- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
(Kolombusz)
veterán
Köszönöm, hasonló jókat neked is.
Azért engem megnyugtat a szellemi fölényem. Ha mást nem, legalább helyesen, igényesen írni tudok, és a szövegértelmezés sem okoz gondot. E kettő neked láthatóan nem erősséged, de az ügyeletes bohóc szerepét szépen betöltöd az Xbox topikban.
-
(Kolombusz)
veterán
Én írjak értelmesen? Én? Ráadásul ezt te mondod, akinek egy nyelvtani hibától mentes, értelmes mondatát még nem olvastam?
Hát, Apám, a pofám leszakad, de komolyan.
Tényleg, mióta minden parasztnál be lehet köttetni az Internetet, azóta a régi, jó kis légkör megváltozott és hűen tükrözi a magyar társadalmat. -
Skynet258
veterán
Jól van, te is write only vagy látom...
Nyereményjáték meg:2. kérdés : A PlayStation 3-ba BLUE-RAY lejátszó van?
Most ennyire szerencsétlenek, hogy le se tudják írni rendesen, vagy ez a beugratós kérdés?
Másik meg:5. kérdés : Tetszik a honlapunk ?
Pff bazz... és ha azt mondom nem, akkor élből törlik a jelentkezésem?
Szal ott vannak ezek is a toppon...
-
zsocy
őstag
A topik címében is benne van hogy no warez.
Ne beszéljetek itt róla, az itteni urak igen allergiásak rá. Ha nagyon kell akkor inkább privátban...
Magán véleményem: attól még hogy nem beszélünk róla egy kicsit sem lesz jobb semmi, attól még ugyanúgy létező dolog marad. De mivel ez itt szabály, ezért be kellene tartani.
Szépek a TV-k srácok, de ahogy látom nem csak nálam van rendetlenség
Aktív témák
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest