Hirdetés
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Magisk
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Ajánlanátok fóliát és tokot (linket) ? Olvasgattam a fórumot, de mintha nem igazán lenne mindegy milyent vesz az ember. Flip is jó lenne. -
Válasz1:
Nem szeretem az ilyen "kirohanásokat".Én pl. nem olvastam, amit írtál (sokszor vagyok mobilról), bár én a Spemallról szoktam mostanában rendelni, vagy az EUstockot mondanám.
Az Árukeresőn pl. ezer meg kettő bolt van, a normál garanciás helyek mindegyike ajánlható.Most hirtelen a Puremobile.hu és a Mall.hu ugrik be, de sok másik is lehet.
Válasz2:
Bocsánatodért esedezem a többi topiklakóval együtt, hogy nem válaszoltuk meg azonnal és nyomban kérdésedet. Remélem, meg tudsz nekünk bocsájtani, és nem lesz öri hari. -
starr
őstag
Időnként ajánlgatja valami google app, hogy pl. kell-e kevesebb feloldás, mert rajtam van a telefon, vagy ne zárjon le amíg otthon vagyok.
Hol tudom ezt utólag megváltoztatni? Egyáltalán melyik app csinálja? -
shifty!
senior tag
Rövid szösszenetet engedjetek meg a legfrissebb MIUIHU romról.
Összeségében talán a legstabilabb eddigi MIUI kiadás az összes közül, kiváló a rendszersebessége, az aksi, ami nálam eddig kritikus pont volt és elégedetlen voltam vele, most megemberelte magát ezzel a rendszerrel, a csatolt képeken a kiváló adatok.
Minden funkció működik, a kamera kapott egy javítócsomagot a nemzetközi MIUI fórumról, az is hozza az elvárt minőséget.
-
Telda
addikt
válasz
Viktor0610 #5282 üzenetére
Köszi!
Az elsőt már felraktam, de valahogy nem az igazi, igazból ahogy én látom ez csak egy Apex launcher és rá miui ikonokkal.
A második pedig az össze ikont kirakja nagyon piciben, az egyáltalán nem is ez, pedig az a neve.
-
válasz
Black_Raven #5288 üzenetére
Nem tudom, de hogy ellenáll a karcoknak, az biztos.
Jerry ezt ugyan nem gyötörte meg, de a másik két hasonló kaliberű készülék (Redmi 3 Pro, Redmi Note 3) 6-ostól kezdve karcolódott meg, ami elég jó eredmény szerintem.[ Szerkesztve ]
-
Daemos
tag
Hali!
Nem tudom hogy hiba vagy nem, de én meg tudom úgy oldani hogy úgy rezegjen hogy közbe nem csörög a telcsi.... Csak simán a hangerő le fel gombot ha meg nyomod, fel jön a csúszka és ott le húzod teljesen.... (azt hiszem sokkal régebben írta valaki ezt az észrevételt)
Tehát nem úgy csinálod hogy a hangerő le gombot megnyomva addíg míg rezgőbe nem megy.... hanem csak 1x és a csúszkát teljesen lehúzva nem fog hangot adni de rezeg..... Ellenben ikonba nem a kis rezgő ikon lesz de mégis csak rezegni fog ha bármi van...
Nem tudom miért így van de ennél a telcisnáél így tudod csak behozni rezgőbe úgy hogy minden alkalmazás rezegjen...
Ui: előbb utóbb majd rendezik szoftveresen vagy nemtom
[ Szerkesztve ]
-
Black_Raven
veterán
Sziasztok, tudja valaki hogy a kijelző Gorilla Glass vagy sima üveg.
-
aelod
veterán
Az normális, hogy 4 óra alatt tölt fel a telefon?
Nem lehet ezt a töltési időt lerövidíteni egy erősebb töltőfejjel? -
válasz
Viktor0610 #5280 üzenetére
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #5278 üzenetére
Ezt nem tudom megmondani, ki kell próbálni, de elvileg működnie kellene.
-
-
Telda
addikt
Hali!
Felraktam a Resurrection Remix rom-t, viszont hiányzik a MIUI felület. Nem lehet ezt valahogy utólag csak magát a launchert felrakni?
-
hajbel
addikt
Sziasztok! Megbízható, ha lehet, pesti boltot tudnátok mondani, ahonnan érdemes akár személyes átvétellel megvenni a 4X-et, vagy az Eustock a legjobb bolt?
-
vince
őstag
válasz
Black_Raven #5272 üzenetére
Ne a telefonra töltsd, az itt elérhető hivatalos leírás szerint stabil M-ről fejlesztői N-re váltást fastboottal kell csinálni, az updaterrel hibára futhat. Fastboot flasheléshez viszont nyitott bootloader szükséges [link].
-
-
ianhoward
tag
Hogy tudom beállítani a swift key billentyűzetet hogy megjelenjenek az ékezetes karakterek?
Itt egy kép példának -
vince
őstag
válasz
Black_Raven #5270 üzenetére
Igen, a fejlesztői verziók 7.1.2-es androiddal, a stabilak 6-ossal működnek, mind a global, mind a china kiadások.
-
vince
őstag
Updater ott van mindegyik telefonon. Ha normális helyről veszed (szerintem leginkább eustockos telefonokkal vagyunk itt a fórumon, de emag, edigital, ... is ilyennel szállít), akkor azon global stable lesz (6-os android miui8-cal). Ezt viszonylag ritkán frissítik, elméletileg stabil (de most volt pl. egy visszavont verzió). Erről simán (mókolás nélkül), a gyári updaterrel tudsz váltani fejlesztői verzióra, ami hetente frissül (7.1 android+miui9).
Ezen túl fastboot romot is feltehetsz cn/global + stable/dev verziók bármelyikét, plusz ott vannak a nyitott bootloader mellett twrp-n keresztül felrakható egyéb romok (eu és hu a két legnépszerűbb felénk, de van már több másik is).Nálam pl. a típushibák egyike sem jelentkezett május óta, bár viszonylag hamar váltottam custom romra (nem tudom, hogy lehet-e összefüggés, csak a rend kedvéért jelzem
).
-
horn3t
tag
Aham, értem. Köszönöm.
Olvasgattam itt a fórumon, látom azért vannak rejtett hibák, de élhetőek.Igazából a legnagyobb probléma ha jól értem a legtöbb esetben, hogy a 4G nem túl erős, illetve kicsöngési problémák vannak.
Ami kérdésem lenne, az összefoglalót is olvasván a szoftver frissítése nagyban függ attól randomra milyen ROM-ot kapok? Jól értem? Kínai magyarított, vagy eredeti Global.Ez befolyásol valamit a frissítések esetén?
Vagy minden telefon esetében van az Updater program, amivel a frissítést tudom csinálni? Tehát nem kell mókolnom a frissítést?Nagyon gondolkozom a megvásárláson, de ha több gond van vele mint gondolnám...
-
vince
őstag
-
ianhoward
tag
válasz
Krisszalai #5246 üzenetére
Ez jó, nagyon köszi. Naponta többször kell használnom a zseblámpát. Így egyszerűbb.
-
Janou
őstag
Sziasztok
Ismerősöm vett egy ilyen Redmi 4X-et. Minden okés lenne vele, de néma üzemmódban nem rezeg a teló viber, messenger és pl. sms üzenet érkezésekor. Engedélyek beállítva, lakat rajta, telefon beállításoknál és a vibernél is be van állítva a rezgés. Ennek ellenére nem rezeg. Érdekes módon viszont hívásnál igen, illetve ha nincs néma üzemmódban akkor is, de olyankor viberben is működik. Családban található Redmi 3S ugyanígy beállítva tökéletesen működik. Valakinek valami ötlete, hogy mi lehet a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
válasz
dangerzone #5255 üzenetére
Szia, első körben - ha még nem tetted - olvasd el az összefoglalót az oldal tetején. Sok hasznos infó van benne a GYIK részben is, pl. mit tegyél, ha elhallgat a spotify, vagy nem jönnek meg a messenger üzenetek, stb. Én ezeket szoktam beállítani, amikor belakom a rendszert. Ha ezek után is lennének kérdéseid, szívesen segítünk...
-
fradi81
veterán
válasz
Azt kell átállítanii ami nem tetszik, azt kell telepíteni amit hiányolsz
-
DJGABI
addikt
válasz
-
dangerzone
addikt
Sziasztok!
Ma megjött a Redmi 4x-em. Érdeklődnék, hogy van valami manuális konfiguráció amit érdemes rajta beállítani, program, amit telepíteni?
-
orso0355
őstag
Ez hogy?
max 200 hozzászólás lehet, de itt nem?
[ Szerkesztve ]
-
Krisszalai
csendes tag
De lehet az új sorozatról már ezt is lehagyják üzleti megfontolásból
-
Krisszalai
csendes tag
válasz
Dave Crank #5249 üzenetére
Vissza nem hozza, csak mellőzi a használatát a csempének
Kitenni úgy tudod, hogy bal gomb hosszan / vagy két ujjas csipés mozdulat, widgetek - kapcsolók - lámpa.LaraxHUN: ott van az nyugodj meg
SMS-nél, nem fogadott hívásnál alapból működik, de a Beállítások - telepített alkalmazások - értesítések alatt amelyik alkalmazásra szeretnéd, be tudod állítani.
[ Szerkesztve ]
-
LaraxHUN
csendes tag
sziasztok!
Most jött meg az Eustocktól az én Redmi 4x-em. amiket láttam videók, képek, azokon úgy tűnt, hogy alul a középső gomb alatt van egy értesítő led, viszont az enyémen nem látom sehol és ha írnak Messengeren, emailt kapok stb. nem villog semmi. :/ A menüben sem találtam erre utaló beállítást. Ezen a típuson nincs amit az Eustockon árulnak vagy csak én vagyok béna?
-
Dave Crank
senior tag
válasz
Krisszalai #5246 üzenetére
Köszi!
Ez visszahozza a kapcsolót a csempéknél, vagy bekapcsolja a ledet?
-
Krisszalai
csendes tag
Nekünk is ledobja a 4G hívást, ezt most figyeltem meg. Amíg nekem 4x volt, feleségemnek Blackberry, addig nem váltott vissza 3G-re. Most egy percig bírja kb. Vissza nem áll rá, tehát csak lefelé, eddig ez a tapasztalat.
[ Szerkesztve ]
-
Attipapa
aktív tag
Tudod nagyon jól,hogy erről beszélek,de mivel nekem nincs gyári recocerym ezt nem próbáltam. Ezért ajánlottam - olvass bele- hogy próbálja meg,de szerintem nem fog sikerülni. "Próbáld, meg, de szerintem upgrade nem megy az update-el ( azt hiszem, ezt már itt leírta valaki "update=frissítés") - downgrade helyett upgradet irtam,ez igaz😁😁,de jóra gondoltam.
Azért örülök, hogy sikerült!😁. Anno a MI2s nem így működött. Huawei telefonokon sem működik a downgrade a gyári updaterrel.[ Szerkesztve ]
-
Krisszalai
csendes tag
válasz
Dave Crank #5244 üzenetére
Zseblámpa trükk zárt képernyőnél:
-power gombbal záróképet behoz
-középső, home gomb hosszan
-power gombbal fixál[ Szerkesztve ]
-
Tomek979
tag
válasz
Dave Crank #5244 üzenetére
Nekem a vernee thor készülékemnél tűnt el tendszeresen a hotspot kapcsoló...
-
Dave Crank
senior tag
LOS 13.0-nál azt tapasztaltam ma reggel, hogy random újraindult. Csak a boot logot láttam, abból vettem észre. Aztán utána figyeltem, hogy a csempék közt nincs kint a zseblámpa. Máskor is jártam már így, hogy nem volt kint, nem tudtam mire vélni, de egy resi után ott volt. De így most jöttem rá, hogy máskor is valószínű, hogy volt már random resi, mivel gondolom ez eredményezi azt, hogy a zseblámpa eltűnik...
-
ra^ven
senior tag
Üdv!
Láttam említésre került a 8.2.12.0 globlal stable verzió, nálam a frissítés csak 8.2.10.0-at mutat.
-
liskov
tag
Épp ezaz, hogy nehéz elképzelni, hogy visszakerült. Valószínűleg olyan dolog okozza a hibát, amit nehéz reprodukálni, emiatt nehéz manuálisan tesztelni. Elképzelhető, hogy csak egy szimpla időzítési hiba, vagy újracsatlakozási probléma. A 4G kiépítettségtől is függhet a dolog. Gyenge térerő, vagy túlságosan zsúfolt frekvenciatartomány (~jelzaj) is okozhatja a gondot.
Ha egy szoftverhibát javítanak, arra általában készítenek egy regressziós tesztet, ami biztosítja, hogy később ne térjen vissza a hiba. Ergó annak a valószínűsége, hogy egy későbbi szoftververzióban visszatér egy korábbi hiba (jó esetben) minimális.
Velem egyszer volt a munkahelyi asztalomnál ez a hívás eldobós dolog a 1.5 hónap alatt. Azóta pedig már elég sokat telefonáltam szerte a városban, vidéken, vagy éppenséggel ugyanott az asztalomnál.
Persze lehet nem lesz ekkora szám, ha majd naponta fog szakadni a hívás nálam.
-
-
Nimda
addikt
Mintha a fogamat húznák, de még arra is hamarabb rávenném magam.Lehet várok én is vele, de azért talonba rakom Attipapa tanácsait is.Ha a következő frissítés jobb lesz és nem lesz gyakori a hívás eldobás, akkor marad.
Mondjuk ha a 8.5.2 frissebb, akkor hogy került bele a hiba a régebbi 8.2.10 után?Vagy a 7.1 alapú rom-ba?Tudom érdekes kérdés...
[ Szerkesztve ]
-
Flyte33
tag
válasz
Viktor0610 #5233 üzenetére
Az akkumulator kimelonel az jon be h szinkronizalas ritkabban es az orat lehet beallitani h mettol meddig itt nem az aksi % irja
-
liskov
tag
Érdekes kérdés. Valószínűleg a modem szoftverben volt, tippre valami konfigurációs hiba. Mivel 4G-n jön ki, ezért valószínűleg frekvencia függő. Emiatt lehet az is, hogy vidéken gyakrabban előjön.
Ha a kernelben lenne a gond, akkor a 7.1 alapú MIUI 9-el ez megszűnt volna.Szerintem amíg nem napi/heti rendszerességgel jön elő, addig nem éri meg foglalkozni vele. Nekem eléggé úgy tűnik, hogy egy csillagállás kell ahhoz, hogy előjjön amióta papíron javították a dolgot.
Én emiatt egyelőre tuti nem romolgatnék.
-
-
Flyte33
tag
Ma 20 % aksinal bekapcsolt valami aksi kimelo kikapcsolt dolgokat de most nem lelem h hol lehet ezt az aksikimelot kikapcsolni,legyszi irjatok meg.koszi
-
bunnyhu
senior tag
Akkor ha jól értem még mindig a legjobb a 10-es rom, amivel kaptam a telót? Nekem jó, nem sürgős a váltás, ami hibája van azzal meg együtt tudok élni. A vége az lesz mint a redmi2-nél, ott is maradtam a 4.4-en végig. Ez a MIUI annyira elfedi az androidot, hogy pont tökmindegy mi van alatta.
-
Attipapa
aktív tag
Örüljünk hogy van nyitás nélkül is egy menekülési útvonal. Huawei P9 en kijött egy rossz rom,na ott aztán volt szívás a visszalépéssel. Ez csak gyerekjáték ahhoz képest. Egyébként amint látod,már a 8.2.12.0 sincs fenn a letöltőoldalon,ami frissült 8.5.2.0-ra. Az en.miui.com forumon pedig ugyanúgy panaszkodnak a hálózatdobálásra mint Te meg én. Szerencsére mások jobb környékre születtek😁😁
-
törölt tag
Elég idegesítő jelenség miatt kérek segítséget. A kikapcsológomb egyszeri megnyomásával a kijelző bekapcsol, 1-2 másodpercig használható (vagy nem), aztán az érintőkijelző nem érzékel semmit. Nincs ujjlenyomat regisztrálva.
Amennyiben az ujjlenyomatolvasót érintem meg, akkor a fenti probléma nem jelentkezik. Mit lehet tenni? Régebbi típusú Redmi telefonomon már nagyon megszoktam, hogy a kikapcsológomb megnyomásával oldom fel a képernyőzárat. -
-
Nimda
addikt
válasz
Attipapa #5223 üzenetére
Vagyis amig a bootloader zárt, nagy baj nem történhet.
A lényeg akkor az, hogy ha vissza akarok menni egy régebbi stable-re, akkor kell egy régebbi dev rom, amire ráfrissítem a stable-t, csak a MIUI verziók egyezzenek.Jelen esetben a 8.2.10.0-t.Kicsit fura, hogy így oldották meg a downgrade-t, mert ha bugos marad egy stable, akkor szívás egy mezei usernek.
-
Attipapa
aktív tag
A 7.6.8 global dev rom nem számiít downgrade-nek,mert a stabilra raksz fel egy más tipusú romot. Amint megkezded felrakni, kapni fogsz egy üzenetet,hogy adatvesztéssel jár, és valóban akarod-e?
Ezzel nem lehet egy Xiaomi telefont megölni! Teljesen hivatalosan válthatsz a stabilról a dev romokra és vissza is,ezért nem kell hozzá bootloader nyitás.Csak ne felejts el menteni. :-)Ha csak simán vissza akarsz menni stabilról régebbi stabilra, hibaüzenettel le fog állni,sőt el sem indul. Semmi problémája nem lesz a telefonodnak.Kérdezz nyugodtan.Anno a MI2S-el mindent kipróbáltam ami csak létezik romolással kapcsolatban,képtelenség megölni. A Fastboot az mindíg megy. Beragadásnál bootloop-nál 10 mp nyomvatartani a powert és abban a pillanatban amikor fekete lesz a képernyő, máris nyomni a power mellé a hangerő - gombot és azonnal visszaáll fastbootba. Persze ehhez már kell a nyitott bootloader.
-
Flyte33
tag
Ma 20 % aksinal bekapcsolt valami aksi kimelo kikapcsolt dolgokat de most nem lelem h hol lehet ezt az aksikimelot kikapcsolni,legyszi irjatok meg.koszi
-
aelod
veterán
válasz
LyonnaisFan1 #5213 üzenetére
Nekem sem elérhető már...
-
Nimda
addikt
válasz
Attipapa #5216 üzenetére
Értem, köszi, csak nem világos nekem ez a stable/dev téma.Tehát ha valaki amúgy dev-re váltana stable-ról, akkor downgradelnie kell egy régebbi MIUI8-as dev romra, hogy majd feltehesse a legújabb 9-es dev romot?
A 7.6.8-as dev rom nem számít downgrade-nek egy 8.5.2-es stabil mellett?
Mi történik amúgy ha downgrade-lek az updaterrel régebbi romra, leáll hibaüzenettel?Vagy tönkremegy a teló és lehet mókolni?
Bocs a sok kérdésért, csak tisztába szeretném rakni a témát.
-
Attipapa
aktív tag
Igen,ez a 800 Mhz hibája,de felesleges bizonygatni,hogy nincs vele baj,mint amint írtam,ez csak ott probléma,ahol gyenge a 4G jel. És hidd el,hogy ROM függő a dolog. Örülj,hogy Neked nincs ilyen problémád,felesleges hardver hibát keresni. Budapesten nekem is jó volt a Miui 9 dev 7.8.31 es,de itthon már nem.
-
Nimda
addikt
válasz
LyonnaisFan1 #5213 üzenetére
Arra leszek kíváncsi, hogy 8.5.2-ről mire fog majd frissíteni...
-
LyonnaisFan1
őstag
Másnak is visszavonódott a 8.5.2 frissítés lehetősége?
Nem mintha annyira frissíteni akarnám a 8.2.12-őt, de a rendszerfrissítésnél már nincs elérhető frissítést jelez, holott napokkal ezelött kínált fel alternatívát.
De jó ez. Jöjjön egy igazi normális stable nougat, ami a ledhibákat is orvosolja.
[ Szerkesztve ]
-
horn3t
tag
Sziasztok,
Gondolkozom egy ilyen telefon beszerzésén, és olvasgattam itt egy kicsit a fórumon. Azt látom, hogy ez a hálózati erősség, térerő, főleg 4G-n kritikus.
Egy kis segítséget kérnék, attól, akinek van pár perce útbaigazítani.
Most ennyire kritikus itt a térerő, és a 4G elérhetőség a 3G-vel egyetemben?Ha veszek egy ilyen telefont akkor valami extra beállítást el kell végeztetnem a szolgálatónál? Jól olvastam ki a HSZ-ekből? Aott esetben a Telenornál?
Láttam van itt olyan, hogy Globál, és az LTE meg EU-s. Ahogy kivettem itt a HSZ-ekből, az LTE-sre kell figyelni, hogy a B20-as cucc elérhető legyen.Viszont én találtam az emagon három fajtát.
Remélem nem gond ha belinkelem:
LTE:
[link]Global:
[link]Eu:
Ezek között mi különbség van?
Köszönöm előre is
Üdv: Horn3t
-
user112
senior tag
Sziasztok!
Megrendeltem az Eustock-ról a telót. Érdeklődnék, hogy milyen rendszerrel szállítják, és hogy célszerű e mókolni vele normál, átlagos felhasználás mellett? -
Nimda
addikt
válasz
Attipapa #5203 üzenetére
Vagyis a downgrade nem megy a gyári frissítővel.A gyalulás nem gond, csak pont ezeket akartam elkerülni, hogy romoljak összevissza, erre kiadnak egy bugos stable (nem stable) romot
Tehát a gyári updater-el dev rom fel ami gyalul, majd innen szintén gyári updater-el a 8.2.10.0 és öröm bódottá.Köszi!
liskov telekomnál vagyok és eddig kétszer fordul elő, pesti vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
liskov
tag
Mennyire rendszeres a dolog? Voltam mostanában vidéken is, ott sem tapasztaltam ilyet. Valószínűleg csak egy frekvencián fordul elő a dolog és ott se mindig.
Melyik szolgáltatónál vagy? Eddig csak Voda-sok panaszkodtak.
Érdekes, mert a hivatalos fórumon se nagyon látom, hogy panaszkodnának az emberek a 8.5.2-re.
[ Szerkesztve ]
-
lócitrom
őstag
válasz
Krisszalai #5181 üzenetére
mind jól ismerjük ezt a problémát lényegében, de nem is az a válasz, hogy direkt ilyen. a fórumtémát is ismerjük, de ezekkel a felismerésekkel a probléma nem oldódik meg. hozzáértés hiánya merül fel eléggé erősen, mert ugye egyik indoklás sem valós. nem a 4X az egyetlen problémás telefon ilyen téren. 3S is jó példa, hogy vannak hiányosságok a Xiaomi-nál, amiket horrorisztikusan lassan tudnak/akarnak kezelni, holott nem nagy dolgokról van szó.
-
Attipapa
aktív tag
Próbáld, meg, de szerintem upgrade nem megy az update-el ( azt hiszem, ezt már itt leírta valaki "update= frissítés")
A MiFlash az egyetlen megoldás,és az általam írt beállítással nem bántja a belső memóriát.
Lépj ki előtte a MiClaud-ból, és ne feledd levenni az újlenyomatot, vagy képernyőzár kódot!!!!Ha nincs nyitott bootloadered,akkor így csináld meg: felraksz egy MIUI8-as global dev romot (7.6.8) updater-el, ez sajna gyalul, úgyhogy mentésre szükséged lesz. A gyári mentés ok, csak a vibert,meg egy két olyan könyvtárat mentsél le ami a belső memorián tárol. Ezután szépen updater-el visszarakod a 8.2.10.0-át és kész.
[ Szerkesztve ]
-
Nimda
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Bitcoin topic
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- GTA V
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- IoT-piacra fókuszáló csúcsmagot tervezett az ARM
- Nem maradt titok a Galaxy A26, A36 és A56 kapcsán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes