- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mbale
tag
Mióta ezt a hihetetlenül feature gazdag GDR3-at felraktam, a chatre egyáltalán nem hajlandó csatlakozni. Szóval FB chat issue resolved, bár nem úgy ahogy szerettem volna
Zag Zag
-
Zlcsi
senior tag
olyat lehet valahogy csinálni, hogy minden elfelejtsen a telefon?
mintha "újrahúznám" a rendszert?
ha lehet hogy?
-
Zlcsi
senior tag
hmm...
ha a 720-as lefagy mit lehet vele csinálni?
mert az aksiát ugye nem lehet kivenni
-
Zlcsi
senior tag
köszi a segítséget
olyankor mi van ha a kapcsolatoknál be akarom állítani a google fiókomat, de már egyszer ugye kérdezte, amikor először bekapcsol a telefon, és be is írtam, az emaileket le is töltötte
de a kapcsolatokat nem tölti le, és ha be akarom írni a google fiók adatait akkor ezt a hiba üzenetet írja:A fiók már létezik
-
WinPho
senior tag
Le lehet valahogy szedni Lumia 620-ra a hivatalos GDR3-at, vagy csak a preview létezik? És ami fontosabb: kapok utána értesítést a Lumia blackről?
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
Lall
veterán
válasz WinPho #27416 üzenetére
Nincs preview, hivatalos van, ami már kijött a HTC-kre. Csak egy fejlesztői regisztráció szükséges hozzá és utána tölthető OTA-n. Lumia Black ugyan így OTA-n lesz telepíthető.
Keress vissza itt vagy winmagazinon (cikk cím: Van életaz update előtt) is megtalálod a leírást, hogy kell feltenni. Most nincs kedvem telorol linkeléssel szarakodni.
[ Szerkesztve ]
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
moleculez
veterán
Fb chathez nincs egy app sem ami képes push-ra is???
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
moleculez
veterán
Nekem semmi nem jelez semmit. Miërt? Akksikimeles kikapcs, mindenmas bekapcsolva...
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
Zlcsi
senior tag
most költöztem át egy 620-asból egy 720-asba
annak rendje és módja szerint letöltött minden személyes dolgomat, de a fényképeket a skydriveról két példányban töltötte le.
a filmtekercsbe letöltötte őket, majd csinál még egy mappát azt is filmtekercs néven, csak oda írta alá hogy forrás a skydirve,
voltak más mappákban is fényképek. azt is letöltötte rendesen majd még egyszer ugyan úgy ahogy a filmtekerccsel csinálta.Találkozott már valaki ilyesmivel?
Ha letörölgetem a fölöslegeseket, akkor vajon megint letölti?
-
pushalias
addikt
Segítek: Van élet az update előtt.
-
StLui
veterán
nekem is be van kapcsolva az auto backup funkció skydrive felé, de így lett a Skydrive-Képek- en belül Filmtekercs, Mentett képek, Mobil feltöltések, Családi szoba és ami zavar Dokumentumok mappa is. Valamit rosszul állítottam be, mert ugye Skydrive alatt is van Dokumentumok mappa
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
legiaap
félisten
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz SpongyaBob #27436 üzenetére
Remélem azért jövőre összedobnak értelmes méretben is felsőkategóriás telefont és nem folytatják, amit a Samsung művel.
(#27438) StLui: Ja ez kár, hogy cask akkora. Egy ilyet 32 vagy 64-el kéne kiadni.
(#27439) junior11: 5 coll is nagy. Én olyan 4,3 max. 4,5-nek örülnék. Az még elmegy. De annak nem örülnék, ha alsókategóriás telefonoknál lenne cask értelmes méret.
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
jockas
senior tag
válasz legiaap #27437 üzenetére
Remélem én is, hogy a jövőben nem ezek a tepsik lesznek a csúcskészülékek! Nem mostanság fogom lecserélni a 920-asomat az biztos, így van még idejük kinőni ebből az egyre nagyobb tepsi készítésből. A 920-as is elég határeset, főleg nálam (nincs nagy kezem...nem is nagyon tudom egy kézzel rendesen kezelni a 920-ast sem)...ami meg még ennél is nagyobb, azt én kihagyom, legalábbis mobiltelefon esetében biztos. Ha a jövőben kell majd egy táblagép, akkor van értelme ezeken gondolkoznom (mondjuk akkor meg már inkább 2520, mint 1520...méret ügyileg).
-
desolator
senior tag
Valamelyikőtök tesztelte már ezt az új lejátszót a moliplayer -t? A leírásában az szerepel, hogy elvileg mindent visz a flac-től kezdve az mkv, srt, sub-ig. Már leszedtem de csak egy sima mp3-at indítottam el viszont képzeljétek, bele lehet tekerni a számokba a csúszkával! Azonban zenére gyakorlatilag használhatatlan mivel nem tud a háttérben futni, nem is értem...
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
kolosanyi
veterán
Gondoltam kipróbálom az Outlook 2010-et. Hát nemtom ti hogy vagytok vele, de szerintem egy szar. A sima Live Mail pöccre működik, mindnt szinkronizál frankón, ez meg délután egy óta csak töltöget valamit, de odáig nem jutott el, hogy a naptáraim beszinkronizálja. Most gondolkodom, a Win8-as kliens milyen? (Majd ki akarom próbálni azt a rendszert is.)
-
aero.
veterán
Na, beszállok egy 625-tel én is, előreláthatólag a hétvége előtt megkapom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fotonikus chipekbe fektet az EU
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mazda topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest