- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
mergal
aktív tag
Sziasztok,
Van egy eladó Assassins Creed 2 játékom. Angol palos szép állapotban. 6000Ft
Dunaújváros, Kunszentmiklós vagy posta. Privizz. -
mergal
aktív tag
Sziasztok,
Van egy szép állapotban levő Forza 3 eladó. Újonnan vettem kb 3 óra van benne.
6000Ft
Privi ha érdekel. -
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Valaki próbált már az NBA 2K10-el multizni? Nekem nem nagyon sikerült. Gondoltam csatlakozok egy már meglevő bajnoksághoz, kiválasztottam a csapatot de utánna nem történt semmi. Quick meccset meg nem lehet nyomni vele... multiba ahogy láttam.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok van egy eladó boxom! Nézzétek meg!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Keresek 256-os memkarit megvételre, privizzen akinek van!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Keresek egy 256Mb memkarit megvételre akinek van privizzen!!!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Bekakált a boxom E74 hibával. Nem újdonság évente van egy ilyenem. Holnap felhívom az ms-t a gari miatt. Először amikor elvitték (Arcade volt falconos) alaplapot cseréltek szintén falconra. Mialatt szervízelték vettem egy másik Falconos-t az adta be a kulcsot most a régi már nincs meg. Ha most is cserélnek akkor van rá esély hogy Jasper lesz vagy megint falcon? Vagy ezt csak az égiek tudják megmondani?
Azért kérdem mert piszkálja a csőröm a 45e Ft kapható Jasperes Arcade, de nem akarom elkapkodni. -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Tegnap játszok a Batmannal kb 50%-nál járok. Az a rész amikor lefagy egy pillanatra aztán Batman ki van kötözve úgy mint a Joker az elején...
Na ott amikor lefagy meg becsíkoz na ott beszartam hogy nah megint ledes lesz a BOX
Az előző box-om ilyen tünetekkel lett 1 ledes, de aztán amikor jött a video na mondom ez a játékban van -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
A Batman-ben vannak azok a titkos helyek amik falon vannak és be kell robbantani.... Ezeket hogyan lehet megcsinálni? Azt gondoltam hogy ha upgrade-elem akkor ezzel lehet majd távolról is de nem nagyon megy.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Van egy GOW2 és egy Ninja Gaiden2 gamám eladó... Részleteket az aprróban találod.. Vagy Priviben!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Valaki próbálta már a Red Faction Guerilla-t? Milyen játék, van rendes single kampány benne vagy ez egy multis gama? Ha jól tudom Live-on csak multi demo van azt meg nem akartam kipróbálni...
-
mergal
aktív tag
Eladó játékaim: [link]
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Van pár eladó gamám: [link]
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Van egy eladó Ninja Gaiden 2 és egy Ninja Blade gamám. Árban megegyezünk! Privibe! -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Eladó játékaim:
Fifa 09 -5k
Cod4 -6k
érdeklődni privátban!
Sorry az off-ért! -
mergal
aktív tag
Sziasztok! A Ninja Blade-ben nem lehet menteni? Vagy csak minden mission után ment addig meg csak checkpoint?
-
mergal
aktív tag
Üdv!
Van egy eladó Street Fighter IV-em. Palos mindene megvan szépen. 7k
posta vagy Dunaújváros játszik! -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki tudna segíteni abban hogy hogyan kell az Xbox-os gamertagomat átvinni az ea profilomhoz az keressen már meg. Fifázok és eldöntöttem hogy csinálok egy profilt regeltem majd amikor kész lettem vele kiválasztottam hogy X360 gamertag összekapcsolása és ott mindig azt írja hogy nem talál ilyen nevet. Pedig benn vagyok a játékban a live menüben...
Köszi
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Nemrég kezdtem el a Street F IV-et elég nehéz benne az ultra meg super combo. Amikor az van hogy <--- charge --> az azt jelenti hogy balra tart hosszan majd röviden jobbra?
-
mergal
aktív tag
Üdv! Van egy eladő Left 4 Dead-em. Palos szép állapotban! Posta vagy Dunaújváros. Ára:8k
-
mergal
aktív tag
Sziasztok,
Elkezdtem a Fallout3-at. Ismerkedek még vele, elég jó. Viszont van 1-2 dolog amit nem értek... pl van az aid menü ahol ugye a különféle egészség cumok vannak és az RB megnyomásával megjelenik egy 8db négyzet,itt mi a lényeg? Meg ugyan ez a misc nél is ugye minden kacatot össze lehet szedni ezekből mit lehet kezdeni?
Vagy ha van valami útmutatás az is jó... Tesztekből nem derült ki. -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Szóval, felhívtam az ms-t hogy a garira választ kapjak. Ugye van 2 gépem az egyik szervizes a másik nem de mivel kaptam nincs számla. Amit kaptam 2008. áprilisi és a gari 2009 05 17 ig szól. A szervizest 2007 12.20 vettem. Annak a szervíz után még van egy év teljes gari 2010.01.05 ig. A másik gép gariját viszont szla nélkül nem modosítják hiába van rajta a gyártási dátum. Szóval a régebbi gépemen több gari van mint az újjon tök logikus nem?
-
-
mergal
aktív tag
Úgy értem hogy a ház a rajta levő V és A adatok alapján Zephyr (Hdmi-s) de a benne levő alaplap a tápbemenet alapján nekem a falconra hasonlít leginkább.
[link]
Az első kép a Zephyr de az enyémen középen nincs az a kis négyzet alaku müanyag.
Sorry ha nagyon gyógynak tűnök, nem kevés Jager fogyott tegnap. -
-
-
mergal
aktív tag
Üdv,
Gondolkodóba estem.
A helyzet az hogy van két arcade gépem. Az egyik alaplapcserés volt és ezidő alatt szereztem egy másikat. A cserés: 2010.01.05 garis mert 2009.01.05 javították. (nem tudom ezután még lesz e valami gar a 3ledre?)
A másik: 2009.05.17 garos de az viszont nem lehet mert 2008.04.15 gyártású ott reklamálnom kellene az msnél hogy javítsák a gari idejét.
Szóval szerintetek melyiket érdemes eladni? Hétfőn megbeszélem ezt a gari dolgot az ms-nél. Én szivem szerint az alaplap cseréltet tartanám meg de a másik részről meg a nagyobb garisat.Köszi előre is.
-
mergal
aktív tag
Üdv,
Van egy eladó magyar Dead Space-m X360-ra. Hibátlan egyszer végigvitt, posta van vagy Dunaújváros.
Érd. privibe -
mergal
aktív tag
Na az én gépem is jön haza a szervízből. Pedig csak tegnap kaptam a mailt hogy megkapták. Úgy látszik ezt egy az egybe cserélték. (e74 hiba volt) Vaaagy csak Kolombusznak és nekem romlott el a boxunk az egész Európában így könnyű volt javítani.
-
mergal
aktív tag
Üdv,
Az imént néztem a UPS-es nyomonkövetést és ma 0:15 kor Frankfurtbaért a boxom. Szerintem az nem is rossz ahhoz képest hogy hétfő délután vitte el.
-
mergal
aktív tag
-
mergal
aktív tag
válasz
Gergőke88 #22759 üzenetére
Mikori a géped? Mert nálam sem volt ledes hiba, de a jelenség hasonló volt mint nálad. Végül 1 piros ledes lett, de elötte már beszéltem az ms supportal és ott mondta egy kedves női hang hogy fényképezzem le a blokkot meg a gép széria számát hátul. Elküldtem és megcsinálják gariba. Szar a rendszerük így nálam is 1+2 év volt a garinál, de az 2+1 év. Rendezték a garit is így.
Azt mondták hogy ha ilyen gond van a garival és megvan a blokk amit ők megkapnak akkor gond nélkül javítják.Valaki a 22647-re?
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Elvitte a futár a gépem. Dilemmázok mert.... Arcade a gép amit elvitt. 2007.10.havi gyártású. (e74 hibával szervizelik). Azóta használtan vettem egy másikat ami 2008.04 gyártású szintén arcade. Ha kész lesz a régi akkor valamelyiket eladnám. xbox.com on a régi gariát helyesbítették 2+1 évre amiből dec.20 lejárt 1 év. A másiknál 2009.májust ír (gondolom ott is rosszúl jegyzi a rendszer)
Szóval melyiket érdemes megtartani vagy mindegy aminek több a gari? Azért agyalok ezen mert a régibe alaplap csere lesz gondolom és mi van ha az megbízhatóbb lesz már? -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Kaptam kölcsön egy boxot. Összeraktam, netet rá meg a winyot is de nem jó egyik sem. Az előző gépnél simán összekötöttem a routerral aztán ment. Most is látja a router de a net tesztelésnél az ip-címnél hibát ír ki. A winyot sem látja pedig már többször le föl raktam. Mi lehet a bibi?
-
mergal
aktív tag
Na hát akkor ez egy e74 hiba lett. Jönnek viszik hozzák 2-3 hét. Akkor mehetek megint dolgozni megint nem lesz idő játszani.... Remek PONT jókor jött.
Ez a hiba mit is takar pontosan? Annyit tudok hogy northbridge-el kapcsolatos. Ezt javítják vagy cserélik az alaplapot? Mert ha csak javítás akkor veszek egy másikat sztem.. -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Azt hiszem kezd viccelődni a boxom. Az imént cod WoW oztam vele 1 órát és egyszer csak elkezdett csíkozni a kép. Restart és most megy rendesen még játszottam is vele.
Vga hibás lesz a kicsike?
Az egy év áltlános garim lejárt, így felesleges is bejelenteni az ügyfélszolgálaton?
Mit kellene tennem? Ilyen hiba nem jelentkezett még eddig az év alatt 1x 1x fagyott de semmi más gond nem volt vele.Hibaüzenet nem volt.
-
mergal
aktív tag
Üdv
Van még mindig egy The Bourne C. 5k ért. Angol pal mindene megvan!
Sorr az off-ért.
-
mergal
aktív tag
Eladó játékok: Far Cry2 8k és egy The Bourne C. 6k posta van. Dunaújváros személyesen
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Nemsokára 1éves lesz a boxom. xbox.com-on dec.12 ír, mert be van regelve. Ha ezután a dátum után valamilyen gondom lesz vele akkor mi a szitu? 3-ledre 3év az tudom de ha valami más hiba jelentkezik akkor mi lesz? Elviszik csak fizetni kell érte?
-
mergal
aktív tag
Még mindig van egy 20as winyom! 11k az ára.
-
mergal
aktív tag
válasz
Mr.Grincs #20384 üzenetére
Sztem az ük-ra semmi panasz nem lehet.
Korrektek sztem. Ma pl kaptam kölcsön egy transfer kitet tőlük hogy átpakoljam a 20----a 120 ra a cuccaimat. Úgy hogy Dunaújvárosban lakom....
Játékot is vettem már tőlük ami új volt és az nem volt újra fóliázva az biztos. Új illata volt -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Holnaptól lesz egy eladó 20GB HDD-m. Dunaújvárosban vagy postával tudom adni.
Ára: 12kAkit érdekel jelezze, ha kell demokat szedek le rá és úgy adom oda.
Privi! -
mergal
aktív tag
Ha létezik olyan aki megválna 60 vagy 120GB X360 HDD-jétől jelezzen vevő vagyok rá!
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Két kérdésem akadt az új Dash-el kapcs.
- Hol tudom beállítani hogy automatikusan bejelentkezzen a profilom? Mert most mindig be kell jelentkezni.
- A játék telepítés.: ugye ami még nincs a winyon beteszem a dvd-be és be is olvassa a játékot a lemezről, ezután dashra ki és telepítem. Ez mindenképpen így megy? Azt gondoltam úgy lesz hogy lemez be és felkínálja hogy mit akarok... (végülis így sem baj csak kérdem) -
mergal
aktív tag
Szerintem meg ne NFS-t vegyetek ha autósat akartok.....
-
mergal
aktív tag
válasz
heihachi #19439 üzenetére
Sztem 7 óra az semmi... Átlag 1-1,5 órát van időm játszani naponta az akkor egy hét alatt kivégezve és az igencsak nem ér meg 12-13e Ft ot.
A másik, ha nincs egy játéknak demoja és ha az ember gyerek gépe nem flashelt kérdem én mi alapján mérlegeljen mint a gameplay videok meg teszt oldalak? Azért nem mindegy mire dobok ki 10-12 ezrest.
-
mergal
aktív tag
Üdv!
Na hát kiproszáltam a Left 4 dead-et.... persze demo
hát sokat nem kellett benne agyalni. Majd ha 5k lesz beszerezzük!
Viszont holnap Gow2, meg a hónapban még esedékes egy Cod5.
Viszont a mirrors edge-t nem pontozták agyon: 7,6 amit láttam teamxboxon azért nem is baj hogy sok esélyest így lepontoztak így nem megy el a fizu játékokra -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Ugye nem létezik Box-nál, mint pc-nél hogy kijön egy gama és aztán jönnek hozzá javítások? Csak mert kiproszáltam a Far Cry 2 és ez szörnyűűű... Naon buta és idegesítő..
Nem szeretném 2 óra játék után eladni de nagyon elment a kedvem tőle. Az a furi hogy minden tesztben meg fórumon "10/9 meg 10/8 a játék, meg ilyen király, olyan faja" hát nem tom, de nagyon elcseszi az élményt a bugok tömkelege.
Vagy most akkor velem van a baj? -
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Próbáltátok a Cod5 mp demót? Nem furi? Kicsit olyan csúnyácska! Vagy csak álmos voltam és rosszúl láttam?
-
mergal
aktív tag
válasz
HagaNRG #19157 üzenetére
Szia! Nem olyan mint a vatera. Nincs részesedés. Az hogy megkapod a cserébe szánt gamát az csak a szerencséden múlik illetve az cserélő becsületén! Ott venni érdemes inkább. Cserére gamestart.hu vagy überkonzol.hu. Persze ráfizetni mindig kell de ez a legjobb megoldás néha ha nem akarod hogy a játékod teljesen érték vesztett legyen, ugyanis a fórumok igen keményen viszik le az árakat....
-
-
mergal
aktív tag
Olcsó gama nézzétek, vegyétek!
-
mergal
aktív tag
Jó reggelt!
Van egy eladó Brothers in arms HH-m kifogástalan állapotban! Akit érdekel privizzen!
Ára: 8k posta van, vagy Dunaújváros- -
mergal
aktív tag
válasz
(Kolombusz) #18728 üzenetére
Uuu ezt ne is kérdezd!
Most NBA 2k9 (ez fél évig tuti folyamatosan), BIA, FarCry 2
Ami kelleni fog: Fallout3, 007 quantum, cod5, gow2, mirrors edge, Tomb raider under.., Left4dead, dead space,
meg egy 100 000 Ft a számlámra az kéne még...
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Van aki max felbontásban használja a boxát? Érdemes? Ilyenkor akadnak a gamák, meg jobban is melegszik? Screenshotban néztem Gta4 azért van küldönbség mint nálam 720p-ben
GTA 4 eladó végig vittem. Angol pal, térképpel mindennel. 7k posta van vagy Dunaújváros.
-
mergal
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy 66cm HD ready-s tv-n hajtom a boxot. HD kábelen. Így 720p-t tudok beállítani. Hogy ha vga-kábelen kötném akkor tudnék 1360x768 felbontást állítani és akkor a box venné vissza 1280x720-ra. Így szebb képet kapnék mint a jelenlegi megoldással?
-
mergal
aktív tag
Sziasztok! Lenne egy kérdésem. Nem az én gépemről van szó...
Szóval: az milyen hibára utal hogy ha a box- rendesen bejön majd a menüben nem lehet lépkedni a joy-al. Illetve a játék lemezeket nem játsza le de dvd- filmet lehet rajta nézni.
Haldokló olvasó? -
-
mergal
aktív tag
Van egy eladó Burnout paradise-om Dunaújváros vagy posta! 6k
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gitáros topic
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Battlefield 6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest