- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
eddie17
addikt
Nekem LG van és a kettes HDMI-n. Megy natívban.
tiv83us: Sajnálom, de talán nincs akkora minőségbeli különbség a kettő között. Mondjuk megértem a dühöt, neki is szúrta a szemét rendesen.
capafog23: Nem, ez az egyetlen ingyenes gow2 téma.
GyuZa: Én benne vagyok
heihachi: Akkor jó cucc ez az LG, mert pc bementnél is natívban nyomja. Komponens még nem próbáltam, de úgy érzem felesleges.
Arra viszont rájöttem, nem olyan jó tv-ről netezni, meg sokat is zabál...
-
->Raizen<-
veterán
Igy is 60 fok vízzel a gpu az egy kazán és sokat is fogyaszt szóval nem tudom elképzelhető hogy az ez évben gyártott xbox gpunak a cingolyócskái már nem ótvar minőségűek ergó jobban birják a hőtágulást a vízzel de a 2006-os gépek harmatosak ilyen szempontból. Nem értem MS-nél hogy hogy nem a gpuval foglalkoztak eddig a cpu is előbb lett 65 nanós pedig azzal soha az életbe nem voltak gondok de hát nekik úgy tűnik így jó hogy a sok elromlott gépbe fecsérlik a kp-t!
A konzolboltba ahova benéztem debrecenbe ott is volt egy csomó x360 félrerakva 3LED hiba címkével not comment...
-
->Raizen<-
veterán
Hát tudod nem mindenkinek van "rejtett" 22k-ja hogy belerakasson a közelembe nincs semmi ilyen bolt ahol megcsinálnák ahol lenne fizetnem kellene a futárt is oda vissza szal 25-26ból jönne ki annyit nem ér meg meg hallottam olyan xboxról is ami vizhűtéssel is 3ledes lett...
-
Djuree
félisten
bannol az még. már egy fél-éve lite-onokkal szereli az új gépeket. ez neked újdonság?
az hogy valakit bannolnak nem user error. senki nem tudja pontosan mit néznek, így meg elég nehéz kiküszöbölni. de te biztos tudsz tuti módszert igaz?
az tuti hogy ha nincs net rákötve a gépedre akkor nem bannolnak
-
F.B.I.
veterán
Igen volt vízzel is ami lehalt, főzött Core pack volt MS javítás után kapott egy Thermaltake vízhűtőt és rá 3 hónapra szintén lehalt ( xar volt úgy ahogy volt ). Mondjuk nekem nem került sokba de ha megveszek egy 3 év garis gépet ne kelljen már 20-25K-ért még vizet pattintanom rá, hogy rendesen működjön. Ez nem egy tuning gép. A víz amúgy jó de én nem áldozok rá amíg garis a gép. Utána ha életben marad tuti kap egyet és jó lesz emléknek.
heihachi: sajnos konzolon nem segít a reakcióidő de itt a hardver mindenkinek ugyanaz, ezért egy idő után a rutinosoknál marad a taktika.
Az FPS az a játék mód ( nem CoD2 ) ami miatt a legjobban kell fejleszteni szinte éves szinten a PC-et, ha nem akarod lejebb adni az elért szinttől de van amikor már az sem segít ( lásd az elcseszett Crysis motor ).
-
tiv83us
veterán
Nekem pl mindket HDMI bemeneten kidobja az Optimal Resolution opciot, rabokok es raallitja magat 720p-re, nem pedig a tv nativ felbontasara...maig nem sikerult rajonnom miert.
Ja es arra sem, hogy a szaszmilliard forintos eredeti Microfos HDMI kabellel miert kezd el csuszkalni a hang egy ido utan /Mass Effect-ben csuszik a szinkron, CoD4-ben lovok es 2mp utana jon a hang, a Rock Band-rol meg mar nem is beszelve/.
Ugyhogy most ott vagyok, hogy visszaalltam kompozitra es szarok bele az egesz HDMI-ba...
-
dunc
nagyúr
A linkeden belül hol írják? A másik az,hogy ez egy "hack" bolt aki a jövő hetet is belerakatja a X-be csak,hogy minnél jobban lehuzzon.......És írják hogy modositást nem vállalnak....meg nyomják a nagy anti warez propagandát pedig haver is nálluk okositotta az X-ét.....
Ez azért szerintem ultragyász......
A másik Egyiptomba is van x 3-60 és ott egy picit melegebb van ,pedig oda is gyárt az MS,és ott is meg kell felelni a gépeknek. -
Vekiboy
tag
OFF:
Bocsi de ha tudnál olvasni akkor látnád, hogy leírtam Samsung, sony, jvc szervízben dolgozom..... (szeged, transcommers kft ha érdekel valakit, vagy csak a hitelesség kedvéért, és nem felvágásból írogatom le)
Ma a tv-s kollega elmondta, hogy többek között mi a baj. A samsung kb 2 év után ráhagyja az alkatrészek gyártását az adott típusokhoz. Aztán hoppá, nincs alkatrész, nem nagyon lehet javítani... Ameddig működik addig nincs baj, de szerintem nem is írtam olyat, hogy a samsung hűűű de sz@r.... Nekem is van pár samu kütyüm.. A sonyhoz van alkatrész, javítható csak éppen drágán. Ez van. Mielőtt leállsz kritizálni kétszer olvasd át amit írtam légyszíves, mert én mindig megpróbálok, nem légből kapott hülyeségeket megosztani az emberekkel, hanem tapasztalatokat, vagy éppen kollegáim tapasztalatait. -
Mákos7észta
aktív tag
Na ez azért nem teljesen szubjektív, vérpistike hsz volt tőle, ha olvasnád rendesen a topikot, vagy csak az ő hsz- ét, amit lehúztál, tudhatnád, hogy szervizben dolgozik, gondolom van tapasztalata ezen a téren, és sok olyan infója lehet, amit mi, laikusok nem biztos, hogy tudunk. Én meg nem dicsőítenék egy ekkora márkanevet, csak mert olyan cuccom van. Flame OFF.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest