Új hozzászólás Aktív témák

• Chris0321

addikt

válasz zodo #98080 üzenetére

A tűz esélyének a csökkentésére a nagy goldért is megvehető tűzöltőkészülék használható, nekem most elég sok van mert többször is lehetett nyerni. A legénységnek is van olyan perk-je ami csökkenti a tűz esélyét, magyarul Megelőző karbantartás, angolul Preventative Maintenance és a vezetőnek lehet adni. Ha 100%-os lesz a javítás, érdemes lesz ezt betenni utána. Használd ki a tereptárgyakat, kilőtt tankokat fedezéknek, hogy nehezebben lőjék meg a tank testét és kisebb legyen az esélye a sérülésnek. A periszkóp távcső ingyen átrakható bármelyik tankra és álló helyzetben 25%-al megnöveli a látótávot. Én kicsit vaksinak tartottam a KV-1-et ezért raktam rá. A szerszámos láda főleg akkor hasznos, ha még nincs a legénységnek javítás kiosztva vagy még kevés %-on áll. 25%-al csökkenti a javítási időt. Szerintem a töltés és célzásgyorsító megfelelő választás és az első skill is megfelelő, következőnek majd egyéni skilleket érdemes majd rakni, hogy javítsd a tank manőverezőképességét, csökkentsd a tűz esélyét stb. Ezen majd ráérsz akkor gondolkozni, ha eléred azt a szintet. Ha nincs prémiumod akkor érdemes megtartani pár 5-ös szintű tankot farmolásra és meghagyni benne a legénységet.

Új hozzászólás Aktív témák