- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaccss
tag
válasz
madstunt #75253 üzenetére
Ezt nekem írtad?
Miért nem hirdet senki 3-5 éves IPS full HD monitorokat, TV-ket, SSD-ket? Régen lejárt mindről a gari.
Sokan vettek már 2010 óta (ekkor jött be az IPS panel) másikat, nem az 1.-t használják.
SSD is van már 7-8 éve.
Hol adják el az emberek ezeket?
Egy csomó PC, stb. alkatrészt csereberélnek állandóan az emberek.A Samsung 710MP monitor+TV-ért 2011 nov-ben Bp-re mentem el, a Népligeti buszpályaudvarhoz hozta az eladó, buszon hoztam haza, 18e volt, 2005-ös. Ilyet többet nem tehetek, mert már nincs meg az 50 és 90%-os utazási kedvezményem. Meg amúgy se tennék. Postán nem vehetek TV-t, se monitort. Ezért nem nézek Szegeden kívülre.
2009. ápr-ig lehetett kapni 85400-ért. [link]
2,5 év alatt 85e-ről 18e-re ment le az ára. Nem tudom 2005-ben mennyiért volt újan, akár 100e is lehetett.Miért nem tudok most 6 éves IPS full HD-s monitort, vagy TV-t az új ár ötödéért 12-16e-ért venni? Újan ezek 60-80e-ért voltak 5-6 éve.
-
kraftxld
félisten
válasz
madstunt #72099 üzenetére
Én hirtelen nem tudok róla, pedig aktívan járjuk a szegedi éttermes "scénát" már vagy négy hónapja. De a korábbi tapasztalatokból kiindulva, piszok egyszerű otthon csinálni, és kb negyed áron összejön. Ha jól emlékszem az Auchan-ban láttam nori-t, gyömbért, meg wasabit (ami úgyis csak szinezett torma
lehet a mars téri öregasszonyokkal jobban jársz + ételfeték). Aztán meg lehet kombinálni a hozzávalókat.
-
gergo0328
senior tag
válasz
madstunt #69811 üzenetére
Attól függ mit nevezünk kávézónak
Ha jó minőségű kávét akarsz inni akkor abból egyenlőre 3 van szegeden: Kék Elefánt (Kárász Udvar Jalapeno mellett), Hét kávézó a Horváth Mihály u. 7. és az Antique Café a Petőfi Sándor sgt.-on a Medicenternél)
Ezek olyan kávézók amikben tényleg jó kávét fogsz inni és odafigyelnek mind az alapanyagokra mind az elkészítésre és képzett baristáktól kapsz italt.
Továbbá vannak Szegeden úgynevezett kávézók amikbe ha bemész kapsz egy átlag kávét amit otthon is emg tudsz csinálni a kotyogósoddal
-
bb0t
őstag
válasz
madstunt #61763 üzenetére
6 év alatt szerintem minden évben 5x 6x volt kint szerelő és megszámlálhatatlan hívásom volt feléjük. Néha rájuk jön a nosztalgia és egy visszatérő hibával kedveskednek, kiszámlázzák a 6 éve megvásárolt stbox bérleti díját. Azok voltak a szép idők mikor még lehetett kérni a happy special csomagot.
-
-
LÁZ
addikt
válasz
madstunt #47168 üzenetére
nekem van egy telefonoros usb stick, elvileg függetlenitettem, ha kijössz ebben a trágya időben egy rozéfröccsre, szivesen megkapod ajcsiba
Közérdekű: aki elég bátor és elszánt, hogy az előrejelzés szerinti csodás időben hajlandó beverni egy phohár bort, szeretettel várom holnaptól-keddig a pultnál.
-
Rawulf
őstag
válasz
madstunt #47168 üzenetére
Igen. MiFi a neve. Van nálam egy új, teszt példány, ha nem ragaszkodsz a használthoz.
Hagyományos LAN-os netet is tud osztani vagy 3G-t (egy kis kapcsolóval lehet választani).
Van saját akkumulátora is, úgyhogy lehet hurcibálni is.A dolog egyetlen szépséghibája, hogy még nem kaptam rá árat, tehát nem tudom, hogy mennyiért lehet elvinni.
-
HuMarc
veterán
válasz
madstunt #45427 üzenetére
Elvileg ezen a héten van utoljára JD, szóval elvileg jég még lesz. És ez alapján is úgy tűnik, hogy lesz.
-
tucsok.
senior tag
-
válasz
madstunt #32490 üzenetére
Nekem nem volt szempont a sim és a gps. És amirre nekem kell tökéletesen megfelel. Még egyzser köszönöm Rawulfnak
-
-
-
-
-
LÁZ
addikt
válasz
madstunt #27982 üzenetére
na szép
, azt hittem má' vmi windóz szörviz folyamatra gondol maga, mer aztán már kb mindent kipróbáltam-beirtam-futtattam-telepitettem e miatt a fos miatt, úgy néz ki, hogy az egyedüli segitség a rewindóz lenne, dehát csak emiatt a sz@r miatt - nexusmodmanager - nem fogok újat húzni...
ps. a vicc az, hogy másik normális mod menedzselő cucc nem igazán van a skyrimhez, igy kicsit rá vagyok kényszeritve, de még tartom magam
, me' nehogy má' az asszony ugasson be'
-
Rawulf
őstag
válasz
madstunt #27729 üzenetére
Ügyfélszolgálat:
http://www.telenor.hu/elerhetoseg/uzletkereso?ocode=0&shire=16&city=2&showrooms=1
Értékesíési pont:
http://www.telenor.hu/elerhetoseg/uzletkereso?ocode=0&shire=16&city=2&showrooms=1&dealers=2A Londoni krt. a helyes válasz...
-
-
DarkByte
addikt
válasz
madstunt #21598 üzenetére
A gond csak ott van hogy flotta tag vagyok és ahogyan a Telenor topikban olvastam, a flotta tulajdonos meghatalmazása nélkül nem cserélik ki a SIM-et. Gondoltam megkerülném az egész hercehurcát egy direktben kivágással.
Benézek szerintem szerdán a Telenor-hoz de attól tartok el fognak zavarni. Viszont ebben az esetben megnézem a Bartók téren azt a GSM boltot amit Pilóta javasolt, úgy is útba esik. Köszi!
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest