Hirdetés
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Bemutatkozott az Infinix GT széria új generációja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
markknight
üzenetére
Nem véletlenül tarták távol magukat a magyar szinkrontól jópáran. Kétségtelenül kényelmes ellenben nagyon ügyesen el tudja k*rvítani a film tartalmát.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Nekem nagyon bejött annak idején. Le tudott kötni a történet, a humor és a harcjelenetek bőven kárpótoltak a néha gagyibb hatású jelenetekért. Számomra az egyik nagy kedvenc tőlük, nagyon tudnék örülni a folytatásnak.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Nekem nagyon bejött. Néha sikerült bekönnyezni a rögésben de tudott vérkomoly is maradni ahol kellett. Ebben (is) marha jók a koreaiak szerintem.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
lezso6
üzenetére
Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki "antielfogult" a magyar filmekkel/sorozatokkal kapcsolatban. Kivéve az Argo (1), amihez természetesen nem lehet hozzájutni (én legalábbis nem tudtam) DVD-nél komolyabb minőségben. Pedig ezt a magyar alkotást még én is szívesen tárolnám 4K Blu-ray verzióban...
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Na erre én is rá fogok rabolni!
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Igen, ez az élőszereplőzés sokszor igen izzadtságszagú szokott lenni. Általában valami hiányzik belőlük, amiért az eredeti mű sokak kedvence tudott lenni.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
paatrick
üzenetére
Én attól kapok heveny hányingert, hogy fognak egy nagy rajongóbázissal bíró művet (játék, rajzfilm stb.) megfilmesítés céljából, hogy meglovagolják az adott mű sikerét, ellenben izélnek egy icipicit is tisztelni azt. És megy a rácsodálkozás, hogy mi ezzel a gond. A rajongótábor van éppen telibekakilva, akik nem feltétlenül ezt érdemelnék. Ha csinálnának pl. egy könyvből filmet, amit a bolygón élők 99%-a nem ismer és a legújabb trend szerint k*rvítják el, valószínűleg nem okozna ilyen felháborodást. Szerintem. Tudom, hogy a behozott pénz számít csak, de joguk van a fanoknak is háborogni a kedvencük megcsúfolása miatt. Ami nem feltétlenül woke-ságból fakad, akármilyen trendi is legyen manapság ezzel billogozni másokat. Respect az összefoglalódhoz.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
paatrick
üzenetére
Nem csak más színészkedéssel mennek, hanem a rendezés stílusa is más. Más dolgokat próbálnak meg központba helyezni mint az amerikaiak, ezért tűnnek a dolgaik néha hihetőbbnek, emberibbnek stb. Én az ázsiai (szituációs) humort is nagyon kedvelem, még ha néha túl is tolják, persze kizárólag eredeti nyelven mert rengeteget tesz hozzá a jelenetekhez. Ja és nincs kvótázás...
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Egyszerű a válasz. A te szemed és elméd már túlságosan is az amerikai "bullshiteket" szokta meg, szerintem ne is pazarold az időd koreai cuccokra.
-
Piszmaty76
aktív tag
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Az nekem is. Nagyon kíváncsi vagyok merre halad tovább a sztori.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Én azért egy kicsit sajnálom. Olyan volt amilyen, de a sötét hangulata és az itt-ott horroros brutális látványvilága tetszett. Még egy évaddal szívesen megpróbálkoztam volna.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Kergeboci
üzenetére
Nekem sincs semmi bajom sárkányékkal, valamiért teljesen le tud kötni az egész évad. A gyűrűék első két része után csak ürességet éreztem, mintha nem is a bámulásával töltöttem volna 2 órát. Olyan semmilyen volt számomra: nem utáltam, nem szerettem, semmiyen nyomot nem hagyott bennem a történet, a látvány stb. Akkor ébredtem rá, nem kell ezt erőltetni, nyilvánvalóan nem én vagyok a célközönség...

-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Nem vagy egyedül ezzel.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
bandras0226
üzenetére
Nekem nagyon bejött ez a sorozat!
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Nekem nagyon tetszett végig. Több ilyen jellegű sorozatra fáj a fogam...

-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Én is gyorsan ráguglizam a sorozat végeztével, hogy miben játszott még...

-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Köszi, ránézek.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Eléggé ázsiai film párti vagyok sok kedvenc ázsiai színésszel/színésznővel, nekem tuti nem lesz gondom ezzel.

-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
Komplikato
üzenetére
Köszi, erre rákukkantok.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
Megkockáztatom nekem jobban tetszett mint a The End of F. World (bár az is tetszett). Szintén tini road movie stílus borult humorral.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
CptAdamica
üzenetére
A Wayne sorozatot láttad már? Az I Am Not Okay with This-re rákukucskálok, köszi a tippet.
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
AD4MINATOR
üzenetére
Engem anno nagyon lekötött a sorozat, bár nem tudnám megmondani, mi volt a pontos oka. Talán a "furasága" miatt, nem okozott lezavarni az egész évadot. Azután pedig még egy ideig a történéseket emésztgettem, jó értelemben. Nagyon várom a folytatást, ha lesz...
-
Piszmaty76
aktív tag
válasz
bagyulajuve
üzenetére
Nekem a Titans hangulata is nagyon tetszik. Nem kicsit nőtt a szememben Robin a sorozat által. Bár még csak az első évadot láttam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- iPhone / Macbook / Laptop javítás Újpest!
- X1 Carbon Gen10 27% 14" FHD+ IPS i7-1260P 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7600K / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 256 SSD + 1TB HDD
- iPhone 16 128GB Ultramarine Karcmentes, 100% akkuval!
- Thrustmaster t300 Ferrari+tlcm pedál(garanciás)!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- 233 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest