- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Porba hullhat a Pixel 10 Pro Fold
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
Aktív témák
-
anulu
félisten
válasz
OgreImre #2667 üzenetére
hmm, hogy a melyik?
vannak a bejárattól óramutató járásával ellentétesen a nagybossok:
1: High Priestess Jeklik (denevér)
2: High Priestess Mar'li (pók)
3: HP Venoxis (kígyó)
4: Bloodlord Mandokir (raptor)
5: HP Thekal (tigris)
6: HP Arlokk (párduc)
7: Jin'do The Hexxer
nomeg Hakkar...
lehet, hogy azért nem találkoztam vele, mert ez a ''halas'' boss, azzal meg nem szoktunk foglalkozni, vagy vmelyik idézős, abból meg csak 1-hez tudok taktikát -
Esmein
nagyúr
válasz
OgreImre #2418 üzenetére
A párducokat nem szabad megölni mert nem tudom miért, azt hiszem elitek spawnolnak helyette. Ehelyett rendszerint egy sámán mászkál körbe körbe earthbind totem körül, vagy warrior piercing howllal és thornssal saját magán. Mindenki más a bosst veri izomból(Két tank a két oldalsó fakkban tartja a párducokat 1-1 healer mind a kettőre dedikáltan ki van osztva), akin a mark van az pedig befut középre vagy a terem végébe amerről bementetek. A párducokat azután kell levágni, hogy meghalt a boss. (ha valaki oom lesz akkor az az ő baja, nem a bossé)
-
Gleatcher
aktív tag
válasz
OgreImre #1995 üzenetére
eeh, nem kell 2 shot egy casternek, elég egy aimed
na most, sajnos én már nem vagyok tier0 szettben, de még tier2 sincs rajtam ( na vajon mim van rofl), de nálam úgy néz ki egy combó:
aimed shot - 500-900 non crit 1600-2800 crit
multi shot - 600-900 non crit 1300-1700crit
auto shot - 300-400 non crit 600-1100 crit
aimed shot után bármi is volt ott, kicsit megijed, utána már nem gond...
sajnos a petet lusta vagyok ráküldeni, mire odaér általában halott a player, szal inkább elrakom...
csapda most is imba, ha ügyesen használod, max a chain trap szűnik meg, a idegesítő trappolás annyira nem, a legtöbb player lazán belesétál
Szal a hunter imba egy kaszt ez tény, de a jó ellenfele tudja melyik az a pont, amikor már túl közel van lövöldözni és túl messze meleezni és vége van mint a botnak... szal imba, de nem lehetetlen... perxe meg is érdemli az a hunter, aki belemegy ebbe -
Esmein
nagyúr
válasz
OgreImre #1995 üzenetére
Leatherben vagyok, és néha bemegyek avbe
Ott aztán tényleg csak a combat logból látszik honnan jött a 2200-as aimed. Patch előtti 2600-hoz képest mondjuk tényleg nem olyan durva.
No de majd mikor lehet az aimedet dodgelny parryzni is a missen kívül, mint minden más kasztnak (casterek vackait 70 ressel fele arányban így is resistelem, az nem gond). -
F-ECT$
titán
válasz
OgreImre #1334 üzenetére
2 irányból is megközelítem:
-a hunter epic quest, amiért az íj/bot jár nyugodtan megcsinálható mindenféle kockulás nélkül is, és azzal az íjjal nem 1200-t fogsz critelni
-warcraftmovies-ról letöltöttem egy hunter videót, amiben a srác egy lvl30-as fegyverrel lövöldözött úgy, hogy alig volt rajta armor, és egyszer neki is összejött az 1900-as crit
Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- iPhone 12 Pro Max Pacific Blue Független 128GB
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged