- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
->Raizen<-
veterán
gsfranz kolléga egyre jobb mortalban
De azér még fel lehet baszni könnyen térdelés master on fokozattal
-
->Raizen<-
veterán
válasz
(Kolombusz) #22156 üzenetére
De ha a gép egyszer kikapcsol mert benyomjuk a power gombot ledek kialszanak akkor hogy hogy tölti az akksit? Úgy tudtam csak bekapcsolt állapotban tölt az overcoolos használatnál nem csak a kontroller akksijából szivja az áramot hanem a táp ledje is zöld szal nem hiszem hogy akkor is töltené az egységet a box!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
heihachi #22054 üzenetére
Én 10-15 percig járattam dashboardba anno a gépet és mégis bekaptam a random fagyogatásokat a vége fele meg a 3 ledet. Mióta utánhűtögetem az új belsejű gépet (csak a borítás a régi xd) azóta 1x nem fagyott ki. Term nem mókolt belül play and charge kittel oldom meg. Ja és ha a dvd olvasó feje már kezd eléggé elhasználódni az is okozza a megfagyásokat!
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
Elég jó naci kell és akkor kicsit se csúszik csak alsó gatyesz volt rajtam xd majd faterral megoldjuk hogy elő lehessen húzni az asztal alól egy rugóval egy hosszú megtoldott fémlappal és egy kibisztositoval meg abba a pozicioba is fog maradni majd gombnyomásra ismét vissza lehet tolni asztal alá jó 5let mi? xd
-
->Raizen<-
veterán
Nah vettem egy MS WIRELESS Racing Kormányt és nagyon fasza massziv és nem is tudtam milyen a force feedback hatás mert csak rezgős kormányom volt!
Jó olcsó volt csak 20 rongy. Az asztalhoz lefogatással vannak problémáim de majd fűrész és kalapács megondja a bajt
Uhogy egyelőre ölben használom.
Amugy körbejártam 4 nagy kert és 3ban engedték h megnézzem a tápokat és mind az összes arcade 175wos volt -
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
válasz
JamesHolden #20462 üzenetére
Az fasza! Majd ha 3ledes lesz vagy bármi baja lesz a mostani alaplapomnak és már lejár a 3ledre az ms gar akkor majd cseréltetem 15kér jasper laposra!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
spammer #20221 üzenetére
Teljesen nem értek veled egyet nem 5-6 óra a játék hanem legalább 8 és nem is annyira csőben kell menni és nem ugyanaz elejétől a végéig mert állandóan és gyorsan kell gondolkodni hogy győzd le az akadályokat én sokszor behaltam pedig veterán gamernek mondhatom magam a 13 év gamingeléssel a hátam mögött. Hatalmas lehetőségek vannak benne csak hát ugye ne egyből már minden új ötlet gta4 szintű világba legyen építve...
-
->Raizen<-
veterán
Nekem is felment a frissités és menő mind2 avatarom xd cool. A képlevágós téma nem szűnt meg sajna 1440be 1650be uhogy marad a 720p
-
->Raizen<-
veterán
válasz
heihachi #19814 üzenetére
Bizony de ebben kifejezetten gyorsan ha azt akarod "szépen" fusson!
Amugy az mi nem rossz mer próbál leszoritani az útról meg a falba kenni szóval nem olyan tragédia a játék de ez hogy megnyomsz 1 gombot és egyből indul a verseny értitek akkor meg minek ekkora nyilt tér??? Jaa tudom már ha üldöznek a rendőrök lehessen hova menekülni.
A gpst nem lehet bekapcsolni :S
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
Nektek is necces az új undercover nfs? Ha sok kocsi van képernyőn és város közepébe zúzok igencsak leesik az fps
Volt amikor nem is tért magához és másodpercekig akadt a tumultus után is. Pedig a hddre van feltolva.
-
->Raizen<-
veterán
2 Játék télleg felfér a boxra de ahhoz videót demókat meg nagyobb mentéseket törölni kell
. így össz vissz 40 mb szabad helyem maradt
-
->Raizen<-
veterán
Feltoltam az avatar nélküli dashboard verziót és nagyon jó lett winyóról gyorsan töltöget a box meg az 1440*900as felbontásó wide monitorom is kitudom teljesen használni csak ne lenne felül meg alul fekete csík ez a végleges verzióba meglesz oldva?
-
->Raizen<-
veterán
Érdemes feltolni a beta dashboardot szerintetek? Nem tudom de én csapdát szimatolok ezzel könnyebb lesz az msnek kibannolni azokat akiknek a filmware mókolt nemde? Meg hát 19.-éig vagy meddig aki ezt feltolja nem tud felmenni a livera. Nem sok értelmét látom.
-
->Raizen<-
veterán
Na srácik mi lehet a gond bekapcsolom a boxot 1-2 mpig jó a venti zaj utánna elviselhetetlenül zörög és hallható hogy visszaesik a fordulat is na már most kikapcsolom bekapcsolom van mikor 3x és megszűnik ez a jelenség mit tegyek? Cseréltessek benne ventiket? Egy magát konzol szakinak mondó illető aki egy konzolbolt tulaja igy látatlanba nem tudja megmondani mi lehet szóval nem tudom ja egyépként 12v-os mod van rajtuk.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mr.Grincs #18575 üzenetére
Ha nem kaptál lapot amin fel van tüntetve mit csináltak akkor kb csak meghajtót kaptál újat de alaplapot sztem nem csak javitották a 3ledes hibát gput ujraforrasztották rosszabb esetbe csak hőlégfúvóval megkezelték. Nekem irták hogy alaplap + drive nem ment át a diagnosztikán kicserélték mind2-t.
-
->Raizen<-
veterán
COD 5 multihoz kulcsot hol kell boxosoknak igényelni? Már osszák nekik!
-
->Raizen<-
veterán
Vegyen fel aki a gowot ki szeretné tolni coopba vagy army of two vagy ranked match cod4be vagy egyébb játékokba xd
-
->Raizen<-
veterán
Aki akarja tolni a gears of wart vagy army of two-t coopban az vegyen fel msnre!
Adatlapomnál fel van tüntetve. -
->Raizen<-
veterán
A gamertagom Norfatgoku3 vegyen fel aki pgr3azik meg pes 06ozik!
-
->Raizen<-
veterán
Na a héten lesz gold elérésem x livehoz egyelőre csak a pgr3al fogom multiba tolni aki szeretne velem játszani vegyen fel :Norfatgoku3
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Djuree #16496 üzenetére
Nem semmi a játék tényleg haverral vittük első 10 percét pc-n 3 ghz c2dval 2 gb 1066 rammal meg 2900 proval és csak 1 dolgot kellett kikapcsolni az elég ronda higanyszerű vizmegjelenitést mert azzal játszhatatlan volt a gamma de tényleg fun minden széjjelmegy tankkal ha apritok
-
->Raizen<-
veterán
válasz
ggf8600gts #16483 üzenetére
Részvétem a ninja g 2-höz mert valami irdatlan nehéz lenyomi a főmukikat a lehetetlennel határos szinte.
Pal-os játékok fognak menni csak az xboxodon ha minden igaz.
-
->Raizen<-
veterán
Én nem siránkoztam csak tényeket közöltem nagyon jól tudom hogy az xboxokra 3 év 3led gari van de akkoris égő hogy még mindig megbizhatatlan tudod nem mindenki olyan türelmes mint te hogy ha kell harmadjára is gariztat mert tudok olyan srácot mutatni aki ezután ráunt én már az elején azt mondom eddig és ne tovább ha valami bajod van még esetleg a többit PÜ-be ne szemeteljük ezzel a topicot többet ér ennél! Ja nekem is a futár vitte hozza szóval télleg korrektek MS-nél de ennyinél megáll a pozitivum. Az első generációs xboxhoz is volt szerencsém és az egy kapcsolo átállitásától tönkrement chipet kellett bele forrasztani ujat 15k-ba került szóval nem agyonverhetetlen semmi sem!
-
->Raizen<-
veterán
Igy is 60 fok vízzel a gpu az egy kazán és sokat is fogyaszt szóval nem tudom elképzelhető hogy az ez évben gyártott xbox gpunak a cingolyócskái már nem ótvar minőségűek ergó jobban birják a hőtágulást a vízzel de a 2006-os gépek harmatosak ilyen szempontból. Nem értem MS-nél hogy hogy nem a gpuval foglalkoztak eddig a cpu is előbb lett 65 nanós pedig azzal soha az életbe nem voltak gondok de hát nekik úgy tűnik így jó hogy a sok elromlott gépbe fecsérlik a kp-t!
A konzolboltba ahova benéztem debrecenbe ott is volt egy csomó x360 félrerakva 3LED hiba címkével not comment...
-
->Raizen<-
veterán
-
->Raizen<-
veterán
Hát tudod nem mindenkinek van "rejtett" 22k-ja hogy belerakasson a közelembe nincs semmi ilyen bolt ahol megcsinálnák ahol lenne fizetnem kellene a futárt is oda vissza szal 25-26ból jönne ki annyit nem ér meg meg hallottam olyan xboxról is ami vizhűtéssel is 3ledes lett...
-
->Raizen<-
veterán
Nah amikor gariból visszajön az xbox én rögtön eladom nem akarok szórakozni vele tovább azon idegeskedni pl hogy mikor romlik el megint akkor inkább veszek 60ér gamerpc-t.
-
->Raizen<-
veterán
Na ennyi volt srácok meghalt a 2005 12-hónapban gyártott xbox360-om!
Lehet az enyém birta ki legtovább 3led nélkül? Megpróbálom gariztatni hátha sikerül és akkor hdmi-s 65 nanós falcont kapok kb
Nem volt benne overcool mod pedig gondoltam rá hogy beletetetem nyár elején
csak 8vos vmodot kapott. Sokmindent kitoltam vele cod4 gow fear részek stb stb R.I.P!
-
->Raizen<-
veterán
Nekem is kezd szűkössé válni a 20 gb a premiumomban és megakadt a szemem egy felhiváson az x-media oldalán! Lehet 120as wincsit pakoltatni a régi 20as winyó helyére és mindent rátudnak másolni és nem is kell sokat ráfizetni! [link]
-
->Raizen<-
veterán
Ma bekapcsoltam az xboxot és konzolhoz frissitést ajánlott fel az xbox live felcsatizás után frissitettem és a gta 4 be több lett az fps szemmel láthatólag valaki tud többet erről a frissitésről hogy mivel lett "több" a konzol?
-
-
->Raizen<-
veterán
válasz
(Kolombusz) #11439 üzenetére
Tényleg csak megkell szokni ez nem szimulátor az biztos nekem is full szokatlan volt a forza motorsport 2 minden segitség off vezetéstől teljesen elüt. Az elején én is szarrá törtem a mustangot! Valaki amugy tudott már nyerni a bmw-vel? Én nem!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
(Kolombusz) #11436 üzenetére
Szerintem nem kéne leszarozni a GRID-et jó játék az a teljes játékba gondolom majd talán a kocsik súlyát megcsinálják végülis van rá 1 hónapjuk még hogy csiszolják.
-
->Raizen<-
veterán
Demók játék videók játékokhoz kiegészítések pályák zene 480p-s és 720p-s filmekhez mert már ugye azokat is lehet szedni video storéban aztán hogy sima xboxos játékok fussanak konzolon ahoz is winyó kell mert az emulátort a winyóra töltheti le csak a live stb. De csomó mindenér fizetni kell a liveosoknak szenvedni kell a pontfeltöltő kártyával lassan már az lesz hogy azér is fizetni kell hogy kiléphessünk a játékból pl dashboard styleok is pontba kerülnek vagy vacak játékképek stb.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
(Kolombusz) #11334 üzenetére
Guitar hero 3 nekem is nagyon bejön! A demóját szétjátszottam már hardon megy az összes. Nemsoká megszerzem a teljest is. Gondolkozom erősen hogy vegyek 3 hónap live gold előfizetést. Lenne 3 eredeti játékom cserealapnak. A PES06 NHL 06 meg Fifa world cup 2006 ha valaki cserélne velem jobb gamét pl GOW vagy COD4 COD3 stb akkor irjon PÜ-t!
-
->Raizen<-
veterán
Se a ps3 se az xbox 360 nem támogatja hardverből a dx10-et mindkét grafikus chip sm 3.0 támogatással bír. És egyes emberek szerint pl az xbox gpujába olyan dolgok vannak már eleve beépítve amit még a mai pc-s vga chipek nem tudnak. PS3-on a frame egy kicsit több mint xboxon néztem összehasonlító videót melyiknek szebb a képe de különbséget nem véltem felfedezni. Talán a ps3-as verzióba nem olyan nagyon élénkek a színek kicsit fakóbb.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
(Kolombusz) #11293 üzenetére
Nem nagyon hallottam arról hogy hálókari vagy hangkari szállt volna el az xboxban. Talán 1 hálókaris példát tudok max ennyi. Felesleges tovább rombolni a képet a konzolról szerintem. A legfőbb probléma a gpuval van még mindig de augusztusban ez is meg fog változni jön a 65 nanós változat.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
(Kolombusz) #11293 üzenetére
Tudok én is példát arra hogy vízzel hűtött gép 3 ledes lett de olyan ellenpéldával is szolgálhatok hogy egy 3ledes gép javult meg a vízhűtés hatására! Télleg rizikós 90 nanós gpuval szerelt 2006-os vagy 2005-be gyártott gépbe vizhűtést pakolni de a mai darabokba jóval strapabíróbb lehet a cin golyózás. Meg aztán vízzel max 60 fokig melegszik fel a gpu az jóval kevesebb int 85 fok! Igy a hőtágulás is jóval alacsonyabb nem deformálódik a lap stb. Aki nem akar gariztatással szenvedni az egy mai hdmi-s falcon lapos gépbe sztem nyugodtan tetethet erről ennyit.
Az ólvasófeje az xboxnak télleg nem a legjobb az enyém néha furcsa hangokat hallat magából de nem fagy le a gép. Lassan megérik a cserére de akkor már pc-s dvd olvasó fej megy bele azzal nem lesz gond. De előtte azért kap egy tisztító dvd lemezt had takaritsa le az olvasófejet...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Buldozer99 #9990 üzenetére
Jó játékot mondjak? Dark Sector az kihagyhatatlan! Na és a frontlines fuel of war is nagyon jó.
-
->Raizen<-
veterán
Hy all! Komolyan elakadtam a dark sectorban ahol sok katona jön és van egy telefontorony is a lezárt rácsos ajtó mögötti épületen és ott jönnek elsőnek a páncélt maguk előtt cipelő ruszkik mit kell csinálni? Nem találom a megoldást sehogy sem.
-
->Raizen<-
veterán
Buék Srácokkk h-á ez a zixbox birja a sört!
-
->Raizen<-
veterán
Én gondolkozom azon hogy a nyáron vagy előtte megcsinálom hogy az egész xbox átköltözzön álló ph-házba megcsinálnám korrektül a hűtését is és akkor nem szabadna elromolnia.
-
->Raizen<-
veterán
Tragikus hogy ezek az "újabb" gépek is sorra halnak meg tiszta szemét ez a minőség! Nekem hála égnek eddig a 2006-ban gyártott szerkentyűmnek semmi baja de az a tudat hogy bármikor elköltözhet az örök vadászmezőkre enyén felspanolja az agyam!
-
->Raizen<-
veterán
Bódog karácsonyt és sikerekben gazdag újévet Kívánok minden játékos szellemű xboxmániásnak!
-
->Raizen<-
veterán
Hahó vki válaszolna nekem pls!
-
->Raizen<-
veterán
Sztem megéri xboxot venni játékra mert évekig ellessz vele az ember és a játékok egyre csak fejlődnek rá. Xbox360-at vegyél abból is az arcade packot ha nem akarsz sok pénzt költeni rá és nem számít az xbox live szolgáltatás. A frissítéseket meg lelehet tölteni és dvdre kiirod xbox bekapcs é voalá megy is fel. Kapsz a géphez memóriakártyát amire mennek majd a játék mentések. Megvan oldva a kiflashelése megfelelő boltot felkeresed és úgy 10K-ért megcsinálják. Tvre monitorra rá lehet kötni. Monitor esetén 19"-es widescreen tft lcd ajánlott mert 16/9-es képaránnyal dolgozik az összes játék az xbox360nak. És kell hozzá egy pl dragon hd av vga kábel 5 k körül megkapod. Bill és egér csatlakoztatható hozzá ha veszel hozzá megfelelő hardvert de nem igazán éri meg mert nem lesz olyan pontos a célzás fpsekbe mint pc-n egérrel.
-
->Raizen<-
veterán
Nem kell pont a _ jel elé!
Aktív témák
- Battlefield 6
- Milyen videókártyát?
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Napokon belül megjelenik a Warhammer 40k: Rogue Trader
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest