Hirdetés
- MWC 2025: Mit várunk idén?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android 15-re váltott egy lemeríthetetlen Moto
- Mobil flották
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sprinti83
tag
Köszönöm.Ezt is tudtam.A kèpernyőn való hosszan nyomásra widgeteket,tèmákat,effekteket ès a háttèrkèpet lehet módosítani.Amit èn kerestem az-az volt amire orso válaszolt.Más androidos kèszülèkeimen ha jól emlèxem ez a home gomb hosszan nyomására jött elő.Ennèl valóban a három ujjas össze"csipèsre".
-
kidnou
őstag
-
Sprinti83
tag
Ha nem csak nekem okozott problémát ,hogy nem tudom beállítani a gyári launcherba a kezdőképernyőt+kezelni az oldalakat akkor a képernyőn 3 ujjas lehúzás a megoldás.Kb minden másodikra működik.Először álltalában bedobja hogy csináljon-e képernyőmentést 3 ujjas lehuzás esetén.Mégse.Aztán egy-két huzás után behozza az oldalakat.Teljesen véletlenül sikerült de örültem neki
Ha van egyszerübb vagy konkrétabb módja akkor szívesen várom azt is -
Khelben
nagyúr
Erste Netbankot használ valaki a telefonon? Próbálok kártyalimitet állítani vele, de nem megy. Vagy kiírja, hogy sikertelen tranzakció, vagy Kommunikáció a szerverrel... ablak megy a végtelenségig.
-
szabeska
addikt
-
szabeska
addikt
Sziasztok!
Global romra hogyan tudok átmenni eu-ról? Simán twrp-vel feltolom az eu romot? Menteném is twrp-vel az előző rendszert ha mégis visszamennék eu-ra később, ne kelljen újra belakni...
[ Szerkesztve ]
-
lemmy9
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítség kéne.
Hol lehet beállítani azt, hogy ha foglalt vagyok akkor ne a hangposta jelentkezzen be a hívónál, hanem foglalt jelzést adjon? -
sxxorp
őstag
Hm, nagyon vicces, hogy általában az jön elő szöveges értelmezési gondokkal, aki szenved vele
Egyáltalán nem neked írtam, hanem általános megjegyzés, ahogy az első felvetést (carr) fogadták itt többen. Viszont a vita során sokadszor ismételt megjegyzés a beépített elektronikáról azt jelzi, hogy a lényegi megkülönböztetést, értelmezést nem sikerült megtenni, hogy miért született carr vagy az én beírásom: a beépített elektronika pusztán alapvédelmet ad csak, de NEM képes tényleg optimálisan kezeli a az akkut. Annak, aki erre odafigyelne (pl. számomra) ez nem elég: nem csak 80-90% és 20-30% közt engedi használni a telefont, ha én azt szeretném, nekem kell erre külön odafigyelnem. Bőgethetem az autó motorját minden fokozatban az elektronika által megengedett legmagasabb fokozaton: optimális lesz, vagy csak megvédi az azonnali elfüstöléstől, és érdemes amellett pár egyéb elvet is betartani, hogy pl. sokkal jobb fogyasztásom/motor élettartamom legyen?
Ezért itt köszönöm meg Dr. NX Battery Charger Limit ajánlatát, ami az egyik elv betartását segíti (carr miui-s linkje alapján pont erre az xda-s oldalra találtam rá én is tegnap, tesztelés alatt)! Bár szeretem töltés alatt használni a telefont (ekkor tuti, hogy nincs töltöttség-csökkenés), azért sokszor praktikus lenne, ha nyugodtan töltőn hagyhatnám pl. elalváskor anélkül, hogy feleslegesen 100%-ig tolja a töltő.
carr, vagy más: milyen beállításokkal használjátok, hogy tutira működjön?[ Szerkesztve ]
-
hege21
aktív tag
válasz
Vjankovics82 #6758 üzenetére
Ez nem Redmi
-
Songoman
aktív tag
válasz
Lokarson #6747 üzenetére
A Redmi 5A 5 colos és fém a háta.
http://www.techradar.com/news/xiaomi-redmi-5a-official-images-specifications-and-price-leaked
[ Szerkesztve ]
-
Nyugger001
csendes tag
A töltéshez csak annyit jegyeznék meg,hogy nekem a 8.5.2.0 van a telómon. Ha töltőre teszem
és eléri a 100%-ot kikapcsol az értesítési led,és valószinü a töltés isGondolom ez gyári beállítás és nem károsítja az akkumulátort.
Ha nem így lenne leállítaná a töltést akár 90%-nál is. -
csp01
tag
Sziasztok!
Látom, többen feltettétek az Open Camera alkalmazást. Pár oldallal korábban kérdeztem róla, nem kaptam választ. Az érdekelne, hogy működik-e a HDR üzemmód.
-
lócitrom
őstag
-
Lokarson
tag
Szerintetek az MI A1(5X)-nek mennyivel jobb a kamerája?
Várható 5 colos méretben hasonló Xiaomi telefon a közeljövőben? -
Jakuu
őstag
válasz
(-.-) Zzz #6744 üzenetére
Majd ha beallitasi gondod lesz, visszajossz ide, leirjuk mit kell tenned es beallitod az asszonynak, o meg csak nyomkodja a gombokat. Ennyi penzert, nem kapsz hasonloan jo telefont, majd meglatod, hogy felesleges szazezreket kiadni egy szifonra, mert azon tul is van elet, meghozza kozel sem olyan nagy a tudasbeli differencia, ami a rengeteg plusz koltseget indokolna.
[ Szerkesztve ]
-
(-.-) Zzz
csendes tag
Nem egy ligában focizik a két telefon, és közel sem ugyanannyiba kerül. Így természetesen butaság lenne összehasonlítani. Ár/érték arányban a droid ebben a kategóriában verhetetlen csak sok az átgondolatlan konstrukció, olyan hibákkal amik nem feltétlen pénz kérdése. Ezért félek kicsit tőle.
A lényeg számomra tényleg az, hogy csak megnyomja az ikont és működik a facebook, viber, stb.
Engem meggyőztek a tesztek és Ti is, pár perce rendeltem egyet EU stock-ról.Köszönöm a segítséget.
-
Z.É.T.
őstag
válasz
(-.-) Zzz #6735 üzenetére
Még sosem okoskodtam fórumon ebben a témában, mivel iPhonet csak rövid ideig használtam, (sajnos a munkámban korlátozott volna), de...
Ha el tud vonatkoztatni attól, hogy a szifont kiveszi a dobozból, szuperül pörög rajta a Facebook, korrekt fotókat lő hozzáértés nélkül is, gyorsan és maradéktalanul tud átköltözni az újabb modellre és heted áron nem vár mindenben hasonló minőséget, akkor jó választás lehet.De ne legyen belőle iOS vs Android összevetés, mert Android fronton sem a világ teteje ez a gép!
Ár/érték arányban viszont zseniális. -
erdey_a
addikt
Sziasztok, kicsit lemaradtam. Mi most a legfrissebb stable global rom, amit használni is szabad és érdemes? Amit várhatóan nem vonnak vissza 2 nap múlva?
-
(-.-) Zzz
csendes tag
válasz
orso0355 #6734 üzenetére
Még kimondani is félek itt, de mi szifon pártiak vagyunk
Szeretjük az IOS-t, volt már droid és windows phone is de az Apple jött be nekünk idáig a legjobban. Viszont csak fél év múlva tudunk neki venni egy újat addig pedig kellene valami amit használ és megbízható. Ár-érték arányban ez a mobil pedig nagyon jónak tűnik. -
orso0355
őstag
-
aelod
veterán
válasz
lócitrom #6725 üzenetére
Van, hogy előbb hallom meg, hogy rezeg mintsem, hogy érezném a zizegést
(#6727) (-.-) Zzz
Semmi baja a kijelzőnek. Nem tudom melyik bolt írta...
Jó választás lesz ez, bár azt tudni kell, hogy a MIUI ha ismeretlen felület volt előtte tud gondokat okozni ha keresnél valamit benne beállítást.
Ezeknél a felhasználói szokásoknál nem lesz gond a 2 napos üzemidő sem szerintem.[ Szerkesztve ]
-
(-.-) Zzz
csendes tag
Sziasztok
Feleségemnek szeretnék venni átmenetileg egy telefont. A fórum és a teszt alapján nagyon szimpatikus idáig ez a telefon. De kíváncsi lennek a véleményetekre.
Amire fontos lenne:
- Facebook, viber, chrome gond nélkül menjen (játszani nem szokott telefonon)
- Egy napos üzemidő átlagos használat mellett
- Megbízható wifi kapcsolat (ha otthon van)
- Stabil működés, mindenfele variálás és mókolás nélkül (nem nagyon szoktunk a rommal és egyéb dolgokkal kísérletezgetni)Illetve a kijelzőjéről mi a véleményetek ? Több boltnál is olvastam olyat, hogy csúnya és sárgás a képe.
Speedshop-nal néztem ki ezt a verziót - Xiaomi Redmi 4X Dual Sim 3GB/32GB Fekete, a leírásban benne van a B20 támogatás. Akkor ez EU verzió ezek szerint ? Ha jól értettem akkor mindenképp az EU verziót érdemes megvenni.
Köszönöm előre is a segítséget!
-
lócitrom
őstag
a rezgő egyébként tényleg valami botrányos. nyáron nem tűnt fel a lengébb ruházat miatt. most már így, hogy passzentos eléggé egyértelmű
-
Attikusz
tag
Ismerősömnek ajánlottam a redmi 4x-et, meg is vette, de két után telefonáláskor nehezen hallja a másik felet: visszhangzik, alig érti a beszédét. Euronicsban lett vásárolva, mehet vissza gariba, vagy egy új szoftver orvosolná?
-
orso0355
őstag
Ma megjött ez az üvegfólia:
Feltettem, szép. Illeszkedik, szerintem jól néz ki (ízlés dolga nyilván), az érintésérzékelése pöpec. Ja, és most már így elöl is aranyszínű a telefon
-
Black_Raven
veterán
válasz
thomas77 #6713 üzenetére
Nem akarlak elkeseríteni, de ez tuti szervíz. Régebben a Samu s4-em csinálta ezt. Kb 4-5 óra alatt töltött fel. Akkor usb csatlakozót cseréltek gariban, utána 2 óra alatt feltöltött. Megnézheted a töltőt a másik telóval, de szerintem így hogy kipróbáltaltad sok eszközzel, más a gond. 2 eset szokott lenni általában, usb csati vagy töltésvezérlő.
(ezt a szervizes mondta, még látatlanban, de bejött neki)
[ Szerkesztve ]
-
thomas77
senior tag
válasz
Black_Raven #6699 üzenetére
Én most az Ipad-em gyári töltőjével töltöm ami 2A-t vagy 2.1A-t tud, de csak 0.55A-rel tölti, mint a gyári töltő.
2 óra 48 perc után 45%-on volt az akksi. Most úgy tűnik, hogy a gyári töltőm nem rossz, de valamiért csak ennyi megy bele a telefonba.
Mindenféle kábellel próbáltam már. Gyári 4X, gyári samsung, gyári Nokia, gagyi 1$-os, mindengyikkel ez van.
Valószínűleg nem a teszteren megy el a kakaó, mert ha nincs közbeiktatva, akkor is 5-6 óra a töltés.
A következő az lesz, hogy a samsungomat fogom tölteni a 4X töltővel. Megnézem, hogy az mennyit vesz fel...[ Szerkesztve ]
-
-
Gino73
csendes tag
Sziasztok! Ma jött meg a 4x-em
, de van egy kis problémám...
Az usb csatlakozó némileg lötyög..... gondolom ez nem igazán normális.
Mi a tapasztalat? Azon gondolkodom hogy küldöm is vissza -
PuMbA
titán
válasz
blackme #6704 üzenetére
Kösz az infót
Hát ez nagyon érdekes dolog, mert én sem csináltam a telefonnal semmit. Teljesen gyári állapot.
MOD: Na, elindítottam a gyári kamerát, bekapcsoltam és kikapcsoltam a zárhangot, majd megnyitottam a Footej-t és nincs zárhang. Öröm és boldogság
[ Szerkesztve ]
-
Tomek979
tag
válasz
Viktor0610 #6697 üzenetére
2 hónapja van rajta a gyári fólia érintetlenül. Sehol nem konyul.
-
Khelben
nagyúr
Sziasztok, kicsit elvesztem az összefoglaló olvasgatása közben. "Amennyiben a készülék nem gyári kínai rommal érkezik hozzánk, (különböző magyarított bolti romok) abban az esetben azok nem frissíthetőek." Ez most mit jelent? Aqua-nál vásárolt készülékről van szó, magyar nyelvű. Amikor megvettem, azonnal jött rá frissítés (8.5.2.0). Ami érdekelne: a 7-es Androidot meg fogom kapni mókolás nélkül OTA?
-
DJGABI
addikt
válasz
Black_Raven #6699 üzenetére
ugyanezt akartam írni. valami nem oké még azzal a gyorstöltéssel
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.