- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mobil flották
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
tiv83us
veterán
válasz
FishAir #17403 üzenetére
En nem ertem az ilyet komolyan. Aze varja a Jaspert es spekulgat, hogy ne legye RRoD-je.
De most oszinten, megvesz egy Falcon-t most, teszem azt fel ev mulva bekrepal. Kap egy ujat /valoszinuleg mar Jasper laposat/. Es meg a baratnoje se rugdossa seggbe, mert ciganykodik vagy csak egyszeruen warezjancsi ez a spekulans baratunk is. -
bwoay
nagyúr
válasz
FishAir #16692 üzenetére
fura egy cikk.
- váltig állítja, hogy a tápegyság kisebb lett a Falcon gépeknél
az első szériás Xenonhoz képest. Ez nem igaz, csak a teljesítmény-felvétel változott.
- simán xbox 360-ként hivatkozik a Pro gépekre,
mig a többinél xbox 360 Arcade ill Elite megjelölést használ. Fura!
- mióta kell felbontani a dobozt ahhoz, hogy a gyártási dátumot megnézzük?
Mikor az Elite-emet vettük, vagy 10 dobozt néztünk át
a lehető legkésőbbi gyártási idejűt keresve,
direkt erre van egy fül a dobozon, amit félrehajtva pont ezt lehet megnézni.Egyébként jó összefoglaló, de a Jasper megjelenését illetően
csak spekulál, a többit meg eddig is tudta, aki picit jártasabb a témában. -
Peat;)
veterán
válasz
FishAir #15975 üzenetére
Azért még ez is drága. Ebben a ps3 jobb.
Külön a 60-as winyóra kíváncsi leszek(kell a francnak a fülesük), ez alapján 20k alatt lesz. Igazándiból az arcadosok szívnak leginkább ha élni akarnak a felmásolós lehetőséggel, de a 20gigás tulajok sem örülnek felhőtlenül gondolom. Az biztos hogy hamarosan 10k alatt is kapni lehet majd a 20gb-os winyókat, mert biztos sokan váltalanak, csak ki fogja megvenni a 20-asokat? -
bwoay
nagyúr
válasz
FishAir #15455 üzenetére
Ez egy nagyon tanulságos interview, thx.
Kiderül belőle, hogy a Microsoft azért kardoskodik a játék (RAGE)
3 DVD-s verziója ellen, mert elég komolyak a jogdíjak,
amiket lemezenként kell fizetniük.
Én már nagyon örültem/reménykedtem, hogy az őszi update megoldja
a "hány DVD-n jön ki egy játék" dilemmát, értve ez alatt azt,
hogy megszüntetné a jellentőségét. Most meg hallom,
ahogy a Microsoft ágál a többlemezes megjelenések miatt,
plusz nem engedik, hogy a gyártók tetszésük szerint használják a HDD-t
(ez talán változik a jövőben,
ha ésszerű módon megszüntetnék a winyó nélküli Arcade gépet).Mindig is azt mondtam, hogy a BD hiányát ökörség felróni a boxnak,
mivel egy évvel korábban jött, valszeg nem is lett volna lehetőségük
alkalmazni, plusz akkoriban sokkal jobban megnövelte volna az árat,
mint a PS3 esetében egy évvel később
(nem beszélve arról, hogy a Sonynak azért eléggé saját formátuma a BD,
tehát jogdíjak nem érintik túl érzékenyen).
Eddig alig pár játékot láttunk, ami igényelte a több lemezt,
ezek közül engem személy szerint egyik cím sem érdekelt szerencsére
Viszont érdekes azt látni, hogy a MS gyakorlatilag úgy csinál,
mint aki nyugodtan ül a babérjain. -
bwoay
nagyúr
válasz
FishAir #15180 üzenetére
thx, ez jó hír, de kétlem, hogy véletlen lenne.
Ugyanis a Live a minap ingyenessé vált a PC-sek számára
(gondolom ezt írják is a topicban),
a korábbi havi 8 dollár helyett immár semmit nem kell fizetniük.
Emiatt feltételezem, hogy x-platform játékok esetében
a MS nem akarta azt a visszatetsző helyzetet kialakítani,
hogy aki PC-ről nyomja, az nem fizet érte,
ellenben aki boxról, az meg Goldhoz és annak a havidíjához van kötve.A LP Colonies amúgy megvan nekem (meg a sima is),
de nem áll módomban kipróbálni péntek előtt,
csak akkor érek haza. -
bwoay
nagyúr
válasz
FishAir #14521 üzenetére
belegondoltam, milyen lesz majd, ha kiderül,
hogy képtelenség megbuherálni az új meghajtókat.
Minden Béla, aki a megbízhatóbb Jaspert várja, felvághatja az ereit,
mert a legújabb gép csak azoknak lesz alternatíva, akik eredeti játékokat vesznek.
Majd aranyáron adhatjuk a Falconokat, de még e Zephyrek is el fognak menni ígypersze ez hülyeség, valszeg modchip lesz a dologból,
viszont akkor meg a garit bukta el mindenki végleg,
nem lesz több mókolás a garimatricákkal meg a visszaflasheléssel. -
Kasza08
őstag
válasz
FishAir #14511 üzenetére
Háát..én hallottam olyat is, hogy a Jasper a mostani Premiumokat fogja váltani, de még árban is! így viszont akkor minden tolódik eggyel lejjebb, azaz a Falcon az Arcade helyére olyan 46k körül, a Jasper lesz 60k körül.
Az Arcade meg... vagy kuka, vagy szarérhugyér.Jah. Képzeljétek éppen Sz.fehérváron voltam, bementem az Auchanba, irány a konzol részleg. Mit látok? Core packot
40k-ért vesztegették asszem. Rendesen meglepődtem.
-
Torry
addikt
válasz
FishAir #14410 üzenetére
Én annyiból tartom jó ötletnek, hogy kikölcsönzöd, megnézed tetszik-e, ha bejön, akkor megveszed, ha nem akkor nem. Így legalább mindent kipróbálhatsz, mivel elég sok a régiózáras demo.
Még mindig többet spórolsz, mintha megveszed, aztán használtan továbbadod, mivel mondjuk 1 ezressel többet én inkább kiadnék a fóliásért. -
Kasza08
őstag
válasz
FishAir #14410 üzenetére
Szerintem ez nem érdekes, én egyáltalán nem csodálkozok rajta. Németországban 5 napra ki lehetett kölcsönözni anno a Vice City-t 10€-ért. Ott mindenki becsületes, a újságot is ingyen el lehet hozni, de mindig tele van az edény amibe elkérik az árát.
1010 helyében én csak eladásra nyitnék boltot, a kölcsönzést hanyagolnám. De még akár azt is lehet, hogy csak egy webshopot csinál, és akkor nem kell a helyért fizetni stb...
-
bwoay
nagyúr
válasz
FishAir #14406 üzenetére
a kölcsönző azért jó, mert ott az ember állandóan szembesülne
mások igénytelenségével, vagy nemtörődömségével.
Vannak, akiknek az ilyesmit nehezen veszi be a gyomra, én is közéjük tartozom...
Biztos kedvem lenne beverni annak az orrát,
aki olyan állapotban hozza vissza a lemezt, hogy a látványtól elsírnám magam.
Márpedig bőven lenne ilyen.A másik meg: DVD-nél még csak megértem a kölcsönzést,
mert 2 óra alatt meg lehet nézni a filmet,
másnapra visszahozza, plusz az értéke is töredéke egy játékénak,
plusz könnyen pótolható, hiszen a gyárival egyenértékű másolatot készíthetsz.Namost ki az, aki elviszi, és másnapra kivégzi a GTA IV-et,
vagy az MGS4-et, vagy akárcsak az Uncharted-ot?Meg mennyi letétet kérsz, hogy ne érje meg ellopni?
Mert szerintem a leleményes emberek egy idő után sportot űznének benne.
Aki pedig 3 napra vinné ki mondjuk 2000 rugóért, az vajon otthagy 5e. Ft letétet?Különben jó ötlet a kölcsönző, de nem biztos,
hogy a túl találékony magyarok ezt rendeltetésszerűen tudnák/akarnák használni.
Szóval én félnék belevágni. -
1010
őstag
válasz
FishAir #14294 üzenetére
hát ez superman es játék vagy mortálos mifene elég árkádosnak tűnik
aztán majd kiderül milyen lesz egy demo lehet eldöntheti.a tesztekben meg nem bízok annyir a gt4 óta
mondjuk elgég érdekes superman el verekedni
ez már eleve egy vesztes küzdelem a karakterek felével,de hát 5éves psitike biztos fog örülni hogy megtudta verni -
Djuree
félisten
-
Fusion01
tag
válasz
FishAir #14031 üzenetére
Ugyan ez van a XboxLive.uw-én és a box útmutatójában.Mind1 holnap boltba megkérdezem h hogy kell.Nem tudja valaki h mi az a Internet Connecting Sharing?
Ahoz teljesen új op.rendszer kell, mint a media centernél?Én a vistát fel nem rakom mert nagyon gyenge.Majd csak meglesz
-
Def26
félisten
válasz
FishAir #13509 üzenetére
Hogy mennyi idő alatt ér ide? Talán az segít, hogy én Április15. -ike körül vettem az Arcade gépemet, és aprilis 4 gyártás volt rajta. Tehát ez 11 nap körül van, és MM -ből van a masina. Szvsz attól függ a dolog, hogy milyen bolt mekkora tételben vásárol, mert el tudom képzelni, hogy egy nagy elektronikai bolt más gépből kap ha mondjuk országos szinten berendel 1000db -ot, mint egy alsópicsa bolt 10db -al.
-
Kobe
veterán
válasz
FishAir #13531 üzenetére
csak ő azt írta, ugy varázsol 5.1 et hogy boxról tvre, tvről hifire, kanyarban sem volt hogy direktbe köti optikain mondjuk a boxot a hifire. Ezért írtam h érdekes lesz ha a tvn vezeti át az 5.1 et. Abból max legjobb esetben is 2.0 ból kevert 5.1 jön ki ha a hifi tudja ezt az opciót.
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
FishAir #13509 üzenetére
Az lehet hogy egyesek szerint nem lesz jobb, de mostmár garantáltan olcsobb is lesz, ha másért nem a vinyo miatt mindenképp. Nekem meg aztán full mind1 hogy 60 vagy 120gb.
Szervízröl meg annyit hogy 60gb-osat biztos nem raknak bele ha falcont javitattni kéne és cserélnék az ujra, mivel a vinyo egyszerüen cserélhető ugye. Legjobb esetben lenne egy jaspered 120-as vinyoval.Csak ugye aki most veszi az többet perkál érte - 60vs120 ide vagy oda. De hát aki türelmetlen. Én mondjuk az vagyok...
De lehet kivárok énis. Csak ne szept vége-oktober legyen belöle. Nálam sokáig nem marad meg a fizu
-
feka007
veterán
válasz
FishAir #13097 üzenetére
Igen, ez tényleg genyóság, hogy egy crappy demóért tejelni kell, különben várhatsz rá rohadásig... Mintha olyan szegény vállalat lenne.
Mind1, nem is érdekel, pusztuljanak meg
bwoay : nem az, hogy nagy kaland, de gondolják, hogy demóért fizetni fogok Goldért? Most mondjuk fogok venni, de nem azért, mert nem bírnék várni (úgyis mindjárt itt a teljes), hanem mert multizni akarok... na mind1, ez akkor is genyóság... Azt még megértem hogy vhogy visszakell szerezniük a konzol olcsósága miatti bevételeleséstől, de akkor ne kelljen még egy demóért is várnom... Így gyakorlatilag nulla a Silver... -
n0_gAboR
őstag
válasz
FishAir #12959 üzenetére
Ez a Soulcalibur eleg gyenge egy game-nek igerkezik. Animaciok mint kb egy 15 eves jatekban - semmi valosaghuseg. Ilyen retekert tuti nem adnek penzt. 2 karakter hadonaszik valami piszkavassal. Kb ugy nezhet ki egy ilyen "jatek" hogy ulsz haveroddal a kanapen, azt megallas nelkul csepelitek a tuz gombot.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
FishAir #12979 üzenetére
Ez mikori játék??? Emlékszem volt pár éve egy game, valami szar(
) wars-os, és nagyon bevolt harangozva. Haveromék mentek fel pécsre a bemutatójára, az is valami ilyesmi féle game volt. De nem tudom az ez -e volt. És akkor, hogy sírtunk, hogy nem jön PC-re!
tiv83us: Érdekes, hogy minden boltnál 19 van írva.Nem baj, jelenjen csak meg 3 nappal előbb, legalább kevesebbet kell várni
-
-
nesh20
aktív tag
válasz
FishAir #12959 üzenetére
Ezt már láttad? - [ÚJ Karakter]
Egyre jobban tetszik, már csak azt kéne megtudni hogy, Ő melyik változatban fog szerepelni? PS3 vagy XBOX 360
De a lényeg YODA lesz X360-onÉn ezt a Facebreaker-t még nem is láttam, nem is hallottam róla de király!
Egy kicsit komolyabb kategória - [Don King Presents - Prizefighter]
By - Nesh
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
FishAir #12855 üzenetére
Hát, azért én nem szívesen látom a két két fekete csíkot. Meg ha nyujtva van, az, hogy néz már ki?
Nagyon úgy érzem, hogy ezzel a vásárlással még várni fogok egy kicst. De akkor pld a Lenovonál hogyan van? 1920x1080. De nem hiszem, hogy a COD4 futna ekkora felbontásban. Vagy rosszul hiszem? Box elég erős ehhez a felbontáshoz? No meg, ha nem is tudja ezt, akkor felesleges még a full hd tv/monitor. Mivel randa lesz a kép(ha jól gondolom).
-
Savage5
senior tag
válasz
FishAir #12730 üzenetére
Na ezaz. Ő meg megkövez engem utána, ha még marad ereje.
Továbbá láttam élőben a Conant. Az is szintén kellemes játék, bár lehet, hogy egy idő után már kezd kicsit unalmas lenni, hogy gyakran ugyanolyan típusú ellenfelek jönnek. Amolyan tipikus játék nekem abban a tekintetben, hogy mész, ütsz, pontot kapsz, elérsz egy bizonyos szintet és vehetsz újabb kombókat, képességeket. Hasonló lehet a Viking Battle For Asgard, bár arról csak gameplay-eket néztem.
Amit még meg szeretnék nézni élőben az a The Darkness, ott maga a történet fogott meg a bemutatókon keresztül. De ami a legjobban a szívemhez nőtt, az a Dark Sector. Azt a hangulatot teremti meg nálam ez a "mindenhol sötétség, félhomály van", ami lázba tud hozni. -
Tomekk.
aktív tag
válasz
FishAir #12581 üzenetére
Na ezt akartam, akkor elég megvenni a Premiumot mellé meg egy hdmi kábelt,hogy menjen az 1080p a TV-n és elvileg a komponens kábelről be lehet dugni a hangot a hangfalszettbe, csak le kell szedni a borítást, hogy elférjen a komponens a HDMI mellett?
De az nemkavar be hogy egyszerre mindkét kábel be van dugva a boxba? -
-
alien_
őstag
válasz
FishAir #11141 üzenetére
Igaz, jelenleg a Jasper-t csinálják, de egy integrált chippel hosszú távon kiüthetnék a ps3 fogát, szóval lehet alapja a dolognak, valószínű, hogy nem csak a gpu 65nm-esítéséről szól a szerződés. Egyébként miért nem az Ati-val gyártatnák, hisz ők csinálták az eredetit is? Vagy ilyenkor csak a tervezéssel bízzák meg őket?
Bár már olyan feltételezéseket is olvastam, hogy egy teljesen új xbox alapja lesz már a Valhalla, de ez elég valószínűtlen.
Aktív témák
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 256GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest