- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrrr74
aktív tag
Még mindig nem találtam semmit az unlock kódról. Neki merjek állni az új romnak úgy, hogy nem generáltam?
-
mrrr74
aktív tag
Még egy utolsó kérdés: a leírásban szerepel az unlock kód generálása. Erről tudok olvasni valahol érdemben?
-
mrrr74
aktív tag
Sziasztok,
Kis segítséget szeretnék kérni a sorrendben.
Jelenleg GB van a telefonon, gyári teljesen. Ebből szeretnék a 24720-as hozzászólásban említett kombót csinálni.
Kicsit elakadtam, kérlek segítsetek.Így tervezem:
1. semafor kernel feltétele Odinnal (ha jól tudom ebben már van CWM)
2. felteszem recoveryből a Slimbean-t és a gapps-t (előtte wipe, stb)Itt akadtam meg, mert ide ugye más kernel kell. Azt mikor teszem fel?
Illetve jó-e a sorrend, vagy valamit kihagytam?Köszönöm szépen!
-
mrrr74
aktív tag
igen
hasonló az érdeklődési körünk
Egyszer belefutottam egy romolt Defy spontán halálába ami után nem szívesen piszkálnám a telefont. Feleségemnek vettem karácsonyra egy ilyet, de tele van idegesítő appokkal, ezért első körben rootolnám csak. Ilyen szempontból egyre megy, hogy GB/JB (persze JB jobb lenne ha már hozzá kell nyúlni, de még alig-alig olvastam utána).
De mivel láttam, hogy írtál, meg épp az előbb olvastam a naplózós cikked, gondoltam rákérdezek
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest