- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
z123456z
őstag
Már csak azt kellene tudni, hogy ez miért van új modellként promózva, miközben már az év elején kapható volt 20k-ért a magyar webshopban. A múlt héten pedig a jobbik Pro volt 19.990, ez pedig 16 körül. Nem mertem megvenni, mert itt valami sántít. Szóval nem értem. Öreg vagyok én már ehhez.
Ja, és annyit pontosítanék, hogy Earfun valóban az USD árat promózta, de a kupon csak az EU oldalra jó, ott meg 55 euró körülre jön ki a kedvezménnyel. Nem egészen ugyanaz.
-
Szena67
aktív tag
Vagy ennyire "okos" vagy vagy ennyire figyelmetlen. Hires audio (vezetékes) hires audio wireless = vezeték nélküli (LDAC,vagy AptX HD), ha tudná rá lenne írva és minden marketing anyag ki is hangsúlyozná az LDAC-t. Na meg nem ennyi lenne az ára. Pont azért sunnyognak róla, hogy megrendeld.
-
Morph33
tag
válasz
Woodcutt3R #6 üzenetére
Nekem már a kupon is megjött, a teszt továbbra sincs sehol. Youtube-on is csak kicsomi videó van
-
Woodcutt3R
tag
Na jön a teszt ma? Bár a kuponom se érkezett még meg....
-
Dave1984
őstag
Jó lenne tudni vásárlás előtt, hogy az LDAC codecet ismeri - e🙂
-
Delerium
senior tag
Nem az, egy Sony CH520-at cseréltem Tune Pro-ra a héten, a hangzás tisztább, de mély az nem nagyon van a Sonyhoz képest. Kicsit csalódott vagyok, a füles minősége nem kimondottan meggyőző, ha leveszem a fejemről a súlya azonnal lehúzza az állító mechanikát. A gombok lityi-lötyik a Sonyhoz képes. Lehet ha bejáratódik jobb lesz ha ez egy létező dolog. Hogy pozitív is legyek, kényelmesebb mint a Sony volt.
-
janeszgol
félisten
Dani, nekem fontos lenne, hogy mélyorientált-e a fejes. Remélem nem és jó lesz metálra!
Köszi előre is! -
ben11
őstag
Azért tök fura. Rámegyek a honlapra, erre mindkét képen a fejhallgató amatőr módon rá van photoshppolva az emberre.. Nem túl bizalomgerjesztő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged