-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabrit
csendes tag
Pont ez az egyik probléma, hogy nem tudom kikapcsolni se, hiába nyomom a gombot. Időközben észrevettem, hogy olyan, mintha a power gomb be lenne "akadva", mert elég csak a vol- gombot nyomni és belép fastbootba.
Szétszedtem a telefont, lehúztam a power gomb szalagkábeljét, de így is csinálja.. le lehet valahogy a gomb nélkül kapcsolni a telefont? -
hzsolee
őstag
Uh, ez a rom-olás nekem nem igazán megy. De mi a tök lett vele? Idáig szépen ment. Már majdnem 2 éves, de rohadtul belassult, akadt, wifi nem ment. Csináltam egy visszaállítást, most jobban megy, de a wifi néha jó, de inkább a nem megy a jellemző....
Köszönöm, nektek, de már úgy is érett a csere. -
Gogodj
tag
próbáltam mind2vel. xinternalsd modul látszólag fullra semmit nem csinál
az exsdcard write enabler annyit csinál hogy mostmár root explorerben látok egy sd card_rw csatolásu akármit ami sd-re mutat,viszont semelyik progi nem látja a rooton kivül. minden esetre még mindig érdekesnek találom,hogy konkrétan 2 hete kinlodom ezzel már adb-től elkezdve az égvilágon mindent néztem,de igazán semmi nem oldja meg... egyszerüen nem értem... miuiban semmi nem müködik? leirások alapján csináltam mindent. néztem videokat... mindent ugy csináltam egyszerüen semmi.... régen amilyen jo volt a redmi n2 ugylátszik ennél a 4xnél nem ennyire jó a rendszer.android policies ide vagy oda,elég jól elvan cseszve szerintem. és nem,egyáltalán nem a miui-t szidom... de tény hogy boszant az hogy nem tudom kihasználni a szerintem elég gyors kártyámat. -
siddis
őstag
-
wanted5
őstag
Én beleraktam a kártyát, majd egy idő után jött az sms a vodától, hogy élvezzem a 4g-t stb stb, indítsam újra hozzá a telefont. Azóta van 4g, igaz nem mindig, gondolom valami itt nem olyan jó a lefedettség (vidék ftw)
Egyéb: Ugye nem tudtam, hogy frissítsek-e vagy ne. A legutolsó miui 8-al kezdtem használni a telót. Viszont úgy éreztem, hogy gyorsan merül, prábáltam állítgatni, programokat kiiktatni, hogy mi használhatja de semmi. Végül felraktam a miui 9-t, gondolván, hogy ha még rosszabb lesz, akkor majd nyitok bl-t és visszapakolom a gyárit.
Feltelepült, csináltam egy hard reset-et, visszaraktam a appokat, beállításokat stb stb és azóta mintha 6000-s akksi lenne benne, legalább is érzésre az előző állapothoz képest. Éjszaka kb semmit sem merült. Szóval nekem bejött a miui 9. -
-
Black_Raven
veterán
-
Black_Raven
veterán
Jó hírem van. Problem solved. A telefonom már nem titkos. Egyszerűbb a megoldás mint gondoltam. Data format-ennyi és minden titok eltűnik! Azt xar TWRP-t meg dobd ki, rakd fel Attipapaét, mert az szuper, nincs failed, meg piros unmounting system. Sok sikert a megoldáshoz.
Format után egy Reboot recovery szükséges mert nem tudja mountolni a data particiót.
-
Black_Raven
veterán
Hogyan gyalultad le? Nekem ugyanazt csinálta. A megoldás az volt hogy valóban csináltam titkositást és 1 perc múlva töröltem.(dev romon) Azóta nem kér kódot se újraindulásnál se TWRPben. Viszont RR romon vagyok és titkositottnak írja a telefont, de nem kér kódot sehol.
[kép]
-
notika77
senior tag
-
JohnDoeHun
tag
Köszi az infót. Sosem próbáltam viszont vhol olvastam h így van. Akkor csak a gyalu vagy amit a kolléga linkelt.
Én is feltettem a global 9est és bejön nagyon. Kicsit sok benne a google meg nem megy a váltakozó képzár de a fogyasztása nagyon jó.
Holnap jár le a 72órám. Ha nyitom, twrp és mondjuk magisk akkor utána lesz még ota? Ez nekem még mindig nem tiszta. Bocsi. Lehet h bezárja a bl-t? Kinyírja a rootot gondolom meg talán még a twrp-t is. Jól érzem? -
Dr.NX
addikt
Nekem is ez volt Resurrection Remix beépített Magiskével. (Ott egyébként újra kell flashelni a Magisk 14-et is előbb.)
Megoldás:
flasheld fel (TWRP-ből) ezt a Universal Safetynet Fix zipet:
https://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=73694054&postcount=1163 -
kriszbon
őstag
Megszegve azt amit írtam előtte erre válaszolok.
Nehogy már te mond meg nekem hogy mit vegyek hova menjek vagy megírhatom vagy sem egy dologról a véleményemet ami nem tetszik.
Tudtommal ez egy nyilvános fórum, ha annyira nem tetszik amit írtam, írok akkor nem olvasod el, vagy alakítasz valahol egy zártkörű fórumot ahova az írhat csak akinek te megengeded. -
air
nagyúr
A Biztonságnál a Hálózati sebesség van, nem a statisztika.
Viszont Biztonság - Fogaskerék - Parancsikonok kezelése menüben lehet Adatforgalom ikont kitenni az asztalra.
De az továbbra sem logikus nekem, hogy a Biztonság appot miért nem lehet zárolni. Egy halom beállítás elérhető belőle, ami az egyébként zárolható Beállítások alatt van. Teljesen értelmetlen. -
vince
őstag
Várom az új miuihut
Az eu rom changelogjában van egy ilyen változás: Optimize - Vibration no longer affects the features which reduce ringer volume when the phone is lifted or flipped to silence (10-10)Ha jól látom, ez a global changelogban is szerepel, működik a lefordítással némítás bekapcsolt rezgés mellett is?
-
Sprinti83
tag
Köszönöm.Ezt is tudtam.A kèpernyőn való hosszan nyomásra widgeteket,tèmákat,effekteket ès a háttèrkèpet lehet módosítani.Amit èn kerestem az-az volt amire orso válaszolt.Más androidos kèszülèkeimen ha jól emlèxem ez a home gomb hosszan nyomására jött elő.Ennèl valóban a három ujjas össze"csipèsre".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Használt és ÚJ Gamer Monitor Felvásárlás Gyors és Korrekt Ügyintézés!
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged