- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
némó
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #12451 üzenetére
Hát, Apám, a pofám leszakad, de komolyan.
Tényleg, mióta minden parasztnál be lehet köttetni az Internetet, azóta a régi, jó kis légkör megváltozott és hűen tükrözi a magyar társadalmat
igy van most pont leirtad önmagadat..
köszönöm
a magyar tásadalom nagyrésze az internet mögé bujva érzi valakinek magát egy monitor elött..na ez vagy te is..gondolom egy az utcára nem lépsz ki és itt azt irsz amit akarsz magadrol..hát ennyit..de jo volt dumcsizni..nekem nincs kedvem bele menni ebbe most.föleg ,hogy te kezdél el itt ugatni nekem mikor én hozzád se szoltam.de semmi baj.további szép napot neked te kolombusz
-
némó
csendes tag
válasz
(Kolombusz) #12446 üzenetére
kolombusz ha kérdeznek valamit és válaszolok az baj??
te gondolkozz és olvass mielött irsz..vagy ki a jo isten vagy te hogy itt birálod az embereket??irjál értelmesen hogy tudjam miröl beszélsz okostojás..
köszi..
-
némó
csendes tag
válasz
Punisher15 #12443 üzenetére
a globalnal nem??igen és az elég sok..nem??
-
némó
csendes tag
válasz
Punisher15 #12439 üzenetére
én is box párti vagyok, a global nem a olcsoságrol hire...
az se rossz amit te irtál,de azért nézd meg itt is *** kicsit olcsobb
[/L]
Innen is kiszedtem...
[ Módosította: Thrawn ]
-
némó
csendes tag
nézzetek be ide *** jo kis nyeremény játék indult ,és elég gyenge kérdésekel...
Link kiszedve, nem kell a reklám...
[ Módosította: Thrawn ]
-
némó
csendes tag
ha valkit érdeke van forza 2 és viva pinata a kettö együtt xbox 360 játékom elado uj bontatalan 4000
ft ért(jog tiszta,nem másolt!!!!!!!!!)és van uj halo 3 is az is 4000ft..ha valakit érdekel irjon a ulaszlokiraly@citromail.hu...köszönöm és további szép napot..
-
-
némó
csendes tag
hát én csak azt tudom,hogy nincs boltjuk valahonnan hozzáka konzolt...én nem vásárolnék ott mert mi van akkor ha beszarik a gép és akkor véletlen nem veszik fel a telefont mert bolt nincs csak egy szám..érdekes..én itt vettem a gépem konzolgame studio..ha gond volt vele szo nélkül megjavitoták..
-
némó
csendes tag
én a konzolgame studionálkonzolgamestudio vettema xboxomat és elég jo áron adták.érdemes megnézni.a gta 4 et is itt vettem de az 15 000ft ért azt nem tudom mennyire jo árr .talán mindenhol ilyen áron láttam..a gta 4 meg fantasztikus nem birom leteni már amikor van idöm játszani
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Formula-1
- ZIDOO médialejátszók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Napelem
- Xbox tulajok OFF topicja
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest