Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kchryss

veterán

válasz Dobi 562 #203911 üzenetére

Ez milyen érdekes hogy neked nincs cw tankod mégsem tartanád fair-nek ha nerfelnék őket, nekem meg 1 kivétellel az összes megvan mégis jogosnak tartanám például a chieftain nerfelését.
    Az egyébként játékos szempontból nézve teljesen mindegy hogy a gyengébb tankokat buffolják a jobbakhoz vagy a legjobbakat nerfelik a rosszabbakhoz, a végeredmény ugyanaz. Bár sok powercreep miatt túlnőtt a tűzerő az egészséges szinten mivel a hp-hoz nem szoktak nyúlni, így a nerf azért szerintem jobb megoldás.

(#203912) ooloo
    Nem leszólásnak szántam hanem tanácsnak. Komolyan gondolom hogy ha egyes csaták után többször keresnéd magadban a hibát és kevesebbszer hárítanád a felsőbb erők akaratára akkor megnőne a győzelmi arányod. Pár százalékról beszélünk, mondjuk 50% helyett 55% lenne mivel 15v15-ben 25% rng mellett az egyén hatása a csata kimenetelére sokszor csekély. Ez kevésnek tűnhet, de ha belegondolsz ez az 5% pont azokat a csatákat tartalmazza amiket 50%-nál nem nyertél volna meg de 55-nél megnyersz vagyis azokat amiket a te hatásodra nyertek meg. Nem tudom te hogy vagy vele de én pont ezekért a csatákért szeretek játszani, ezekre emlékszem vissza legszívesebben amikben ha nem úgy játszottam volna ahogy akkor elvesztettük volna. Vagyis ez az 5% nagyban növeli a pozitív élményt.
    Ja és természetesen igazad van "a helyes taktikát mindig az adott felállás és a szituáció határozza meg", viszont sok jel arra mutat hogy van amikor nem jól értelmezed az adott szituációt vagy felállást.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák