- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
OgreImre
senior tag
Jobb klikk a képen.
-
OgreImre
senior tag
Hello!
Tud valaki valamilyen taktikát ZG-ben Hazza'rah boss-nál?
Köcce. -
OgreImre
senior tag
Ja, nem rossz 15g/óra, csak nagyon unalmas ha az esti játékidő elmegy azzal, hogy SM-et farmolom kétszer.Kellett nekem epic raptor, nem maradt egy fillérem se
A tier0,5 qustekhez meg sok-sok pénz kell.
-
OgreImre
senior tag
Nekem SM Cath 1 óra, akkor valamit rosszul csinálok
Jobbat még nem találtam, néha szoktam elite dragonokat ölni, de én skinner vagyok.
-
OgreImre
senior tag
Tegnap este ZG helyett bepróbáltuk MC-t.Hatalmas lag volt, az első mobok simán mentek, de egy általános DC miatt lett egy wipe.Mire Lucifronhoz értünk 36-an maradtunk.
3 wipe után lenyomtuk.Lement volna harmadikra is, de valaki -sokszori nyomatékos figyelmeztetés ellenére - közel ment a barlang bejáratához és berántotta az impeket.
Esett a hunter shot, egy druida csizma, meg egy warlock item.
Ez volt a klán életében az első MC raid, szvsz elég jól sikerült.
-
OgreImre
senior tag
Ja, mi is azon az izén nyomorgunk
.
-
OgreImre
senior tag
Jeklik az a denevéres ugye?
Amikor kb 50%-nál visszaváltozik trollá akkor figyelni kell hogy mikor gyógyít, azt mindenképpen meg kell akadályozni kick/earthshock/stb.
A denevérekre meg ki kell állítani egy AOE csapatot healerrel 4-5 fő.
Amikor elkezdenek hullani a bombák akkor folyamatosan mozogni kell a ranged kasztoknak, hogy ne álljanak a tűzfelhőben.
A meeleknek meg nem árt egy fire sebzést abszorbáló poti.
Mi a bal oldali falhoz szoktuk húzni a bosst és ott gyepáljuk.
Remélem tudtam segíteni, eddig csak 6-szor voltam ZG-ben. -
OgreImre
senior tag
Kössz!
-
OgreImre
senior tag
Helló Mindenki!
Egy kis segítséget kérnék
Tegnap este már csak a párducos boss volt Hakkarig hátra, de nem akart feküdni
23% volt a legjobb eredmény.
Két taktikát próbáltunk:
az egyik amikor megöljük a párdocokat, ez lehetetlen mert hamar oom lesznek a magek/lockok/hunterek és nem marad dps a bossra.
a másik amikor csak lassítjuk a párducokat (ffrost nova/fear/frost trap) és nuke boss.
Mi lehet a baj? kevés dps?meg kell ölni a párducokat vagy nem?
Köszi. -
OgreImre
senior tag
Tegnap este a Zenedaron, Legends of the Darkspear (na vajon horda vagy alli
, ZG-n lenyomta az első négy bosst wipe nélkül.(pókos, kígyós, raptoros, tigrises).A tigrisest először próbáltuk és lement elsőre!
Egy wipe volt a tigrises felé vezető úton, amikor egy csomó imp meg voidwalker szakadt a nyakunkba
Az előző raiden Mandokir kidobta ezt : [link] én nyertem (DKP). nagyon szép darab. Meg még ezt kaptam: [link]
Tegnap meg ezt nyertem: [link]
Nem kicsit vagyok eddig szerencsés ebben az instában, ezeket 3 raid alatt gyűjtöttem
Úgyhogy jól haladunk ZG-ben.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
OgreImre
senior tag
Nektek megy a wow? Mert engem sehova nem enged be
-
OgreImre
senior tag
A hunteremnek 1.10 óta nem mutatja az Aimed shot-nál az animációt, csak áll a karakter mintha semmi nem történne. Persze ellövi, de azért zavaró...Találkozott már valaki ezzel a problémával?
-
OgreImre
senior tag
válasz
Gleatcher #2002 üzenetére
Akkor gondolom PvP szettben vagy...
Csak kiváncsiságból, melyik?Rank-os szett+ melyik frakció?
Szép kis lövések, remélem egyszer én is látok 2000 feletti aimed critet, meg (főleg) 300 feletti alap lövést.
Ha megyek SM-be goldot farmolni ott is csak 250-280-at lövök a 39-es elitekbe...
Ja, a hunter gyengélye a távolság (ahogy az erőssége is). Van pár insta ahol olyan szűk helyek vannak és sűrűn vannak a mobcsoportok, hogy mozdulni nem tudok, nemhogy sebzést osztani.
Nálam így néz ki a 1vs1 pvp:
Warrior: általában verhető
Rugó: ha túlélem ez első néhány másodpercet és kijövök a stunból akkor fekszik
Mage: általában verhető
warlock: általában fekszem
Priest: shadow megfektet, az új holy-t még nem próbáltam
Shaman: általában fekszem
Paladin:mióta kalapácsa van, már nehezebb de fekszik, igaz hogy kell néhány perc
Druida: általában fekszem
Hunter: teljesen szerencsén és ügyességen múlik, meg a felszerelésen
Üdv. -
OgreImre
senior tag
...hát...
a csapda + flare csak rugók és druidák ellen hatásos. egyéb kasztnál lényegtelen a flare.
A csapda tényleg imba volt, rugókat nagyon lehetett szivatni vele, ha combaton kívül maradtál, ha meg nem akkor Feign death.
Még nem próbáltam az új csapda működést, de majd megsasolom.
A 2 shotos kill meg csak urban legend.
aimed shot átlagos kék cuccban(tier0) 1800-2000 crit(csuhásba!), crit%=10-12%, multi shot non crit=300-400, critelve 600-700.
Egy átlagos lövés 2.8 sec-enként mondjuk thorium headed arrow-val = 150 wariba, 200 csuhásba!
Megkérdezem, hogy egy mage/lock/shadowpriest/rugó mennyit sebez 2.8 sec alatt?
Ja persze van petem: ha én sebzek 100-at akkor a pet kb 30-at, így oszlik meg (nem beastmaster)
Én most nem sírtam, csak magyarázok.
Én szeretem a kasztomat, még így is.
Üdvgre
Ui: a shadowmeld+aimed shot = over : na ennek nagyon örülök mint hordás -
OgreImre
senior tag
Hát, nekem se esett addig szinte semmi.
A körülmények érdekesek voltak, mivel 5 perccel azelőtt történt, hogy megléptem volna a 60-at. Lehet benne talán egy kis ösztönzés a további játékra, nehogy már ne fizessek elő
Üdv. -
OgreImre
senior tag
Anulu, a Krol Blade nekem WPL-en esett egy mezei mágusból Andorhal-ban.
Néztem is nagyot.. 600g-ért ment el AH-ban
Üdv
[Szerkesztve] -
OgreImre
senior tag
Gondolom most erősen endgame hunterekről/magekről/warikról beszéltek...
Én mint lvl60 hunter félig zöldben crites aimed shottal 2000-et lőttem egyszer egy csuhásba, ez a max. Az átlag aimed crit 1200-1500, ja és az aimed shot az nem olyan mint egy varázslat, hogy szakítgatják de azért a végén ellövöd, hanem megszakad ha hozzádérnek. Egy sima auto shot pedig csuhásba 200-220, wariba 130-150. Ez szvsz nem épp nerfelni való. Az hogy szerverenként 5-10 kocka full lilában meg mindenféle trinkettel rohangál és osztják a 2 shotos killeket, amiatt nem kéne az egész kasztot nerfelni, legyen szó bármelyik kasztról. -
OgreImre
senior tag
Én is megnéztem a videókat, mert lassan a klán (Zenedar - horda - Scythe) elkezd járni ZG-be.
Engem is érdekelne egy addon, az amelyik kiírja a buffok/potik/tekercsek nevét és a duration-t is, Neked ott volt szép sorban jobb oldalt. -
OgreImre
senior tag
Helló Mindenki!
Egy barátomnak a következő problémája van a wow-al.
Nem tud troll huntert létrehozni a szerveren, ahol eddig csak hordás karaktere van (2db).
Azt írja, hogy character race is disabled...
Tegnap próbálta és nem ment neki.
Találkozott valaki ilyen problémával?
Köszi.
UI: eredeti wow. -
OgreImre
senior tag
-
OgreImre
senior tag
Beraknátok engem is az első hozzászólásba?
Zenedar - OgreImre - Horda - OgreImre - http://www.rpgoutfitter.com/WoW-GM/char.cfm?char=Ogreimre@EU-Zenedar
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA® driverek topikja
- Villanyszerelés
- Reklámblokkolók topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotó állvány eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest