- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
sztem nem rossz az. single az nagyon jó, multi az nekem sem jött be, inkább cod4. de a singlit 2x végigtoltam és még coopban is tervezem egyszer
elején én is így gondoltam amúgy, sosem tetszettek a halo-k de mondom megnézem a 3-at hátha bejön. elkezdtem a singlit és magával ragadott, nagyon nagy hangulata van és a zenék is zseniálisak. jó pályák és izgalmas játékmenet. sztem te nem is próbáltad. kezdd el és meglátod tetszeni fog
-
Djuree
félisten
hát ööö....lényegében igen
...sokan szeretik azokat a gyümölcsöket...ahogy jó nagyapám mondta még a betonacélból is lehet pálinkát csinálni
most már valóban nincs akkora vonzereje azoknak a játékgépeknek (nem a gyümölcsös fajtának
), bezzeg régen hogy körüláltuk azokat a gépeket, alig vártuk hogy sorrakerüljünk
de mikor kijött a sega rally pc-re akkor megcsapppant az ipar peppet
azért sztem még most is nyomnák páran, pár üveg sör után nincs is jobb egymás virtuális gyepálásánál
-
zsocy
őstag
A Vegas2-t nem láttam sajnos, én csak a GTA4-en láttam hogy néha szaggat, de az is biztos hogy a rendesen megírt játékok az xbox élettartama alatt futni fognak. Ez lenne a lényeg, nem?
PC-nél ha megveszed a legjobb videókártyát, fél év múlva esélyed sincs hogy a legújabb játékok fullon fussanak. Ráadásul az xbox 50-70K, egy jó gép pedig 300+.
Játékra konzol, filmre, netre, munkára laptop. Ez az én mantrám
-
Ticsike
tag
/SPOILER!!!/Petrick adta a küldetést, 2 haverjával Patric és te, elmentek egy raktárépülethez ahol bementek egy picit lövöldöztök az emberekre, aztán mondják, hogy menj fel a pénzért, megszerzed, utánna a másik ajtón, nem azon amin bejöttél, hanem ugyanazon az oldalon de az épület másik végén azon távozol, közbe onnan is jönnek egy ketten, ha végeztél kiszaladsz, az épület mögé ahol Patric vár, és utasít, hogy kövesd, majd a csónakba akarnátok beszállni, de oda kell úsznod a csónakhoz, beszállsz, odaúszik Patrick és elmentek! Annyi a légnyeg, hogy nem kell bújdosni, hanem kiállsz, és lőssz arra akit csak látsz. Legyen rajtad páncélmellény, és elsőre sikerülni fog! Remélem segítettem!
-
-
late
tag
Én is projin tolom a gamét, 4000 órát visz a lámpám, 3 méter képátló, 34 ezerért (izzó+szállítás+vám) rendelhető hozzá pótizzó. Ami egy 17-19 colos tft ára, de ezen kevésbé szívesen játszanék.
Napi 2 óra játékkal számolva 5-6 évig megy a proji.
de szerintem 3-4 év múlva ugyis újabbra cserélem, ahogy az LCD TV-vel is tenném...
Aktív témák
- PlayStation 5
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Battlefield 6
- Windows 11
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Xbox Series X 1TB SSD játékkonzol dobozában
- PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Csere-Beszámítás! Ajándék ROG Táska! Asus Rog Ally Z1 Extreme RC71L - 512GB SSD + 16GB LPDDR5
- Call of Duty WW2 PS4 játék
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest