Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Def26
félisten
válasz
Mákos7észta #37976 üzenetére
Én amúgy ez alapján formatáltan a külső vinyóm. tutorial
-
dunc
nagyúr
válasz
Mákos7észta #37976 üzenetére
Én úgy tudom nem szereti a külső HDD-t,viszont adatok miatt egy kövér pendrive kiváló,film-zene-kép.
(#37979) BaLee:ráérsz beregeli akkor ha gond van vele,és ha pl eladod akkor ha te beregelted akkor a új tulajnak nem él rá a garja,de majd kijavitanak ha tévedek.
-
Zyelor
aktív tag
válasz
Mákos7észta #15631 üzenetére
Én most vettem ugye BOXot és ajándékba kaptam hozzá a 08at... Nekem nagyon bejön
PC-hez képest messze jár (arra meg szintén megvan eredetibe de no comment)...
-
Xelo
addikt
válasz
Mákos7észta #12813 üzenetére
én végigtoltam a Burst Limitet, nagy csalódás. a harc alapból élvezetes, de maga a játék Budokai, BT szériához képest nagy visszalépés, max egy nagy demo az egész. grafika terén sincs igazából előrelépés. már megszoktam a skillshopot, azt hogy a GT történetét is játszhatóvá tették a korábbi részekben.. de nem: Cell saga az utolsó, ami után még mehet egy fájtsorozat Broly ellen (aki szerintem szánalmasan gyengére sikeredett). a karakterek animációja nem éppen epikus, és nagyon sokszor ismétlik önmagukat a jelenetek (csak más karakterekkel). az is érdekes hogy a játék legerősebb szereplője Trunks, ami szép és jó, sokan szeretik, mint ahogy én is, de azért nem olyan izom csávó hogy az ultimét támadása 1600-1800 körül sebezzen (Broly-é pont a felét)
. eltünt az ilyen tournament is... egyetlen mód a survival, ahol 100 ellent kell legyőzni egymás után, amit én 38ig vittem, de iszonyatosan beleuntam, annyira mint a teleshopokba.
a legfőbb probléma hogy BAROMI rövid. az egész Z történeten végigmászni szerintem nincs 5óra. aztán nyomja a survivalt akinek nincs jobb dolga.. sajnálom, szerettem volna megvenni, de ez pénzt nem ér, legalábbis amennyiért adják/adni fogják tuti nem. mindenesetre várom a nextgen budokait.
szerk:
nyomja valaki errefelé a Condemned 2t? én elkezdtem, nagyon tetszik, bár a csókánk ütése szerintem elég nyomorék ("whuháh" és kibalassan üt egyet) -
Savage5
senior tag
válasz
Ha olyan lesz a Bourne játékélménye, mint a film története nagyvonalakban, akkor piszkosul várom. A trilógia szerintem nagyon jó, remélem, hogy a játékról is ugyanezt el tudom majd mondani.
A Gridet próbáltam rögtön a legnehezebb fokozaton, és mit ne mondjak... Inkább azzal szórakoztam, hogy a kocsi összetörését néztem vissza lassítva.De egy alapmű mind a kettő játék, szerintem, mert mindkettőnek megvan a maga hangulata és stílusa, úgyhogy velem sem jutsz előrébb.
-
proper
őstag
válasz
Mákos7észta #12817 üzenetére
vedd meg mindkettőt
-
1010
őstag
válasz
azért a borune c ben eléggé feszülnek a textúrák azon a bizinyos rácshálón
ki lehetne használni a box tudását pedig -
(Kolombusz)
veterán
válasz
Az autósjátékoknál a Forza2 és a PGR4 mondható most alapműnek.
Ezért én előbb a PGR4-et szerezném be a helyedben.De a Burnout Paradise is komoly.
Én meg lehúzom szerintem a kungfu panda demóját. Már ha van neki. -
33as
senior tag
válasz
Szia én a GRID-et nyomom éjjel-nappal, nekem nagyon bejön a hangulata, még ha árkádos az irányítása akkor is.
De másodiknak miért nem a Forzát hoztad fel? -
nsrking
senior tag
válasz
Mákos7észta #12655 üzenetére
Egyertértek veled. Velem is szinte u.e. a helyzet csak én szakközepes 10.-es vagyok. Ahhoz képest az xboxot magamnak vettem, szüleim csak úgy néztek h mi ez...Jah és régi hagyományos tv-m van. Eredeti játékra szintén nincs pénze, és amúgyis szeretek egyszerre több játékkal játszani.Látszik h eddig pc-n toltam...
-
ithomas
őstag
válasz
Pár napja én is leveleztem velük...
Hasonló szöveget írtak:"Alapból 3évet ad a MS minden gépre, ami 3LED-el "hal" meg.
Az átalakitások bármikor visszaalakithatóak.
Ha bármiféle probléma támad a géppel, akkor rögtön minket kell hivni és orvosoljuk a dolgot!
A garancia papirról: minden gépben van egy A4-es lap ami tartalmazza a világ szinte összes ügyfélszolgálati telefonszámát, ennyit ad hozzá a MS. "Ez mind szép és jó...csak az a probléma,hogy engem ez baromira nem győzött meg!
És hogy miért?
Mert még egy nyamvadt telephelyük,vagy boltjuk sincsen.
Van 1 db mobil telefonszám aztán hello!
És lehet hogy csak a pesszimizmus,de ha még pl 2,5 év múlva is csak rajtuk keresztül tudom intézni az MS garit,az azért elég gáz,mert ki garantálja nekem azt,hogy addigra ha telefonálok,akkor nem azt fogja hajtogatni majd a telefon,hogy "A hívott szám "átmenetileg" nem kapcsolható...?
A másik...szerintem naponta több10 ember írogat nekik maileket, pontosan a garancia tisztázatlansága miatt...Miért nem képesek ezt az oldalon EGYÉRTELMŰEN minden részletre kiterjedően leírni?
Pl arra kiterjedően hogy ha visszaviszem 3 LED-el akkor kérnek -e plusz pénzt a visszaalakításért vagy sem.(Olvastam itt egy régi hozzászólást ahol 20k!!! összeget emlegetett valaki.)Szóval nemtom érdemes -e belevágni...én mindenesetre kivárom míg kapható lesz a Jasper,majd aztán döntök.
-
Peat;)
veterán
válasz
Lepkefingnyire sem más a helyzeted. Az xbox360 egy luxustermék(nem röhög, mert az, Mo-n pláne de pl szlovákoknál is oda sorolná be egy közgizda), aki nem tudja fenntartani a maga számára: ne vegyen. Bp-n elég sok diákmeló lehetőség van, havi 10e-et gimi mellett...nemtudom, szerintem teljesíthető, kicsit alulértékeled magad, vagy csak a kényelem?
Egyébként azt csinálsz amit akarsz(csak a helyzetes dologra akadtam ki), csak ezt a golemkonzol nevet szinte standard látom a topikban.
-
Def26
félisten
válasz
Akkor miért nem veszel használt gépet? Tele az apró arcade/prémium gépekkel amin gyári ms garancia van.
Szvsza te esetedben azt erötetném inkább.
-
FishAir
senior tag
válasz
Mákos7észta #12648 üzenetére
Gyanús egy kurafik azok.
Én is gondolkoztam, hogy majd ott veszem. Aztán szétnéztem, hogy 3-4k-val a többi bolt alatt van az ár, meg amiket itt olvastam róluk. Hááát mondom felejtős. Maradok olyanoknál akik adnak számlát garit, és szinte a kezdetektől árulnak boxot. -
Peat;)
veterán
válasz
Mákos7észta #12650 üzenetére
Egyértelmű milyen használatra árulnak itt gépet
ez meg nem az a topik.
Kötve hiszem hogy még 3 évig eldöcög ez a "bolt" vagy inkább banda. A flashelt gép és annak árusítása nem tudom milyen jogi vitákat szül, ez még talán belefér. Na de itt a garanciát vesztett, flashelt becsődölt gépet visszavétel után szépen kipofozzák és microsfossal gariztatják feltehetőleg, mivel nehez elképzelhető, hogy maguk nyelik be a buktát, de leadni mégis náluk kell. Véleményem szerint bármikor eltűnhet ez a boltocska, szóval hajrá. Drága az a havi pár ezres játékra(cserével) a box+lcd mellé.
-
Kobe
veterán
válasz
Mákos7észta #12648 üzenetére
azt lett volna érdemes emgkérdezni hogy a számlaigény módosítja e az árat, mivel ahogy nézem pont az ÁFA mértékű a külömnbség a boltjuk és a többi shop között.
-
bwoay
nagyúr
válasz
Mákos7észta #12594 üzenetére
94 cm-es FullHD TV-n látottak alapján mondom.
Vettem egy DVD-írót, amihez akkor nem kaptam HDMI kábelt,
így kihúztam a boxból, és azzal kötöttem a TV-re,
a box meg visszakapta a komponens kábelét.
Én nemigen látok különbséget, ma is lenyomtam egy óra PGR3-at,
de hát majd visszarakom a HDMI-t (mert azóta vettem a DVD-hez),
és ha feltűnik bármilyen különbség, jelezni fogom. -
Kobe
veterán
válasz
Mákos7észta #12591 üzenetére
ööö
lehetz hülye kérdés, bnem vágom miféle VGA kábelre gondolsz és hogy hogyan....a premiumhoz jár egy komponens hd kábel, arról a hangot, a képet vga kábellel kössem a tvre ? erre gondoltál ? ha nem léggy szíves homáylosíts fel - mert itt kicsit képzavar vana D-Sub csati, VGHA káel és RCA között - mmint hogy jön össze az RCA és a VGA kábelkösz
-
Tomekk.
aktív tag
válasz
Mákos7észta #12594 üzenetére
Mennyi baj van ezzel a géppel...
-
Tomekk.
aktív tag
válasz
Mi? Csak akkor megy el a kép ha egyszerre van bekötve a komponens a hangnak és a HDMI is?
-
bwoay
nagyúr
válasz
"Túlzás, hogy komponenssel ratyi a képe, de digitálison sokkal szebb"
az is túlzás...
-
Tomekk.
aktív tag
válasz
Mákos7észta #12573 üzenetére
Bocsánat,hogy nem fogalmaztam tisztán
Én HDMI-vel TV-re kötném, csak ezeknek a TV-knek a hangzása nem az igazi, ezért akarnám rákötni csak sima stereoban a hangfalrendszerre. Erősítőm meg ilyenek nincsenek, majd később akarok venni egy Logi z-5500-ast azt arra mehet majd közvetlenül optikain a hang a boxból.
-
Tomekk.
aktív tag
válasz
Mákos7észta #12568 üzenetére
Értem. Akkor prémiummal csak akkor lehet megoldani ha veszek MS hdmi av kábelt? De akkor már szinte Elite árban vagyok ,inkább érdemes azt venni.
-
szkorhetz
őstag
válasz
Mákos7észta #11386 üzenetére
ahha, köszi, ez nem tűnik rossznak....
Erősítőre nincs lóvéde ez nem tűnik rossznak majd megpróbálom
A gép csak ami aláírásban van, és ninc spénz felújítani... ezért jött képbe a box -
válasz
Mákos7észta #11077 üzenetére
"- Microsoft által beépített plusz gyári hűtés"
de sajnos ez így van. a hibás gépeket fogja a MS megjavítja, dob bele +hűtőbordát, újracsomagolja, dob mellé vmi csalogató játékot és újra eladja REFURBISHED ként. így történnek meg olyan furcsa dolgok hogy egy 6 napos elvileg "vadonat új!" gép 3 ledes lesz. mivel az valószínűleg egyszer már volt 3 ledes...
nem is lenne ezzel gond akkor, ha a MS álltal, REFURBISHED ként eladott gépeket, a kiskerek is REFURBISHED ként tennék ki polcokra. LÁTOTT MÁR VKI ILYEN JELZÉST VALAMELYIKBOLTBAN A GÉPEKEN? mert én még nem.
Ezért van az h egykét sufnikonzolbolt hihetetlenül olcsón tud gépetek polcra tenni. szemben a nagyobb forgalmat bonyolító boltokkal akik valóban újat árulnak drágábban.
Ha valaki kíváncsi elmondom, hogy honnan sikerült 6 napra gépet vennie egy srácnak. Aki a 2. gépet már tőlem fogja venni. -
proper
őstag
válasz
Mákos7észta #11013 üzenetére
hogy müködne? hát szépen
ami bemegy annak ki is kell jönniemanapság a hangkártyákon már van spdif igy azon bemegy a hang a jack-en meg szépen kijön, pont ahogy te is leirtad, és igen a pc-nek be kell hogy legyen kapcsolva külömben nem müködik
ha nincs ilyen integrált hang a lapodon már pár ezer forintér kapsz ilyen hangkártyát -
proper
őstag
válasz
Mákos7észta #10994 üzenetére
optikai kábelel átlövöd az 5.1 hangot a pc-be majd onnan mehet a geniusba
-
(Kolombusz)
veterán
válasz
Mákos7észta #10952 üzenetére
Ezt csak azért mondod, mert nem játszottál még bőrfotelből, 1 méterről egy 82 centis tv-n.
Utána más lenne a véleményed. -
Firestormhun
senior tag
válasz
Mákos7észta #10337 üzenetére
Én is hasonló szituációban vagyok, van egy erős gépem amin főleg netezek, filmet nézek, viszont a kevés PC játék megjelenése miatt gyakorlatilag alig játszok rajta. Nálam annyiban más egy picit, hogy nem adnám el a gépem hanem mellé vennék boxot, viszont egy a nyárra tervezett PC fejlesztést anyagiak hiányában már nem tudnám kivitelezni. Tehát vagy xbox, vagy gép fejlesztés.
xbox mellett szól:
- soha nem volt konzolom és mégcsak nem is játszottam ezt megelőzően semmilyenen sem, ezért érdekel az a bizonyos kontrolleres fotelból játszós TV előtt ülős tipikus konzolos "feeling"
- rengeteg játékot szívesen megnéznék, Halo 3, Project Gotham Racing 4, Army of Two, Dark Sector, Condemned 2, GTA 4, Devil May Cry 4, Burnout Paradise, stb..., tehát főleg az eddig PC-re meg nem jelent nagyobb címek.
ellene:
- mi van ha nem fog bejönni az egész? A kecsegtetőnek tűnő játékok mégsem lesznek olyan jók?
- Idén még kb. 4-5 nagyobb exkluzív játék lesz boxra(BF: Bad Company, Fable 2, Star Wars: Force Unleashed, Gears of War 2, Ninja Gaiden 2), de lehet ezek nagy része is csak pár hónapig lesznek azok, a többi game viszont egytől egyig jön majd PC-re is 100%-osan.PC mellett szól:
- PC azért mégiscsak PC
- multiplatform játékok(Aliens: Colonial Marines, Alan Wake, FarCry 2, stb..) nyilván ezen a platformon fognak a legjobban kinézni (Nyáron megjelenő processzorok, videókártyák révén már sokszorosan gyorsabbak lehetnek konzoloknál az asztali számítógépek. Persze mit sem ér ha nem használják ki a fejlesztők.)
ellene
- marad a gyér megjelenési ráta, lehet gyenge játékok jönnek majd nagyrészt
- fenti ok miatt felesleges pénz költés ismét, gép kihasználatlansága -
30z.Samu
félisten
válasz
Mákos7észta #10339 üzenetére
Hát ezt neked kell eldöntened.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Mákos7észta #10337 üzenetére
Hát most nekem... itt a vas, de nem igazán használom ki. Netezek, meg max Most Wanted meg Fifa. De van egy csomó olyan játék, ami nem jött ki PC-re de viszont qrva jók. Meghát anyagilag is jól jársz, mert nem kell fejleszteni, évekig tudsz vele játszani. Jah és még a telepítéssel sem kell baxakodni.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Mákos7észta #10287 üzenetére
De ez is érdekes, a fapados Core-on megy, az Arcade-on meg szórakázik.
-
Scoobyka
addikt
válasz
Mákos7észta #10193 üzenetére
köszi.
-
Buldozer99
senior tag
válasz
Mákos7észta #10046 üzenetére
Akkor ebből VGA kábel lesz...
Hol lehet a legolcsobban VGA kábelt kapni? -
Buldozer99
senior tag
válasz
Mákos7észta #10044 üzenetére
Aztmondták amit kaptam a hangfalhoz átalakítót az jó,és simán lesz vele hang.
(Logitech X540)
Pontosan erről van szó.[link] -
Vekiboy
tag
válasz
Mákos7észta #10038 üzenetére
Akkor inkább konzolstudio.hu, náluk 6990-.
-
dunc
nagyúr
válasz
Mákos7észta #9737 üzenetére
A hdmi kábel egyenlő átbaxás....nem ad plusz minöséget a lényege ami a trükk benne tehát összetevők=kép,hang,védelem...
-
Vekiboy
tag
válasz
Mákos7észta #9737 üzenetére
Én úgy tudom, hogy nincs. Nekem pl ez ideiglenes megoldás lesz, idén tervezek egy 82-es tv-t, csak sony, samsung, jvc márkaszervízben dolgozok és a főnök lebeszélt azokról a tvkről amik tetszenének és beleférnének a keretbe. Meg most úgysincs rá pénz.
-
nsrking
senior tag
válasz
Mákos7észta #9656 üzenetére
mindjárt? miért mikor adják ki?
-
Def26
félisten
válasz
Mákos7észta #9653 üzenetére
Igy voltam én is, aztán jött a Crysis...
-
Def26
félisten
válasz
Mákos7észta #9651 üzenetére
Miért nem veszed meg a boxot hitelre? 4-5 hónap alatt kifizetnéd, a sz.géped is megmaradni, és a legtöbb helyen már 6 hónapra (és az alatt is) adnak kamatmentes hitelre termékeket.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Mákos7észta #9634 üzenetére
Hát megnéztem a az eladó konfigodat...Jó kis gép! Az ára is reális!!! Kár érte, dehát xbox powa van. Amúgy én elgondolkoznék azon a ps3+6 játék+2 joy ajánlaton
-
sakeee82
aktív tag
válasz
Mákos7észta #9628 üzenetére
Ez jó kis készülék!!! Ha neked működik, lehet én is bevállalom!
Nem tudom lesz e problémád a moncsi-vga között, bár sztem nem!
Am Samu 226bw-d van? Mert én kb 1 hete birtokolok egyet és már nagyon kivi vagyok milyen a kép rajta a crt tv-m után csak az a fránya vga kábel többe kerül mint kéne a postaköltség miatt:S -
sakeee82
aktív tag
válasz
Mákos7észta #9608 üzenetére
Ez az audio switch házi készítésű lesz?
-
late
tag
válasz
Mákos7észta #9618 üzenetére
Ez teljesen jónak tűnik, nem kell kötögetned, ha egyik másik eszközt szeretnéd használni.
Jobb megoldást én sem tudnák elképzelni... -
Mákos7észta
aktív tag
válasz
Mákos7észta #9608 üzenetére
(#9608)- ra valaki?
-
misirulez
senior tag
válasz
Mákos7észta #9582 üzenetére
VGA kábel miértnemjó?
-
misirulez
senior tag
válasz
Mákos7észta #9573 üzenetére
Sehogy.
-
dunc
nagyúr
válasz
Nem tudom,hogy készül-e olyan kábel x hez aminek az egyik fele hdmi, a másik fel vga+hang.
-
30z.Samu
félisten
válasz
Mondjuk ez engem is érdekelne.
-
desolator
senior tag
válasz
Mákos7észta #9551 üzenetére
Részemről én még az Arcade gépemet is annyira óvom, hogy már 1 óra játék után is negyed órát járatom a dashboard-ba
Viszont az olvasója iszonyat hangos sajna, eléggé parázok is tőle hogy idő előtt be fog halni..
-
törölt tag
válasz
Mákos7észta #9551 üzenetére
A garancia 1 év a gépre az olvasóra nem vállalnak.Amúgy vissza matricázzák s megcsináltatják az ő dolguk hogy smint.
-
Skynet258
veterán
válasz
Mákos7észta #9540 üzenetére
Ne egy egyedi eset alapján általánosítsunk már...
-
Djuree
félisten
válasz
Mákos7észta #9533 üzenetére
az új arcade-ok már nem fognak elbaszódni nagy valószínűséggel...
-
Skynet258
veterán
válasz
Mákos7észta #9535 üzenetére
Ha az MS féle gari él rajta, miért kéne hónapokat várni? 2-3 hét, futár jön, futár megy, ennyi az egész.
-
spammer
veterán
válasz
Mákos7észta #9535 üzenetére
65-ös GPU majd csak lesz a pletykák szerint, nyár vége fele.. Keress rá a topicban a "Jasper" szóra.
Matricát le lehet melegíteni (lásd youtube) vagy ha sérült, lehet venni elvileg rá, de a lényeg, hogy ha hardveresen bele van gányolva, akkor nagyobb az esélye, hogy az MS nem csinálja meg.
Ha pedig nincs gari vagy SOS-ben kell javítani, akkor be kell adni egy boltnak (pl. x-media, console corner) aztán lehet h 1-2 nap alatt (vagy pár óra alatt) megvan, csak az ugye pénz.
-
spammer
veterán
válasz
Mákos7észta #9533 üzenetére
Ha veszel hozzá HDMI - DVI kábelt, akkor nem kell VGA..
65nm a CPU! A GPU még 90.
Nincs "gyári" hűtésmod (max intercooler, de nem sokat ér), gányolt hűtésmod van, garivesztéssel.
HANA hibája még nem sok embernek volt (legalábbis neten nem sok info van), x-media oldalán megtalálod a megoldást ha annyira ki akarod védeni (szintén ugrik a gari). -
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1069 üzenetére
Engem nem bannoltak liveról pedig okosított. A garis ''problémára'' már egy fórumtársunk megoldással rukkolt elő vmodos hűtő + kábeljét kihúz és matricára vigyáz ennyi.
-
F.B.I.
veterán
válasz
Mákos7észta #1067 üzenetére
A válasz és a kombó ( tapasztalat
...saját).
Egy prémium X360 ( 90K ) konzolos boltokban+ACER ws 19'' monitor ( 40K)=130K.
Flash...magadnak ( 0Ft), hűtésnem kell, mert van 3 év gari.Hogy-hogy nem kell hűtés mod, jön a felháborodott válasz?Azért, mert:
1.csak magadat vágod meg pénzzel...
2.amelyik gép,, egy 28C-os szobában játék közben nem hal le 3 hét alatt az általában nem is fog
3.amelyik megakar dögleni ,az megdöglik moddal is
4.még mindig ott a gari
5.ha a vízhűtés befigyel, a gép hátulja ki lesz vágva=garinak helló, ha mégis megdöglik+30K egy új alaplap.
Magyarul a fenti összeállítás+flashelve és mehet a gamézés 1368x760/60Fps ( sacc/kb.).
Ennyi az én tanácsom, pedig szeretem a PC-t, de itt is van vagy 2-3000 magyar, akivel tolhatom a GoW-ot, meg a Forza2-t orrvérzésig.Jah és a Colin Ultra beállításai, kérdezz már meg egy vér PC tunningost, hogy milyen gépen indul el?( mert egy 60 ropis core packon simán fut..).
[Szerkesztve] -
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1062 üzenetére
Az x-pango sztem nem hülyeség tényleg ha sokat reklámozgatod az oldalt és kigyűlik a kredit kapod is az x-boxot de a postát asszem neked kell állni ami kb 8K anno kiszámoltam de ez nem 100% Én is szivesen elvernék 90K-t x360-as játékokra de egy két izgalmas címre eltennék némi pénzmagot gta 4 halo 3 ut3 stb.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1058 üzenetére
Asszem ugrik a gari mert megbontják a házikót.
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1041 üzenetére
Porszívó effektus.
Amúgy kiváncsi vagyok arra mikor fog kimenni a csapágy a vmodos ventikből
?
-
Partizan182
senior tag
válasz
Mákos7észta #1043 üzenetére
Hangosnak konzolokhoz képest hangos, ha Gamer-PC-hez vagy szokva észre sem fogod venni a különbséget.
''de azt mondják, hogy nem adnak rá garanciát, az nem feltétlenül probléma, ugye?''
A Flash-re legalább adhatnának (normális helyen adnak). A HW-re nincs olyan épelméjű ember aki garit vállalna.
''Mert a gari alapból ugrott, ha változtatok a cuccon. Nem? ''
De
''akkor Liveról sem bannolnak ugye?''
Egyenlőre nem (azt is figyelni kell hogy csak stealth cuccokat játsz rajta, bár tudtommal az új Fw a simát nem is viszi). -
F.B.I.
veterán
válasz
Mákos7észta #1041 üzenetére
Mintha 2 db 8cm-es venti 3500-on pörögne, egymás mellett!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1032 üzenetére
[link] Oopsz már jó csak én vagyok rövidlátó!
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1029 üzenetére
Én sem látom a játéklistát az oldalon teljes arculatváltás lehet folyamatban. Gondolom majd feltölti a srác én is rendeltem tőle már nem 1 cumót elégedett vagyok!
A the DaRkNeSS brutálisan jó game ajánlom szemrevételezésre!
-
Gebriel
veterán
válasz
Mákos7észta #1029 üzenetére
http://xbox360jatekok.extra.hu/
[link]
[Szerkesztve] -
Partizan182
senior tag
válasz
Mákos7észta #1013 üzenetére
Hangdolog:
2 féle képpen lehet hangot kicsalni a Box-ból:
1. A videókábel mellett van 2 RCA csati sztereó hang jön át rajta. Nem tudom a monitorodon milyen hangbemenet van, de vaszleg ilyen. Rádugod azt csók. Ha esetleg másmilyen (pl 1 sima jack) akkor meg veszel egy átalaítót 300 Ft-ért a Tescóban.
2. Opikai kábellel, ezt külön kell venni, erősítőkkel és néhány komolyabb Pc-hangszóróval lehet ezt használni (amin van optikai bemenet), kb 5000 Ft egy kétméteres. Ezen lesz csak 5.1 a hang.
Bannolás: jelenlegi legújabb FW-rel a gépet nem bannolják, de valószínű hogy az Ms megoldja valahogy a problémát, flash-el egy idő után várható a ban. -
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #1011 üzenetére
Hát arra én is kíváncsi lennék! Jó lenne ha nem kerülne 5K-ba a vezeték hozzá
-
GyuZa
tag
válasz
Mákos7észta #1006 üzenetére
http://images.thgweb.de/2004/04/07/kvm_switches_fuer_2_clients_weg_mit_dem_zweiten_monitor/schema.jpg
-
GyuZa
tag
válasz
Mákos7észta #995 üzenetére
Elvileg a kvm switch dobozában benne lesz minden szükséges kábel. Nincsen semmi komplikált a dologban, ha megveszed a switchet egyértelműen látszani fog, hogy mit hova kell kötni. Van 1 darab kimenet, ami megy a monitorba és a bemenetek között egy gombbal tudsz váltogatni, ezzel állítod, hogy melyik készülék képét akarod látni a monitorodon, ennyi... Egyébként a switchbe az egeret és a billentyűzetet is rátudod kötni, a hangot viszont nem.
-
GyuZa
tag
válasz
Mákos7észta #976 üzenetére
írd be ezt a gugliba: kvm switch ez megodhatja a problémádat, ahogy az enyémet is megoldotta...
-
->Raizen<-
veterán
válasz
Mákos7észta #882 üzenetére
1: Jó lesz a kábel.
2:Ha nincs kp a vizhűtésre akkor sokat tesz tényleg a gyári ventik volt moddolásra 3-ról 12v-ra. De ha a vízhűtést beszerelteted akkor a legbiztosabb az xmedia oldalon egy gpu hibás gépbe tették a vizes cuccot és utánna működött hibátlanul szóval jó a hatásfoka.
Nekem olyan filmware lett betöltve a dvd olvasóba amivel tudok liveozni meg ha játszom másolt játékkal akkor se bannolt le a rendszer közbe online profilommal szedtem videókat.
3: Én arról tudok hogy lehet audio cd anyagát rátenni xboxra meg tán mp3-as zenéket videókat filmet is ha menüs dvd-s vagy sima dvd-s filmről van szó divxes cuccokat nem játszik le és társai.Össze kell kötnöd a gépeddel az xboxot úgy valósul meg az adatátvitel.
4:le tudsz tölteni trailereket, demokat, témákat, zenéket béta demókat live arcade játékokat meg ha beteszel egy xboxos játékot akkor letölti a vinyóra netről a kompatiblitáshoz szügséges szoftvert hogy utánna menjenek az x1-es cuccok stb... -
Partizan182
senior tag
válasz
Mákos7észta #882 üzenetére
1. Premiumban, van komponens HD-kábel, a linkelt TV-n is van kompi csatlakozó, nem lesz gond vele.
2. Vízhűtés sem 100%-os védelem a 3 led ellen. Én inkább ajánlanám a gyári ventik felhúzását (jobb helyen 3000 Ft). Ha a legújabb firmware-rel flashelsz vadiúj, érintetlen konzolt, és figyelsz arra milyen játékokat teszel be miközben live-on vagy (csak stealth-patch-el ellátott gamek jók), akkor jelenlegi állás szerint az Ms nem tud bannolni. Más kérdés, hogy a jövőben nem-e tudják majd ezt is szűrni.
3. Sehogy, max audió cd-t tudsz Mp3-ba grabbelni a HDD-re. Viszont ha össze van kötve a PC a Box-al akkor a zenéket, képeket videókat gyorsan és egyszerűen tudja streamelni, így átmásolni gyak. felesleges.
4. Konkrétan erre jó. Meg van voice-chat, Live Arcade, extra bónusztartalmak (van ingyenes is), néha patchek játékokhoz.
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB , 6 hó teljeskörű garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Playstation 4 500GB + Ingyen Szállítás
- Sony Playstation 4 Pro (PS4 Pro) Játékkonzol
- Nintendo 3DS LL JAPÁN NYELVŰ konzol, játékokkal, tokkal
- Megunt, nem használt konzolokat ( PS4-PS5 Pro) felvásárolunk, beszámítunk Tel: 0620-344-6000
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB ZALMAN I3 NEO Chieftec 650W
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest