- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Robi BALBOA
őstag
válasz
quailstorm #26419 üzenetére
A nagy gépem, építés alatt, egy régi lapos van otthon-otthon, de abban meg a vinyo nem 100%-os, és elég ciki lenne(gondolom) ha frissítés közben elszálna.
Ha tudok valami gépet szerválni, akkor még jelentkezem, de ha valaki meg tudja nekem bütykölni az nem tartsa magában. -
Robi BALBOA
őstag
válasz
quailstorm #26416 üzenetére
Pont az a gond, hogy se gép, meg ilyet nem csináltam még.
Vagy olyan kellene, hogy magán a telefonon meg tudjam csinálni a dolgot, de ügye ez nem lehetséges.
A másik, hogy valaki aki már csinált ilyet azzal találkozok és segít. -
Robi BALBOA
őstag
Sziasztok,
Szert tettem egy Galaxy S-re, érdekelt, hogy mégis hogyan szól a wolfson Dac ebben a régi vasban.
Le is töltöttem a voodoo sound-ot, de nem megfelelő kernelre hivatkozva nem megy, a telón gyári 2.3.3-as droid van, a gond az, hogy a gépe számítógépem még félkész(így is lesz sajnos egy darabig), így nem tudok romot se kernert cserélni, meg nem is vágom a témát.
Ha valaki tudna segíteni nagyon hálás lennék, Budapesti vagyok, de utázás is szóba jöhet.Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest