- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fotók, videók mobillal
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
TommyGun
őstag
Én azt mondanám neked hogy hogy érdemes beletörődnöd hogy healer leszel....
Nagy instákba feral druidot ritkán látni....a mi klánunkban 100-120 60-as kari van és egy azaz egy darab feral druid van....egyrészt a polimorf miatt jól jön néha egy feral druid de ennyi...
A tier 1-2-es szettek és a tier3 is csak stamina intellect és spiritet ad szóval azokban nem fogsz feralozni....amiben lehetne feralozni azokat meg viszik a rugók...bár megesik néha hogy egy egy cucc nem kél el azt általában elviszem énHéten nyertem egy brutál kesztyút BLordtól 2DKP-ért
egyik rougenak se kelett
Szal érdemes megbarátkozni a gondolattal hogy te healer vagy....és nagy instákban is az leszel...
healer druida nélkül sehova sem megy raid...egyrészt a talentolt Mark of the Wild a legtáposabb buff..másrészt az innervatéval meg KB 10000 manából gazdálkodhatok
PL a héten egy pappal végigheloztam fél MC-t...meg is dicsértek minket hogy remekül kiegészítjük egymást.....tartalékoltam manát amíg ő ellőtte mindet, rátoltam az innervatét azt én healoztam egy kicsit amíg neki töltött....azt cseréltünk....a harc végefelé megint visszatöltődött az innervate...kifogyhatatlanok voltunkszinte
Én PL már az elejétől fogva healer vagyok és nem olyan rossz az...van külön feral szettem amivel tudok farmolni ami csak kell....de az összes 5 fős instát rahedliszer végig healeztem és sose nyafogtak hogy priest kell.....sőt multkor MCben a harmadik lettem healben pedig az összes pap tier0,5ben van nálunk nekem meg csak a fele cumóm tier0....és mégis....
[Szerkesztve] -
DaveNo1
veterán
SW nem szokott annyira tömve lenni, inkább IF-ben van több ember, viszont ahol nagy a zsufoltság nagy a lag is
Egyébként vannak a demonak kikötesei is, wow hivatalos oldalán ellehet olvasni...(mint pl. max lvl 20ig lehet nyomni, csatornákon nem lehet beszélni, vagy pl nem lehet kereskedni a rendes felhasználokkal)
De egyébként megéri letölteni -
hm. igen elvileg csak simán beleállsz a lila ködbe és áttesz darnassusba. ha nem működik akkor írj gm-nek a piros kérdőjelnél ingame. más ötletem nincs sajna
másik spirit healer sem műkdöik mert már próbáltam stvben. északon megölt a horda és nem volt kedvem végig caplatni így lenti temetőben akartam éledni de nem ment
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- 3D nyomtatás
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Formula-1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- További aktív témák...
- Huawei P30 Liter 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Makulátlan MacBook Air M1 99%-os Akkuval és 2+ Év iStyle Garanciával!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Eladó Logitech G735 gyári dobozban, kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest