- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szemesi69
addikt
válasz
kalapacsolok #21942 üzenetére
Valamiért sérült a belső sd, náálam is volt ilyen, a megoldás 3 fájlos froyo pittel repartal, ha nincs más hiba utánna jónak kell lenni. Aztán mehet bármilyen rom.
-
szemesi69
addikt
válasz
kalapacsolok #21648 üzenetére
3 fájlos froyo pittel az rendbeteszi utánna mehet rá bármi
-
szemesi69
addikt
válasz
hell_boy457 #10393 üzenetére
Elküldtem
-
szemesi69
addikt
válasz
hell_boy457 #10389 üzenetére
igen skype jó
szemesi.attila
kaposvár -
szemesi69
addikt
válasz
hell_boy457 #10387 üzenetére
Na akkor mégegyszer wipe data/factory reset
wipe chache partition utánna
rebot system now ezután valószinü elfog indulni ha ez megvolt
akkor 3 fájlos jpu ha jót szedtél le akkor benne kell lennie az 512 pitnek és az 1.3-as odinnak ezt a samfirmware oldalon találhatóa benne lévő állományokat a megfelelő helyre betallozod repart legyen és 512 pit is.
-
szemesi69
addikt
válasz
hell_boy457 #10385 üzenetére
küldtem püt benne tel.számom hivj fel
-
szemesi69
addikt
válasz
hell_boy457 #10381 üzenetére
3 fájlos jpu ment repartal 512 pit megvolt odin 1.3? ha nem hibás a belső sd akkor jónak kell lenni ezzel a megoldással.
-
szemesi69
addikt
válasz
hell_boy457 #10377 üzenetére
512 mindenképp
-
szemesi69
addikt
válasz
hell_boy457 #10347 üzenetére
Ez volt nálam is egy biztos megoldása van. 3 fájlos frolyo jpu felrakása rendbe teszi utánna bármit rá lehet tenni. A jpu samfirware oldalról legyen, nekem teljesen megjavult utánna.
-
szemesi69
addikt
Üdv! Tudnátok ajánlani ingyenes hivásrögzítőt, ami nem meriti a telót és rögzit normálisan.
Gyári jw8-ra
-
szemesi69
addikt
Egy kis szösszenet a JW7-ről.
Először az ausztrált tettem fel 3 fájlost EU csc-vel nem rossz de egy újra inditás után bezöldült az egész kijelző. Na ezután feldobtam az olaszt szintén 3 fájlos EU csc-vel na ez már jó, alapból gyorsabbnak érzem a JW6-nál TW launcher gyorsabban tölt be, böngésző gyári jóval gyorsabb gördülékenyebb kevesebb a lagg. -
szemesi69
addikt
Sziasztok
JW6-ot használok gyárit, következő a gondom nagyon merül többnyire az android rendszer pörög tiszta 3 fájlos telepítés volt. Szinte minden gyári romnál elő jön ez a gond. A magyar JW5 -nél pedig egy éjszaka teljesen lemerül erre tud valaki megoldást? -
szemesi69
addikt
JW7- ben csak a csc szolgáltatós? Megvan már három fájlosban.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autós topik
- Battlefield 6
- Subaru topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest