Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
"De mi tökéletesek vagyunk..
"Nyilván 😜Nekem amugy a sorozat adott néha "nosztalgiát". Az ilyen random beszólásokat mint "Can't you see the banners, you giant cunt!?" meg "you big and stupid!" mosolyogva megkönnyeztem, kaptam anno sok ilyet, főleg random lányoktól fiatal koromban, akkor még rosszul esett, mert takonypóc voltam, felnőtt fejjel értettem meg, hogy ez olyan nekik mint amikor a fiúk meghúzzák az ő hajukat.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Én is. Itt tényleg megjegyeztem a neveket, ellentétben a house of the dragon második évadával (első tetszett). Viszont megmosolyogtató látni a fortyogó gúnyt és agressziót ami csak úgy előtör az emberekből. Hát na, ezt váltja ki a legtöbb 190+ csávó "bizonyos emberekből" .
-
dellfanboy
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
több idő jutna például a sárkányokra..? pl.
ki a rákot érdekel egy ilyen mamlasz? 1 epizód volt számomra élvezetes , többi az leves. nettó időpocsékolás. bár jobban belegondolva, ott is nyomott egy olyan(-harc) , hogy csak nah.supermanes harcot a mamlasz -
Pro Koryak
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Lehet követi a könyvet(akkor a könyv is unalmas)
de bazz 6 részből 4-ben a mamlasz gyerek mamlaszkodását kellett nézni, és ettől tanulhatna a HotD.
Neeeee... -
nikilauda
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nyugodtan kezdj bele. Legfeljebb abbahagyod. Nagyszerű sorozat.
-
Cs1csó
titán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Elkezdtem a Yellowstone-t. Ha ledaráltam jöhetnek a spin off-ok. -
Pitterix
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Azt valahogy nem sikerült jól kivitelezni---szerintem.Az utolsó csata érdekesen tűnt gagyinak. -
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
na igen Leo Bonhart volt az egyetlen érdekes karakter addig a pár percig amíg szerepelt

-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Láttam a feltöltött jutub vidit, ami alatt ez a komment van, kegyetlen.
Illetve másik kedvencem, amitől kihaltam az Nerdrotic videója alatt volt:
-
Juhaszatti
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Sharlto Copley zseniális színész. A District 9 óta nagyon bírom
-
freeland0806
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Lehet, hogy csak az új színész miatt. De mindegy is full elfelejtettem az egész sorozatot úgy ahogy van, úgyhogy mai nap elkezdem az elejétől. Kíváncsi lettem mostmár a végére, hogy tényleg annyira sz@r e.
Mondjuk előtte beszorítom a Welcome to Derry 2. részét is. Már fent van
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nyálas, érzelgős, felmenti a tetteiért, még a végén sajnálni kell. Nem brutális, alig történik valami, túl művészien adja elő. Ez belefért volna egy hosszabb filmbe.
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
#84171 WayneGace
"Őrült nők ketrece színházi előadás" bő 10 éve van műsoron, eddig senkit nem zavart, hogy naponta játszották, tolták a képébe az embereknek?
Nem, mert ez egy színdarab, film feldolgozás, vígjáték, jaaa, akkor minden rendben.Igen, vannak sorozatok, ahová nem kellene, de ettől senki nem fogja magát átműttetni!!!

-
válasz
Farkassacred
üzenetére
" hanem hogy mekkora mennyiségben adagolják"
Pontosan.Egy dolgot tennék hozzá, ami miatt alig tudok bármi újat élvezni, a kiszámathatóság. Amikor nem az van, hogy a sorozat által elmerülök egy milliőbe/stílusba hanem a rubrikák kipipálása az egész, és raknak mellé valami kis sztorit.
Sose írtam róla, de ott az HBO-n a The Task...szeretni akartam de teljesen felb@szott. Egyszerűen mindent tudtam előre, ki lesz a legokosabb a csapatból, csakis ki lehet az áruló, ki a hős, ki a rossz. Miért? Mert nem a sztori a lényeg, hanem a megfelelési kényszer.
Kár, mert ez akár egy tök jó sorozat is lehetett volna, de 4. rész környékén már csak a szánalom volt bennem és elengedtem az egészet. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
"nem kevés jelenetnél fordult ki a gyomrom és nem a gyilkos és kegyetlen részek miatt."
Ezt spoiler alá megfogalmaznád? Nem kell a pontos cselekmény, csak általánosságban hogy mire gondolsz. Még mindig nem láttam a sorozatot, de csak a a Netflix logó tart vissza (nem mennék részletekbe), és a nagyon vegyesvágott vélemények.
Woke trágyadomb? -
dellfanboy
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
pajti, vagy jó 10hónapo késébe vagy. használd már a keresőt
-
pècsimunkás
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Megnéztem 2x is.
2 egymást követő szombaton. -
lemmy9
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ezzel vitatkoznék, szerintem kimondottan ronda, de csak a saját szépérzékemre támaszkodva, mielőtt betámadnak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ez valid, csak a kommentje nem erről szólt, hanem a szokásos, jajmelegek vannak a sorozatban fujfuj baromság.
-
Tasunkó
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nagyon könnyen beazonosítható , hogy szappanopera. Történnek benne dolgok, mégis vontatott, csak a paródiaelemek frissítik fel a vérkeringést. Jó kicsit lazítani, valami jó sorozat részei közé beszúrni, gyakran vannak erdőben, sustorognak a falevelek, úgy beszélnek mint a székelyek, meditatív.
-
nitro16
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerinted mennyire releváns a véleményed a Yellowstone-ról ha 1 részt láttál?... Nem kell csodálkozni, hogy nem érted miért unalmas esetlegesen azoknak akik mondjuk mindegyiket végig látták.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nem tudom mik szerepelnek nalad a szappanopera kategoriaban, de nalam a Yellowstone messze van tole

-
AD4MINATOR
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
úgy nehéz "A zombis" sorozatnak lennie, ha van benne pár db összesen / epizód-évad arány
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Igen, ez minden filmre igaz. Mondjuk jó sztori ellenére is lehet bármi propaganda, csak ez szerencsére általában ritka, mert a mai kor forgatókönyvírói általában nem olyan ügyesek mint Goebbels.
-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Lehet ezt a témát jól is alkalmazni (pl filmben a Flawless zseniális), ahogy eddig a többi betűt szerintem meglepően jól sikerült a sorozatban.
Egyébként ami sokak számára nem esik le, hogy pl Shrekben is volt transznemű, vagy legalábbis minimum interszexuális karakter (Doris). Vele anno nem nagyon volt baja senkinek.

-
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ja ok, akkor nem a sorozat kedvéért találták ki. :Đ Azt hittem megint lecsap egy jó 50 perces képernyős melegség.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Na ja, már maga az a tény, hogy egy alapvetően teljesen független, nem kötelező,
kiegészítőt tesznek a sorozat közepébe szerintem választ ad a filler-e? kérdésre.flashback 
-
Mik76
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ez szerintem is igy van. Az 1883 nalam is mukodott, a Yellowstone-on egy evadot rohogtunk kinunkban, aztan kuka.
Nem egy kategoria a ketto, Sheridan ide vagy oda.
-
antikomcsi
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Ezt én sem értem, hogy miért kell homofóbnak beállítani valakit ezért? Hol van ilyenkor az elfogadás? Miért nem lehet a mi véleményünket is megérteni, és elfogadni? Szerintem sokaknak nem a homoszexuálisokkal van baja, sőt nem is érdekli az embereket, hogy valaki meleg vagy sem, hanem a homoszexualitást nem akarja ilyen részletesen látni, tehát azt, hogy két szőrös férfi összesimul, és csókolózik. Ebben a sztoriban sem lenne semmi gond, hogy melegek voltak, de ugyan ilyen hatásosan, és érzelmesen el lehetett volna mesélni a történetet másképpen is.
-
Major Lion
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Mert ha Tess-t
raktak volna meg akkor nem lenne ma ennyi hsz
.
Ne hagyd ki a reszt, mert ahogy valaki emlitette, pont ennek a resznek nagy szerepe van abban hogy Joelviszonya megvaltozik Ellie-vel. -
F34R
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az attol fugg ki nezi, akinel mind1 csak Marvel legyen az a Ms Marvel-t is nezni fogja... A Loki az pedig nagyonjo olyan szempontbol hogy nem szokvanyos superheroes sorozat.
-
Mik76
senior tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Csaladias...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
gyuromoj
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Inkább spoilerba teszem
Nagyrészt komolyabb, de vannak benne vicces részek is. Akadnak elgondolkodtató témák is benne, amikből az egyik szerintem nagyon fontos lesz az évad során. -
válasz
Farkassacred
üzenetére
Kérlek mondd el az anime zsánerben melyik alkotást találod jelentősen jobbnak és miért?
-
basaharc502
aktív tag
válasz
Farkassacred
üzenetére
A gesztenye tényleg jó volt de az utolsó résznél azért bőven érezhető volt, hogy
De összeségében bőven jó és nézhető, sőtszupererővel ruházták fel a főszereplőket. Az égő szobában a benzinnel leöntött 2 főszereplő nem gyulladt meg és ahogy kb. 10 másodperc alatt kivágja az akkus fűrésszel a vascsövet az ablaknál, miközben minden lángol körülöttük, őke pedig a benzinnel átitatott ruhájukban vígan elvannak - az nagyon gáz jelenetsor volt. én rá sem jöttem ki a gyilkos egészen a leleplezésig ez + pont. -
F34R
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Skandinav cime?
-
dokee78
félisten
válasz
Farkassacred
üzenetére
Nálam a három közül a Wandavision a top.
A Loki és Falcon messze elmarad tőle.
De hát nem vagyunk egyformák? -
gyuromoj
veterán
válasz
Farkassacred
üzenetére
Elvileg második félévben fog indulni, de hivatalos infó nincs, ha minden igaz.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem a korosztaly nagyon sokat számít. Ezt ne negatív dolognak vedd. Egyszerűen valtozik az ember, ha gyerek lesz, akkor főleg. Kicsit több,mint egy 10essel vagyok több, mint te. De nekem is vannak filmek, amiket 10eve szerettem, de ma már nincs türelmem hozzájuk. Pl Marvelbol nagyo nkeveset tudok megnézni.
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
Farkassacred
üzenetére
Szerintem pont zseniális az összes karakter.

Mennyi idős vagy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027.11.
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"
de bazz 6 részből 4-ben a mamlasz gyerek mamlaszkodását kellett nézni, és ettől tanulhatna a HotD.
Neeeee...

Janaboy