Új hozzászólás Aktív témák

• dfsz34

őstag

válasz Macka #4490 üzenetére

Én is remélem, mert tier 7-ig még úgy, ahogy rendben van a dolog, csak ritkán szednek ki az artyk vagy sebeznek meg annyira, hogy hátra kell maradjak.

Most megvettem viszont az is3-t az ákcióban és ami ott folyik, az tényleg durva. Rengetegszer van 3-4 nagy arty, ami azt jelenti, hogy nyílt terepre ki sem dughatom az orromat. Amit különösen utálok az artykban, hogy nem az igazi kempelőket lövik, mert nem is látják őket (csak néha-néha, ha egy scout spotol), hanem azokat lövik, akik akcióban vannak és ezzel a játékélményt rontják kegyetlenül. Ha visszavonulok tölteni, akkor nagyon kell figyeljek a belövési irányra, hogy takarva legyek, de még így is elkapnak néha. Ha előremegyek az ellent lőni, akkor már ott vár sokszor az arty becélozva, ezért mondjuk szoktam játszani, de nem mindig sikerül meg nem lehet mindig olyan takarásba visszahúzódni, ahol az arty nem ér el. Túlságosan lerontják a játékélményt, mert itt már sok meccsen az van, hogy az artyk lövik ki a legtöbb tankot, totál értelmetlenné téve az egészet a tankok számára, annyira lekorlátozódik a mozgási és taktikázási lehetőség.

Remélem nerfelik a nagy artykat, mert teljesen tönkreteszi a játékélményt, annyira nem lehet semmi szokásostól eltérőt csinálni, mert azonnal büntetnek az artyk. Vagy el kell felejteni a nehéz tankokat és csak gyors tankokkal szabad nyomulni.

Új hozzászólás Aktív témák