- One mobilszolgáltatások
- Nem nyílnak a Foldok?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Aktív témák
-
#PeTeY#
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Már én is újra wow-os lettem, hála anulu-nak.
anulu: nagyon köszönöm még1x a segítségedet, blizz sikeresen megoldotta a problémát. Igaz, hogy még az is megkérdezték, hogy hány szál szőr van a mellemen, hogy pontosan be tudjanak azonosítani, de reseelték az acc-ot és kaptam is új jelszót/mail címet is átírták.
Ha debrecenben jársz ugorj be egy sörre.
Más. Megtaláltam a vinyóm egyik zugában a régen letöltött waris pvp videókat. Ennek kapcsán keresnék egy olyan addont, ami kiírja a fejem fölé a kapott/adott sebzést +healnél a gyógyult hp-t és esetleg manát. Köszi. -
#PeTeY#
aktív tag
válasz
Gergello #3202 üzenetére
Nekem is ilyen routerem van és egyedül a Battle.net-nek van beállítva a 6112 port. Ezt a router állította magának, és soha nem volt ilyen technikai problémám. Van helyette más, mégpedig az accounttal, lásd fentebb.
Szóval, mikor játszottam, akkor nekem ilyen beállítással rendesen működött. Mást meg nem találtam, ami a WoW-hoz lenne köthető. -
#PeTeY#
aktív tag
2 e-mail címére írtam levelet, küldtem neki pü-t. Telefonon nem tudom elérni, de holnap megpróbálom koliban felkeresni.
Azt hol tudnám megnézni, hogy felfüggesztették-e az acc-ot? Előfordulhat, hogy azért nem tudok belépni, mert több, mint 3 hónapja nem nyúltam hozzá? Vagy lehet lenyúlta vki? -
#PeTeY#
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Régebben wow-oztam, de február közepén kénytelen voltam abba hagyni meló miatt. Most újra van egy kis szabadidőm és gondoltam előveszem, de valami gáz van. Nem fogadja el a jelszómat ill. a jelszóemlékeztetőnél a választ a kérdésre. Új accot nem enged csinálni, mert az auth.key már használatban van. Mi lehet ilyenkor a teendő?
Tovább bonyolíthatja a helyzetet, hogy a wow-omat tavaly vettem Ph!-n keresztül így nem az én e-mail címem van megadva (azt nem tudtuk annó átírni).
Segítene valaki, mert az angol tudásom sem az igazi főleg, ha ilyen komolyabb dolgokról van szó. -
#PeTeY#
aktív tag
Viktor77: Köszi a segítséget. Reméltem/reméltük, hogy itt is hasonlóan működnek a dolgok, mint Diablo2-nél.
Arhquis: Tudom, hogy olyan, mint a kábszer (jó értelemben), ezért is vagyok kénytelen eladni. Az alatt a 4 hónap alatt, míg wow-oztam a társasági életem leredukálódott nullára. Remélem haver nem fogja feltölteni a saját érdekében, mert akkor el fogja b*szni az államvizsgáját is. Én mondtam neki, hogy elteszem neki, de nagyon erősködött.
-
#PeTeY#
aktív tag
Hali!
Lenne egy kérdésem. Eladnám a wowomat és haver megvenné, de most csak annyit játszana vele, amennyi lóvé még van rajta. A kérdés az, hogy törlik-e az accountot, hogy ha nem játszik vele ill. nem tölti fel pár hónapig (5-6 hónap kb.). És ha törölték az accountot, akkor tud csinálni később egyet ugyanazzal a seriallal?
Köszi szépen a segítséget.
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest