- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- One mobilszolgáltatások
- Kikristályosodik a Razr 60
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz
Attix82 #55775 üzenetére
Igen ezkre mondom azt, hogy extreme peldak.
2012-ben ugyanitt (ED) vasaroltam parom szuletesnapjara egy Samsung fenykepezogepet. Termekregisztracio utan azt az uzenetet dobta a rendszer, hogy a termek nem hivatalos markakereskedesbol lett forgalomba hozva. Magyaran szurke import. -
Archttila
veterán
válasz
macilaci78 #55773 üzenetére
Nekem konkretan egy ponyvas teherauto (nem futar) hozta a TV-t. Gondolhatod milyen allapotban volt a doboz. Lapjaval elborulva
a benne levo hungarocelre eloszor azt hittem osszetort, de jobban szemugyre veve egyszeruen egy joval kisebb televizio darabjat raktak be direkt kettetorve! a doboz ket szelere.
(#55772) dying_star:
Igen ezzel is tisztaban vagyok.
-
Archttila
veterán
válasz
Attix82 #55762 üzenetére
Ennel joval extremebb esetek is vannak... sot ahogy neha elnezem a forumokon valakinek szinte mar ez a hobbija, en pedig a 11 ev alatt most eloszor eltem torveny adta jogommal. Korabban 2 alkalommal volt gariztatva muszaki cikkem /szumma
Termeszetesen te mint kereskedo a masik oldalat nezed ami ertheto is, hiszen ez a vasarlonak egyfajta biztonsag, nektek viszont csak bosszusag. Egyebkent ugy tudom ilyenkor outletbe ertekesitik a termeket amin meg igy is van egy minmalis hasznuk. (mondjuk ez inkabb csak eros tipp)
Idokozben sikerult elernem egy masik ugyintezot aki megsurgette a penzugyi osztalyt. Allitasa szerint minden rendben van csak annyi problemas eset gyult ossze nekik az unnepek alatt, hogy nem gyozik.A problemam a hozzaallassal van, nem az adott ceggel, kereskedessel. Felvenni egy telefont, irni 2-3 sort szerintem a minimum, ha mar egyszer kicsusztak a hataridobol.
ps.: Azert van egy olyan piszok magyar mentalitas a kereskedok reszerol ami undorito. Kifizetek egy adott termekert mondjuk tobb 10K-t es bontott termeket kuldenek. Jelen esetben nem ez tortent, de ha mar eloszeretettel csinalnak ilyet es ehez hasonlo mocskossagokat, legyen mar az embernek joga elallni. Persze itt megint felmerul a kerdes mit csinaljon a kereskedo ha valaki hobbi szinten cserelgeti ilyen technikaval a fejhallgatoit, mert olvastam mar olyat, hogy egyszerre vesz 3-4 tipust, tesztelgeti, nyuzza oket, aztan amelyik megfelel az igenyeinek megtartja... 50-70K-s fulesek.
(#55760) dying_star: Igen
-
Archttila
veterán
Az egyik igen nagynevu muszaki boltnal tobb mint 1 honapja (December 5) jeleztem a vasarlastol valo elallasi szandekomat, de mindezidaig annyit sikerult intezniuk, (nagy nehezen) hogy December 15.-en elvitte a futar a termeket. Azota siri csend, emailekre nem reagalnak, telefont az ugyintezo nem veszi fel.
Kerdem en: meddig legyen turelmes az ember? Az oldalukon talalhato aszf mi a lof@szert van, ha nem tartjak hozza magukat?
Nem lenne ennyire duhos az ember ha idonkent dobnanak egy telefont, hogy te marha megcsusztunk az unnepek es egyeb fekete pentekes f@szsagok miatt legy turelmes anyamtyukja... De semmi!Termeszetesen mindennek nyoma van, e-mail, datumok, nevek, telefonszamok fenykepek a termekrol ahogy kertek.
Felhaborito mit meg nem engednek maguknak cegek. Kozel 450K rol van szo! -
Archttila
veterán
A Pizzatorony ott van a lakásunkkal szemben de annyira zsíros a tésztájuk, hogy mi inkább párommal a Pizzafutárhoz ülünk be havi egy alkalommal. Finom, gyorsan elkészítik, a hely nagyon hangulatos és nem mellesleg olcsó.
Emlékszem amikor Szegedre költöztünk nagyon meglepődtünk, hogy a kiszállításért és a dobozért fizetni kell.Nyíregyházán nem találkoztunk ilyennel és pizzák is olcsóbbak egy picivel.
-
Archttila
veterán
válasz
ShadowX #55234 üzenetére
A másik meg a távirányító. Komolyan, mintha féltégla lenne úgy kezeli. Leejti, erre jön a jajj.... Amikor a telefont kézbeveszi, attól meg a hátamon feláll a szôr.
Ne is mondd! En a taviranyitot benne hagytam a gyari kis zacsiban es a hatuljat leragasztottam, persze az esestol ez sem vedi meg de legalabb nem lisztes, ragacsos, mert fozes kozbe bejon tablet, fozosmusor persze a keze csupa "konyha"
Egyszeruen ahogy irtad, nem figyelnek oda ra, azt gondoljak csak nekunk fontos ennyire az adott keszulek.
-
Archttila
veterán
válasz
totya694 #55140 üzenetére
Teljes mertekben egyetertek. Mind a ketto meghajtora 3 ev garanciat kaptam, es ugy tunik a tervben levo WD-re is ennyi lesz.
Persze egy esetleges meghibasodasnal/adatvesztesnel mindez csak olcso vigasz lenne...
Egyebkent ti tobbszorosen backupoljatok a fontos (potolhatatlan) adataitokat? (1 backup nem backup elv)
Nalam igy fest a dolog: felho --> pendrive --> kulso HDD (kesobb ugyanez RAID-be) -
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Első PC-s játékom: Észkerék
-
Archttila
veterán
uj uzenet helyett veletlenul valaszt nyomtam. sry!
-
Archttila
veterán
-
-
Archttila
veterán
Karacsony... devarom`
Huszonnegyedike, kenefa, raermeg, nemerra, majdholnap, elvalok, veszekfat, azjolesz, hogynezmarki, jakerem, akkorazt, mennyilesz, ennyitegyfaert, legyenot, legyenotfel, legyenhat, joleszazelso. Megyunknagyihoz, nemakarok, jonjezuska, minimaxkell, nagyimesel, minimaxkell, mosthagydabba, hozdamackot, elegharom, csokilonka, koszonjszepen, ilonkaeknakis, mer'nemkoszontel, nem
bajh
abudos, szalljbe, szalljki, ittanagyi, minimaxkell, hozjezuska. Hozdfelafat, holatalp, teraktadel, nemenraktam, deteraktad, ottszok'lenni, deottnincs, merteraktadel, utalomakaracsonyt, elvalok, megvanatalp, ugyeteraktadel, eltortbazdmeg, menjteszkoba, felnegybazdmeg. Holafuresz, szomszednal, holaflex, szomszednal, holaszomszed, zalaban, kurvaanyjat, aztlatogatja, picsabafaval, kellafa, utlalomakaracsonyt, faragomkessel, deneazzal, deazeles, kenyervago, eszunkzsemlet, hozzaltapaszt, uristen, azmegvarhat, bentvannezdmeg, ferde, esmost, jobbradol,
esmost, megmindig, esmost, derondafa, anyad, anyamathagyjukki, teddleakest. Holadiszek, fentiszekreny, nincsottsemmi, masikszekreny, egojo, tavalyvettem, nemegbazdmeg, potizzo, azsemeg, picsabaegovel, kellazego, kontaktosvagymi, tedleakest, leszgyertya, leegahaz, nemkellfuteni, szaloncukor, otkilovan, fasznakannyi, gyereknekkell, gombdisz, szalmadisz, alufoliabandio, csengettyu, nincsencsucsdiz, huzdraangyalt, fenyottojik. Csomagoljal, tokpazarlas, akkorfozzel, fozokpacalt, entobbetsemmitnemcsinaloknektek, csomagolok, holacellux, papiroknal, holapapir, diszeknel, nincskaracsonyos, nebaszki, vanboldogszulinapot, nebaszki, rairomjezuska. Gyertekenni, minimaxkell, gyertekenni, mindjart, gyertekenni, mindjart, entobbetsemmitnemcsinaloknektek, nemszeretemahalat, pedigfinom, minimaxkell, nemjonjezuska, szeretemahalat, elsoztad, mosthagydabba. Teddfellemezt, minimaxkell, szentestenem, kiskaracsony, nagykaracsony, pasztorok, namitkaptal, nemlego, nesirjal, legokell, fakocka, le-he-goo-kell, apaisezzel, nemeztkertem, nincsnemez, mondtamlegot, kurvadraga, neagyerekelott, nehisztizzel, feldoltafa, kurvaelet, egazego, mondtamkontaktos, deszepnyakkendo, ugysehordod, akkorisszep, joalanc, nemkellettvolna, penznemszamit, esalego, kapszanyadtol, nesirjprucsok, szeretlek, enisteged!!! -
Archttila
veterán
válasz
quailstorm #54761 üzenetére
"rar és unrar meg még mindig nincs az alap debianban"
Szerinted mi ennek az oka?
-
Archttila
veterán
Aszongyaja: Adott egy Popcorn Hour A-410 medai lejatszo aminek van egy ratyi beepitett torrent kliense. Szeretnem a laptopon hasznalt transmission Remote GUI-t mukodesre birni, de makacskodik.
http://192.168.0.102:9091/transmission/web/
Mit rontok el? (IP biztosan jo)
A belso mukodik: http://192.168.0.102:8077/transmission/web/
-
Archttila
veterán
Valakinek nincs kolcsonbe veletlenul egy service taviranyitoja Samsung TV-hez?
-
Archttila
veterán
Nalam 2,5x lassabb a Digi
-
-
Archttila
veterán
Járt már valaki Dr. Pölös Andrea fogorvosnál? Szerintetek nem túl drága?
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Egy osregi (2006-os
) Medion laptopra szeretnek Windows XP-t telepiteni, viszont optikai meghajto nincs a gepben, es sajnos USB-rol sem tud bootolni
(legfrisebb BIOS etc. etc.) Magyaran par oracskara szuksegem lenne egy kulso optikai meghajtora... ertelemszeruen ezert a muveletert nem ruhaznek be egyre.
Csoki, alkohol vagy egy kis kp. amit adni tudok -
Archttila
veterán
Valaki nem akar rendelni valamit a Lonsdale Store-bol?
-
Archttila
veterán
válasz
FoxiestFox #42847 üzenetére
Termeszetesen nem, de bizonyara a tobbseg szereti az informatikat
-
Archttila
veterán
En valami sorozos, szakmazos talira mennek el itt Szegeden. Viszonylag uj lakoja vagyok a varosnak
-
Archttila
veterán
Tudnatok a paromnak ajanlani Szegeden egy jo masszort?
Altalaban csak en masszirozom (remelem
) de idonkent szeretnem ha egy profi is a kezei koze venne.
Relative olcso legyen es (bar nem feltetel) no.
szerk.: Meg a karacsonyi ajandek melle hozzacsapnam a berletet...
-
Archttila
veterán
Ha valakit erdekel egy kartyafuggetlen Nokia 500-as telo dobjon egy pm-et. (makulatlan allapotban van)
-
Archttila
veterán
Nalatok minden okes a DIGI nettel? Tegnap ota kemeny 20 kbit/s
-
Archttila
veterán
Surgosen keresem Szeged legolcsobb webcamjat.
(meghalt a Logitech C525)
Esetleg csere erre
Nagyon surgos!
-
Archttila
veterán
190 cm es 85 Kg vagyok... jo lenne meg 5-7 Kg-t felszedni :/ Persze azert nem panaszkodom
-
Archttila
veterán
Egy 3000 Ft-os telot szerintetek megeri fuggetlenitettni?
Mennyibe faj mostansag egy ilyen muvelet? Surgos lenne...
-
Archttila
veterán
Egyszeru asztali "netezos" gepbe keresek olcson 300-350W-os tapegyseget. Surgos lenne!
-
Archttila
veterán
Ezt keresem megkimelet allapotban. Ha tudtok ilyet szoljatok, irjatok kialtsatok...
koszi
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
En is tobb mint 10 ev utan hagytam abba a dohanyzast egyik naprol a masikra, es azt hiszem olyan 1-1.5 honap utan vettem eszre eloszor azt, amikor mar csavarta az orromat a fust.
Ennek most Junius 1-en lesz kereken egy eve. Oszinten szolva ma mar egyenesen duhit az, amikor valaki elottem (legszebb amikor biciklin) ellibben egy fustolgo bagoval a kezeben. Pont most beszelgettunk errol a parommal, amikor meg ezen az istenverte majalison a kis gyerekvasut elott sem birja megallni, hogy arra a 2 percre ne gyujtson ra...
Egyaltalan nem hianyzik a cigaretta... sot!Es, hogy mi volt a leszokas oka?
Tomoren: egy teljesen uj elet, egy uj varosban, egy uj munkahelyen egy uj tarssal
Egyszeruen ugy ereztem, hogy ebbe mar nem illik bele a bago.
Na es persze az anyagiak! -
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Most egy nagyon szomoru, es rossz hirt kell kozoljek veletek
Ugy fest a dolog, hogy holnap muszaj leszek felulni a polipra
Nincs valakinek egy majaliskibackelo script-je?
-
Archttila
veterán
Nem, hanem arra ami elvileg csak a netes szamlacsomaggal rendelkezo ugyfelekre vonatkozik mondvan, azert van a netes szamlacsomagod, (es az erre vonatkozo kedvezmenyed) hogy ott intezd a penzugyeidet. Ha bejossz es a munkatarsunkat terheled, akkor fizess felarat. Nyilvan sarkositva de ez a lenyeg. De mondom, akkor en felre lettem informalva (meg Nyiregyhazan) es ilyenrol szo nincs. De az lesz a legtisztabb ha holnap szemelyesen bemegyek es megkerdezem.
40K-t raktam (rakattam) delelott a szamlamra, de egyelore en sem latok semmifele levonast... -
Archttila
veterán
Van itt olyan aki OTP-nel netes szamlacsomagban van? Ceges szamlav. kedv., nem kapok kivonatot stb, minden ok viszont ugy hallottam, hogy ha kp-t szeretnek befizetni a szamlamra, akkor valami 700 HUF-ot + osszeg utan x%-ot lekap. Letezne?
-
Archttila
veterán
-
Archttila
veterán
Kiado garzon lakast keresek szegeden Majusi koltozessel. ~30K+rezsi.
Ha valaki tud/hall valamit jelezzen!
Koszonom.
-
Archttila
veterán
Asus BC-12B1ST Blu-Ray drive-ra keresek fekete elolapi KERETET. A talcakeret afeliratokkal egyutt ep, csak a korultte levo keretre lenne szuksegem. Ha valki tud segiteni privizzen.
Koszi
-
Archttila
veterán
Sensheiser PMX 60 utcai fulesemre keresek szivacsot. Tudtok Szegeden olyan boltot ahol kaphato ilyesmi?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mobil flották
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Autószerelők, autószerelés
- Star Trek
- Robotporszívók
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Keresünk dokkolókat
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest