- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
medvegy
aktív tag
amindenit de rég jártam erre
sebaj... gondolom ti is kaptatok ma egy update-et, tud valaki róla valamit, hogy még is mit érintett azaz ápdét? -
medvegy
aktív tag
Nem itt, hanem a gamer365.hu x-360 kiegészítők fórumán... [link] Ha az 5. hsz-t megnézed, most is van egy eladó 17500-ért, az pedig jó ár érte. De ha még ennyit se akarsz rááldozni, akkor kb 5k-val kevesbbért vehetsz egy logitechet, nem olyan érzékeny mint az MS, de ár/érték arányban jobb.
-
medvegy
aktív tag
én nemrég vettem egy használt wireless MS kormányt (18k). Főleg forza-hoz használom, de csak offline - nagyon fílinges az tény, de jóval nehezebb vele menni jó időket mint a joyal. Nekem ezelőtt sosem volt még kormányom (ha az igazi autómat nem számítjuk
), így nekem nagyon szokatlan még, nem mindig van rá energiám h előpakoljam a kormányt a pedált meg mindent, így azért offline is gyakrabban használom a joy-t, de amikor felszerelem végre a cuccott igen faxa élményt ad... Szal összességében érdemes sztem befektetni egybe annak aki szereti az autósjátékokat...
-
medvegy
aktív tag
válasz
JamesHolden #7393 üzenetére
thx a segíccséget
-
medvegy
aktív tag
Pc-ről szeretnék (főleg) zenéket streamelni media player11 alól boxra, a box látja is a gépet ahogy kell. Az volna a gondom viszont, hogy csak egy bizonyos mappában (C:\felhasználók\nyilvános) lévő cuccokat látja
. Ez azért gond mert a streamelendő igen tetemes méretű mp3 gyűjteményem egy másik meghajtón van . Aki jártas a témában plíz vesse monitorra hogyan tudnám az mp3-aimat a mostani helyükről besztrímelni...
-
medvegy
aktív tag
-
medvegy
aktív tag
Hát ez felém is ismerős problem, egy csomószor volt úgy, hogy egy-vagy két haver nem tudott csatlakozni a partyhoz, mert ezt a szarságot írta ki... Aztán rájöttünk, hogy mindig akkor csinálja mikor benn volt egy bizonyos ember, ha ő nem volt bent mindenki zavartalanul tudott csatlakozni... Emberünkel kihúzattuk a routerből a boxot és átdugattuk direktbe, ekkor láss csodát működött..
Valszeg az illető routerjének tűzfalbeállításai miatt volt az egész
Gyuri, temeg gyúrjál a PGR4-re hétvégéig, nehogy nagyon elabáljalak
-
medvegy
aktív tag
válasz
feka007 #5997 üzenetére
én épp most nézegettem róla videókat.... a graf valami eszméletlen, egy londoni pályán folyt a verseny, az épületek kb mint a PGR4-ben, plussz a kocsik kidolgozottsága eccerűen példátlan... A video alapján azért nem lesz annyira élethű a fizika mint a forza2-ben, bár gondolom ez itt is állítható lesz. Kb ez a gém volna az egytlen érv számomra a ps3 mellett...
-
medvegy
aktív tag
Valaki tud valamit arról, hogy a gari , hogy van az MS kormányoknál? Ezalatt azt értem, hogy olyan MS-nek betelefonálos, szériaszámalapján reggelős rencer van mint a boxoknál, vagy csak a bolti gari van, amit helyben a számlával tudok érvényesíteni???
-
medvegy
aktív tag
1et értek, az uccsó jó nfs az MW volt, azt még azóta is emlegetem... Főleg a carbon, de a pro street is elég kula. Én az nfs 3-al voltam úgy mint te a 2-vel, akkor lett meg az első pc-m mikor kijött a 3, volt hogy komplett napokat lógtunk el a haverokkal miatta
.... régi szép idők -
medvegy
aktív tag
Hát igen, én sem értem mireföl eza qrvanagy Halo3 őrület, nem egy rossz játék, de sztem messze nem emelkedik ki az átlagból - grafikailag főképp... perszepersze elhiszem hogy így a multi meg úgy a multi, de nekem egy játék mindig a singleplayer résznél kezdődik, ha azzal gondok vannak akkor engem a multi sem igazán érdekel. Ott van pl az Orangebox - rettentő kiadós single (4 játék) + a marha eredeti TF2, mindez a halo3 áráért... hát nem agyaltam sokat melyikkel lepjem meg magam. Eccer lehet megveszem majd a halo3-at is, de 5k-nál többet nem vok hajlandó kiadni érte...
-
medvegy
aktív tag
Egy kérédés: valakinek van valami ötlete honnan tudnék olcsón ms ponytokat venni, mert lenne egy-két arcdade cím ami érdekelne meg a forza-hoz a kiegészítések is jól jönnének
. A rendelés külföldről felejtős, mert nincs olyan bankkártyám amivel ezt megoldhatnám...
-
medvegy
aktív tag
Nájsz nájsz... pontosan milyen?
Ha jól tudom eddig te is 22-es tft-n toltad, a tft-hez képest mennyivel kell messzebbről nézni h ne legyen recés a kép, egyáltalán közelről recésebb mint a tft-den volt? Színei mienek a tft-éhez képest? (Azért kérdem, mert az én fejemben is megfordult h be kéne ruházni egybe...) -
medvegy
aktív tag
válasz
Leonyid84 #5202 üzenetére
A PGR4 az eddigi legjobb box-os autós gém, ha a forza2-t nem számítjuk... ha azt is számítjuk, akkor kb egyformán qrvajó mind a kettő, igaz mindegyiket másért szeretem. Én a DIRT-nek csak a demóját próbáltam, nemrossz meg szép is, de valahogy a fizika kissé eccerűnek tünt nekem a PGR4-hez képest, nyilván nem is beszélve a forza-ról... persze lehet h csak a demo volt ilyen, szal ha végigtoltam a forza-t és nem lesz semmi értelmes autós gém akkor én is beszerzem.
-
medvegy
aktív tag
vazze, alig leltem meg a fórumot.... namind1
Proper: ajánlom figyelmedbe ezt az oldalt, meg mindenkinek aki refurbished boxot kapott új helyett...
-
medvegy
aktív tag
Én annyit csinálnék a helyedben mielött megindulnék Pestre, hogy bemennék a plazába az ottani 576 shop-ba, ott valszeg egy nagymértékben konzolbuzi tag lesz az eladó, ott nyilván nem flesselnek, de kérdezz rá hátha van valami ismerőse aki foglalkozik ilyennel... egy próbát megér.
Régen a Csillagtérnél laktam, úgy emléxem, h a 9-es busz megállójánál van egy konzolbolt, na még azt megnézném, ha még működnek biztos megmondják ki tud a közelben flesselni... -
medvegy
aktív tag
Az igazság az hogy nem kimondottan értek az aksikhoz, azért vettem energizert mert gondolom, egy ilyen komoly gyártó a tölthető elemek terén sem engedheti meg magának, hogy szart adjon ki a kezéből. Szinte biztos h azok is voltak a bótban amiket te említettél, de mivel nem hallottam róluk így azokat eszem ágában sem volt választani. Remélem az energizerjeim is lesznek ojan jók mint amiket te használsz.
Hát az überakciók nálunk (Szeged) úgymond nem vastagon jönnek... de ha jönnek is, jól meg kell gondolni, nem akarják é átkúrjantani a fejünket. Legutóbbi példa, médijamárktban akciózzák a boxot pinyátával meg forzával... nagy öröm városszerte... rá egy héttel jön az info hogy felújitott gépeket sóztak szerencsétlen vevőkre, olyat is hallottam h valaki boxa annyira volt refurbished hogy a műanyag borítás is tiszta szutyok volt... (ilyet más országban is csináltak, de ott baszott nagy matrica virított a gépeken hogy refurbished - és kb az új ár 60-70%-át kérték érte)...
Szal lényegalényeg nekem nincsenek a hipermárketes űberakciókról rettentő jó élményeim, épp ezért ha valami drágább dolgot akarok venni szóba sem jöhetnek a hiperszarok, inkább elötte napokig a netet bújom és elmegyek a cuccért célirányosan jászkarafaszajenőre.
(persze ha valami véletlen folytán anno én is a fukar környékén lettem volna azon szent napon, valszeg én is megverekedtem volna egy elitért90k
-ért )
-
medvegy
aktív tag
Persze... csak én általában tartok az ilyen hipermárketes űberakcióktól.
Télleg én is most vettem aksi szettet, energizer 8db AA, asszem 2700-asak, meg kettő nem tom hány mAh-ás AAA plussz egy töltő, a szegedi edigiben 6k körül vágták hozzám. Eddig a négy ősrégi hama akksimat használtam, de már 4-5órát se bírtak... -
medvegy
aktív tag
Mindenkinek játékban gazdag 3ledtől meg (akinél fenn áll a veszélye) banntól mentes 2008-at kívánok !!!
-
medvegy
aktív tag
válasz
woodbear #4392 üzenetére
Sztem mind a kettő másztbáj kategória. A pgr4 sokkal könnyedebb kikapcsolódás, van egy szabad órád nekiülsz tolod, a forza-hoz azért, legalábbis én, nem tudok egy-egy órára leülni. A forza2 egyjátokos része valszeg hónapokig lefog kötni a pgr4-é csak hetekig, viszont a pgr4 egy jó társasággal marha jó live-on, hetente többször van hogy heten nyolcan toljuk. A pgr4-re jellemző a tökéletes összhang arcdae és szimulátor közt, nagyon élvezetes az autók írányítása. A forza viszont kb kompromisszum mentes szimulátor, rettentő részletes tuninglehetőségekkel. Grafikailag a pgr 4 sokkal szebb, kb ez a csúcs mostanság autós gémek közt.
NFS-ekkel biztos játszottál, na ha az egyik véglet mondjuk a most wanted a másik a forza 2 akkor a pgr4 a forza-hoz van közelebb élethűségben. Szóval sztem vedd meg mind a kettőt, én nem tom melyik a jobb, mind a kettőt másért szeretem. -
medvegy
aktív tag
válasz
CooLM@$TeR #4296 üzenetére
Vazzzee ez télleg szívás.... én a helyedben már rég vettem volna, akár használtan egy vezetékeset...
-
medvegy
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #4008 üzenetére
Ne basztatásként fogd fel az eddigieket... egy egészséges fórumban érvek és ellenérvek is megférnek.
(Én is diák vagyok, nekem sincs 5k-nál több zsém játékra, igaz nem is vok wow-os... a wow egyébként dúrva dolog tud lenni... lakótársam egy évig ocsmánymód wow függő volt, kb semmi élete nem volt... aztán annyit basztattuk a haverokkal h leszokott a wow-ról
)
-
medvegy
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #3988 üzenetére
"csak míg azzal, hogy egy játékot lemásolok, nem károsítok meg senkit anyagilag"
háthogyne ecsém, és a játékfejlesztőkkel, meg a kiadókkal mi lesz, ők adományból élnek szerinted?!
Ha mindenki így gondolkozna, akkor pár éven belül nem lenne videójáték piac, mexünne az a réteg aki eddig eltartotta az előbb említett két csoportot, és akkor nem lenne kinek eladni a gémeket - ezértaztán nem csinálnának gémeket... neked meg nem lenni mit lemásolni... legvégülmeg, jobb hilyán jácchatnál a farkaddal...
"Azt meg, hogy kevesebben vesznek eredeti játékot, talán nem a warezosoknak kellene felróni, hanem a fantasztikusan "emelkedő" életszínvonalnak."
Nos az életszínvonal télleg a béke segge alatt vala mostanság kishazánkban (ezútan is szeretném köszönetem kifejezni elQrónak meg köztörvényes bandájának), de nem kötelező az unaloműzés ezen formáját választania senkinek, ha mégis ezt teszi akkor meg van más módja is, minthogy rögtönmindennelakarokjáccani, már az előbb is említettem, hogy lehet gémeket használtan is venni, 5kért pl már forza2-t. Azaz néhány tucat mittoménmilyendévédé meg egy néhány flesselés árából már pl megvehettél volna egy pár origi gémet.
Szóval ráfoghatod az életszínvonalra, de ha annyira csóró lennél nem hinném h vettél volna egyáltalán boxot. (nem, nem vagyok milkós, fél év alatt vettem vagy 6 játékot, egyik se fájt 10-nél többe...) -
medvegy
aktív tag
válasz
janitor01 #3984 üzenetére
A 22-es tft sztem jó választás... Mindenféleképpen olyat válassz amin dvi és vga bemenet is van, ha csak vga van rajta akkor mindig dugdosni kell a pc-re vagy az xbox-ra. Lényeg a minél nagyobb kontraszarány (min 1000:1) és a jó válaszidő (5ms már jó). Én egy samsung 226bw-n tolom fél éve, nagyon meg vok vele elégedve... a samun kivül az Asus, a Dell, ViewSonic, Acer ajánlott még... az ilyeneket h Mirai, HannsG, V7 stb én kerülném.
A hang sztem egy 2.1-el faxán orvosolható, én egy logitech z4-et (15-20k) javasolnék...
-
medvegy
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #3959 üzenetére
Az télleg suttyóság ha valaki a tök hibátlan joy mellé csal ki mégegyet ... de a warezolás is suttyóság ám hamár itt tartunk
Biztos ismeritek a joeystation videójáték szaküzletet, én vagy 4-5 origi gémet onnan szereztem be az elmúlt hónapokban. Nos egy pár hete felhívtam őket mert valami gémet beakartam szerezni, egyúttal rákérdeztem h mért van mostanában ilyen szegényes választék xbx gémekből, erre a srác kifelytette h baszottul nem éri meg nekik xbx gémekkel kereskedni, merthogy qrva sokan warezolnak, van hogy a beszerzési ára alatt tudnak csak eladni gémeket... Ezért inkább állnak át lassan ps3-ra...
Hát mondhatom ez engem igencsak elszomorított.
Ezzel most nem azt akarom mondani hogy golyót a flesseseknek, sőt valamilyen szinten meg is értem őket, mert télleg baszott drága egy-egy új gém. DE, nem kell mindent újonnan megveni az első héten, egy-két hónap után van hogy harmada annyiért be lehet szerezni egy-egy gémet, és azért egy új gémet (legalábbis én) jobban meg fogok becsülni, mint egy verbatint...
Szóval abba is gondoljatok bele, hogy a warezolással a nemwarezosokkal is kibasztok, lásd a fenti pld... -
medvegy
aktív tag
Boldog Karácsonyt minden fórumtársnak, és jáccatok qúrva sokat!!
-
medvegy
aktív tag
válasz
Gebriel #3696 üzenetére
nocsak-nocsak.... úgylátom megérkezett a törvényvéreskezűőre.
Nem azért mondom, mert én meg a flessesikszboksztulajokszaxervezetének a tiszteletbeli elnöke volnék, sőt nem is flesselek, csak egy kicsit mókásnak találom hogy kb amint valaki kedvenc témádat illeti, te már is lerohanod... rákövetkező hsz-ben meg occsó dévédé lelőhelyet linkelsz néki...
-
medvegy
aktív tag
Tegnap este kipróbáltam a forza2-t... Valamifélelmetesenkibebaszottulkúrvajó!!! Marhasok autó, nagyonrészletes tuning lehetőség és a kúrvajó fizika.... Én hülye meg majnem a prostreetet vettem meg helyette...
Alig bírtam letenni reggel fél négykor...
Igaz egyelőre még nem túl combos járműveim vannak, de én nem érzem olyan nehéznek az irányítást, ezért minden segíccséget lelőttem.Lényegalényeg: akinek még nincs meg az rögvest szerezze be a gémet!!!
-
medvegy
aktív tag
válasz
Ticsike #3546 üzenetére
A pgr4 meg a forza2 kötelező vétel, a single hosszú hetekig-hónapokig le fog kötni mind a kettőben, utána meg ott a multi. A pgr4-et sokon toljuk live-on magyarok. Ha meg kötetlen autókázásra vágysz, akkor ott a tdu. A pro street esetleg ezek után jöhet csak sztem számításba. Még esetleg a flatout uc is megemlítendő, kúrvajó multiban...
( A forza2-m éppen ma jött meg , 5k-ért szereztem bontatlanul, fóliásan...
)
-
medvegy
aktív tag
mégegy kérdés: össze szeretném kötni a pc-t a boxal, media centert honnan tudok leszedni pc-hez??
-
medvegy
aktív tag
már több helyen kapható az xfps-3
tudtok róla vmit, jobb mint az előzőek??? -
medvegy
aktív tag
hát ami azt illeti, attól hogy a külsejük újszerű - fólia - attól még lehet h a belseje használt...
Gondolj bele a box külső műanyag borítása occsóért előállítható a belsőségekhez képest, és az ms sem hülye ha használt gépeket akar eladni, akkor azt belekúrja egy új dodozba, mert különben a vásárló gyanakodva fogadna egy ütött-kopott külsejű cuccot.... -
medvegy
aktív tag
Én z4-et használok, röviden: nagyon meg vok vele elégedeve.
Lakótársam a szomszéd szobában a jól ismert fadobozos 5.1-es genius-t használja.
A genius nyilván hangosabban tud szólni, mint a z4, de hangminőségben a z4 rendesen rá ver. Csak ajánlani tudom, az egyik legjobb2.1-es... -
medvegy
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #3158 üzenetére
csak meg ne bánd késsőbb
-
medvegy
aktív tag
A minap összejöttünk öten-hatan magyarok PGR4-ezni live-on, mondhatom qrva jó volt, eztán renceresen +fogjuk ezt tenni...
Aki csatlakozni akar vagyan fel live-on, gamertag-em : Medw
-
medvegy
aktív tag
válasz
Krissz22 #2928 üzenetére
A 225bw, ha monitor mellett döntesz, igen jó választás, én 226bw-n tolom 1366*768-ban és megvok elégedve vele.
Egy jó nagy lcd tv márcsak a nagy mérett miatt is jobb mint egy 22-es tft monitor, viszont 100k körül sztem jó alternativa egy 24-es wide tft is, azon 1920*1080-ban is tudnál játszani míg egy 100-130 ezres lcd tv-n csak 1366*768-ban. Döntsd el, neked mi a fontosabb a nagyobb méret v a nagyobb felbontás. (Én a 24-es monitort venném.) -
medvegy
aktív tag
lehet h be kéne nézni, elvégre szegedi (is) volnék...
bár ha eleadom külön a boxot, még ha új is és nem használom, akkor is kéz alól menne el, azaz 60k körül kaphatnék érte, a két gémért meg kb 15k-t... azaz kb 5k-t kerestem rajta...
Nem túl jó biznisz.
Ha megtartom és az enyémet adom el, akkor meg még az is lehet h ez 2 hét múlva 3ledes lesz, és akkor még hetekig gép nélkül maradok. Megin nem jó.
Ha esetleg 65nm-es volna, akkor simán megjáccanám az utobbi dolgot, de 90nm-esel.... sehogy sem túl nagy biznisz....Inkább majd később ha lesz valami akciós 65nmes elite, azt megboltolom....
vagy kituggya, alszok rá egyet...
-
medvegy
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #2844 üzenetére
hát... se nem fexik, se enm nagyon szellőzik.... én a helyedben ezt mégeccer megfontolnám
-
medvegy
aktív tag
válasz
CooLM@$TeR #2861 üzenetére
ezt én sem tudtam...
-
medvegy
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #2811 üzenetére
ne, mert megfől .
-
medvegy
aktív tag
Valamilyen szinten 1et értek veled... én is szívesebben állítanám, mint fektetném, és a manual télleg semmi ilyesmiről nem ír. De gondolj bele, használod a boxot, ahogy írtad, állítva, nem vársz pár percet míg felmelexik meg lehül stb... tfh kibír három évet, eccer sem volt szervízben. 3év után gari lejár, ez a 3év elég volt neki, és mivel nem tettél ilyen apró óvintézkedéseket a box elkezd degleni... ekkor már nincs gar, akkor már télleg szívás van. Ha ezeket az apróságokat megteszed, akkor lehet h mégegy 3 évet kibír.
-
medvegy
aktív tag
hát ha ha flesselsz, így is úgy is szét lesz szedve... akkor már nem tart sokból a hűtésmod, de ha nem akarod flesselni, akkor ezért ne szedd szét, inkább a garira építs.
Nekem nincs rajta egyébként hűtésmod (meg nem is flesselt), kb öt hónapja van meg (tehát 90nm-es)... eddig jól bírta. Egy néhányszor már megfagyott, de ezen kívül semmi említésre méltó nem volt. Persze ez nem jelent semmit. Ki tuggya mit hoz a holnap...
-
medvegy
aktív tag
válasz
pc user #2708 üzenetére
A premiumhoz mellékelt kompozit kábel jó az sd tv-dhez, tft-monitorhoz vga kábel kell, ezt külön meg kell venned (kb 5k). Ha mostanában veszed a boxot valószínű hogy az újabb 65nm-eset kapod, ami elvileg nem melegszik annyira, meg a 3led sem olya valószínű, de ha mégis beütne a szar 3 év garit kapsz az ms-től a boxra...
-
medvegy
aktív tag
válasz
pc user #2701 üzenetére
Sztem ne fejlessz pc-t, egyelőre jó lesz sd tv-n is. ugyan nem lesz olyan pöpec mint egy lcd tv-n, de egy 72-es sd példányon 3 méterről nézve már egész jó lesz. Aztán ha lesz pénzed majd veszel valamit helyette.
Ha esetleg 16:10-es tft-t használsz a pc-hez, arra is nyugodt szívvel kötheted, jobb lesz sokkal mint sd tv-n, itt ph-n marha sokan toljuk így. Akkár crt monitorra is rákötheted ha a 60hz nem zavarja a szemed. -
medvegy
aktív tag
válasz
qpakcovboy #2680 üzenetére
-
medvegy
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #2628 üzenetére
sztem ezen akciókkal akar mexabadulni az ms a 90nm-es boxoktól...
-
medvegy
aktív tag
ajajj, ez rosszul kezdődik... az elitekkel is így volt, seperc alatt elfogyott a helyszini készlet, aztán a nép előre kifizette, kapott blokkot, a konzol meg majd elvileg jön... egy csomó ember még most sem kapta meg elitjét (majd egy honap után)
... fórumok vannak tele siránkozásaikkal
-
medvegy
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #2595 üzenetére
Ne olvassá játéktesztet vezzze, MEE MEGVAKULSZ!!!
tessék
-
medvegy
aktív tag
kiváncsi leszek a gpu mikor lesz már végre 65nm-es
-
medvegy
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #2523 üzenetére
vidd el a vinyót valaki ismerőshöz és tölts rá demókat.
nézz szét ezen a fórumon: [link]
itt origi gémek cserélnek gasszdát. pl "PGR 3 eladó 2ezerért" 9687. hsz -
medvegy
aktív tag
válasz
Ticsike #2422 üzenetére
- Hmm... én helyedben ezen árkategóriában inkább egy 24"-osat választottam volna. Namind1, te tudod.
- Vga-n elvileg szebb lesz a képe mint kompoziton, hdmi-n nem tom milyen ehez képest.
- Vga kábellel beállíthatod 1080i-re, de kb a kép harmada ki fog lógni... szóval ez így nemjárja.
- Kompoziton nyugodtan próbáld ki az 1080-at (és írd meg, mert engem is érdekelne).
- A joystick nekem nem nyikorog, egyedi az eseted. Ha annyira zavar nyugodtan hívd fel a supportot, küldenek másikat. (Nekem a ravasszal volt ilyesmi, kaptam másikat).
- A demok ingyen vannak, fizetős témak: arcade gémek, desktop témák, játékos képek stb..
- Azért nem tett fel olyan kérdést, h milyen felbontásban akarsz jáccani, mert nem vga kábelt használsz. Én azzal tolom kb 8-10 felbontás közül választhatok, amiket te látsz a 480p, 720p stb ezek ezen felbontások közül megfelelnek valamelyiknek. -
medvegy
aktív tag
válasz
SteveVargas #2407 üzenetére
hifi, 5.1 stb...
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 512GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest