- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lall
veterán
Leírt tapasztalatok alapján, Budapest, Arany János utca, Nokia Care. Onnan még nem olvastam panaszt, csak jó tapasztalatokat (gyorsak, kedvesek, amit tudnak helyben javítanak).
Mi lelte szegényt?
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Lall
veterán
Minek integrálni mindent mindenbe? lófa*nak... Lehetne egyben a galéria is, meg a zenelejátszó és office, nem? Bezzeg, ha együtt jött volna menne a picsogás, hogy a miért tették egybe, meg hogy elrontották a OneDrive alkalmazást, etc, etc.... Aki a OneDrive-ját akarja turkálni nyissa meg az alkalmazást, ha telefonról akarsz OneDrive-ra megosztani akkor ezt.
Egy hálózati elérés (PC) viszont jó lenne. Lehetne WiFi-n áthúzni cuccokat.
[ Módosította: mukibuci ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
btudos
nagyúr
Nem szeretem a benchmarkokat, de kíváncsi lennék, nyers számítási teljesítményben a nyakamat tenném rá, hogy az alapvetően főleg energiatakarékosnak szánt A7 még 4 maggal is gyengébb, mint a két 1st gen. Krait core.
Ami persze nem azt jelenti, hogy gyenge lenne, de azért a 4 db A9-es magot tartalmazó Tegra 3 szintjét hozta annak idején az MSM8960, aminél az A7 valamivel gyengébb. Mondjuk ez tényleg szőrszálhasogatás, nem a proci lesz a szűk keresztmetszet, ezt én is aláírom.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
hibavissza
veterán
Miben fogja vissza az 512 RAM? Én az utóbbi pár napban nyüstöltem, de nem éreztem egy pillanatra sem, hogy valami kicsit is zavaróan visszafogná. Esetleg van olyan alkalmazás amit érdemes elkerülni az 512 RAM miatt?
Mikor megnyitom a navigációt vagy a fényképező szoftverét induláskor van egy alig érzékelhető torpanás. Erre gondolsz? -
btudos
nagyúr
Na azert az A7 es a Krait kozott van nemi kulonbseg. De egyebkent a duplaannyi mag es a magasabb orajel miatt a jelenlegi also kategoriat uti rendesen, foleg fogyasztasban (ezzel egyutt melegedes teren) van nagy elonye.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
glehel
senior tag
szerintem itt egy a lényeg legalábbis nekem, ne fogyasszon fölöslegesen mind a kettő egyszerre, és nem fogyaszt, gondolom a szoftverben van valami blokkolás (kapcsoló) ami nem engedi a mobil netet ha a wifi aktív persze ettől még az user úgy látja hogy be van kapcsolva de valójában nincs mert nem tartja a kapcsolatot a bázisállomással csak akkor veszi fel újra (kapcsolja be magát) amikor nincs wifi,vagy a wifi korlátozott (mondjuk nincs net rajta).
[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
Arra én is kíváncsi lennék, mert neowin.net-en ezt olvastam:
"
The build that's shipping on the Lumia 630 is actually slightly behind the latest DevPreview update. The 630 comes with OS version 8.10.12359, whereas the most recent DevPreview build (that I've got installed on my other devices) is 8.10.12382.I tweeted a pic showing this yesterday, if you're interested: https://twitter.com/gcaweir/st.../469209321184956418/photo/1 "
Nokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
-
l925
tag
jó maga hardver lehet hogy már több éves de én úgy látom h a legtöbb telefon a zászlóshajókon kívül mindegyik szokásosan 1 giga ram és vmi hasonló duplamagos processzor. Ha csak a számokat nézzük. De akkor ennyi erővel a Nokiákat abszolút bele sem kell számolni ezekbe a farokméregetésekbe ha kapásból " mindegyik "elavult" szerintem a mai alap céloknak is tökéletesen megfelelnek. A fő problémák szerintem magában a windows phone rendszerben gyökrezenek. Ugyanis még mindig jó pár sebből vérzik a rendszer. Lehet jobban járt volna a Nokia ha megpróbálja és marad az Intel(meego) vonalon
-
-
WestBam
senior tag
WP matrica az ezüst peugeot 306 sedan-omon.
Ebből senkinek nem lesz levehető ajtós német turmixgép úgy látom...
Mondjuk ha insta-n ránéztetek volna a profilomra lehet könnyebb lett volna (képre katt)...@Lalll
Ennyire bátor azért nem vagyok, meg amúgy is a clean híve vagyok így marad ez a wp logo.[ Szerkesztve ]
⭐⭐⭐ https://elemlampablog.hu/linkek ⭐⭐⭐
-
WestBam
senior tag
Ezért milyen telót is kapok bétatesztre???
Van még belőle, kolléga autójára is került (miatta vettem wp-t), szóval ha valaki szeretne némi postadíjért cserébe küldök szívesen 1db-ot. Ellenben csak akkor ha tolsz egy fotót róla pl. fb-ra, hogy tényleg célt ért a dolog és nem csak almás hanem wp autók is lesznek ezután az utakon
-
törölt tag
Én nem vettem észre hogy a 8.1 akuidőben olyan rossz lenne. Bár az is igaz hogy a gdr3 a 625-ön kb 10-15 percig volt mert utána raktam is fel a 8.1-et. De párom se panaszkodik az aku idő miatt a 820-ra. Mondjuk őneki elsőre maga az egész új rendszer nem tetszett Nehezen tud átálni az új dolgokra.
-
BiP
nagyúr
-
WestBam
senior tag
Ezt írtam, csak egy normális algoritmus kellene hozzá aztán meg is csinálhatná belőle a kész hdr képet, de ilyen funkció sajna nem került bele
@Clemi:
Kipróbáltam kb. az összeset, mindnek van baja, sajnos nem is kicsi, roboton meg olyan jók vannak még ingyenesben is, hogy ihaj(de nem sírok inkább, ma főnök s4-e befagyott csörgés közben, visszaemlékeztem mikor nekem is eljátszotta ezt az s advance majd nyugtáztam a dolgot azzal, hogy mióta megvan a 920 azóta nem voltak ilyen jellegű nyűgjeim és még hr sem volt rajta tavaly ősz óta mikor megvettem és mégis minden folyamatos és működik )
-
Bukk900
őstag
-
Clemi
veterán
Elfogadom, hogy a SoC gagyibb (az 520-ban jobb van?) de készenléti módról beszéltem (éjszaka mikor a telefonon semmi nem történik), ami egyben azt is jelenti, hogy hiába gondoljuk hogy nem, de lezárt képernyővel is folyamatosan ügyködik a rendszer valamin? Na de mi a fenén? Email szinkronizálás nincs beállítva, csak a Push üzeneteket figyelő appok (Viber,Messenger,Skype) ami nincs letiltva, és persze a naptár. Az 520-on ugyan nincs Skype de a többi ugyanúgy van beállítva. Tényleg ennyit jelentene az üresjáratban a SoC?
-
Bogyó bá'
nagyúr
Nekem már a 7.5-nél is a rendezett, "katonás", csicsamentes külső volt a legelső dolog, ami megfogott. Az "androidos káosz" már két éve sem jött be... ...A vezetéknevem ugyan nem "Vér", de a keresztnevemet eltaláltad! Gondolatolvasó szakkörre jársz?! Amúgy ha nem tévedek, Te is ebben a topicban rontod a levegőt, nem az androidosban!
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Bjørgersson
félisten
Néztem, de nem látom az összefüggést a Star Wars / Trek és a 8.1 közt.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Bjørgersson
félisten
-
spider80
őstag
Nem is szidom őket emiatt annyira,hisz én vállaltam be. Sőt akksi problémám is csak legelső nap volt. Alapjában véve elégedett vagyok,csak ezek az apró hibák nem kellenének.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
veterán
Irtam mar, hogy a 800-at is meg tudom sutni, habar ahhoz azert en eleg komoly igenybevetelt alkalmazok A 7.8 meg mindig jobban teljesit
Valami nagyon el van baszva akkor, majd minny benezek a kinezett 625 topicjaba, hogy ott mennyire jellemzo, aztan meglatom, hogy ketsegbe esek-e.(#41793) neooen
800nal a legendas zenehallgatos netezos kombo oli le a telefont, en eddig talan ketszer vagy haromszor talalkoztam vele, sima restart kellett neki.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!