Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Fotók, videók mobillal
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Napfénysüti #56046 üzenetére
Hatostól felfele mind jó, csak ugye mindegyik közös jellemzője, hogy franciásan pontosak.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz mynames #56044 üzenetére
Mellészálló lövés mondjuk tényleg van vele főleg hogy még a legénység sem 100%-os. Ezen kívül csak Hummelem volt de azzal még elég régen játszottam. Úgy rémlett artyknál elég gyakori hogy mellé lőnek így ennek nem is tulajdonítottam nagy jelentőséget. Viszont TD üzemmódban szerintem remek ez a gép, már jó pár rám támadó tankot küldtem így a másvilágra.
Lehet ez valójában TD-nek készült csak a végén lett arty.
A 7-es mennyiben lesz jobb? Még olyan 30-35k xp kell hozzá.Més que un club!
-
mynames
senior tag
válasz Napfénysüti #56039 üzenetére
Csodálom, hogy tetszik mert szerintem a legrosszabb 6-os arty. Semmiben sem kiemelkedő, de sok sikert hozzá. Egyidőben volt vele még 2 másik t6 artym és ezzel ment a legtöbb lövés mellé. Örülők, hogy túl vagyok rajta...
Az angol 6-os akkora fun, hogy megtartottam, festve zászlózva . TD mode arty.
----
Most mentem az M40/43-mal (még kis löveges) és az R.RO skuló lepattant egy T54-ről, és 0 dmg... Hát én ehhez már nem tudok mit hozzáfűzni...
(#56043) K6000: szép kezdeményezés! megadnád az ingame neved?
[ Szerkesztve ]
-
K6000
aktív tag
Wot gyakorlati oktatás...
Képzés: Base II
Tier: 2-10
Tank típus: light, med, heavy, td
Képzési idő: 2 x 1,5 óra
Jellege: gyakorlati
Kommunikáció formája: TS3
Létszám: 15 fő / csoport
Kik vehetnek rész: bárki aki rendelkezik a kiírásnak megfelelő tankkal.Az oktatás a szokásos, tehát szombaton lesz 18:00 -kor, gyakorló szobában. Szavazásra bocsátom melyik pálya legyen. Természetesen Ruinberg-re már nem lehet szavazni
A szavazatokat privát üzenetben kérem, ez egyben a részvételi szándékot is jelenti.P.S: Néhányan kérdezték, hogy készül-e az oktatásról videó, a rövid válasz, hogy nem készül. A hosszabb válasz: oktató videóból tele a net, ez viszont gyakorlati oktatás. Élő, annak minden előnyével és hátrányával.
Aki nem volt még / lemaradt / nem tudott róla / nem tudott részt venni / azok is jöhetnek, bármikor be lehet csatlakozni.Végezetül köszönöm a sok pozitív visszajelzést.
ASUS PSCH-L 3.2GHz HT Intel. 4db Corsair 1GB ECC DDR ram 400MHz dual channel, SCSI U320 Seagate 73GB 16mb 15000rpm 2db (raid 1) + 2x WD160 RE (sata raid 0) + HP SCSI Dat72
-
Mister_X
nagyúr
válasz Napfénysüti #56039 üzenetére
A 10-es beccset arty jó móka. Tölt egy keveset, de aztán négyet tud durrantani.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
foxymaxy
senior tag
-
Enzolord
addikt
válasz Djuree #56035 üzenetére
Az az.. 2 hét pihi ismét...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Djuree #56032 üzenetére
Eun is az lesz
[link][ Szerkesztve ]
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
mynames
senior tag
válasz GaburroSan #56017 üzenetére
Arty soha sem volt top of the tree-ben.
Eddig ezek voltak: [link]
Ez alapján szerintem a japán vagy az orosz ágból lesz valamelyik.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Bingisz #56028 üzenetére
Nem Wot, hanem Bot...
-
Djuree
félisten
válasz GaburroSan #56020 üzenetére
az baj lenne, én már a brit heavy ágat várom régóta.
is-7 már volt...
[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
PaJa1
őstag
-
Sutike79
újonc
Sziasztok! Biztosan hülyének fogtok nézni, de nem tudok megoldani egy problémát. A fiam 9 éves, ő játszik a WOT-vel, én nem is értek hozzá. Miután a tavaszi szünetről hazajött megpróbált belépni. Letöltötte a frissítést, azt hiszem 9.0-át. A kezdőlap megjelenik, majd a játékosnevével csatlakozik. Ezután kijön egy figyelmeztetés, hogy megváltozott a grafika, milyen módon akarja beállítani. Na innentől kezdve pár másodperc múlva ledobja a szerver minden alkalommal bármit is próbálna beállítani. Ő még kicsi és én sem értek hozzá, viszont nagyon szomorú, hogy nem tud játszani. Kérlek benneteket segítsetek némi információval, hogy mi lehet a probléma! Megértéseteket és válaszotokat előre is köszönöm!
-
Djuree
félisten
válasz GaburroSan #56017 üzenetére
nem hinném hogy ua. lesz mint az usa szerón...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
GaburroSan
aktív tag
Betcset arty lesz a kövi top of the tree!! (Valszeg)
-
Ry0K3N
senior tag
válasz Terrorista #55997 üzenetére
Ha jót akarsz magadnak akkor a TD ágat. Mert mindegyik lassú de a TD-k legább páncélzottak. Én senkinek nem kívánom azt ami ahhoz kellett hogy a két churchillt kihúztam prém nélkül.
"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
KaLeun
senior tag
Nyunyu féle ph-s xvm ikoncsomag frissült mostanában?
Cila
-
-
Djuree
félisten
elsején lesz dupla xp-s nap?
-
PaJa1
őstag
Jövök a szokásos vakerral...
T71 mellé keresek szakaszozni vágyókat
Még 17 győztes csata kell...legalább :sA probléma az idő! Physics can not be cheated! ## WoT: ThisNoAll_HUN ## OBHUNRACING.COM
-
Poultier
tag
Tegnapi 12 kör/2 győzelem után...
[ Szerkesztve ]
-
dfsz34
őstag
Korán keltem, bár ne tettem volna. Sorozatos bukók, az ostoba fajtából, amikor az ellen mondjuk befoglal mines-on.
Csak azt érteném meg egyszer, hogy az miért jó valakinek, hogy mondjuk 100-150 xp-vel megcsinálja a duplázó csatát, mert semmi mást nem csinál csak rohan foglalni és nagyon büszke magára, megy a "gg" ezerrel, pedig ez egy kapitális baromság.
-
törölt tag
válasz Terrorista #55997 üzenetére
A brit TD ág nekem bejött. Bunker test, bazinagy weakspottal,nagy átütés, kis alfa, de nagy tűzgyorsaság jellemzi.
A végén pedig ott az FV-215b (183)
Golddal és némi szerencsével, gyakorlatilag mindent onesholoni lehet vele.
Félpercenkét tudsz kiosznai vele egy 600 és 1900 közötti taslit, ami miatt elég komoly tisztelet övezi.
A heavy ágga ágyúk tekintetében a nyolcas Caernervonig hatalmas az átfedés, ezért érdemes először a td vonalat kihajtani.Ha funnak kell tank, akkor véleményem szerint bármelyik hatos szintű angol megteszi.
AT-8-ba kb 600 csatát toltam bele.
Az arty vonalat direkt csak az FV304-es artyig húztam ki, de a scoutokat megszégyenítő Cromwell is örök helyet kapott a garázsban. -
Bad Pritt
félisten
válasz Iron Funeral #55995 üzenetére
Most leszedtem és nem megy, crashel.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- PlayStation 5
- Apple notebookok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Popcorn Hour topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- LEGO klub
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest