Hirdetés
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Az "apró trükkök" gondolom a diplomáciában vannak. De hát diplomációzni is csak az tud aki legalább fent van a térképen.

-
válasz
kchryss
üzenetére
Trükk nincs ,de olvasd végig és minden kiderül ! Jó csapatjáték és FC és szalad a szekér .Szerencsére nálunk van aktív 5-6 FC is aki elvisz egy csapatot a legtöbb mapon . Itt pedig ugye te választod meg melyik mapokat akarod tolni .Aztán a tankállomány sem egy utolsó kérdés .Fontos , hogy az összes nyolcas CW tank meglegyen és lehetőleg min 3. skilles legényekkel .Ahogy én eddig rájöttem a területválasztás a legfontosabb két okból is .1,Olyan mapot érdemes nézni ahol már van rutin a taktikus gyorsan tud fordítani és nem fagy le ha az ellen improvizál .2, Az utolsó pillanatig kivárni az adott terület lefoglalásával , mert a nagyobb csapatok is azt nézik , hol a legkönnyebb eljutni a landingig !Nálunk az utolsó percekben rakják be a területet és tényleg volt hogy fél perc volt már ,de az EFFE-X oda rakott akkor átmentünk . Aztán még van pár apró dolog ,de ezt ide nem írom le ! Igen azok a trükkök ,szóval mégis van

Nagyon sajnálom , hogy nektek nem megy és ezt komolyan gondolom . -
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Irigykedve nézem a többi magyar klán szép szereplését. Sajnos nálunk úgy néz ki nem lesz tank. Az elején beragadtunk illetve nem sikerült még belandingolni 1x sem. Utóbbi napokban jövünk szépen felfelé, de landing nélkül esélytelen. Vagy van valami másik trükk amivel ennyi pontot tudtok szerezni?

-
CirrMee
addikt
Éjjel 2 körül kipróbáltam a tesztszervert. E100, IS4, másodpercek alatt szétkapják, állandó jelleggel. Ennyire papírtankok ezek, hogy az összes meccsen csak másodperceim vannak, ha találkozok valakivel?
Buzi orosz jgpze100 -al hátba tol induláskor, halálcsillag fele hp oda, semmi, én válaszként hátbaszórom, bekékít.
Grille15 minden mennyiségben. Idegesítőbbek (látványra pláne), mint amit kiszórtak miatta.
Visszamentem 9.14 -re. Csak 28-35% -os csapat, de legalább nem lövik papír módra az ST-I -t. Gép befulladt a sok portól, szóval hét végéig pihenőn az idegrendszer.

U.i.: 9.15 teszt & DX11? Nem találok utalást erre a graf menüben.
-
Jadro
veterán
Srácok! Most először leszedtem a tesztszervert. Ugyanazzal a loginnal kellene tudnom bejutni mint az éles játékban vagy külön regelnem kell valahol? Elsőre nem engedett be az accommal.
Sztorno, most beengedett...
-
válasz
jr1994
üzenetére
Nálunk most az alacsony pontosok felhúzása megy hogy minél több embernek legyen tankja ! Amúgy egy jól sikerült estével fel lehet jönni mint a talajvíz .Egy este alatt 150 pontot kapartam össze , szóval egy hét alatt se meglett a tank . Ebből két este volt csak amikor 8-tól éjel egyig ott voltam , szerintem ez simán vállalható .
Veatta : Simán hozható az még .
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Először is megerősítem a dominanciát használjátok amíg lehet, most jött ki a tesztszerver tehát pár héten belül jön a 9.15, amivel ez a játékmód kikerül! A rekordom egy csatában nettó 215000 bevétel

Tegnap jó napot zártunk és feljöttünk a 32. helyre. Érdekesség, hogy a 30-40 hely között 4 magyar klán van, kíváncsi vagyok melyik lesz a végez legelőrébb.
Szerencsére úgy tűnik sikerül elérnünk amit kampány előtt elterveztünk, hogy aki szeretné megszerezni a tankot és tesz is érte (itt van legalább 10-11 nap), annak meg is lesz. Én jelenleg 3723. vagyok 734 ponttal.
Veatta: 858 pont az már jó lenne, megnéztem sajnos 585 lesz az :/ de még nincs vége, drukkolok nektek!

-
Veatta
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
858 pont 6317. hely nagy szerencse kellene hozzá, hogy a hajráig benn maradjak a 8000-ben.
-
adamgreen
senior tag
A WG hajós mókájába megérkezett a legujabb a patch a mai nappal.3 nap premiumot adnak ott ami ugye jó a Tankos mókába is

Teendők:
WOWS felinstall belép örül.WOT ba is megkap 3 nap premium nagyon boldog lenni mindenki

-
Srácok aki kredit hiánnyal küzd annak javaslom a Dühöngő módot ! Persze csak aki annak aki még nem látott benne eddig fantáziát. Két nyolcas prém tank ha van és egy keményebb tízes és dől a lé
Tegnap két karikát mentem , amiből sikerült két küldetést kitüntetéssel megcsinálni és 450K Ezüst nettó 
Aki kampányol az hogy áll a pontokkal amúgy ? Utóbbi két napban jól mentek a csaták és összekapartam eddig 851 pontot , amivel valahol a 2400. helyen vagyok . Gondolom ez már elég , hogy benne legyek a nyolcezerben keddig ?
-
KisApám
addikt
Amúgy vigyázni kell - a tesztszerveren az új Grille 15-nek 1 lövés az M 41 90 mm GF... (1100 HP)

-
Argh!
senior tag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Hiába csinálsz új jelszót, a teszt szerver a 2 héttel ezelötti jelszoddal megy. Legalábbis eddig igy volt.
-
Sixkiller6
őstag
tesztszerver accountom nem működik, csinálok új jelszót, azzal sem megy.
weboldalra belép az új jelszóval, de a játékba nem.
ráadásul a weboldal vmi renameduser_xxx-nek mutat... -
-
KisApám
addikt
FV 215b oldala, hátulja 160 mm-el átlőhetetlen megint - 6 lövés, 1 láncolás...
Egyre jobb.
TESZT szerveren játszik valaki? Vélemény? -
Sixkiller6
őstag
életemben először EU2 játszhatatlanul laggol, EU1 csak olyan 10 mp-ként szakít be egy kicsit.
itthon nem megy semmi letöltés vagy hasonlónálatok lag?
-
KisApám
addikt
Gyerekek.
A TESZT SZERVEREN miért használ a sok idióta GOLD lőszert???
Legalább itt tanulnának meg játszani...
No meg egyre több a lepattanó - 160 mm átütéssel 4x pattanok a Grille 15-ről...

-
fradi81
veterán
Jobb oldalon a tankinfók arcadésítva

Ez a tesztszerver most nagyon jól megy, windstorm full grafika 60 fps ilyet még nem láttam
-
-
xyvz2
tag
Megint én, bocs. Asszem kigrilleztem magam 1 életre, kérem vissza a wt auf-om, ez bohóckodás április elsején kb a gömb szintjén van. Mi volt a cél? Oké a wt auf arty mágnes, na de nem meztelen szaladgált...1: ezt egy arty 1 lövésezi, 2: 1 light: 2 lövésezi garázs menet 3: akkor is ronda
-
xyvz2
tag
Gyerekek délután óta megy a teszt szeró, hát sírva fakadtam mi a.....áááá még kipontozni sem érdemes mi ez a grille15
valamelyik iván beengedte az óvodás fiát, vagy inkább lányát mert jó hosszú csövet rajzolt neki. De most komolyan 1 kis esztétika az úgy nem számít már, vagy ezt a szót nem ismerik ivánul. Értem én hogy 180-al megy, a wt auf hoz képest, de 0 páncél, és RONDA DE NEM FINOM !!! Persze az egész teszt szeró grillével megy, mondanám hogy mókás mint a lovagi tornákon mikor szemben a palánk 2 oldalán lándzsával indulnak a lovagok, de azok jól néznek ki van benne tesztoszteron de ez a grille kinézete számomra: hát elég HOT, vagy még nem találtam rá jó szót, ilyen hányós smile nincsen....? -
-
Fandango
veterán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Kb. egy órát ért meg nálam az a játék, nem jött be, a II. vh. hangulat jobban adja.
Nekem a WoT grafikájával sincs különösebb problémám, maxon ilyen felbontásban mondhatom azt, hogy tetszik. -
Fandango
veterán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Valóban sokat dob a látványon a 4k, én is fullHD-ban toltam régen, meglepett a váltás után, hogy mennyit számít.
Ezért is várom nagyon, hogy a 9.15-ben lévő grafikai engine változás mennyit dob majd az fps-en. -
Fandango
veterán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Ja akkor olyan mint a Super Resolution a Crimsonban.
Látványra nem tudom mennyire közelíti meg, de hogy hardver igénye jóval kevesebb mint a valódi 4k-nak az biztos, ha megnézed az adatlapom akkor láthatod, hogy én mivel játszok. -
Veatta
aktív tag
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Nem fogunk.
Már útálunk!😀
-
Fandango
veterán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
"DSR-EL" ezt most nem vágom micsoda.
Egyébként az átlag fps 35-40 között mozog. -
Fandango
veterán
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Nekem meg nem megy 50 fps fölé 4k-ban, max grafikán.

-
Skyhunter
őstag
Ebben a videóban, ami 9:10-től látható, kiteszi képernyő közepére-aljára, hogy milyen modult lőttem az ellenek, az milyen mod?
-
Emu
őstag
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Lehet nekem felmenne 200-ig is, de mivel bent van a Vsync ezért visszafogja a gépezetet
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Enzolord
addikt
válasz
Sebestyen01
üzenetére
Természetesen...
-
Sebestyen01
őstag
Most ha aszondom hogy neha lemegy 100 fps kore akkor utalni fogtok?
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Mennyit akarsz rászánni?
780-ast kapsz relative olcsón, és az ki fog szolgálni még egy jó darabig..
Nem hiszem, hogy most a 9es szériából kellene egy gyengébbet beszerezni, ár/értékarányban nem érné meg, szerintem..![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#115144) csapee Nem a 390 miatt vagy noob..
De való igaz, a sötét piros oldalon vagy...
(#115146) Space marine Szerintem akkor is érdemesebb rászánnod valamivel többet, ha már neki kezdesz.. Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld..
-
-
Enzolord
addikt
válasz
Space marine
üzenetére
Az tiszta sor, csak kérdés, hogy érdemes e ekkorát lépni, vagy érdemesebb kicsit többet spórolni egy nagyobb ugrás végett..
-
Enzolord
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Nvidia mindenképp..

Ha már a gyerekkel cseszel ki a régi kacat videokártyáddal.. ..
(#115133) 04ahgy Nekem egy I5 2400/ GTX670/ 8GB/ SSD pakkal HD felbontással szinte minden fullon, min 40 fps..
Nemsoká monitor upgrade, megnézem full HD-n is.. 
(#115139) Space marine Ha már platformváltás, és nem a legújabb, akkor szerintem Intel felé tendálj, mert az AMD procik 1 magos ereje csapnivaló, főleg az alsó szegmensben, Intelhez képest..
-
válasz
04ahgy
üzenetére
Tényleg ha már itt tartunk ! Nyárra szeretnék a gyereknek egy gépet összerakni és gondoltam átpattintom neki a videókártyámat és meglepem magam egy másikkal ! A kérdés , hogy érdemes cserélni ? Nálam csak a Wot-FarCry4-ritkán BF4 fut , míg a gyerek szereti CodBo-Cs:Go Minecraft játékokat .
-
Enzolord
addikt
válasz
Space marine
üzenetére
Inkább intel procit vegyél alá..

-
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Sixkiller6
üzenetére
"Én örültem volna még ha a HT-15öt visszavágják kicsit, mert azt szinte csak Maus-szal lehet megcsinálni, de az még talán összehozható."
Meg lehet azt Type 5 Heavy-vel is.
HGyu
-
Space marine
aktív tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
akkor kb alacsony, közepes között leszek 30+ -al.. kb.
már csak jöjjön rendbe a HA mert nem tudok privátot írni

-
04ahgy
nagyúr
válasz
Space marine
üzenetére
Van ám hozzá gyorstalpalónk: [link]

A CPU lesz a karcsú, a GTX 650 Ti a GT 740-nél erősebb, és még azzal is futott 1080p-ben. Futni azért fog, ne aggódj.
HGyu
-
válasz
Space marine
üzenetére
Nálam 660TI+2Giga van és full HD-ben játszom közepes beállítások mellett fix50-60 FPs-el .Az adatlapomon ott a konfig amúgy .
-
Enzolord
addikt
válasz
Space marine
üzenetére
Én ugyan nem azt használom, de szerintem az karcsú lesz hozzá..
Proci mi van mellette? -
Space marine
aktív tag
Sziasztok! GTX 650 Ti 1gigás verziót használ valaki? full hd-ben közepes beállításokkal folyamatos?
-
Plasticbomb
addikt
válasz
jr1994
üzenetére
Crush régi nevén cruel mchiken.
(lehet már rosszil emlékszem, de volt egy idő, amikor a vezetők felvették a mchikent a névbe.
De rég is volt, tényleg el kellett most gondolkoznom azon, hogy vajon jól emlékszem-e...
) gizmo rémlik, Apollonak örülök! Jól tolta akkor is, jó volt vele is nyomulni.
Azért voltak érdekes esetek abban az időben is, azt nem mondom, hogy top30as klánokat vertünk, de igen meglepő eredmények jöttek össze.
Jehoss. Nem, nem tudom mikor lépett be. Én lassan másfél, két éve nem voltam aktív, aztán kellett a main klánban a hely, így kiraktak inaktivitás miatt, akkoriban lett alakítva az MBZ2. Mostanában sokat gondoltam rá, hogy ha más nem, legalább ts-re feljárni a régiekhez, és jókat játszani, ökörködni velük, szóval öröm és boldogság, van itt valaki "otthonról".
Van most akadémia a klánnak? Rákérdezek majd Zolmánál.

-
jr1994
addikt
válasz
Plasticbomb
üzenetére
Mostanában sokat cserélődött a társaság, aki több mint fél éve itt van az már régi tagnak számít. Cserébe egyre több lila játékos lép be a klánba, szóval van ennek pozitív meg negatív oldala is. De még mindig Zolma a parancsnok, és talán az emberek nevében is mondhatom, hogy jól vezeti a klánt, én legalábbis a vezetőséggel meg vagyok elégedve. Én úgy látom, hogy lassan, de biztosan erősödik a klán, például az egyik csapatunk ma 10:1-re verte az RSOP-t, ami azért nem kis dolog, és ha valaki egy éve azt mondja hogy top30-as klánok ellen nem kb az esélytelenek nyugalmával fogunk benni csatába, örültem volna de nem igazán hiszem el.
A régiek közül aki cw-n is aktív: Crush, Piratt, frensip, gizmó de így hirtelen ennyien jutnak eszembe, meg ami még hír hogy hosszú kihagyás után visszatért Apollo.
Jehoss-ra amúgy emlékszel?
-
jr1994
addikt
Most a kampány miatt mi is a 8-as cw-t meg sh-t erőltettük, de szerintem ezután fel fogunk menni tier10-be (M-B-Z).
-
kchryss
veterán
válasz
sanis77
üzenetére
SH elsődleges lényege hogy nyersanyagot gyűjtesz vele a klánnak amivel különböző tartalékokat lehet aktiválni így bónuszok formájában vissza kapod a klántól. A légióssal az a baj, hogy ő nem gyűjt nyersanyagot és a klán bónuszait sem kapja meg, ezért csak akkor szoktak vinni ha nincs meg a létszám a klánon belüliekkel.
-
-
sanis77
csendes tag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
VTEPS-be meg ilyen nagyobb klánokba szerintem nem férek be(pl még 10-es tankom sincs), azért akarok csupán légiósként.
-
-
Warton
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Pedig az IS-3A, IS-6 simán jó lehet 8-as sh-n is.
-
sanis77
csendes tag
Van itt olyan klán "képviselő", akinél szokott lenni T6 vagy T8 SH?
Amelyik klánban vagyok, abban sajnos nem igazán akar összejönni, de én szívesen mennék.
Van olyan, ahova lehet csatlakozni légiósként?
sanis7 az ingame nevem. -
-
adrian360
őstag
válasz
jozefgucci1
üzenetére
"CromwellB+Typ64 elmegy."
annyira elmegy hogy kb a legjobb két hatos SH tank
-
-
fradi81
veterán
-
po1son
addikt
-
jr1994
addikt
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Hát ja. Annyira én sem bánom hogy nem vttem meg, 10 prémium tank felett farmolásra már felesleges, legénységet húzni se az igazi, mert nincs 10-es light, ráadásul a ru-t el is adtam amint elit lett, nem szerettem. SH-n kreditbónusszal az IS3 is hoz körönként 40k-t, prémiummal 70-et.
XVM szerkesztésben profikhoz szól a kérdésem. Laptopon az fps oltárán áldozva leszámoltam az Aslainnal, és egy mezei xvm-et raktam fel, meg wotinfóról 1-2 kiegészítést pl csapatok össz hp-ja. A szerkesztéshez annyit értek hogy pl át tudom írni a minimap körök színét, de nagyobb átalakításokhoz még kevés vagyok.
A legfontosabb: az xvm konfig fájl hogy működik? Hallottam hogy van ilyen, de kb ennyi. Nem akarok minden modolásnál órákat szórakozni mire mindent újra megtalálok hogy hol is volt, jól gondolom hogy ez erre való?
Másik, hogy két dolog hiányzik
-hogy tudom a players panelen az ellenfélnél a csillagokat megjeleníteni?
-a wotinfóról leszedett bekapott sebzés számláló nekem nem működik, tudnátok linkelni egy működő megoldást?Ezek lennének a legfontosabbak, még akarok egy-két dolgot alakítani rajta, de az főleg design.
-
kchryss
veterán
válasz
jozefgucci1
üzenetére
Vigyed 8-as SH-ra ott nem kap 10-es ellenfeleket.
-
-
KisApám
addikt
Ha a T67 szinte nem is létező páncélját ennyire eltüntetik, akkor remélem gyorsabb is lesz a kicsike, úgy értem tolatva.
És ha a torony páncélzat csökken, akkor legalább a döglassú torony forgásának gyorsabbnak kellene lennie majd. DE szerintem egy nagy l*szart fog. -
Sixkiller6
őstag
válasz
jr1994
üzenetére
arra tippelnék, hogy a két MT könnyítésnek örülnek a legtöbben. a t55a-nál az ölj 3 artit még csak-csak összejön 2-300 meccsből (persze már az is túlvan a hajtépés szinten, ld pár hete posztoltam egy képet, ahol a skulóm már úton volt a 3. spg felé, amikor vki más lőtte ki), de a 2 gyújtás sima genyó random dolog, őrületesen alacsony eséllyel, amire szinte semmi ráhatása nincs az embernek.
gondolom wg-nél is azt látták a statisztikákban, hogy extrém ritkán jön össze.én örültem volna még ha a HT-15öt visszavágják kicsit, mert azt szinte csak Maus-szal lehet megcsinálni, de az még talán összehozható.
-
jr1994
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Lol pedig az az LT-10 pont azok közé a küldetések közé tartozik amikhez inkább skill kell mint mázli, szerintem az nem szorult nehezítésre. Igazán csak az objektes a nehéz, de az meg már legyen is nehéz.
-
po1son
addikt
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Köszi az infót, nem is néztem a változásokat, de így már tényleg sokkal egyszerűbb lesz.

-
jano_77
nagyúr
válasz
Warton
üzenetére
Én ugyan még csak a T-55A küldiknél tartok, nem is álmodom az Obisokról, de eljutottam odáig, hogy már ezeket sem figyelem, nem görcsölök rá!
Tegnap előtt pl tök nagyot néztem, mikor pár csata különbséggel sikerült 2 artys küldit megcsinálnom - egyik az ölj egy tankot és sebezz egy másikat egy lövéssel.
Szal megyek, próbálom kihozni egy csatából a legtöbbet, ami tőlem telik - persze a noobokat osztom a chaten
- aztán ha vmi sikerül, akkor bódottá! 
-
Warton
őstag
válasz
Sixkiller6
üzenetére
Jujj, de jó, mondjuk aObj260-ig ezeket már megcsináltam, de legalább így egy fokkal egyszerűbbek lesznek az obis küldetések. Én igazán annak örülnék, ha bedobnának egy másik küldetéssorozatot, alacsonyabb szintű tankokért. Eléggé befeszülősek ezek az obis küldetések és ezért annyira nem szeretem őket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Építő/felújító topik
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Cyberpunk 2077
- Riasztó topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4182, 94% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem lehet megteriteni, az ero tiszta oldalara.

) gizmo rémlik, Apollonak örülök! Jól tolta akkor is, jó volt vele is nyomulni.

Tegnap előtt pl tök nagyot néztem, mikor pár csata különbséggel sikerült 2 artys küldit megcsinálnom - egyik az ölj egy tankot és sebezz egy másikat egy lövéssel.