Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SFAkos
aktív tag
válasz
schumi #25412 üzenetére
Hát ha nem is a verzió miatt, csak szerintem szimplán nem bírja ezt már a telefon
4.3.ból én a SlimBean 4.3 Build 2.2-t nyűttem sokáig, szerintem elég stabil és gyors rom. 4.x-ek közül talán a legjobb. Itt van hozzá többféle gapps is. ( AIO=minden szar benne van, Minimal=én ezt használtam, gmail stb, felrakni ugyis feltudod playből ami nincs, Aroma= ki tudod választani telepítéskor, hogy mit akarsz)
Nem árt mondjuk CM-re telepíteni, mert szeret sokaknál elmászni az IMEI a slim romoknál.
-
Remus389
veterán
válasz
schumi #24955 üzenetére
lehet csak kontaktos
az enyém valószínűleg utolsó szériás, mert elég hanyagul rakták össze, kontaktos a kijelző(teljesen elsötétül ha pl leejtem), és a kamera is
kicsit meg kell nyomkodni a csatikat és talán jó lesz
persze az is lehet tényleg haldoklik
esetleg koszos a hangszóró, ecsettel tisztítsd meg
-
Tonyk
veterán
válasz
schumi #24223 üzenetére
"a menet ahogy csináltam:
-pda-hoz betalloztam a kernelt ->root
-ezután 4 fileos (pit,pda, csc,modem)
ezután teló wipe clean meg cache clean"Először is fordítva: Négy fájlos (repart pipa) , majd csak ezután (reboot után) jön a kernel.
Másodszor: Milyen "négyfájlost" toltál rá? Mert ha 2.2-est akkor nyilvánvaló, hogy az van rajta. Ja, és 4.1-ből nincs négyfájlos, de még csak 4.0-ból sem. 2.3.6 a vége (de alapnak ez kell, mármint négyfájlos) -
GrooveHero
addikt
Rakhatsz fel ICS-t is, de sztem a CM10-es Jelly Bean-nel sem járnál olyan rosszul Sokan használjuk itt, és mindenki meg van vele elégedve. Kernelnek meg a 2.06-os sema alá, oszt hadd szóljon. A telepítési leírást ha visszakeresel, akkor sok helyen megtalálod
Vagy szólj, és segítünk. De az 1-es hsz-ben is benne van -
MPeter87
őstag
Recovery-ben az advanced menüponton belül nyomj egy fix permissions parancsot, aztán indítsd újra a telót és mennie kellene a root explorer-nek.
Szerk.: Esetleg a beállítások/alkalmazások menüben keresd ki a root explorer-t és töröld a beállításait (meg amit lehet, a program kivételével
)
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest