- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mimi82
aktív tag
válasz
partymaci #90023 üzenetére
Szia!
Nyáron ezt a hibát csinálta a monitorom.
Bevittem a tv szervizhez.( Szeged, Kecskeméti utca szervíz ).
Mondtak egy árt is 20000Ft+áfa+munka díj. Nem érdemes meg csinálni.
Vettem egy új monitort 32000Ft-ért. -
-
quailstorm
félisten
válasz
partymaci #69421 üzenetére
új? használt?
mert ha 10 éves használt akkor a 10k pöppet sok lennepotenciális vevőként kötözködök, Cserkós Q&Q vacak volt/van, döglődik az elem ami háttérvilágítás mellett látszik, az egész nem ér annyit, hogy elemet cseréljek olyan állapotban van, viszont 12cm-es csuklókerülettel bírok, amire vásárolhatok férfi órát rendesen
-
quailstorm
félisten
válasz
partymaci #69038 üzenetére
Utolsó mondat nekem is mottóm. Inkább vettem új tápot(HKC->XFX) fejlesztés helyett mint úgy járjak mint haver. Kuka lett 3HDD-ből kettő...
Mondjuk én is utána lettem okos hogy anyám gépében a jóleszaz Mercury két HDD-t elreptetett. Ugye ez van legkevésbé védve az ingadozástól.
Táp azóta is megy, egy P2-ben van most, csendes gyilkos. -
quailstorm
félisten
válasz
partymaci #69034 üzenetére
hhhhhhhhhhhhhh
most komolyan bele mertél dugni egy vadonatúj lapba ami kétszer többet ér mint az egész gépem egy robbanóstápot?
őszinte gratulációm
a gagyitápok amúgy rendszerint elavult technológiát, elavult fel nem használt alkatrészeket felvonultatva készülnek
így volt a HKC-m P3-hoz készült ATX1.3 szabványú, a DL-450 meg 2001-es, miközben 2007-ben vásárolta haver. De a nyákon ott vigyorgott a dátum.
450-es FSP vagy Seasonic(XFX) alá nem kéne adni. Főleg új gépnél.Vagy ha már gány, akkor legyen hangulatos, Narancs-Codegen, muskátliláda-Mercury-400 vagy Vargáné.
-
válasz
partymaci #68750 üzenetére
ha 50 mega statik tárhely elég akkor csak domreg díj van ... http://propulsion.hu, mert minden domain regisztrációhoz jár 50 mb statikus tárhely
ha ez nem elég akkor van 2 hdd akciós csomag, domain 1990 Ft / év és ajándék domain reg van hozzá... én ajánlom
bár közöm van hozzá
ja sima .hu domain reg 1800 Ft + ÁFA (2 évre) nyilvántartási díj: 1400 Ft + ÁFA / év
-
azbest
félisten
válasz
partymaci #68224 üzenetére
kaliforniából nem biztos, hogy érdemes rendelni. Kínából megbízható eladótól 4500 alatt megvan, postázással együtt [link]
Moondjuk, ha nyomkövetős, akkor végülis nem sokkal drágább az amcsi sem. A kínai, ha jól emlékszem követés nélkül küldi. csak nagyobb értéknél követős.
-
partymaci
aktív tag
válasz
partymaci #64006 üzenetére
Illetve vane gy ilyen ITX lapom eladó.
https://www.asus.com/Motherboards/E35M1I/ -
-
HaZse
őstag
válasz
partymaci #58610 üzenetére
Ha be tudod állítani az UPnP-t éa rudsz port forward-ot csinálni, akkor mennie kell neki.
Ha így se megy, akkor keres privátban bátran. Szerencsére én már léptem tőlük és most - eddig - elégedett Inviteles vagyok az ő optikájuk fényévekkel jobb, mint a T-Home coax-os rebdszere.
Nálam most 60/20-as a net, amiből a speedtest alapján 67/21 jön ki.
-
Rick4
félisten
válasz
partymaci #58596 üzenetére
Érdekes, nekem meg kevés is a lan port rajta, ezért rá van kötve egy 5 portos mini switch, azon lóg egy másik router, és két ip kamera, rá van kötve egy openwrt-s tp-link, arra a gépem, plusz a tp-link wifijéről kapja egy negyedik aouter a vezetéknélküli jelet amit továbboszt, a harmadik porton lóg egy nas, wifin is kap még még pár eszközt, és a negyedik porton van egy blu ray felvevő is. Portforward és dhcp szerver feladatot is a hgw látja el.
Semmi baja sincs, tolja ahogy kell.Igaz, ez egy cisco ep3925. Ezt már csak az üzleti ügyfeleknek adják, meg úgy látszik nekem, mert cirkuszoltam.
-
fero02
nagyúr
válasz
partymaci #58339 üzenetére
Csináltatni kurva drága. Mi az Aranyablaktól rendeltük eddig ami kellett, illetve ami fog kelleni az is tőlük lesz. Korrektek az árak, jó a minőség.
-
geogabcsi
tag
-
lupus_l
aktív tag
válasz
partymaci #58228 üzenetére
Ennek érdekes története van: Díjnet Zrt.-t felvásárolta a Magyar Posta Zrt. - vagyis az alap alkalmazás kibocsátóját.
Csak egy meglévő rendszert használnak. Hamarosan a távhő számlán is lesz QR-kód.Vízmű esetén én a dijnet.hu -ra kapom és azon keresztül fizetem a számláimat. Így biztosan nem kallódik el a számla és a sárga csekk. Nálam hasonló helyzet van a nagyon zöld Környezetgazdálkodási Kht. számláival. Ez a cég nem használ rendes eszámla szolgáltatást - ők a csoportos beszedést és az átutalást ajánlják alternatívaként. Nekem ezek pénzbe kerülnek, úgyhogy marad a csekkes befizetés.
Példát vehetnének a Vízművektől -
lupus_l
aktív tag
válasz
partymaci #58222 üzenetére
Ha nem szeretnél sorba állni, akkor a Posta iCsekk alkalmazással kártyával is kifizetheted - ha van már a sárga csekken QR kód: https://m.posta.hu/postaqr
-
partymaci
aktív tag
-
-
-
válasz
partymaci #24276 üzenetére
nálunk újépítésű társasházban pont az ellenkezője a gond
folyik a víz az ablakok alján
annyira párás a levegő (most hogy nem egyszerre mosunk így eloszlik és nem megy fel 80%-ra ...), de így kétnaponta kell mosni
nem úgy mint régen ... mikor péntek este 3 géppel kimostunk mindent és 1-2 nap alatt megszáradt ... s a 40 nm-es lakásban sok helyet foglal az állandóan kevés ruhával megpakolt ruhaszárító
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest