- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
n0_gAboR
őstag
Lenne 2 kerdesem:
- 20GB Winyora-re fel fog ferni 2 game?
- Offline van lehetoseg (lehetoleg hivatalos forrasbol) feltenni a frissitest? -
n0_gAboR
őstag
válasz
FishAir #12959 üzenetére
Ez a Soulcalibur eleg gyenge egy game-nek igerkezik. Animaciok mint kb egy 15 eves jatekban - semmi valosaghuseg. Ilyen retekert tuti nem adnek penzt. 2 karakter hadonaszik valami piszkavassal. Kb ugy nezhet ki egy ilyen "jatek" hogy ulsz haveroddal a kanapen, azt megallas nelkul csepelitek a tuz gombot.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
(Kolombusz) #10922 üzenetére
Nem az ebay-tol meg a vatera-tol vasarolsz hanem emberektol.
Nekem ez az aukcios dolog nem jon be.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
(Kolombusz) #10920 üzenetére
Annyira nem jon be ez a licitalos dolog...se a kulfoldrol rendeles
Vatera sem bejovos.
-
n0_gAboR
őstag
Hol lehet mostanában olcsón venni XBOX 360 HDD-t?
(Esetleg ha valakinek van hasznalt elado, dobjon plz egy PÜ-t)
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Firestormhun #10671 üzenetére
En orulnek neki, mivel ezt a merteku hardware-igeny novekedest nem birja a PC-s emberek penztalcaja. Regen evekig lehetett tolni egy 9800pro-val, manapsag egy csucskartya eppen hogy kihuzza az 1 evet. Foleg ha nagyobb felbontasban jatszol pl TFT miatt.
-
n0_gAboR
őstag
Eladó 3 hónapos alig használt flashelt Arcade: [link]
(sosem fagyott, nem melegszik, hibátlan, karcmentes) -
n0_gAboR
őstag
Megszereztem a S.K.A.T.E-et, de full franciaul van minden. Nem ertek egy szot sem belole termeszetesen. Probaltam atallitani locale-t UK-ra, Dashboard is UK-n van, de a jatek marad francia. Akkor ezt most buktam -e?
-
n0_gAboR
őstag
Elsosorban azokat az embereket szolitanam meg akiktol az MS-tol "igenyeltek" egy plusz kontrollert, vagy akinek van megegy felesleges...esetleg halott XBOX-bol marat meg.
Jutanyos aron meg szeretnem vasarolni
Ajanlatokat PÜ-ben varom. -
n0_gAboR
őstag
válasz
darnellsmith #6291 üzenetére
Barcsak tolhatnam neten, a pc-m kicsit gyenge hozza...dehat parazok hogy bannolnak
-
n0_gAboR
őstag
Szoval sem mondtam hogy szar a CS:S, sztem is legalapabb multis FPS (nekem is megvan egyebkent), es ugy jo ahogy van.
(Annak ellenere ha igazabol igy tudnad forgatni a fejed minimum behanynal vagy agyrazkodasod lenne...ha megsem akkor kezenfogva mehetnel anettkaval urhajosnak)
Szal nem olaj akart lenni a tuzte, csak egy ropke gondolat.
-
n0_gAboR
őstag
Egyebkent az FPS + XBOX iranyitasrol annyit hogy nekem jobban bejon mint a PC-n az eger+billentyu. Lehet hogy nehezebb, lassabb, tobb gyakorlast igenyel, de valahogy jobban hasonlit a valosagra. Nem hiszem hogy van olyan katona aki ugy lovoldozik, ugy rangatja a fegyvert, mint a profi CS-sek. Meg ha ilyen tempoba tudnad razogatni a fejet, tuti agyrazkodast kapnal.
-
n0_gAboR
őstag
Ha van valakinek OLCSO (lehetoleg vezetekes) elado kontrollere XBOX360-hoz, kuldjon plz egy PÜ-t.
-
n0_gAboR
őstag
Hát azért a Conan-t meg a God of War II -t nagyon nem lehet egy kalap ala venni.
A GOWII-t olyan szinten optimalizaltak PS2-re hogy ennel sztem jobb grafikat egyszeruen lehetetlen kesziteni ra. Minden kameramozgas ugy van kivitelezve, hogy lehetoleg eletlen texturat vagy szogletes elet ne lathassal, iszonyat valtozatos a jatekmenet, az ellensegek, a helyszinek. Egy uj terepre erkezve kb elall a lelegzete az embernek hogy huu de kurva jol nez ki, nagyon szepen kidolgozott epuletek, diszek stb. A jatek nehezsege is jol be van love megvan minden ellenfelnel hogy milyen fegyver hatasos ellene. Es a lenyeg: tele van a jatek logikai feladvanyokkal is, es ezt pont olyan mertekben adagoljak, hogy meg10x-ezik vele a jatekelmenyt.
En nem vagyok egy nagy gamer, ezert a silany munkakat nagyon hamar megunom. Nah a Conan az pont ilyen. Gyenge (fos) optimalizalatlan grafika, tirpák sztory, tirpák főhős. Hard-on is megyek azt nyomogatom az X-et jatekmenet (kurvara mindegy hogy milyen fegyverrel, meg milyen komboval operalsz, mert az X nyomogatasa is boven eleg), logikai feladvanyok, valtozatos helyszinek, lelegzet elallito helyszinek nyista. Egy God of War kinaipiacos, froccsentett kopogos muanyagos utanzata, es meg ebbol is a szarabb fajta.A GOW annyira jol ossze lett rakva, hogy aki nem szereti a stilust, az is beleszeret fel ora jatek utan (mint kb en).
Ezek utan nagyon kivancsi vagyok hogy a DMC4 valyon mennyire lesz izgalmas alternativa reszemre a BOX-on.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
feka007 #6140 üzenetére
pl most tolom Orange Box-ot XBOX-on, de kiprobaltam PC-n is. Boxon sokkal szebb a grafikaja, tobb benne a HD effekt (motion blur autozaskor, forgaskor. Ha alienek lezuznak egyet, elmosodas effekt stb), texturak is mintha elesebbek lennenek, de ami a legdurvabb, hogy dinamikus arnyekot vet minden targy! Ha bekapcsolod a zseblampat akkor nagyon durvan nez ki. (PC-n zseblampanal semmi plusz arnyek effekt)
-
n0_gAboR
őstag
válasz
woodbear #5803 üzenetére
Ezt a fasságot honnan veszed? Nem a letoltes modja hatarozza meg hogy warez vagy nem warez, hanem hogy mit toltesz le.
Egyebkent magyarorszagi torvenyek szerint filmez/zenet (de csak ezeket) legalisan TOLTHETSZ LE a netrol (ezert van Artisjus matricas vam minden irhato median), viszont a feltoltes mar illegalis. Mivel a torrenttel szinte mindig felfele is toltesz, ezert azzal minden illegalis, FTP-vel film, zene az nem. (Artisjus meg BSA mindefele kodositessel probalja erzekeltetni hogy ez nem igy van, annak ellenere ezek a hatalyos jogszabalyok egyelore Magyarorszagon!) -
n0_gAboR
őstag
Allitolag ezzel lehet: http://download.videohelp.com/r0lZ/pgcedit/index.html
Megy linuxon, kell hozza Tcl/Tk.Illetve itt van egy leiras hogy growisofs-el command line-bol hogy tudsz irni xbox360 backupokat: http://www.bross.eu/2007/08/29/how-to-burn-xbox-360-backups-in-linux/
(az az --use-the-force-luke kapcsolo kb a --force-nak felelhet meg
csak viccesek voltak a fejlesztok )
-
n0_gAboR
őstag
Saints.Row.PAL.XBOX360-MRN ezt a jatekot "vasaroltam" meg, es amikor a cdkepet ellenorzom a PC-vel nem ismeri fel semmi program, ismeretlen vagy hibas mediumkent nyilatkozik rola a windows (dvd fileon keresztul van megnyitva daemonnal) - eddig mar beszereztem 2 masik helyrol is Saints Row-ot, de mindig ugyanez volt az eredmeny, es az adatot a lemezre helyezve hibas lett az eredmeny. (amilyen jatekokat eddig felismert a PC is, azokkal semmi gond nem volt).
Kerdeznem hogy vkinek mukodott e ez a verzio, illetve ha van vmi mas ami mukodik, kuldjetek mar el nekem privibe a pontos release nevet, koszonom elore is! -
n0_gAboR
őstag
Mind2
Foleg egy ilyen fostalicska HW-nel. (foleg ugy hogy nem a dvd-drive szarodik el amit flashelek, hanem KIOLVAD A GPU) PS2-nel az 1-2 evente fejcsere, arra azt mondtam hogy ok, nade ez a 3LED, ez tenyleg durva.
Egyebkent tobb embertol is hallottam mar (+ konzolboltban is) hogy van igy is gari, de kivancsi lennek olyan emberre akinek tenyleg volt dolga flashelt geppel a gariztatassal.
-
n0_gAboR
őstag
Hat nemtom gamer365 tapasztalatai tenyleg elkeseritoek... mondjuk azok mind regi boxok voltak. Mondjuk ha flashes gepre is van gari, akkor ok, de kurvara nem tetszik ez nekem.
-
n0_gAboR
őstag
Az jo
De engem inkabb az erdekelne, hogyha a flesselt Arcade gepemet utolerne a 3LED mikulas, akkor szamithatok e a 3ev Microsoft garira (sertetlen matrica, es semmi egyeb mod), vagy vegyem ugy hogy bukott dolog.
Masik kerdesem: konzolboltba lett veve mokkoltan a gep, itthon vissza tudom okositani a lejatszot eredeti firmware-re?
-
n0_gAboR
őstag
En ugy hallottam hogy a flashelt gepeket is megjavitjak az MS-ek hogyha 3LED-es. (ha nincs egyeb lathato modositas, pl hutesmod). Tesznek bele uj hutot, meg uj meghajtot, amit nem lehet flashelni(?)
-
n0_gAboR
őstag
A CRT vs LCD vitahoz:
Enkiprobaltam a BOX-ot CRT TV-n is, es hat lehet hogy nem szar a kepe, viszont egyaltalan nem olyan reszletgazdag (720 x 576 PAL felbontas ugye). Probald meg monitoron/LCD-n visszavenni HD helyett a felbontast 640x480-ra, nah pont ugyanolyan a kulonbseg (meg ugye LCD elesebb). Egy regebbi CRT-nek meg a minosege is rosszabb.
Akinek nincs penze fasza LCD tv-re, en egy ilyet ajanlok: [link] Nekem van egy 22" LCD monitorom, ezen szoktam kuldeni a boxot 720p-be, de ha baratnom netezik, akkor atkotom a 22" Belinea CRT monitoromra, 1280x1024-be jatszok, es teljesen jo a kep, reszletgazdag meg minden (nem ugy mint a CRT TV-n ahol csak PAL felbontas). Es 10-15K-ert elegge bestbuy a cucc, akkora a kepe mint egy 52cm-es TV-nek, viszont ezt nezheted kozelrol is.
-
n0_gAboR
őstag
Annak aki a VGA kabelt kerdezte:
=gamepage&data[cat_id]=3&data[prod_id]=49][link]
En ilyen kabelt vettem, 2500 Ft-ert, van rajta egy VGA csatlakozo, vagy 3 RCA: 1 a kepnek, 2 a stereo hangnak, es van mellette rajta egy optikai (S/PDIF) kimenet. Ha a PC-d hangkarijan van optikai bemenet, akkor siman at tudja kuldeni a hangot 5.1-be (nekem van a sima alaplapi integralt hangkartyamon).Aki a 5.1 atalakitot kerdezte
Lasd itt feljebb a megoldastEgyebkent tuti lehet szervalni 1-2 ezert forintert valami fostalicska C-Media vagy vmi mas AC'97 codec-es hangkartyat, amin van S/PDIF bemenet, igy tudod majd nyomatni 5.1-ben es tuti olcsobb mint vmi atalakito.
-
n0_gAboR
őstag
Nekem van egy eladó DLink KVM switchem.
PS/2 egér, bill és VGA átkapcsloására. van rajta egy kicsit gomb, azzal lehet kapcsolgatni. Áramot a PS/2-es billentyűzet vagy egér kábeléről kapja. Ha nem akarod hogy egeret meg billt is erre kösd, akkor lehet ugy tolni (ahogy enis probaltam es mukodott), hogy USB-s, egér, PS/2-es bill, és egérhez van bedugva a KVM switch. Igy mukodik.
Regebben a 2 gepet iranyitottam vele egyszerre, de mostmar cask 1 gep van, ideiglenes monitorhosszabbito kabelkent funkcional 2. monitorhoz
igy nez ki, csak nincs rajta USB:
-
n0_gAboR
őstag
Meg quit sem kell, csak legyen save.
Valahol olvastam hogy tanacsos a gepet meg egy kicsit jatek utan dashboardban pihentetni, hogy a mukodo ventik lehutseg a bordakat, mert a hirtelen lezart felforrosodott XBOX-ban a forrosag alaplap deformaciot okozhat ami a kedvenc 3 LED-es hibat is okozza. Csinaltak is olyan hutesmodot ami kikapcs utan porgeti meg a ventiket egy darabig.
Mas:
Az uj Falcon szeriaval tenyleg nem nagyon vannak mar problemak 3LED teren. Gondolom nem csak a hutes a lenyeg, hanem eselteg a forrasztas minosege is. -
n0_gAboR
őstag
Amugy nem ertem azokat az arcokat akik bizonygatjak ahogy ugyanolyan vagy jobb minoseget ernek el barmilyen CRT monitorral is akar. PAL felbontas 720x576, sokkal kisebb mint egy normalis HD felbontas. En egy 22" LCD monitoron tolom VGA kabellel. Kiprobaltam 640x480 vs 720i felbontason, es hat eg es fold a kulonbseg. Foleg ha valakinek 4:3-as monitora van, es azon tudja nativan tolni 1280x1024-ben, az verhetetlen minoseg lesz, mivel nativ felbontasban az LCD-k tűélesek.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
->Raizen<- #3312 üzenetére
darky privi ment
-
n0_gAboR
őstag
En tegnap konzolboltban vettem Arcade-ot falshelve. Utolag ki lehet valahogy deriteni hogy milyen flash van a gepben? Lehetoleg nem szeretnem szetszedni, mert a microsoft matricat sikerult eleg erintetlennek tunoen visszatenniuk. (esetleg ha sehogy sem megy, akkor majd felhivom oket hetfon
)
-
n0_gAboR
őstag
Koszi az infot!
-
n0_gAboR
őstag
Nem tudjatok hol lehet olcson jo minosegu DVD+R DL lemezeket venni? Amiket eddig neztem mind nagyon dragak voltak (1K korul vagy folotte)
-
n0_gAboR
őstag
Sziasztok!
Erdekelne par info az XBOX360 -> VGA atalakitorol:
1) Hol lehet ilyet kapni normalis aron?
2) Milyen felbontasokat lehet igy valasztani (nekem van egy 22" 1680x1050, baratnomnek egy 17" 1280x1024 TFT)
3) CRT-n milyen frissitesi frekvenciat ad a gep? a 60Hz-tol megorulok CRT-n. Sajnos ezzel kene a leginkabb mennie hogyha netezik vki nalam a TFT-n, tudjak mellette jatszani a boxal.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
desolator #3077 üzenetére
Az en ipod nanom is kb hetente kifagy...igy van ez rendjen, minel bonyolultabb a szoftver (es ha versenyre kell oket kiadni) bizony maradnak benne hibak, foleg ezek DVD-n jonnek ki igy a patchek sem megoldottak...szoval ez nem hiszem hogy az XBOX hibaja (mellesleg a PS2 is kifagyott neha)
-
n0_gAboR
őstag
válasz
(Kolombusz) #3049 üzenetére
Es a regebbi szeriaknal mennyire volt gyakori a 3 ledes hiba?
-
n0_gAboR
őstag
Sziasztok! XBOX360 Arcade vasarlas elott allok, csak a Flashes gepet engedhetem meg magamnak, ezzel kapcsolatban lenne par kerdesem:
1) Tenyleg kevesbe melegednek ezek a gepek, hatekonyabb az uj hutorendszer?
2) Uj szerianal mennyire gyakori a 3 piros ledes hiba?
3) Meg lehet e oldani valahogy hogy flashelés ne okozzon garivesztést? Vissza lehet e flashelni az eredeti rom-ot? (hogyha a zaro matricat sikerul ugyesen eltavolitani, es kesobb visszaragasztani)
4) Lehet e offline frissiteni a Dashboard-ot (Flashes gephez kellene ugye) ?
Aktív témák
Hirdetés
- Sony Playstation 4 Pro (PS4 Pro) Játékkonzol
- PlayStation 5 (PS5.) SLIM 1TB. (VAGY 2TB.) SSD. Digital Edition Kiváló Esztétikai állapot.
- Playstation 4 FAT 500+2TB GoldHEN 9.0 VR csomag
- XBox Series X 1TB Diablo IV Standard Edition +Garancia
- Áron alul!!! Eladó Playstation 4 és 5 játékok Spli Fiction, AC-k, Resident Evilek, Diablo 4, stb..
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Silvercrest Rajztábla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest