- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eddie17
addikt
válasz
->Raizen<- #23022 üzenetére
Ehehe, messze vagyok még attól
És igen, nagyon bosszantó legszívesebben akkor hozzáb*sznám a tv-hez a joy-t
tiv83us: De te még mindig jobban nyomod
-
tiv83us
veterán
válasz
->Raizen<- #23022 üzenetére
En is toltam vele egy par round-ot nehany napja, egesz jol jatszik, fejlodo kepes
-
eddie17
addikt
válasz
->Raizen<- #22590 üzenetére
Pedig onnan merítettem egy két "csalást". Vannak, szép hosszú 20gombnyomásos kombók is
Na ezt végig passzírozni, szép feladat.
-
eddie17
addikt
válasz
->Raizen<- #22548 üzenetére
Csalni? Hogy a fenébe lehet csalni? Nem értem...
Én itthon szoktam néha, de inkább a kombo challenge-t csinálom, ott azért lehet újakat tanulni. -
eddie17
addikt
válasz
->Raizen<- #22544 üzenetére
Én már közeledem, de eddig kétszer nem sikerült egymás után, de azért azt te is megmondhatod, hogy fejlődtem az előző találkozásunk óta. Mondjuk az biztos, hogy van még hova. (plusz egy nyerésem lett volna ha a retkes zupamen nem csapkodja a földet, hogy ne tudjak a közelébe menni
)
-
Prof01
veterán
válasz
->Raizen<- #22544 üzenetére
ejj, de magabiztos vagy!
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #22337 üzenetére
kellett a lóvé másra...túl sok hobbim van
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
->Raizen<- #22180 üzenetére
Pedig tölti és addig nem kapcsol le, amíg fel nem töltötte az aksikat.
-
Sanya
nagyúr
válasz
->Raizen<- #22180 üzenetére
jah, meg a 2 akksi tölti paksot a madzagon keresztül
-
heihachi
addikt
válasz
->Raizen<- #22076 üzenetére
Ezt nem kétlem, hogy ez a módszer nem mindenható, de ugyanígy _ak_ is írta, hogy az oc+vm-al is behalnak gépek
A legjobb az lenne, ha az MS vízhűtést tenne minden gépbe ingyen
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
->Raizen<- #21968 üzenetére
Arra már nem is emlékszrem hirtelen de szerintem igen kellett.
Don47: Az enyém sokszor fagyott napi 3 de volt hogy egy két napig nem volt fagyi. Utánna 3 led....lett. aztán....elvitte az UPS a boxot a szervízbe
Azóta yoooo..
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
->Raizen<- #21944 üzenetére
Ó köszi. Ezt a szervízfutamban cserélték ki ilyenre, előtte valami nagyon hangos volt...
_ak_: Az enyém nemtudom ,milyen asszem zephyr vagy mi a bánat, habár 3 ledre vküldtem be a szervízbe akkor lehet lapot is cseréltek...bár nem kaptam lapot hogy mit cseréltek de a drive az egyből feltűnt. Ezen még nincsen HDMI. -
eddie17
addikt
válasz
->Raizen<- #21945 üzenetére
Toljunk mi is egyet, gyakoroltam kombókat
-
X@b3e
addikt
válasz
->Raizen<- #21223 üzenetére
És PC-vel is használható?
-
Prof01
veterán
válasz
->Raizen<- #21224 üzenetére
Oké! Vegyél fel: DjPr0f
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #21060 üzenetére
az nem jó. olyan kell hogy a földből jöjjön ki és ha nem játszol csak lesüllyed és visszagurul a szőnyeg
-
Rosep
senior tag
válasz
->Raizen<- #21057 üzenetére
Ölben milyen a használata? Nekem a nappaliban nemigen lenne felfogatási lehetőségem. Úgyhogy ha nem nyerő, nem is vennék.
-
spammer
veterán
válasz
->Raizen<- #20226 üzenetére
Az a 8 óra is úgy 8 óra, ha a fegyveres túlerők elleni küzdelemmel, vagy pár pixelpontos ugrással szívsz. Ha 142x kell nekifutni egy-egy résznek az nem túl jó, inkább frusztráló, pláne ha ezzel akarják elnyújtani a játékot. (gamer365 cikkből idézve: "trial&error")
Az elejétől a végiget úgy értettem, hogy stílusában, küldetésekben, kinézetben nem sokat változik, nincsenek igazán elkülönülő pályák vagy küldetések.
Ami pedig hiányzott, az az, hogy többet kelljen gondolkodni a továbbjutásról, amolyan Portal szerűen.
Ami viszont nem hiányzott, az a kötelező harc a zsaruk ellen (kihívás van ugyan, csak sokszor idegesítő a túlerő).Szerintem eléggé csőjáték, az útvonal adva van, és bár igaz, nem csak zárt helyek vannak, hanem nyílt területek is, de hiába van ott egy egész város, meg a sok épület, ha egyszer nem lehet más háztetőre felmászni és onnan megint máshova és stb. és úgy ugrálni, haladni, mert meg van adva egy (kis) terület, amin belül mozoghatsz és egy irányba kell menned úgyis.
Persze én teljes mértékben elfogadom más véleményét, jobb is ha több vélemény van, és nekem is tetszett a játék, de ebben hatalmas lehetőségek voltak, amit a fejlesztők nem aknáztak ki igazán. Szerintem.
-
válasz
->Raizen<- #19855 üzenetére
jah tok ,de csak silverem van...
-
Fusion01
tag
válasz
->Raizen<- #19811 üzenetére
Nekem nem mókolt a gépem és a játék is eredeti szóval ne nagyon ugráljál.
Szerintem ugrálhat nyugodtan mert nem tom hány játékod van meg h ki játszott a gow2-vel megjelenés elött...Nem azért mert bunkó vagyok csak szerintem nem mondtál igazat.
De lehet h télleg eredetivel nyomod de akkor meg ilyen bolti emberke vagy aki megjelenés elött megkapja gamet a boltba.Biztos leesett 1-1 a kamionról.
Ennyi. -
heihachi
addikt
válasz
->Raizen<- #19811 üzenetére
Végülis, minden autós játéknak valahol ez a lényege, gyorsan az élre kell állni
-
Kasza08
őstag
válasz
->Raizen<- #19761 üzenetére
fúú...de fel tudtál most ba**ni ezzel.
Remélem az eredeti nem fog fagyni. Nem fogom megvenni, de remélem csak a warezosok fagynaknekem is jött mail.
-
nesh20
aktív tag
válasz
->Raizen<- #19761 üzenetére
Nagyon helyes ! Így kéne menni minden warez játéknak !!! Szaggatva, akadva.
És pofátlan módon még meg is kérded hogy nekünk is így megy e ?! -
(Kolombusz)
veterán
válasz
->Raizen<- #19457 üzenetére
Valszeg igen.
Mivel a monitorok képaránya 16:10, a 720p meg az 1080p pedig 16:9-es. -
HagaNRG
őstag
válasz
->Raizen<- #19458 üzenetére
2 játék csupán?
Én nem adom a demóimat, ebben a szegény világban néha az egyetlen út, ha tisztán akar játszani valamivel az ember.
(pl. Lego Batmant is tegnap leszedtem, próbálgattam, próbálgattam, de ez a rögzített kameranézetes TPS már régen sem jött be. Gondolom mindegyik ilyen-SW, Indy. Pedig elhiszem, hogy jó játékok és csupa jókat írtak róluk, de nem az én világom. ) -
tiv83us
veterán
válasz
->Raizen<- #19025 üzenetére
Akkor ezt most jol megbeszelted magaddal
Nem igaz, hogy nem birtok ki /akinek nem inge/ 2 hetet, meg kijon a teljes, bugmentes, Live-on is hasznalhato dashboard...
-
Kasza08
őstag
válasz
->Raizen<- #19025 üzenetére
Nem csal a szimatod, az új dashboarddal együtt érkezik egy bann hullám. A letöltést nem tudod elkerülni, ha meg kihúzod, akkor ugyanott tartasz - nem játszol. De jó, hogy nekem már nincs okom félelemre
-
heihachi
addikt
válasz
->Raizen<- #19022 üzenetére
Látom, sikerült levenned a mondandóm lényegét
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #19015 üzenetére
visszaveheted 5v-ra nyugodtan. nekem is 12v-on ment mégis 3ledes lett...
-
zsocy
őstag
válasz
Valószínűleg nem a voltmod miatt zörög, hanem csapágyas a venti. Úgy kezdik mindig hogy zizegnek, amit az elején még abbahagynak kis idő műlva, de később már mindig hörögni fog.
Ha nem múlik a hang, akkor csere. És tényleg nem érdemes 12v-ra moddolni, elég a 8 is, és kevésbé hangos úgy a cucc.
Szerintem.
-
heihachi
addikt
válasz
Nem "egyépként", hanem egyébként, és egyébként, ha 12 voltos mod van rajta, akkor meg is érdemled, hogy zörög. Szerintem köttess rá 220V-ot, attól a zörgés meg fog szűnni.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
->Raizen<- #18581 üzenetére
Biztos hogy cserélték a meghajtót mert zsír új tiszta, meg fólia is volt rajta. Lehet azért fagyiztam annyiszor... De mivel még egy év van bőven 3 ledre nekem ezért nyüstölöm ezrrel minden szégyen nélkül.
-
Kami11
őstag
válasz
->Raizen<- #18362 üzenetére
Én 2 napja kaptam, de hiába valami hiba folytán nem tudom letölteni!
Miért? -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #18362 üzenetére
már elfogytak. de amúgy is 1 hét és vége a bétának....
amúgy hol máshol lehetett volna mint a cod főoldalán
amúgy nem nagy szám....szóval nem sok mindenről maradtál le...
tiv83us: na már szétkapható a gitár? ez nem hülyeség...
-
Prof01
veterán
válasz
->Raizen<- #17426 üzenetére
Hát azokkal már kevesen játszanak.
-
bwoay
nagyúr
válasz
->Raizen<- #16379 üzenetére
ehhez nem kell PÜ, szerintem teljesen idevág.
miért lennék én türelmes?
Egyetlen egyszer halt meg a gépem, csakúgy, mint neked,
de én azóta boldogan játszom.Különben meg azt mondom,
hogy amilyen tapasztalataim vannak garis ügyintézés terén,
inkább dölgöjön meg a box minden évben, és essen ki 2 hét játékidő,
minthogy bármelyik másik elektronikai cuccom hibásodjon meg,
és nekem kelljen rohangálni vele a szervizbe,
meg hónapokat várni a javításra.Egyébként szerintem ha meghibásodik bármilyen elektronikai eszközöd,
akkor a te szempontodból kurvára mindegy, hogy te ezt egyedül éled át,
vagy semSőt, ha másokkal is megesett, akkor legalább mondhatod,
hogy megbízhatatlan, viszont ha csak a tied krepált be, az az igazi szívás -
bwoay
nagyúr
válasz
->Raizen<- #16377 üzenetére
szép kis warezsiránkozás volt ez.
1. ha garanciális a géped, akkor nem értem, miért aggódsz a meghibásodás miatt,
elvégre a Microsoft messze a legkorrektebb
és legkényelmesebb módon intézi a javítást, még a lábad sem teszed ki a lakásból,
futár viszi-hozza a gépet. Ezt érdemes összevetni egy PS3 garis javíttatásával,
nem beszélve a jótállási idők közti tetemes eltérésről.
Szar ügy a 3LED, de mi az anyámra adnak 3 év teljeskörű garanciát manapság,
pláne ilyen gördülékeny ügymenettel2. muhháháháhá, a PS2 a szuper strapabíró cucc, valóban.
Végülis a chipelt slim gépek mindegyikénél jelzik, hogy + fejvédelem,
mert anélkül a többség meg sem meri venni,
annyira jellemző az olvasófej meghibásodása.
Eközben ugyanazon generáció legmegbízhatóbb gépe
az első generációs xbox, ami egy elpusztíthatatlan masina. Pont. -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #16375 üzenetére
kb. 1 fél éve bementem egy media marktba és az 5 kirakott gép közül 3db 3 piros ledes volt, habár azok egész nap mennek, de ez nem mentség. anno ps2-vel volt hogy nem tudtunk menteni ezért addig be volt kapcsolva a gép amíg végig nem toltuk z adott játékot. kb. 3-4 nap ment folyamatosan és semmi baja nem volt, habár egyszer felrúgtam de még akkor is csak a lemez karcolódott szét
-
33as
senior tag
válasz
->Raizen<- #16368 üzenetére
Igy már értem,sajnálom! De ha megnyugtat akkor én Ausztriából vittem Wadarr- hoz a gépet. Lehet , hogy "hallottál" 3 ledes vizes gépről, de hidd el azok már mind átestek 3 leden mielött vizet rakattak bele! Egy új gép szinte kizárt, hogy 3 ledes legyen vízzel!
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #16370 üzenetére
ha cseréltek benne alaplapot akkor nem esik vissza
csak ki tudja mit csináltak vele -
33as
senior tag
válasz
->Raizen<- #16365 üzenetére
Na látod így jár, aki nem rakat bele vizet.
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #16365 üzenetére
ha normálisan megcsinálták akkor nem szabad többször 3ledesnek lennie...
-
1010
őstag
válasz
->Raizen<- #15836 üzenetére
blémára nyújthat megoldást a Console Corner egy HDD csereakció keretében. Nagyjából arról van szó, hogy 22000 Ft ráfizetéssel a 20 Gb-os HDD-t 120 Gb-osra cseréljük. A régi HDD tartalmát egy az egyben tükrözzük az újra, így nem f
hát nem tudom.... 16k egy 120gigás vinyó
engem nem érdekelnek a letöltött cuccaim,mert nincsnek az archivmenteket meg lesz*om
mindenki döntse mi éri meg neki -
zsocy
őstag
válasz
->Raizen<- #15535 üzenetére
Tudtommal ez a frissítés csak felkészíti a konzolt a "nagy" őszi frissítésre, mást nem ad hozzá, illetve nem optimalizál.
Persze a plusz FPS-nek örülnék én is -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #13110 üzenetére
valakinek rendet kell tenni mert nagyon elkanászodik a topik
-
bwoay
nagyúr
válasz
->Raizen<- #13110 üzenetére
hagyjad, biztos nem megy neki PSP-n a Patapon,
valszeg földbe döngölte a seregét egy főellenség, és itt vezeti le a frusztrációt.
igaz, Gyuri? -
bwoay
nagyúr
válasz
->Raizen<- #11803 üzenetére
jó, majd ha ez le lesz írva a manualban, akkor visszahűtöm!
illetve egy frászt, akkor meg sem veszem, ez annyira körülményes.
majd biztosan körültekintően csak akkor állok neki játszani,
ha tudom, hogy utána még lesz negyedórám baszakodni vele,
megvárni, amíg lehiggad. Közben azért preferálom a konzolokat,
hogy csak a játékra kelljen figyelni,
ne járjon az egész szarakodással, mint PC-n.
de legutóbb a Heavenly Sword lemezt raktam a PS3-ba,
és egy 18 MB-os kötelező (?) update letöltése után még 5 percen keresztül
telepítgetett a winyóra. Ekkor meg is állapítottam magamban,
hogy az a gép, amivel a lemez behelyezését követően 10 percen belül
még mindig nem lehet játszani, az nem is konzol. A tököm tele van már
ezzel a degenerációva, a legjobb vétel a PSP meg a PS2 volt! -
spammer
veterán
válasz
->Raizen<- #11437 üzenetére
Gondolod h a maradék 1 hónapban fogják a kocsik súlyát, tehát gyakorlatilag az egyik legfontosabb fizikai részt megcsinálni?
Max bugfixeket meg kisebb módosításokat csinálnak ilyenkor, aztán nyomás, kiadás stb... Ez van, ez ilyen szar lesz
Bár ne legyen igazam
-
sakeee82
aktív tag
válasz
->Raizen<- #11441 üzenetére
A Fordal 1.47.90-et mentem, vagyis elvertem az E-bayes autót. Rájöttem, hogy akkor lehet nagyon komoly kört menni, ha extreme nehézségi szinten játszom. Iszonyat nehéz, de nekem nagyon bejön!
A BMW-vel normálon tudtam eddig csak nyerni. A drfiteshez közöm nincs. Legkönyebben is 600ezer felett teljesít a mocsok ellenfél, én még 300k-t sem tudtam összehozni
Am sztem abszolút jó az írányítása, igaz tényleg kisség könnyű benne az autó, de sztem elviselhető.
Amúgy lehet teljes 3 körös visszajátszást is indítani, mert eddig csak olyan 20 seceseket tudtam? -
(Kolombusz)
veterán
válasz
->Raizen<- #11437 üzenetére
Hát, jó lehetne, ha nem állna keresztrbe minden mozdulatra a egy dtm autó és a driftes silvia is ésszerrűben mozogna. Legalább szép és van 60fps füstben is.
-
1010
őstag
válasz
->Raizen<- #11397 üzenetére
akkor csak a demok miatt kell?
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
->Raizen<- #11339 üzenetére
Nem hiszem, hogy több lenne.
Általában a PS3 userek panaszkodnak multiplatform játékoknál, hogy beszaggat nekik. Nehezebb arra optimalizálni.Majd jön bwoay és megmondja.
-
alien_
őstag
válasz
->Raizen<- #11306 üzenetére
Hát nem tudom ezt a hangkártyás hálókaris témát de szerintem 1 millióból jó ha 1 romlik el.
Ezt miből szakértetted össze, ha nem hasra csapásos szisztémával? Linkeld légyszi az xbox 360 hiba rátát, ahonnan ez az info származik, nagyon érdekelne.. Na ugye.
Mindenki azt csinál amit akar, a fórum viszont azért van, hogy jó tanácsokat adjunk, és igen, van egy ilyen oldala a dolognak, hogy megpróbáljuk lebeszélni az embereket arról, hogy hülyeséget csináljanak.
-
alien_
őstag
válasz
->Raizen<- #11301 üzenetére
Pedig ugyan az a szitu, max nem látod a párhuzamot. Azért, mert nem megy tönkre minden 3. xbox-ban pl a hálókárta, még tönkre mehet a tiédben. Hasra csapva nem érdemes találgatásokba bocsátkozni, én akkor sem javaslom semmi szín alatt, hogy valaki ilyen visszafordíthatatlanul belenyúljon egy új, hibátlan xbox-ba (vízhűtés).
-
alien_
őstag
válasz
->Raizen<- #11299 üzenetére
Mobiltelefonokat javítok, kapásból tudnék neked mondani 10 hibát, amiről még nem is hallottál, és én napi szinten találkozok vele... Azon van a hangsúly, hogy tönkre mehet. És ha épp ő lesz a 10 000-ből az az egy akinél pl elszáll a hangkártya, és már bent a vízhűtés, akkor az bizony szívás.
30z.Samu: Ezzel az erővel nem érdemes fogorvoshoz se menni, mert van, aki elcseszi
-
Hopsz
tag
válasz
->Raizen<- #9352 üzenetére
aha köszi , akkor majd azt szerezem meg.
-
woodbear
addikt
válasz
->Raizen<- #3989 üzenetére
4k a legolcsóbb amiről tudok
-
Prof01
veterán
válasz
->Raizen<- #3974 üzenetére
Szerintem semmi értelme pc házba tenni. Úgy szép ahogy van. Az enyémben hűtésmod+overcool mod van és ennél jobb, pc házban se lenne. Hátránya, hogy hangos, de engem annyira nem zavar.
-
Ebit
addikt
válasz
->Raizen<- #3974 üzenetére
Sajnos ez nem ennyire egyszerú, úgy képzeld el, mint egy időzitett bombát,bizni lehetés kell, hogy a tied, vagy az enyém nem hibásodik meg.
A felépités, kivitelezés magában hordozza a hibalehetőséget.
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #3949 üzenetére
az is volt benne. lehet akkor az volt az ok hogy nem javították.
-
misirulez
senior tag
válasz
->Raizen<- #3765 üzenetére
-
bwoay
nagyúr
válasz
->Raizen<- #3653 üzenetére
egész véletlenül nem úgy van, hogy Silverrel egy hetet kell várni a demokra,
amiket golddal azonnal elérhetsz? -
Dread
tag
válasz
->Raizen<- #3605 üzenetére
köszi!
mindjárt kiprobálom -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #3583 üzenetére
hátha valami nagy warezmaki megszán itt és ingyé megcsinálja neked
-
CooLM@$TeR
tag
válasz
->Raizen<- #3583 üzenetére
PÜ ment.
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #3573 üzenetére
fenn van az új firm. addig nem fogja lejátszani az írott cuccokat amíg nem rakatsz rá új warezes firmet.
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #3309 üzenetére
szedd szét! én havonta szétszedem mert mindig szarakodik benne valami. most a fülest nem akarja felismerni
-
n0_gAboR
őstag
válasz
->Raizen<- #3312 üzenetére
darky privi ment
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
->Raizen<- #3309 üzenetére
Sok játék használja a dpadot?
Amikkel én játszottam eddig, azoknak nemnagyon kellett. -
(Kolombusz)
veterán
válasz
->Raizen<- #3305 üzenetére
A régi elromlott?
-
kovasz
senior tag
válasz
->Raizen<- #2043 üzenetére
hat... eg es fold. neha mohaa-zom van cod-ozok es 2ms-os monitoral siman eleg a sniper kozelharchoz is...
-
F.B.I.
veterán
válasz
->Raizen<- #2262 üzenetére
Még 350Ft/db árban is kemény.
-
Ticsike
tag
válasz
->Raizen<- #2043 üzenetére
Letudod írni nekem, hogy mely felbontások számítanak natívnak? 1360*768 ez már natív?
Most erőssen gondolkodom, hogy vegyek-e egy 1440X, vagy 1680X felbontású monitort! -
johnny23
tag
válasz
->Raizen<- #2044 üzenetére
..elvileg olvasom xbox.com-on,hogy alapban a settings beállitás 4:3 -as képarányban van, szal ,akkor most hogyis?
1ébként tft-hez kell egy HDMI-DVI átalakito is ugye?
(márha ELITE-em van)
-
Ticsike
tag
válasz
->Raizen<- #2039 üzenetére
Szia!
És semmi utánhúzást nem vettél észre? Nagy különbség van egyébként egy 5ms és egy 2ms moncsi között? Látható ez a különbség vagy egyáltalán észre sem veszed? Mert ha jó az 5ms is, akkor ilyet is vehetnék. Bár kiváncsi vagyok más véleményére is. Max 1440 es felbontásba tudsz vele játszani? Igazándiból tök tanácstalan vagyok, beérném én olcsóbb moncsival is, csak tudjam, hogy biztosan minden jól fog vele működni, nem lesz utánhúzás, és max felbontásba tudok játszani amit a monitor elbír. Szóval várom a többi ötletet
És qpakcovboy rendben, én is szólok ha bármit megtudok!
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #2027 üzenetére
megint tulzol
a demó alapján nem annyira jó. persze fosatós de csak egy mész előre agyatlanul és lősz játék.
próbáld ki a condemnedet. na attól beszarsz hidd el -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #2009 üzenetére
ez azért túlzás...
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #2005 üzenetére
na! hogy védjem a fifát:
én már a kezdetektől fifázok. a 94-el kezdtem.
ez volt a legjobb, de ténylegezután még nagyon jó lett a 99 meg a 2001. utána jöttek a siralmas éves változatok. egyre szarabb lett. ekkor tényleg jobb volt a pes. de, most megint a fifa van előrébb. pc-n tényleg nem olyan jó, de box-on nagyon jó lett. monom ezt úgy hogy pes-eztem én is. ha utánanézel komoly focis-játékos fórumokon most megint a fifának áll a zászló, meg az eladott példányokon is megmutatkozik.
persze mindkettőnek van hibája, a kettőből kéne egyet gyúrni. a pes-ben nekem a hivatalaos licenszek hiánya fáj a legjobban, bár folyamatosan javul a helyzet. a mosaniban már benne vannak a nagyobb csapatok rendesen. azért van mert az uefa hivatalos jogot csak az ea-nek adott, pénzért csak évente 3 csapat jogát adja el. 20 év múlva már az összes értelmesebb csapat valódi lesz a pes-ben is -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #1991 üzenetére
inkább a fifa, sokkal jobb.
DMC4-et meg hagyjuk. esztelen szar az egész. sajnálom aki ilyenekkel játszik.
-
Cifu
félisten
válasz
->Raizen<- #1969 üzenetére
Egyáltalán nem muszáj megcsinálni a hűtés modot... Ha meghal, legfeljebb elviszik prágába, oszt visszajön már gyárilag modolt hűtéssel. A fene se baxa el a garit.
-
amol
addikt
válasz
->Raizen<- #1969 üzenetére
Köszi mindenkinek.
Lehet hogy akkor inkább megvárom a 2008-as modellt, új tv-t vagy monitort most nem akarok venni és verekedni sincs kedvem érte
Csütörtökig még eldöntöm. -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #1955 üzenetére
lcd moncsin nehezen van 1080p
-
medvegy
aktív tag
válasz
->Raizen<- #1955 üzenetére
22"-es tft-n nem tudsz 1080p-t, tudtommal.... 720p-t annál inkább.
Egy marhanagy lcd tv-n 1080p-ben sztem jóval jobb, bár személyesen tapasztalattal nem rendelkezem erről, ugyanis én 22"es tft-n tolom... -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #1812 üzenetére
nekem volt/van időm rá
játékra mindig szakítok időtqpakcovboy:
mennyi volt a vízhűtés?
eladtad volna a box-od és ebből meg a vízhűtés árából vehettél volna egy halo3 edition box-ot ami 65nm-es proci és gpu-val rendelkezik amin zsír új hűtés van.
most már vannak róla tesztek. langyi fölé nem melegszik. ez tuti nem ég le. jobban jártál volna egy ilyennel.
ha le akar égni a box vízzel is le fog égni.... -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #1807 üzenetére
igen de neki a moncsija dvi-s, a vga kábel meg d-sub-os.
hogy kötöd össze átalakító nélkül?
vagy az általad említett dragon akármin dvi is van? -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #1781 üzenetére
tudom hogy nagyon sokan megveszik.
már az előrendelés rekordokat döntött
épp ezt nem értem, vannak nála sokkal jobb fps-ek is.
azért majd énis kipróbálom, hátha megfog
ha hamarabb megveszed mint a megjelenés (vagy letöltöd) számíthatsz egy bannra a live-ről.
a microfos ezt a játékot nagyon komolyan kezeli.
nem egy cikket olvastam már róla, hogy fokozottan figyelnek rá.
szóval csak óvatosan! -
Armando_19
őstag
válasz
->Raizen<- #1778 üzenetére
Már megjelent/megvan? Haverom mondta nekem, hogy elvileg ő éjfélkor megy érte.
-
medvegy
aktív tag
válasz
->Raizen<- #1749 üzenetére
Magam is toltam 17''-es crt-n, ha az ember szeme bírja a 60hz akkor egyáltalán nem gáz...
-
Tommmmka
senior tag
válasz
->Raizen<- #1692 üzenetére
jah egy valag webshopban kinn van de ahol van ott 75k annyit ki nem adok a core-ért ahol meg normális az ára 60-65k ott elfogyott...
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #1648 üzenetére
nem rossz a gém, csak fura hogy egy tár kell ha megállítom az időt közelmegyek valakihez és lövöm a fejét.
mondjuk én már az elején meghaltam mikor jött a rakétás robot, tovább nem is játszottam vele.
most blue dragonozok. -
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #1640 üzenetére
igen, ha fenn vannak a gyári cuccok, pár demo+video akkor csak 11 giga szabad hely van.
letöröltem minden gyári rákot és így van 15 giga szabad hely -
bLL^
senior tag
válasz
->Raizen<- #1555 üzenetére
Kösz!
Ez nem is gáz. Azthittem, hogy óránként 3x körbe kell futnom a nappaliban és dvd berakás előtt le is kell köpnöm (vízhűtés gyanánt).
-
F.B.I.
veterán
válasz
->Raizen<- #1539 üzenetére
A crackdown nagyon jó főleg, hogy magyar hangos.
-
Torry
addikt
válasz
->Raizen<- #1520 üzenetére
Ha premiumot vettél, akkor amikor beregelsz, az 1 hónap Gold azonnal elkezdődik, majd leteltével vált silver-re. DE ezt 3x játszhatod el.
-
Djuree
félisten
válasz
->Raizen<- #1514 üzenetére
olyan is volt a mediába, de ez egy kicsit olcsóbb volt
ebbe is négyet lehet tenni, de csak kettő volt hozzá, majd még veszek kettőt.
akkor úgycsinálom ahogy te.
neked hány óra játékot bírnak kb.?
mert nekem most az eredetileg hozzá kapott energizer elemek vannak benne és még mindig bírják pedig már 3 hete nyomom a gémet, naponta kb. 3 óra hosszat. jó lenne ha bírnák eddig az akksik is.
[Szerkesztve] -
Slipandris
tag
válasz
->Raizen<- #1475 üzenetére
Húúú tényleg, ez eszembe sem jutott vmiért!!!
De megcsinálltam és működik!! Örök hála))
-
medvegy
aktív tag
válasz
->Raizen<- #1463 üzenetére
sajna már elboltoltam a kis xart...
amit linkeltél az csak kábel, én nem láttam még olyan hd vga kábel csomagot ami átalakítót is tartalmazna...
sztem leggyorsabban apróneten fox találni, sokan kezdék crt-vel a boxolást... -
peti386
csendes tag
válasz
->Raizen<- #1458 üzenetére
Hogy írjam írjak ki egy játékot nero 7-esem van csak azt isot kell vagy hogyan lécci válasz kösz!
-
medvegy
aktív tag
válasz
->Raizen<- #1456 üzenetére
nekem marha nagy mákom volt az átalakítóval, mert óccsón leltem eggyet apróneten...
Egyébként nem túl vastagon lehet arra a kis rohadékra ráakadni, próbáld a media-ban vagy más nagyobb helyeken...
Valamivel feljebb írta Skeleton01, hogy az eredeti Microsoft hd vga kábelhez van gender changer, nos szóval nincs, én olyat vettem és nem volt hozzá...
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest