Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
genndy
addikt
A Fallout 3-nak egy komplett ilyen DLC-je is volt

De már az 1-ben benne voltak (csak élővel ott még nem találkoztunk), egy random encounterben a játék legjobb pisztolyát lehetett megszerezni, csak töltény nem volt több hozzá, csak amit ott összeszedhettünk.
De a sorozatban is már ott vannak, az borult ki az 51-esben a hűtőből is
És egyébként stimmelt a játékbelihez. -
Pitterix
őstag
De, gondolok itt a folytonos tintázásra, meg hogy elég hamar ideges lesz, nem tudja kontrollálni az érzelmeit. AD4MINATOR: Juj, az első évad is szenvedés volt. Mi vett rá a másodikra?
-
Stranger Things
Megtekintés közben nekem kicsit fura volt hogy Tizi ott áll a kapuban, miközben mennek a "psychic silencerek", de akkor nem foglalkoztam vele. Mike elmélete után már értem, hogy miért volt olyan az a jelenet amilyen, szerintem valószínűbb, hogy túlélte minthogy nem. -
Stranger Things
Dufferék nyilatkoztak a befejezéssel kapcsolatban: forrás netflix
During the party’s final D&D campaign, Mike tells the story of Eleven possibly escaping the Upside Down and moving to a small village. Why did you leave her ending ambiguous? Matt Duffer: What we wanted to do was confront the reality of what her situation was after all of this and how could she live a normal life. These are the questions that we’ve been posing this season that Hopper just doesn’t even want to think or talk about. Mike’s obviously talked about it a lot, but it’s sort of this fantasy version that would never work. There are two roads that Eleven could take. There’s this darker, more pessimistic one or the optimistic, hopeful one. Mike is the optimist of the group and has chosen to believe in that story. Ross Duffer: There was never a version of the story where Eleven was hanging out with the gang at the end. For us and our writers, we didn’t want to take her powers away. She represents magic in a lot of ways and the magic of childhood. For our characters to move on and for the story of Hawkins and the Upside Down to come to a close, Eleven had to go away. We thought it would be beautiful if our characters continued to believe in that happier ending even if we didn’t give them a clear answer to whether that’s true or not. The fact that they’re believing in it, we just thought it was such a better way to end the story and a better way to represent the closure of this journey and their journey from children to adults. Matt Duffer: And the reality is, if Eleven is out there, the most that they could hope for is a belief that it’s true because they can’t be in contact with her. Everything falls apart if that were the case. So if that’s the narrative, this is really the best way to keep her alive. And it’s about Mike and everyone finding a way to move past what’s happened -
Sajnos nem, időnként újra megnézem az egészet.
Mikor kisgyerek voltam, akkor ment a tévében, de akkor ugye nem volt adott a lehetőség, hogy az egészet lássam az elejétől a végéig, mert az adott kereskedelmi csatorna adását kellett volna folyamatosan követnem. Szerintem valamikor 2020 környékén láttam először az elejétől a végéig. -
paatrick
őstag
Szóval csak hogy értsem az elméleted:
Kaliból helyben bugyog ki a vér, majd amire Hopper odaér elállítja(?) és "eljátssza hogy meghalt". Majd 1 órával később mikor 11-nek kéne a legnagyobb segítség hogy legyőzze a főgonoszokat, akkor nem segít neki, se a többieknek. Majd megint 1 órával később mikor átmennek a kapun már mégis segít neki és félhalottan 3 kilométerre kiterjeszti az erejét hogy elrejtse
Hát...
Persze egy topikkal odébb a filmesben van aki váltig állítja hogy a Total Recall filmben amit látunk az a valóság. -
AD4MINATOR
nagyúr
na hogyne, hány éve ígérgetik azt is már
aztán új rész meg végképp sose lesz már ilyen tempóban... pedig ez az új Netflixes sorozat megágyazhatna neki egy új főhős(nővel) akár + Sam, mint mentor, hiszen új narratívát vinne a sorozatba, Sam amúgyis "öreg már", és a co-op faktor is jól jönne a multiplayer miatt (bár ott az igazi az S vs M mód
) -
paatrick
őstag
Igazából ez az egy hype sorozata maradt a Netflixnek, így érthető hogy a lehető legtöbbet akarják kipréselni belőle még utoljára.
Jövőre meg jön az erős fejvakarás hogy mégis mivel fognak nézőt bevonzani. Stranger Thingsnek vége, Squid Gamenek vége, Witcher lefőtt.
A riválisok jelentősen jobban állnak. -
Nordic
Közösségépítő
Vagy inkább ezzel előzik meg azt, hogy szokásos woke sz*r lesz, és nem fog tetszeni a rajongóknak. Így legalább mondhatják, hogy ez egy más történet, ami reflektál a mai világunkra.
Mondjuk engem nem izgat, mert csak az első részt játszottam végig, a másodikat már abbahagytam, mert nem tetszett a sok mechanika lebutítása, és így a 3.ba bele se kezdtem. Viszont az jobban izgat, hogy ha megvalósul H. Cavill által a WH40K sorozat, na abba mennyire és hogyan fog belevauzni az amazon, mert az viszont nagyon is érdekel.
-
-
SunMount3r
nagyúr
Pedig legfőképp a "külső" űrhajós jelentek azok voltak. De nem csak "pixelesek"', hanem überál gagyik is (robbanások, ilyesmi).
No, mind1...#84320 paatrick: Ha még egy kis "gyomrod" is van hozzá, akkor inkább ez, aha még nem volt meg: [link], sajnos csak 1 szezon, de az "adja". Kár, hogy befuccsolt a sorozatokkal a Google, lehetett volna ennek is folytatása... (Minden, ami szerintem (pl.) az Expanse-ból hiányzott, az ebben meg van).
-
Ez a kedvencem tőlük, Michael Bolton oda teszi magát!

bobalazs:
Aha és van pár komoly társulásuk pl.: Akonnal meg Justin Timberlake-kel, de voltak sketch-eik is a legjobb talán a "The Shooting AKA Dear Sister" és a Saturday Night Live-ba is feltűntek talán, de utóbbiban nem vagyok biztos. Van filmjük is a Soha ne állj le a soha le nem állással.
szerk.: feltűntek az SNL-be a dear sister is oda készült -
-
-
-
-
-
-
.LnB
titán
Valahogy nincs már meg az újdonság hatása, mint a LDR-nél volt. Felét megnéztem tegnap, és igazából nem az az első gondolatom, hogy jó lenne. Pedig ha külön visszagondolok a részekre, akkor egyáltalán nem voltak rosszak. Leszámítva az Unreak Tournament-et, az hatalmas csalódás volt nekem.
(Meg amúgy is, miért nem Quake?!
)
A másik csalódás viszont az, hogy az amit a legjobban vártam, a Concord-os rész benne sincs!
-
Bad Pritt
félisten
Ez amúgy nem mond ellent annak, hogy tudtak volna a lényekről korábban. Igazából nagyon keveset tudni a világról, simán lehet más titkolózó cég is érintett pl. Meg ha belegondolunk az Aliens idejére már legalább öt kontaktjuk volt a xenomorffal (Prometheus, Covenant, Alien, Alien: Isolation, Alien: Romulus) és még mindig vakon volt nemhogy a világ, de a Weyland-Yutani nagy része is, pedig még túlélők is voltak.

-
Bad Pritt
félisten
Amúgy ha jobban belegondolsz az első Alienben mind Anya, mind Ash úgy beszélt az Alienről, mintha lettek volna korábbi információik róla. Az idén a kánon része lett, hogy David, a Prometheus és a Covenant története hazajutott a Földre, de történhetett még más is az első film előtt, ami miatt mindenképp űrkamionosokkal akartak begyűjtetni egy példányt.

-
negyven2
nagyúr
Alien: Earth | Teaser - Reflections
When a mysterious space vessel crash-lands on Earth, a young woman (Sydney Chandler) and a ragtag group of tactical soldiers make a fateful discovery that puts them face-to-face with the planet’s greatest threat in FX’s highly anticipated TV series Alien: Earth from creator Noah Hawley.
Noah Hawley ugye az IMDb-n 4.9-es átlagon álló, Lucy in the Sky című filmet csinálta, meg az FX-es Fargo sorozat 4. evádat...
Meg az FX-es Fargo sorozat első, második, harmadik és ötödik évadtát, meg a szintén az FX-re készült Legion sorozat minhárom évadát...

tudom sz*r poén
-
-
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
attiati
veterán
A befejezés amúgy tervezett volt vagy kaszálták?
Úgy tudom, hogy az író beismerte, hogy semmilyen elképzelése nem volt a sorozat végére.
Kb ez érződik a sorozaton is, hogy megy az ismeretlenbe és talán pont ettől olyan hiteles a néző számára a kiszámíthatatlanság. Mert nincs az író fejében sem
-
paatrick
őstag
"Nem támadásként írom ezt félre ne érts, én is szívesen dumálnék mondjuk Csillagkapu dolgokról"
Mikor lesz már új csillagkapu?
Star Trek sorozatok jönnek sorban, ez meg tetszhalott 10+ éve. Valami értelmes stúdió felvásárolhatná a jogait.TV-ben adják most az Atlantiszt, hát nem öregedett túl jól
az alapsorozat jobban bírta a strapát. -
-
negyven2
nagyúr
Igazából annyira nem, mert a Paramount+ egyik legnézetteb sorozata volt. Csak most ugye ott átalakulások vannak (lényegében a Paramount-ot megvette a SkyDance), és van egy 2 milliárd dolláros, belsős adóság leírási lehetőség is. Ami azt jelenti, hogy elbocsájtások, részlegbezárás (állítólag a Paramount+-nak is annyi, a meglévő tartalmaikat meg eladják license-be), és sorozatkaszák.
Vagyis max annyiban igaz, hogy jól ment, de lehet az új vezetés szemében már nem fog annyira jól menni.
De ugye ők csak a forgalmazók voltak, így az azt készítő produkciós cégek el tudják adni majd másnak (már ha kell nekik). -
paatrick
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3190 - Intel N3350 I 4GB I 64-128SSD I 11,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 27% - MSI MAG CORELIQUID 240R V2 AIO vízhűtés!
- AKCIÓ! BESZÁMÍTÁS! Részletfizetés 0% THM ÚJ RTX 5090 több típusban 3 év garanciával 27% áfával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

És egyébként stimmelt a játékbelihez.

.
(Meg amúgy is, miért nem Quake?!

Janaboy