólag a jelenlegi ban-t nem az alapján nézte a rsz, hogy kinél volt Flash (mert azt eddig sem látta), hanem azt loggolja a box, ha úgy van bekapcsolva hogy nincs benne a Drive (a flash-eléshez régen ezt kellett csinálni). És akinél volt már meghajtó nélkül bekapcsolva a box, ott jött a ban.
Szal. magát a flesst eddig sem látták, de szépen megkerülték a problémát. -
Gebriel
veterán
válasz
Eugene Roe #959 üzenetére
Nekem eredeti van és állitva használom mert,jelenleg máshogy nem fér el.
Napi 1-1.5 órát játszom max,nem hiszem hogy ez nagyon megterhelné a gépet.
Mivel nincs fleshelve igy nem nagyon izgat hogy megsül-e a gépem vagy nem.
Ha gari után ez még is megtörténe akkor....
fogom a kalapácsot,és kivégzem a Boxomat..... -
->Raizen<-
veterán
válasz
Eugene Roe #963 üzenetére
Én meg már azon gondolkodom hogy veszek egy zsír gépet és eladom az xboxokat.
(c2d 2 gb ram hd2900 xt stb ^^) -
->Raizen<-
veterán
válasz
Eugene Roe #956 üzenetére
[link] 85K alatt van 84990 ^^
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Eugene Roe #959 üzenetére
Tölts a gépedre pár demót 10 15 nap alatt meg lehet nézni mindet kb meg a jobb videókat aztán sztem máris megunod!
Nem érdemes várni a hűtésmoddal ha nem akarsz flashet nyomatni rajta legalább a klímát csináltasd meg! Az enyém ^^fullos^^.
-
STC Speed
őstag
válasz
Eugene Roe #956 üzenetére
De míg 1 évig nem hűtöd jobban,addig egyre jobban megy tönkre(így remélni kell h flash elött tönkremenjen)
-
e.vid
senior tag
válasz
Eugene Roe #847 üzenetére
Sajnos ez eddig nem megoldott.
-
válasz
Eugene Roe #225 üzenetére
Én meg sima cod most meg már cod2 egy éve.
Majd elválik.
-
GyuZa
tag
válasz
Eugene Roe #210 üzenetére
Én rendszeresen játszok neten a kiütött boxommal, nincsen semmi baj vele... mi az a double-biosos mód? Egyszer bepróbálkozott vmit a microsoft: volt vmi live frissítés, letöltődött és mikor újraindult a box egy hibaüzenet volt a képen és semmit nem lehetett csinálni. Ezzel a flashelt boxokat akarták kiszűrni de volt egy kis bibi: ez a dolog az összes xbox felhasználó kb 1%-ánál jelentkezett és azok között voltak rendes gyári, tiszta géppel rendelkezők is. Egyébként vannak live-on keresztüli xbox frissítések néha-néha (nekem eddig 2-szer volt ilyen asszem), de ez a dolog megkerülhetetlen ha nem frissíted a boxot nem enged fel live-ra. Sztem ez a túlmelegedés dolog meg hülyeség, esetleg nyáron tetőtérben ahol 40 fok van okozhat problémát. Ma délután nem volt jobb dolgom, baromi sokat ment a box és túlmelegedés sehol nem volt. CoD 3 fagyott meg de az másnak is jópárszor előfordult már. Szal ez a játék hibája.
-
e.vid
senior tag
válasz
Eugene Roe #210 üzenetére
Most még lehet a flashelt géppel is játszani a neten (remélhetőleg ez így is marad). A live-on küldött frissítés tényleg hazavágott pár gépet, de azok még az első flash-ek közül voltak. A 4.2-től már nincs ilyen gond, pláne nem az 5.0-nál ill. a legújabb 5.1-el.
-
MUŁĐER
addikt
válasz
Eugene Roe #66 üzenetére
megy simán.
Aktív témák
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- Fali konzol lapos tévékhez
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest