- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
denx1992
tag
Arra amire való erős túlzással is kevés, viszont amire lehetne használni arra meg felesleges...
-
PROTRON
addikt
sosem értettem ezt az esztelen rohanást...először feltalálták a kereket, most meg már 25 mérföld per órával akarnak száguldozni? Az már gyorsabb mint az én csuda paripám ami az ekét húzza-viszi...holnap mi lesz? Úgy akarnak majd repülni mint a madarak?
Még ilyet...ez a fene nagy technológiai fejlődés, a fenevigye el, még a végén holnap megoldják a ma még megugorhatatlannak tűnő akadályokat is... -
MLaca
őstag
sosem értettem ezt az esztelen miniatürizálást - tegyél minél nagyobb teljesítményű, minél nagyobb hőtermelésű eszközöket egy minél kisebb házba. mi baj lehet? azt minek? a gigabites net világában kinek kell egy "cipelhető" játékgép? nekem az sh01-ben jól átszellőztetve néha a penge élén táncol a hardver egy számításigényesebb MI feladat elvégzésekor, mi lenne egy ekkora zsebkendőtartóban? mindenki megbolondult?
-
PROTRON
addikt
Ez alapján nem csak irodai titkárnői PC-hez lehet jó, de konkrét munkaállomáshoz is, ha nem is 3D animáció, de legalább 100k soros excellezéshez.
Abban a kategóriában netto 250k-ba még belefér VGA nélkül a teljes konfig, 2x16 gb ram, valami egyszerűbb házikó, tápegység, 512-es SSD (irodában bőven sok hisz központilag kell tárolni adatokat, de kell a sebesség)... -
Meridian
senior tag
-
Meridian
senior tag
Ez csak az alaplap? 480$-ért...? Az 187ezer Ft + ÁFA + VÁM....
-
Tetszik. Egy SFF házzal simán el tudnám képzelni, pl.:
-
Furcsa hogy a mATX cuccnál LGA1700-as hűtőre van szükség AMD létére.
-
PROTRON
addikt
Egész klafa ez a mini itx változat, de jól látom hogy állítva vannak a ram foglalatok?
Mert ez azért csökkenti a szimpifaktort....de az X16 slotba simán mehet ADTLink flexibilis riserrel egy normális teljesítményű VGA és kész is a könnyen szállítható "mobil" gamer csatakanca...csak kell valami pofás kis vékony házikó és elfér egy válltáskában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 TI 16GB Zalman N5 Chieftec 700W
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest